Αποστολέας Θέμα: EKTAKTH ANAKΟΙΝΩΣΗ  (Αναγνώστηκε 168758 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
Απ: EKTAKTH ANAKΟΙΝΩΣΗ
« Απάντηση #100 στις: Απρίλιος 17, 2013, 06:46:21 μμ »
Η πορεία της ομάδας αποδεικνύει ότι είναι ένα πολύ καλό σύνολο παικτών.
Και παίκτες=ρόστερ.
Η νοοτροπία νικητή, το βάρος της φανέλας και η τύχη δεν φτάνουν για να παίξεις τέτοια μπασκετάρα.
Και φέτος ο παναθηναικος είναι χάρμα οφθαλμών.

Αν δεν απατωμαι,στο αρχικο σου ποστ αναφερθηκες για κακοστημενο η οχι ροστερ.
Και σου απαντω,αν δεν θελεις να το καταλαβεις δικαιωμα σου,πως και ενα ελλιπες ροστερ ειναι δυνατον να εχει επιτυχιες οταν συντρεχουν καποιοι αλλοι παραγοντες(ψυχη,θεληση,νοοτροπια,δουλεια,τυχη κλπ).
Δεν μπορει ομως καν να συζητηθει ποσο μεγαλυτερες και ευκολοτερες θα ηταν αυτες,αν το ροστερ ηταν πληρες.
Και ειναι απολυτα βεβαιο,οτι δεν ειναι!!!!
Και δεν ειναι αναγκη να εχεις Σπανουλη,Ναβαρο,ειναι αρκετος ενας αμερικανακος ,αντι του Μπανκς,σαν τον Λο ,τον Λογκαν,Σμιθ,Ζηση,Λουκας κλπ.κλπ,τοσοι υπαρχουν.Οσο για το τριαρι,καλο θα ητανε να υπαρχει αλλο ενα,αλλα τα μπαλωνει κι ετσι.Οχι ομως οτι δεν χρειαζεται!!!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Απρίλιος 17, 2013, 08:22:11 μμ »
Αν δεν απατωμαι,στο αρχικο σου ποστ αναφερθηκες για κακοστημενο η οχι ροστερ.
Και σου απαντω,αν δεν θελεις να το καταλαβεις δικαιωμα σου,πως και ενα ελλιπες ροστερ ειναι δυνατον να εχει επιτυχιες οταν συντρεχουν καποιοι αλλοι παραγοντες(ψυχη,θεληση,νοοτροπια,δουλεια,τυχη κλπ).
Δεν μπορει ομως καν να συζητηθει ποσο μεγαλυτερες και ευκολοτερες θα ηταν αυτες,αν το ροστερ ηταν πληρες.
Και ειναι απολυτα βεβαιο,οτι δεν ειναι!!!!
Και δεν ειναι αναγκη να εχεις Σπανουλη,Ναβαρο,ειναι αρκετος ενας αμερικανακος ,αντι του Μπανκς,σαν τον Λο ,τον Λογκαν,Σμιθ,Ζηση,Λουκας κλπ.κλπ,τοσοι υπαρχουν.Οσο για το τριαρι,καλο θα ητανε να υπαρχει αλλο ενα,αλλα τα μπαλωνει κι ετσι.Οχι ομως οτι δεν χρειαζεται!!!!

Άλλο κακοστημένο και άλλο ελλιπές.
Έχει νομίζω τεράστια διαφορά.
Στην Ελλάδα του 2013 είναι μάλλον πολυτέλεια (και μπράβο σε όσους το έστησαν) να περιλαμβάνει το ρόστερ σου τους: Διαμαντίδη, Ούκιτς, Τσατσαρή, Μπράμο, Σχορτσιανίτη, Λάσμε, Γκιστ.
Στο αρχικό μου ποστ απευθύνθηκα σε αυτούς που στην μέση της σεζόν βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν τους περισσότερους από τους παραπάνω ως παλτά, ανάξιους, γυρολόγους κλπ 

