Αποστολέας Θέμα: EKTAKTH ANAKΟΙΝΩΣΗ  (Αναγνώστηκε 168490 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
Απ: EKTAKTH ANAKΟΙΝΩΣΗ
« Απάντηση #140 στις: Μάιος 12, 2013, 10:08:10 πμ »
Ο Παναγιώτης τα είπε όλα πολύ σωστά, μέσα σε πέντε σειρές.
Δε μπορώ να ακούω χαζομάρες για τον "κακό" και "βρώμικο" Ολυμπιακό, λες και ο Αστέρας είναι αθώα περιστερά.
Τα ίδια σκατά είναι όλοι τους. Ας παίξουν λοιπόν με τους "κανόνες" και τους "νόμους" που οι ίδιοι έχουν θεσπίσει.
Όταν παίζεις βρώμικα, πρέπει να μάθεις να χάνεις και βρώμικα.
Όχι να βάλουμε και τα κλάματα επειδή o Αστέρας αδικήθηκε και δεν πήρε το κύπελλο.

Eχεις δικιο,να βαλουμε τα γελια και να χαρουμε επειδη ΠΑΝΑΞΙΑ κερδισε ο ολυμπιακος!!!!
Οσο υπαρχουν ανθρωποι που ακομη και σημερα πανηγυριζουν για κατι που δεν αξιζαν και εκλεψαν(χωρις να εχει τοση σημασια απο που),τοτε δυστυχως δεν εχουμε καμμια ελπιδα ουτε αθλητικα ουτε κοινωνικα ουτε πολυ περισσοτερο σαν Ελλαδα!!!!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Μάιος 12, 2013, 10:25:22 πμ »
Σπύρο, καμιά φορά κολλάς κι επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί εξακολουθείς να τονίζεις κάτι το οποίο όλοι μας γνωρίζουμε καλά.
Είπε κανείς ότι πανάξια κέρδισε ο Ολυμπιακός; Κ Α Ν Ε Ι Σ ! ! ! Τί μας το κοπανάς συνέχεια;
Εγώ μάλιστα το τόνισα
Ο Παναγιώτης τα είπε όλα πολύ σωστά, μέσα σε πέντε σειρές.
Δε μπορώ να ακούω χαζομάρες για τον "κακό" και "βρώμικο" Ολυμπιακό, λες και ο Αστέρας είναι αθώα περιστερά.
Τα ίδια σκατά είναι όλοι τους. Ας παίξουν λοιπόν με τους "κανόνες" και τους "νόμους" που οι ίδιοι έχουν θεσπίσει.
Όχι να βάλουμε και τα κλάματα επειδή o Αστέρας αδικήθηκε και δεν πήρε το κύπελλο.

Από 'κει και πέρα δε θα κάτσω να ασχοληθώ περισσότερο, ούτε μου κάνουνε εντύπωση αυτά που είδα χθες.
Στην Ελλάδα ζω και παρακολουθώ ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα που υπάρχουν. Αυτό τα λέει όλα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 12, 2013, 11:03:17 πμ από episkeptis »
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Μάιος 12, 2013, 10:50:15 πμ »
Eμεις οι σωστοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ τετοια κυπελλα δεν τα θελουμε,οταν κανενας φιλαθλος δεν θα πηγαινει στο γηπεδο ολοι αυτοι οι μεγαλοι θα παρουν ενα μεγαλο ηχηρο μηνυμα,εγω εδω και ενα χρονο εχω σταματησει να πηγαινω στο γηπεδο,εχω ξενερωσει πια. ΕΛΕΟΣ,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Ας ελπισουμε πως σημερα η ομαδαρα μας στο μπασκετ θα μας αποζημιωσει και θα δουμε ενα εξαιρετικο παιχνιδι και ενα ακομα ευρωπαικο κυπελλο να ερχεται στην Ελλαδα.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Μάιος 12, 2013, 10:53:39 πμ »
Σπύρο, καμιά φορές κολλάς κι επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί εξακολουθείς να τονίζεις κάτι το οποίο όλοι μας γνωρίζουμε καλά.
Είπε κανείς ότι πανάξια κέρδισε ο Ολυμπιακός; Κ Α Ν Ε Ι Σ ! ! ! Τί μας το κοπανάς συνέχεια;

Δημητρη ,εδω θα διαφωνησω.
Και βεβαια πολλοι εχουν την αποψη οτι κερδισε δικαια,η στη χειροτερη δεν τους ενοχλει κι αν τους το χαρισαν.
Ειδες κανεναν να καυτηριασει το γεγονος;ειδες κανεναν να γραψει οτι μας το χαρισε ο διαιτητης,οπως και τοσα αλλα;
KANENAΣ!!!απλα δεν επαιξε καλα ο ολυμπιακος,κλπ.Για τοσα αλλα επουσιωδη θεματα ,βγαινανε με την οκα ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ,τωρα μουγκα!!
Και η εφημεριδα σας πανηγυριζει

Uploaded with ImageShack.us
και η γνωστη καραμελα:δεν εχουμε αναγκη το σφυριγμα ,για να μας εκθεσουν και αλλες τετοιες παπαρες!!

