Αποστολέας Θέμα: EKTAKTH ANAKΟΙΝΩΣΗ  (Αναγνώστηκε 168809 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: EKTAKTH ANAKΟΙΝΩΣΗ
« Απάντηση #360 στις: Σεπτέμβριος 17, 2013, 08:14:21 μμ »
Three birds are sitting on Diako's tabouria...

Μπαααα εσύ μπερδεύτηκες Βίκτορά μου, για Τσάμπιονς Λιγκ μιλάμε, αλλά που να θυμάσαι τι είναι ε? Έλα ρε φίλε, δες εδώ http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%A5%CE%95%CE%A6%CE%91_%CE%A4%CF%83%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%82_%CE%9B%CE%B9%CE%B3%CE%BA

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: Σεπτέμβριος 17, 2013, 10:41:39 μμ »
ΚΡΙΜΑ!!ΚΡΙΜΑ!!ΚΡΙΜΑ!!ΚΡΙΜΑ!!! :)
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #362 στις: Σεπτέμβριος 17, 2013, 10:53:17 μμ »
Παιδιά αφήστε το μπασκετάκι, σήμερα ξεκινάει το champions league, το στομάχι μου είναι από τώρα σφιγμένο, ο αντίπαλος υπέρτερος αλλά εμείς έχουμε τον κόσμο μας 12ο παίχτη, ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΘΡΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕ

Τελικά ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει ούτε με 12 στα σοβαρά παιχνίδια...
Έχουν συνηθίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα με 15-16 (μαζί με δανεικούς) να παίρνουν εύκολες νίκες. ;D
Πέρα από την πλάκα-καζούρα.
Σήμερα ο Ολυμπιακός έφαγε 4 από μία μετριότατη Παρί...
Και όσο και αν απολαμβάνετε να κοροϊδεύετε και να χαίρεστε με το κατάντημα του ΠΑΟ και της ΑΕΚ, κάτι τέτοιες στιγμές νομίζω ότι καταλαβαίνετε γιατί ο ανταγωνισμός είναι ένα βασικό στοιχείο του ποδοσφαίρου.
Με "προπονήσεις" μόνο δεν πας να παίξεις Ch.L....
Φιλικά και φιλαθλητικά

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Σεπτέμβριος 17, 2013, 11:00:27 μμ »
Μπαααα εσύ μπερδεύτηκες Βίκτορά μου, για Τσάμπιονς Λιγκ μιλάμε, αλλά που να θυμάσαι τι είναι ε?

Ασε ρε Γιάννη και γω την πατησα και μπερδεύτηκα!!!!!!!
Νόμιζα οτι Τσάμπιονς Λιγκ ειναι ποδόσφαιρο και κάθησα να δώ και τελικά ήταν κωμωδία,
 ´´ο Λουι ντέ Φινες και τα κόρνερ της συμφορας´´ ;D

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #364 στις: Σεπτέμβριος 17, 2013, 11:02:59 μμ »
Και το ανέκδοτο της βραδιάς:

Στα τρία κόρνερ δώρο ένα χαμένο πεναλτυ ;D :D

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: Σεπτέμβριος 17, 2013, 11:05:54 μμ »
Σταθηκατε στα 4 γκολ και στα κορνερ? Στο πρωτο ημιχρονο η Παρι θα μπορουσε να χανει με 3-0(2 δοκαρια) και μη μου πειτε πως το γκολ του Καβανι δεν ηταν off-side?
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: Σεπτέμβριος 17, 2013, 11:07:24 μμ »
Ασε ρε Γιάννη και γω την πατησα και μπερδεύτηκα!!!!!!!
Νόμιζα οτι Τσάμπιονς Λιγκ ειναι ποδόσφαιρο και κάθησα να δώ και τελικά ήταν κωμωδία,
 ´´ο Λουι ντέ Φινες και τα κόρνερ της συμφορας´´ ;D

Επειδή το φοβόμουν το ματς, είχα τη φωτο-απάντηση έτοιμη από πριν  :dielaughing:

