Αποστολέας Θέμα: Ομαδική αγορά-project(?) Hamilton  (Αναγνώστηκε 182848 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
Απ: Ομαδική αγορά-project(?) Hamilton
« Απάντηση #260 στις: Νοέμβριος 05, 2012, 03:35:47 μμ »
:2thumbs:

Φιλε argy6,εαν ενδιαφερεσαι να συμμετεχεις στην αγορα του Η (επειδη δεν κατανοησα πληρως που αναφερεται η επιδοκιμασια σου),μπορεις να προσθεσεις το ονομα σου στην λιστα,η να μας πεις να το προσθεσουμε εμεις.
Επισης οσοι φιλοι ενδιαφερονται για το Η ,ας το δηλωσουν, οπως επισης και οποιος εχει δηλωσει ηδη συμμετοχη και εχει μετανοιωσει.
Πρεπει να οργανωθουμε και να ξερουμε τον ακριβη αριθμο συμμετοχων.
Ευχαριστω
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Νοέμβριος 05, 2012, 08:16:10 μμ »
Καλησπερα σε ολους τους φιλους,μετα απο καιρο  καταφερα να τρυπωσω και παλι εδω μια και χαλαρωνουμε τους ρυθμους της δουλεια μας.Ετσι επεσα εδω πανω και,το μονο που με βρισκει θερμο,ειναι η προταση του Θανου,για εισοδο σε project.Εαν εκει στραφειτε μπορειτε να με υπολογιζετε μεσα,οτι και να ειναι.
να ειστε καλα
Μιχαλης
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος physioman

• 46mm case
    • Προφίλ
Ομαδική αγορά-project(?) Hamilton
« Απάντηση #262 στις: Νοέμβριος 05, 2012, 08:51:53 μμ »
Καλησπερα σε ολους τους φιλους,μετα απο καιρο  καταφερα να τρυπωσω και παλι εδω μια και χαλαρωνουμε τους ρυθμους της δουλεια μας.Ετσι επεσα εδω πανω και,το μονο που με βρισκει θερμο,ειναι η προταση του Θανου,για εισοδο σε project.Εαν εκει στραφειτε μπορειτε να με υπολογιζετε μεσα,οτι και να ειναι.
να ειστε καλα
Μιχαλης
+1 ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 05:10:40 μμ »
Μας ανοίξατε την όρεξη για το Hamilton και τελικά μας βάλατε στην αναμονή...  ???
Λέω λοιπόν, ασχέτως με την προοπτική του project, να βάλουμε μπρος να προχωρήσουμε αυτή την ομαδική αγορά. Οι συμμετοχές υπάρχουν, το ρολογάκι είναι value, τί περιμένουμε;
Προτείνω να μπει κάποιο χρονικό όριο (deadline ελληνιστί) για να το σκεφτούν και οι τελευταίοι και μετά να το παραγγείλουμε.
Τί γνώμη έχετε συμφορουμίτες;

Κ.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 07, 2012, 05:20:57 μμ από kosdome6 »
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS31

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 06:10:55 μμ »
Συμφωνώ απόλυτα

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 07:05:01 μμ »
Ωραία λοιπόν, προτείνω να βάλουμε μια προθεσμία μέχρι την επόμενη Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου, ώστε να δηλώσουν συμμετοχή και οι τελευταίοι, είτε αναποφάσιστοι είτε νεοφερμένοι..

Υπενθυμίζω στους υποστηρικτές του αμιγούς project ότι και η όλη η διαδικασία εγχάραξης θα έχει κι αυτή την πλάκα της! Οπότε Γιάννη, Θοδωρή και Δημήτρη και όλοι οι υπόλοιποι ελάτε κι εσείς να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο!!!

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #266 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 07:27:20 μμ »
Ωραία λοιπόν, προτείνω να βάλουμε μια προθεσμία μέχρι την επόμενη Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου, ώστε να δηλώσουν συμμετοχή και οι τελευταίοι, είτε αναποφάσιστοι είτε νεοφερμένοι..

Υπενθυμίζω στους υποστηρικτές του αμιγούς project ότι και η όλη η διαδικασία εγχάραξης θα έχει κι αυτή την πλάκα της! Οπότε Γιάννη, Θοδωρή και Δημήτρη και όλοι οι υπόλοιποι ελάτε κι εσείς να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο!!!

