Τώρα τι κάνουμε; 
Τώρα είμαι σε δίλλημα, αλλά δεν μπορώ να τα πάρω και τα δυο οπώς λέει και ο koubi 
Αναφέρομαι για την προσφορά του Vostok.
Xρηστο μου ομολογω οτι κι εγω βρισκω εξαιρετικη την προσφορα του vostok και δεν ξερω τι μελλει γενεσθαι.Η επιθυμια μου για την υλοποιηση του Η,βασιζοτανε στο οτι αφ' ενος θεωρω οτι ειναι μια τιμια επιλογη,προσιτη και θα μπορουσαν πολλοι φιλοι να αποκτησουν αναμνηστικο ρολοι του φορουμ.Αφ'ετερου εβλεπα δυσκολη την υλοποιηση ρολογιου προτζεκτ και λογω τιμης και λογω συμμετοχων.Δεν μπορω να πω οτι με τρελαινει σαν ρολοι το Η,(το εχω αναφερει αλλωστε),η επιθυμια μου ομως να εχω ρολοι του φορουμ υπερτερει και γι αυτο ελεγα συνεχως να προχωρησουμε.
Και σημερα ερχεται η προσφορα του Βηχου(ευχαριστουμε Σταυρο & Στρατο)και μας ταρακουναει και να τα δυσκολα!!!!
Νομιζω οτι σαν ρολοι το Η ειναι καλυτερο,μαλλον ολοι θα συμφωνησουμε σ αυτο.
Το vostok ομως ειναι project,ειναι κατι το ξεχωριστο,κατι το ιδιαιτερο.Ειναι το ρολοι του φορουμ!!!!Και ποιο φθηνο απο το Η,γεγονος σημαντικο,αφου δινει τη δυνατοτητα και σε αλλα μελη να το αποκτησουν.Και αυτο για μενα εχει μεγαλη σημασια,γιατι οταν επεμενα για το Η,ειχα σημαια μου την τιμη του και οτι υπαρχουν φιλοι που αδυνατουν να παρουν ακριβο ρολοι.
Προσωπικα ειμαι σε συγχυση,ξερεις οτι κι εγω εχω τρεξει για το Η,δεν σου κρυβω οτι το vostok μου αρεσει,δεν ξερω!!
Και τωρα,τι κανουμε μαγκες;