Πέρα από την πλάκα(κάντε όση θέλετε) η γκαντεμιά που συνοδεύει αυτή την ομάδα είναι ατέλειωτη...μπαλάρα, δοκάρια και μια γκολάρα για όσκαρ στο πρώτο...και 3 γκολ από κόρνερ στο δεύτερο...έλεοοοοοοοοοοοος

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #367 στις: Σεπτέμβριος 17, 2013, 11:08:01 μμ »

Παράθεση από: gerogian στις Σήμερα στις 12:02:59 πμ>
Παράθεση
Και το ανέκδοτο της βραδιάς:

Στα τρία κόρνερ δώρο ένα χαμένο πεναλτυ ;D :D

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: Σεπτέμβριος 17, 2013, 11:13:22 μμ »

Παράθεση από: GiannisH στις Σήμερα στις 12:07:24 πμ>
Παράθεση
Επειδή το φοβόμουν το ματς, είχα τη φωτο-απάντηση έτοιμη από πριν  :dielaughing:

Πέρα από την πλάκα(κάντε όση θέλετε) η γκαντεμιά που συνοδεύει αυτή την ομάδα είναι ατέλειωτη...μπαλάρα, δοκάρια και μια γκολάρα για όσκαρ στο πρώτο...και 3 γκολ από κόρνερ στο δεύτερο...έλεοοοοοοοοοοοος

Καλα και μονο που σκεφτομαι τις φατσες ολων αυτων σημερα το βραδυ,με πιανει το ψυχοπονιαρικο,το κακο με εσας τους ολυμπιακους,ειναι οτι παραμυθιαζεστε και μονοι σας και ευκολα,θεωρειτε την παραγκα ομαδαρα,και οταν βγαινετε να παιξετε στα ισα τοτε φανταζεστε οτι συνομωτει το συμπαν εναντιον σας,εαν παιξατε μπαλλαρα (ειμαι σιγουρος ετσι το ειδατε) και φαγατε εντος 4,εαν δεν παιζατε τοτε ποσα θα τρωγατε;

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #369 στις: Σεπτέμβριος 17, 2013, 11:22:31 μμ »

ΩΡΑΊΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΜΠΟΥΛΚΟΥΜΕ :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #370 στις: Σεπτέμβριος 17, 2013, 11:31:16 μμ »

Παράθεση από: GiannisH στις Σήμερα στις 12:07:24 πμ

Καλα και μονο που σκεφτομαι τις φατσες ολων αυτων σημερα το βραδυ,με πιανει το ψυχοπονιαρικο,το κακο με εσας τους ολυμπιακους,ειναι οτι παραμυθιαζεστε και μονοι σας και ευκολα,θεωρειτε την παραγκα ομαδαρα,και οταν βγαινετε να παιξετε στα ισα τοτε φανταζεστε οτι συνομωτει το συμπαν εναντιον σας,εαν παιξατε μπαλλαρα (ειμαι σιγουρος ετσι το ειδατε) και φαγατε εντος 4,εαν δεν παιζατε τοτε ποσα θα τρωγατε;

Περα απο αυτα που λες Δημητρη μου, περι παραγκας και συνομωσιων του συμπαντος(Παολο Κοελιο? :)),εγω ειμαι ευχαριστημενος με την αποδοση της ομαδας μου στο 1ο ημιχρονο. Και βεβαια ηταν λαθος που φαγαμε 3 γκολ με τον ιδιο ακριβως τροπο,η αληθεια να λεγεται. Σ`αυτο το σημειο την ευθυνη εχει ο κυριος Μιτσελ,που δεν εδωσε τις καταλληλες οδηγιες στους παιχτες του.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #371 στις: Σεπτέμβριος 17, 2013, 11:44:00 μμ »
Περα απο αυτα που λες Δημητρη μου, περι παραγκας και συνομωσιων του συμπαντος(Παολο Κοελιο? :)),εγω ειμαι ευχαριστημενος με την αποδοση της ομαδας μου στο 1ο ημιχρονο. Και βεβαια ηταν λαθος που φαγαμε 3 γκολ με τον ιδιο ακριβως τροπο,η αληθεια να λεγεται. Σ`αυτο το σημειο την ευθυνη εχει ο κυριος Μιτσελ,που δεν εδωσε τις καταλληλες οδηγιες στους παιχτες του.