Συμφωνω απολυτα με τον προλαλησαντα(μαλλον με τον προγραφοντα),οσοι πιστοι προσερθετε για το Η!!!!!

Και βεβαια αυτο,ουδολως ακυρωνει την υλοποιηση αμιγους project,αν και οταν αυτο προκυψει.Go (και)for it!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 08:46:33 μμ »
Τώρα τι κάνουμε; ???
Τώρα είμαι σε δίλλημα, αλλά δεν μπορώ να τα πάρω και τα δυο οπώς λέει και ο koubi ;D
Αναφέρομαι για την προσφορά του Vostok.
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος alexandrosF.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 08:48:51 μμ »
Βαλτε με μεσα για Βοστοκ.
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 09:07:53 μμ »
Εγώ είμαι μέσα δεν χρειάζεται να το λέω συνεχεια

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 10:49:54 μμ »
Τώρα τι κάνουμε; ???
Τώρα είμαι σε δίλλημα, αλλά δεν μπορώ να τα πάρω και τα δυο οπώς λέει και ο koubi ;D
Αναφέρομαι για την προσφορά του Vostok.

Xρηστο μου ομολογω οτι κι εγω βρισκω εξαιρετικη την προσφορα του vostok και δεν ξερω τι μελλει γενεσθαι.Η επιθυμια μου για την υλοποιηση του Η,βασιζοτανε στο οτι αφ' ενος  θεωρω οτι ειναι μια τιμια επιλογη,προσιτη και θα μπορουσαν πολλοι φιλοι να αποκτησουν αναμνηστικο ρολοι του φορουμ.Αφ'ετερου εβλεπα δυσκολη την υλοποιηση ρολογιου προτζεκτ και λογω τιμης και λογω συμμετοχων.Δεν μπορω να πω οτι με τρελαινει σαν ρολοι το Η,(το εχω αναφερει αλλωστε),η επιθυμια μου ομως να εχω ρολοι του φορουμ υπερτερει και γι αυτο ελεγα συνεχως να προχωρησουμε.
Και σημερα ερχεται η προσφορα του Βηχου(ευχαριστουμε Σταυρο & Στρατο)και μας ταρακουναει και να τα δυσκολα!!!!
Νομιζω οτι σαν ρολοι το Η ειναι καλυτερο,μαλλον ολοι θα συμφωνησουμε σ αυτο.
Το vostok ομως ειναι project,ειναι κατι το ξεχωριστο,κατι το ιδιαιτερο.Ειναι το ρολοι του φορουμ!!!!Και ποιο φθηνο απο το Η,γεγονος σημαντικο,αφου δινει τη δυνατοτητα και σε αλλα μελη να το αποκτησουν.Και αυτο για μενα εχει μεγαλη σημασια,γιατι οταν επεμενα για το Η,ειχα σημαια μου την τιμη του και οτι υπαρχουν  φιλοι που αδυνατουν να παρουν ακριβο ρολοι.
Προσωπικα ειμαι σε συγχυση,ξερεις οτι κι εγω εχω τρεξει για το Η,δεν σου κρυβω οτι το vostok μου αρεσει,δεν ξερω!!
Και τωρα,τι κανουμε μαγκες;

Αποσυνδεδεμένος sc520

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 11:00:14 μμ »
εγώ λέω να χαλαρώσουμε....να σκεφτούμε λογικά και να προσπαθήσουμε να βρούμε τη καλύτερη λύση για όλους μας....από τη πλευρά μου όπως έχω πει είμαι μέσα και στο Η αλλά και στο πρότζεκτ....ιδιαίτερα για το πρότζεκτ ,αν τελικά είναι η επιλογή του φόρουμ, δεσμεύομαι να το τρέξω μέχρι την υλοποίηση του...και αυτό γιατί μου αρέσει η διαδρομή και όχι μόνο...η Ιθάκη!!!!!