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Απρίλιος 17, 2013, 09:11:08 μμ »
Άλλο κακοστημένο και άλλο ελλιπές.
Έχει νομίζω τεράστια διαφορά.
Στην Ελλάδα του 2013 είναι μάλλον πολυτέλεια (και μπράβο σε όσους το έστησαν) να περιλαμβάνει το ρόστερ σου τους: Διαμαντίδη, Ούκιτς, Τσατσαρή, Μπράμο, Σχορτσιανίτη, Λάσμε, Γκιστ.
Στο αρχικό μου ποστ απευθύνθηκα σε αυτούς που στην μέση της σεζόν βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν τους περισσότερους από τους παραπάνω ως παλτά, ανάξιους, γυρολόγους κλπ

Προσωπικα ουδεποιε χαρακτηρισα ετσι κανενα απο τους παικτες αυτους.Στο μετρο που μπορουν συγκροτουν ενα αξιομαχο συνολο που παλευει καθε παιχνιδι και κατα καιρους παιζει και ωραιο μπασκετ και φυσικα παιρνει αποτελεσματα.
Μακαρι να συνεχισουν ετσι και να αντεξουν τα γκαρντ μεχρι το τελος,γιατι το να παιζεις πανω απο 30 λεπτα σ αυτο το επιπεδο,ενεχει τον κινδυνο του σκασιματος.
Αντε με τη νικη αυριο(αν και Αεκτζης θα ειμαι μεσα βεβαια,οπως ημουν κι εχθες).

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Απρίλιος 18, 2013, 11:06:35 μμ »
Προσωπικα ουδεποιε χαρακτηρισα ετσι κανενα απο τους παικτες αυτους.Στο μετρο που μπορουν συγκροτουν ενα αξιομαχο συνολο που παλευει καθε παιχνιδι και κατα καιρους παιζει και ωραιο μπασκετ και φυσικα παιρνει αποτελεσματα.
Μακαρι να συνεχισουν ετσι και να αντεξουν τα γκαρντ μεχρι το τελος,γιατι το να παιζεις πανω απο 30 λεπτα σ αυτο το επιπεδο,ενεχει τον κινδυνο του σκασιματος.
Αντε με τη νικη αυριο(αν και Αεκτζης θα ειμαι μεσα βεβαια,οπως ημουν κι εχθες).

Και να πεις οτι δεν το εγραφα,......
Αυτο συμβαινει οταν οι δυο περιφερειακοι σου(Ξανθοπουλος-Μπανκς)παιζουν συνολικα 3-4 λεπτα,οι αλλοι δυο σκανε και δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους.
Και οταν εχεις μονο ενα κλασσικο 3αρι και δεν μπουν τα σουτ,''βρασε ρυζι''.
Κατα τα αλλα πληρες και καλοστημενο ροστερ.Last year!!!!!
Μακαρι να ξεκουραστουν,να φρεσκαριστουν και να μπορεσουν να διεκδικησουν τη νικη στο τελευταιο παιχνιδι,αν και το βλεπω πολυ δυσκολο.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Απρίλιος 18, 2013, 11:53:09 μμ »
Και να πεις οτι δεν το εγραφα,......
Αυτο συμβαινει οταν οι δυο περιφερειακοι σου(Ξανθοπουλος-Μπανκς)παιζουν συνολικα 3-4 λεπτα,οι αλλοι δυο σκανε και δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους.
Και οταν εχεις μονο ενα κλασσικο 3αρι και δεν μπουν τα σουτ,''βρασε ρυζι''.
Κατα τα αλλα πληρες και καλοστημενο ροστερ.Last year!!!!!
Μακαρι να ξεκουραστουν,να φρεσκαριστουν και να μπορεσουν να διεκδικησουν τη νικη στο τελευταιο παιχνιδι,αν και το βλεπω πολυ δυσκολο.

Γρουσούζη!