Xρηστο μου,η ερώτηση του Δημήτρη παραμένει αναπάντητη.
Παίξατε καλα και είστε ευχαριστημένοι απο την απόδοση της ομαδας σας και φάγατε μόλις 4 γκολ.
Αν δεν παίζατε τόσο καλα,ποσα θα τρώγατε; ;D
Συμπέρασμα:πληρώνετε την αλαζονεία σας να μετατρέψετε το πρωτάθλημα σε one team show ,πανηγύριζετε που διαλύονται (με τη βοήθεια σας) ένδοξες ομάδες,παίρνετε τα πρωταθλήματα δίνοντας φιλικούς αγώνες και όταν έρχεται η ..τιμημένη ώρα να δώσετε σοβαρά παιχνίδια στα ίσα,τότε εμείς οι άλλοι καθόμαστε μεν στον καναπέ αλλα  και όλοι εσείς μπουλκουμε!!!! :D
Ετσι ειναι η ζωή,οτι δίνεις παίρνεις και οτι σπερνεις θεριζεις!!!!!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #372 στις: Σεπτέμβριος 18, 2013, 12:04:19 πμ »
Φταίμε εμείς λοιπόν για τα χάλια των υπολοίπων...ωραίο κι αυτό, ομολογώ πως δεν το είχα ακούσει ξανά!!! Πάμε λοιπόν από το μηδέν την επιστήμη της λογικής...

Το θεμα δεν είναι αν φάγαμε 4, μπορεί να τρώγαμε 1 ή 2 και να ήμασταν για κλάματα, είμασταν πολύ καλοί στο μισό παιχνίδι και κακοί στο υπόλοιπο, αυτό και τίποτε άλλο, μπάλα είναι έχει και την τύχη μέσα, έχει και την γκαντεμιά. Όλα καλά, κρατάμε το πρώτο ημίχρονο και την γκολάρα του Βάις...

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: Σεπτέμβριος 18, 2013, 12:04:32 πμ »
Xρηστο μου,η ερώτηση του Δημήτρη παραμένει αναπάντητη.
Παίξατε καλα και είστε ευχαριστημένοι απο την απόδοση της ομαδας σας και φάγατε μόλις 4 γκολ.
Αν δεν παίζατε τόσο καλα,ποσα θα τρώγατε; ;D
Συμπέρασμα:πληρώνετε την αλαζονεία σας να μετατρέψετε το πρωτάθλημα σε one team show ,πανηγύριζετε που διαλύονται (με τη βοήθεια σας) ένδοξες ομάδες,παίρνετε τα πρωταθλήματα δίνοντας φιλικούς αγώνες και όταν έρχεται η ..τιμημένη ώρα να δώσετε σοβαρά παιχνίδια στα ίσα,τότε εμείς οι άλλοι καθόμαστε μεν στον καναπέ αλλα  και όλοι εσείς μπουλκουμε!!!! :D
Ετσι ειναι η ζωή,οτι δίνεις παίρνεις και οτι σπερνεις θεριζεις!!!!!
Τελος παντων,δεν ειναι ακριβως ετσι.
Καταλαβαινω τον πονο σας(δεν το λεω ειρωνικα).
Δεν ειναι ολοι οι Ολυμπιακοι ετσι,μην μας αδικειτε τοσο.
Με αυτη τη νοοτροπια δεν θα παμε ποτε μπροστα,την νοοτροπια να μειωνουμε την ομαδα του αλλου.
Μιλωντας αντικειμενικα:(εσυ δεν μιλας αντικειμενικα γιατι στην ΑΕΚ δεν σου φταιει τιποτα,ειναι ολοι εκει αθωα περιστερακια?)
Τι να τα κανω τα πρωταθληματα εγω,οταν δεν προχωραω στην Ευρωπη?
`Η γιατι να φταιει στον Παναθηναικο η διαιτησια οταν δεν μπορει να κερδισει μικροτερες ομαδες οπως ο Πλατανιας,ο Πανιωνιος και η Βεροια?
Εσας τι να σας φταιει? Ασε καλυτερα.
Και απ`την αλλη γιατι αφηνουν την παραγκα αυτη να υπαρχει ακομα? Μηπως ολοι οι τσακωμοι των Μεγαλων ειναι για το Θεαθηναι και στο βαθος ολοι αυτοι ισως να ειναι και κολλητοι φιλοι?
Εγω το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω: μ`αρεσει να υπαρχει δικαιοσυνη για ολες τις ομαδες,θελω να κερδιζω με την αξια μου και οχι με την βοηθεια δευτερων και τριτων παραγοντων.
Αυτο δεν θα γινει ποτε ομως,για οποιαδηποτε ομαδα,γιατι υπαρχουν πολλα κυκλωματα πισω απο την βιτρινα που μας πλασαρουν.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #374 στις: Σεπτέμβριος 18, 2013, 12:07:15 πμ »
Παρότι δεν είμαι ολυμπιακός κι εγώ ευχαριστημένος είμαι με τη 4άρα.... :D