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 11:11:44 μμ »
εγώ λέω να χαλαρώσουμε....να σκεφτούμε λογικά και να προσπαθήσουμε να βρούμε τη καλύτερη λύση για όλους μας....από τη πλευρά μου όπως έχω πει είμαι μέσα και στο Η αλλά και στο πρότζεκτ....ιδιαίτερα για το πρότζεκτ ,αν τελικά είναι η επιλογή του φόρουμ, δεσμεύομαι να το τρέξω μέχρι την υλοποίηση του...και αυτό γιατί μου αρέσει η διαδρομή και όχι μόνο...η Ιθάκη!!!!!

Σταυρο μου προσεχε γιατι κανεις κακες παρεες και μαλλον ειναι κολητικο!!! ;D ;D ;D ;D :dielaughing: :dielaughing:
Περαν της πλακας τωρα,μπραβο για  τις ενεργειες σου,ειναι καλη προταση το vostok.
Θελει σκεψη και καθαρο μυαλο αλλα και αποφασεις και πραξεις ,γιατι μη ξεχναμε οτι ωραια η διαδρομη αλλα αποκτα αξια οταν φτασει στην Ιθακη!!!! ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος sc520

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 11:15:16 μμ »
για όλα φταίει η ωραία παρέα σας....αξίζει λοιπόν να δοκιμάσουμε και για τη διαδρομή αλλά...και για την Ιθάκη!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος mba01

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 11:19:05 μμ »
Καλησπέρα κι από εμένα!
Παρόλο που είμαι φρέσκος στο παιχνίδι, διαβάζοντας το thread  ομαδικής αγοράς-project ξεμυαλίστηκα.
Αν αυτή η αγορά πάει προς τα Χριστούγεννα είναι πολύ πιθανό να μπορέσω να συμμετάσχω κι εγώ παρόλο που οι υποχρεώσεις είναι πολλές..
Απλώς για να μην παρεξηγούμε εγώ αν τα καταφέρω θα είμαι μέσα μόνο για Ελβετό στο budjet που συζητάτε..
Παραφράζοντας το 'Φοβού τους Δαναούς και δωρα φέροντες' θα έλεγα 'Φοβού τους Ρώσους και προσφορές φέροντες', ίσως επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν..

Φιλικά  :)

Υπάρχουν αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα κι αυτοί που όσο ζουν μαθαίνουν! Προτιμούμε τους δεύτερους!

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 11:21:35 μμ »
για όλα φταίει η ωραία παρέα σας....αξίζει λοιπόν να δοκιμάσουμε και για τη διαδρομή αλλά...και για την Ιθάκη!!!!!!!

:2thumbs: :god:

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Νοέμβριος 07, 2012, 11:23:42 μμ »
:cheers:
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος mba01

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Νοέμβριος 13, 2012, 10:28:55 πμ »
 ;D
Υπάρχουν αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα κι αυτοί που όσο ζουν μαθαίνουν! Προτιμούμε τους δεύτερους!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Απρίλιος 18, 2013, 11:29:43 πμ »
Βλέποντας με στενοχώρια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλά μέλη, μεταξύ των οποίων και προσωπικοί φίλοι μου (άλλωστε κι εγώ περιμένω κάτι λουράκια) δεν άντεχα να μη γράψω έστω μια γραμμή σ' αυτό το νήμα.
13 άτομα μόνο είχαν δηλώσει συμμετοχή σε αυτό το σχέδιο. Δε μίλησα ποτέ και σεβάστηκα τις επιλογές των πολλών. Ακόμα όμως αναρωτιέμαι γιατί επιλέχθηκε ένα project από μια άγνωστη εταιρία, με μια μηχανή που την προμηθεύεσαι και μόνο σου με 70 usd, χωρίς να αναφέρομαι στο αισθητικό κριτήριο - άλλωστε κι εμένα δε μου άρεσε το hamilton.
Οσο σκεφτομαι όμως ότι με 300€ θα είχαμε ένα ρολόι με την εγγύηση της Hamilton, χαραγμένο ό,τι θέλαμε πίσω, στο πλάι κι όπου αλλού, με Unitas μηχανή, με πιάνει μαράζι.
Μετανοιώνω απίστευτα που συμμετείχα σε αυτό το project, κι ας είναι το ρολόι μου σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πολλών άλλων.
Κρίμα...

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS31

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Απρίλιος 18, 2013, 11:34:44 πμ »
Δίκιο έχεις, αλλά ποιος περίμενε αυτή την κατάληξη???