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
EKTAKTH ANAKΟΙΝΩΣΗ
« Απάντηση #105 στις: Απρίλιος 19, 2013, 12:00:32 πμ »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Απρίλιος 27, 2013, 12:12:55 μμ »
Άντε μπράβο!!!

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Απρίλιος 27, 2013, 07:45:25 μμ »
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/0gxldyRUn7I" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0gxldyRUn7I" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

ολα τα λεφτα το αναποδο καρφωμα του Χαινς στο τελος.

:smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Μάιος 10, 2013, 09:49:29 πμ »
ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ !!!

Καταπληκτικός τριθέσιος καναπές, πράσινου χρώματος! Άνετος, αναπαυτικός, κατάλληλος για αναπόληση της πορείας του Γουέμπλεϊ, του διπλού στον Άγιαξ, του Δομάζου, αλλά και για συζητήσεις σύγκρισης του Γκάλη με Διαμαντίδη, στις οποίες η κατάληξη θα είναι φυσικά υπέρ του 3D.

Σε περίπτωση που η αποψινή παρέα είναι άνω των τριών:

3

Εξαιρετικά αναπαυτικά ΠΟΥΦ! Τα συγκεκριμένα ΠΟΥΦ είναι ειδικά για τις δύσκολες στιγμές του αγώνα, στην απίθανη περίπτωση που ο Γαύρος πλησιάζει ή προσπερνά στο σκορ.
Στην απευκταία περίπτωση που κοιμηθεί ο Θεός και η ξεπουλημένη Ευρωλίγκα του Μπερτομέου σπρώξει και πάλι τους λιμανίσιους στον τελικό, όπως κάνει τα τελευταία 15 χρόνια, είναι ότι πρέπει για να ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο και να θυμηθούμε  την καθαρή τάπα του Βράνκοβιτς, τα παλικαρίσια ευρωπαϊκά της Σουπρολίγκα, τα πεντακάθαρα πρωταθλήματα και τέλος, τις ονειρικές non call στιγμές της νιότης μας.

Σε περίπτωση νίκης της περήφανης κόκκινης αρκούδας, από την θαλπωρή του συγκεκριμένου σετ, ειδικά για εκτίναξη, ala Alverti, μετά μανίας και ανακούφισης, συνοδευόμενες από ακατάληπτες φράσεις όπως: άσχετοι, μόνο ο εξάστερος, γ@!&%$# ο Φραγκοφονούλης, ο Μπερτομέου, οι Μασόνοι, οι Μορμόνοι, η Σιών, κτλ.

Τέλος, ένα απίστευτα λειτουργικό σαλόνι για να πείσουμε τους πάντες ότι μπάσκετ παρακολουθούσαμε πολύ πριν ακόμα και από το ευρωπαϊκό της ΑΕΚ το 1968 και επομένως ουδείς άλλος δικαιούται να ομιλεί.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Παραγγείλτε ΤΩΡΑ (!!!) και κερδίστε δώρο ένα πάκο πλαστά 50ευρα, έτσι ώστε (σε περίπτωση που οι απόγονοι του στόλου κάνουν το repeat) να τα πετάτε ο ένας στο πρόσωπο του άλλου βρίζοντας, μιμούμενοι τις αξέχαστες στιγμές του ανεπανάληπτου Θανάσαρου εναντίον του παγανιστή Μπερτομέου!
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Μάιος 10, 2013, 11:42:24 πμ »
Βρε αιώνιε πελάτη... Τολμάς και μιλάς για μπάσκετ; Πιάνεις στο στόμα σου τον εξάστερο και δεν σκύβεις το κεφάλι από ντροπή;
Έκανε η μύγα κώλο...

Και είσαι και ψάρακας.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
EKTAKTH ANAKΟΙΝΩΣΗ
« Απάντηση #110 στις: Μάιος 10, 2013, 11:57:40 πμ »
Βρε αιώνιε πελάτη... Τολμάς και μιλάς για μπάσκετ; Πιάνεις στο στόμα σου τον εξάστερο και δεν σκύβεις το κεφάλι από ντροπή;
Έκανε η μύγα κώλο...