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #375 στις: Σεπτέμβριος 18, 2013, 12:15:00 πμ »
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/oSi9P8EIFVg" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oSi9P8EIFVg" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

weiss goal

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #376 στις: Σεπτέμβριος 18, 2013, 12:49:28 πμ »
Φταίμε εμείς λοιπόν για τα χάλια των υπολοίπων...ωραίο κι αυτό, ομολογώ πως δεν το είχα ακούσει ξανά!!! Πάμε λοιπόν από το μηδέν την επιστήμη της λογικής...

Δεν μπορεί να είσαι τοοοοοσο αφελής και ανυποψίαστος.
Είστε οι βασικοί υπεύθυνοι της καταντιας του ελληνικού ποδοσφαίρου με τις παράγκες σας και τα αυθαίρετα σας και όσο δεν τα καταλαβαίνετε ,βοήθεια σας!!!!
Πάμε πάλι λοιπόν
Κρατάμε οτι παίξετε μπαλαρα για ένα ημίχρονο,ήρθατε ισοπαλία σ αυτό με τους Γάλλους και στο δεύτερο  παίξανε καλύτερα αυτοί και σας πήραν τα σωβρακα!!!
Μπράβο σας!!!!και σ ανώτερα!!!

Υ.Γ τα υπόλοιπα αύριο ,γιατί μου τελείωσε η μπαταρία του iPad

Ονειρα γλυκά και απονηρευτα

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #377 στις: Σεπτέμβριος 18, 2013, 01:17:53 πμ »
Μερικά σχόλια, βασισμένα σε πραγματικά γεγονότα.

Για το Champions League γενικότερα.
Όλες οι μεγάλες ομάδες, πλην της Γιουβέντους, κέρδισαν απόψε και μάλιστα με ευκολία και με μεγάλα σκορ.
Real M., PSG, Bayern, Man Utd, Man.City, ακόμα και Benfica και Shaktar D., κέρδισαν με 2-3-4 και 6 γκολ!!
Αυτό για μένα σημαίνει ότι η ψαλίδα στο C.L. αντί να κλείνει, ανοίγει. Kαι αυτό οφείλεται σε ένα κυρίως παράγοντα. Το χρήμα!
Καλό το ταλέντο και τα συστήματα, αλλά όταν τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ χορεύουν στις μεγάλες ομάδες, τότε απλά δεν μπορείς να ακολουθήσεις. Το C.L.  έχει μετατραπεί -για να μην πω καταντήσει- σε υπόθεση 2-3, το πολύ 4 υπερ-ομάδων.
Περιμένει κανείς να πάρει το C.L. άλλη ομάδα εκτός των Μπαρτσελόνα, Μπάγιερν, Μαν. Γιουν., άντε και Ρεάλ ή Παρί Σ.Ζ.?

Με δεδομένα τα παραπάνω, πάμε τώρα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός έπαιξε μόνο ένα ημίχρονο. Γιατί ξέμεινε από δυνάμεις. Κακώς κατ' εμέ έπαιξε έτσι. Πήγε να πάρει το ματς στο α' μέρος, και αν δεν ήταν άτυχος, αν είχε προηγηθεί, που στο α'ημίχρονο το άξιζε, το β' μέρος θα ήταν τελείως διαφορετικό. Δυστυχώς δεν του βγήκε. Και όταν παίζεις με την PSG, που η αξία των παικτών της είναι 400 εκατομμύρια, και ο ένας παίκτης της που ήρθε από τον πάγκο, αξίζει όσο όλος ο Ολυμπιακός, τότε κάθε συζήτηση για μένα παύει να έχει το όποιο νόημα.
Η Ρεάλ έβαλε 6 γκολ στη Γαλατά μέσα στην Τουρκια, που έχει πολλαπλάσιο μπάτζετ από του Ολυμπιακού!
Διαφωνώ με το σκεπτικό που λέει ότι αφού ήμουν καλός και έφαγα 4, αν δεν ήμουν πόσα θα έτρωγα...?
Στο α' ημίχρονο που ήταν πολύ καλός, καλύτερος από την Παρί Σ.Ζ., δεν έχασε, αντιθέτως άξιζε να προηγείται. Από μεγάλη ατυχία δεν έγινε (2 δοκάρια), και το γκολ που έβαλε η PSG ίσως να είναι οφφ-σάϊντ (δεν είμαι σίγουρος). Στο β' ημίχρονο όμως δεν ήταν καθόλου καλός, γιατί ξέμεινε από δυνάμεις, και λογικά παίζοντας με αυτήν την ομάδα, έχασε και μάλιστα με ευκολία από στημένες φάσεις. Κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει και να διορθωθεί.
Επομένως το κριτήριο για μένα ήταν η διαχείριση του παιχνιδιού και των δυνάμεων. Το είπε μέχρι και ο Ιμπραήμοβιτς ερωτηθείς "....εδώ είναι C.L. και πρέπει να υπάρχει ισορροπία...". Σε αυτό ευθυνη έχει ο προπονητής, που μιλούσε για επιθετικό ποδόσφαιρο και ότι πάμε για νίκη και το σχήμα που κατέβασε αυτό έδειχνε, αλλά και ο κόσμος που πιέζει για θεαματικό ποδόσφαιρο. Όμως εδώ δεν είναι ελληνικό πρωτάθλημα, είναι C.L. Αυτά τα παιχνίδια, με τέτοιες ομάδες, δεν πας να τα κερδίσεις στα ίσα, προσπαθείς να τα "κλέψεις", διαφορετικά προσπαθείς για την ισοπαλία. Εδώ μετράνε οι βαθμοί, όχι οι καλές εμφανίσεις. Κανείς δεν θα θυμάται στο τέλος της "κούρσας" αν έπαιξες καλά ή όχι.... μόνο αν πέρασες στην επόμενη φάση.
Είπαμε όμως, ρισκάραμε και δεν μας βγήκε στο α' μέρος....και η ήττα ήρθε βαριά στο β' ημίχρονο, και πονάει ακόμα περισσότερο λόγω ακριβώς της καλής εμφάνισης του α' ημιχρόνου.
Δεν πειράζει, συνεχίζουμε, πιστεύω θα πάμε πολύ καλύτερα στη συνέχεια.

Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα και γιατί ο Ολυμπιακός παίζει μόνος του χωρίς ανταγωνισμό από τις άλλες ομάδες, θεωρώ ότι συμβαίνει ό,τι και στο C.L. σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο καθοριστικός παράγοντας είναι και εδώ το χρήμα. Όταν οι μεγάλες ελληνικές ομάδες (ΠΑΟ, ΑΕΚ κλπ.) είχαν σωστές διοικήσεις που έβαζαν χρήματα, υπήρχε ανταγωνισμός. Όταν αυτοί οι παράγοντές τους χολωμένοι, τσακωμένοι ή ό,τι θέλετε, τα παράτησαν, οι ομάδες γέμισαν χρέη και πήραν την κάτω βόλτα.  Τόσο απλά, ωμά και ρεαλιστικά. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ΑΕΚ, που θέλω να πιστεύω ότι με την τωρινή διοίκηση σε 2-3 χρόνια θα επιστρέψει δριμύτερη. Όμως γιατί την άφησαν να φτάσει έδώ που έφτασε...? Δεν φταίει ο Ολυμπιακός γι' αυτό...

Φιλικά, Ηλίας.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 18, 2013, 01:28:46 πμ από IliasG »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #378 στις: Σεπτέμβριος 18, 2013, 03:38:40 πμ »
Σπύρο ποδοσφαιρικά με κάλυψε ο Ηλίας 100%

Για το άλλο που γράφεις, αν πιστεύεις πως ο Ολυμπιακός φταίει, μεγειά σου με χαρά σου. Μ'αυτά τα μυαλά φτάσατε στον πάτο και αν συνεχίσετε να το σκέφτεστε έτσι, θα δεις πως αντί να ανεβείτε στη Β', θα φτάσετε να παίζετε στο τοπικό...
Υπάρχει μια παριμοία που λέει: TΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ_ΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ...

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: Σεπτέμβριος 18, 2013, 06:27:37 πμ »
Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ΑΕΚ, που θέλω να πιστεύω ότι με την τωρινή διοίκηση σε 2-3 χρόνια θα επιστρέψει δριμύτερη. Όμως γιατί την άφησαν να φτάσει έδώ που έφτασε...? Δεν φταίει ο Ολυμπιακός γι' αυτό...
Όταν ο Ολυμπιακός "έκλεβε" ένα πρωτάθλημα από την ΑΕΚ στα χαρτια και της στερούσε τα μύρια του C.L. δεν έφταιγε για την κατηφόρα της ΑΕΚ;
Όταν είναι μονίμως πρωταθλητής τα τελευταία χρόνια, με τον ένα ή τον "άλλο" τρόπο δε φταίει που οι άλλες ομάδες διαλύθηκαν και αυτός μεσουρανεί;
Θα ήθελα να σας έβλεπα 5 χρόνια χωρίς C.L. πόσο οι "υγιείς" ηγεσίες θα βάζανε φράγκα για να φέρουνε το Σαβιόλα και τους υπόλοιπους...
Αλλά έτσι είναι...
Μοιράζουμε 12! παίχτες δανεικούς στις υπόλοιπες ομάδες, δεν αφήνουμε παιχνίδι στην τύχη του, παίρνουμε το πρωτάθλημα κάθε χρόνο, παίρνουμε 20 μύρια από το C.L. δίνουμε τα 5 να παραμυθιάσουμε τους οπαδούς ότι έχουμε ομαδάρα, τρώμε 4! από την Παρί και τους παραμυθιάζουμε ότι παίξαμε μπαλάρα γιατί δε φάγαμε 8!

Από τώρα βλέπω τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σας:
"Την πάτησε αλλά έχασε λόγω διαιτησίας και ατυχίας!"
"Με τέτοιες εμφανίσεις δε φοβόμαστε τίποτα!"

Και οι οπαδοί ευτυχισμένοι με την εκπληκτική εμφάνιση!!!

Κάθε χρόνο τα ίδια...
Είστε τυχεροί που δεν παίζετε με καμιά Μπαρτσελόνα να μετράτε ακόμα...