Και είσαι και ψάρακας.

Επειδή ο Θεός του έδωσε λίγο μπόι,νομίζει ότι ξέρει και μπάσκετ ο άσχετος!!!
Μικρέ μου,νεαρέ επισκέπτη,όταν εμείς παίζαμε μπάσκετακι και παίρναμε ευρωπαϊκά,οι φίλοι σου ψαράδες στο λιμάνι,που έχουν κάνει κωλο ,δεν ακουμπάγανε τη ´´πορτοκαλι μπάλα με τα σπυριά´απο το φόβο μην κολλήσουν άνεμοβλογια !,,,,
Για κανε μας τη χάρη!!!!!!!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Μάιος 10, 2013, 12:01:58 μμ »
Επειδή ο Θεός του έδωσε λίγο μπόι,νομίζει ότι ξέρει και μπάσκετ ο άσχετος!!!
Μικρέ μου,νεαρέ επισκέπτη,όταν εμείς παίζαμε μπάσκετακι και παίρναμε ευρωπαϊκά,οι φίλοι σου ψαράδες στο λιμάνι,που έχουν κάνει κωλο ,δεν ακουμπάγανε τη ´´πορτοκαλι μπάλα με τα σπυριά´απο το φόβο μην κολλήσουν άνεμοβλογια !,,,,
Για κανε μας τη χάρη!!!!!!!!

Εγώ ρε δεν ξέρω από μπάσκετ ή εσύ που θέλεις να πιάσεις τη μπάλα και ψάχνεις να βρεις το κοτσάνι;

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Μάιος 10, 2013, 12:15:02 μμ »
Εσύ πως κάνεις τρίπλα; Με τα πτερύγια;
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Μάιος 10, 2013, 12:30:36 μμ »
KANEIΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΓΑΒΡΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΥΠΙΣΜΟ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΡΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΤΖΙΩΚΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΣΒΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΤΟ ΜΗΤΡΟΓΛΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΕΦΑΛΙΕΣ ΓΚΟΛΑΡΕΣ ΜΕ ΧΟΥΛΑ ΧΟΥΠ, ΣΠΡΙΝΓΚ ΡΟΛΛΣ, ΤΡΙΠΟΝΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΦΑΟΥΛ ΜΠΑΝΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
ΓΙΔΟΤΑΓΑΡΟ ΣΠΑΝΟΥΛΗ 4 ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΣΩΡΙΑΣΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΟ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΝΑΣ ΤΑ ΣΚΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΑΤΖΙΩΚΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝΕ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ

Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Μάιος 10, 2013, 12:33:42 μμ »
 :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
EKTAKTH ANAKΟΙΝΩΣΗ
« Απάντηση #115 στις: Μάιος 10, 2013, 12:33:54 μμ »
Εγώ ρε δεν ξέρω από μπάσκετ ή εσύ που θέλεις να πιάσεις τη μπάλα και ψάχνεις να βρεις το κοτσάνι;

Από τις πολλές κοτσανες που ακούω ο δυσμοιρος ,μπερδεύομαι καμμιά φορά!! Και ψάχνω κοτσανι !!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Μάιος 10, 2013, 01:54:22 μμ »
Μη δίνετε μωρέ σημασία στην πεσκανδρίτσα...

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #117 στις: Μάιος 10, 2013, 02:47:41 μμ »
Μη δίνετε μωρέ σημασία στην πεσκανδρίτσα...

αχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Μάιος 11, 2013, 12:13:19 πμ »
 :god: Θ Ρ Υ Λ Ε  Θ Ε Ε  Μ Ο Υ  Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ε  Μ Ο Υ ! ! ! ! ! :god:

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Μάιος 11, 2013, 01:07:24 πμ »