Συμφωνω απολυτα και στο ειπα εξ αρχης.Η βρωμια φερνει βρωμια και δεν εχει κανενας βρωμικος δικαιωμα να διαμαρτυρεται!!!

Στην Ελλάδα ζω και παρακολουθώ ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα που υπάρχουν. Αυτό τα λέει όλα.

Κι εδω συμφωνω,λαθος μας που ασχολουμαστε αλλα ρε γαμοτο μου αρεσει ο αθλητισμος,μου αρεσει το παδοσφαιρο,γι αυτο παθιαζομαι και εκνευριζομαι που καποιοι αλητες εχουν καταστρεψει τα παντα!!

EDIT:με προλαβε ,προς τιμη του ο Χρηστος,και τοποθετηθηκε αντρικια και δικαια!!!

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Μάιος 12, 2013, 11:02:07 πμ »
Οταν εγω ειχα αναφερει στο παρελθον ποια θα ηταν η καλυτερη λυση,την ειχατε περασει στα ψιλα και δεν το σχολιασε τοτε κανενας. Το ξαναλεω: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ,ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ PHOTOFINISH ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΒΟΥ.Αλλα καποιους δεν τους συμφερει αυτο,γι`αυτο δεν εφαρμοζεται. Λετε να μην το εχουν σκεφτει?
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Μάιος 12, 2013, 11:11:06 πμ »
Οταν εγω ειχα αναφερει στο παρελθον ποια θα ηταν η καλυτερη λυση,την ειχατε περασει στα ψιλα και δεν το σχολιασε τοτε κανενας. Το ξαναλεω: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ,ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ PHOTOFINISH ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΒΟΥ.Αλλα καποιους δεν τους συμφερει αυτο,γι`αυτο δεν εφαρμοζεται. Λετε να μην το εχουν σκεφτει?

Μακαρι να μπορουσε να υπαρξει κατι τετοιο!!!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Μάιος 12, 2013, 11:14:44 πμ »
Αυτό απλά δεν μπορεί να γίνει, όπου και να φτάσει η τεχνολογία. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να υπάρχουν ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του διαιτητή και τα replay, τα οποία να συμβουλεύεται σε πραγματκό χρόνο και να παίρνει τις ορθές αποφάσεις.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Μάιος 12, 2013, 11:16:36 πμ »
Αυτό απλά δεν μπορεί να γίνει, όπου και να φτάσει η τεχνολογία. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να υπάρχουν ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του διαιτητή και τα replay, τα οποία να συμβουλεύεται σε πραγματκό χρόνο και να παίρνει τις ορθές αποφάσεις.
Γιατι να μην μπορει να γινει? Δεν θελουν να το εφαρμοσουν. Αλλα τουλαχιστον ας γινει και αυτο που προτεινεις εσυ,ομως ουτε αυτο θελουν να κανουν μαλλον.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Μάιος 12, 2013, 11:49:11 πμ »
Σαν Ολυμπιακός δεν ντρέπομαι φυσικά για τα λάθη του διαιτητή, ας ντραπεί αυτός ο ίδιος. Σαν Ολυμπιακός ντρέπομαι για το χάλι της ομάδας μου. Στην απονομή έμειναν λιγότεροι από 5.000 φίλαθλοι, δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Ο κόσμος έφυγε, όχι φυσικά για το χέρι του Μανιάτη αφού δεν ήταν κάτι που μπορούσε να το δει κανείς στο γήπεδο, αλλά για την εικόνα του Ολυμπιακού. Το κράξιμο που πέφτει στο Καραισκάκη δεν περιγράφεται, παρότι το πρωτάθλημα το πήραμε από τα Χριστούγεννα. Γιατί? Γιατί ως Ολυμπιακοί το πρώτο που ζητάμε είναι να βλέπουμε μπαλίτσα, ενέργειες, συνδιασμούς, πάθος και το αποτέλεσμα να έρχεται μέσα από αυτά και όχι επειδή οι υπόλοιποι είναι τρισχειρότεροι από μας.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Μάιος 12, 2013, 12:04:42 μμ »
Σαν Ολυμπιακός δεν ντρέπομαι φυσικά για τα λάθη του διαιτητή, ας ντραπεί αυτός ο ίδιος. Σαν Ολυμπιακός ντρέπομαι για το χάλι της ομάδας μου. Στην απονομή έμειναν λιγότεροι από 5.000 φίλαθλοι, δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Ο κόσμος έφυγε, όχι φυσικά για το χέρι του Μανιάτη αφού δεν ήταν κάτι που μπορούσε να το δει κανείς στο γήπεδο, αλλά για την εικόνα του Ολυμπιακού. Το κράξιμο που πέφτει στο Καραισκάκη δεν περιγράφεται, παρότι το πρωτάθλημα το πήραμε από τα Χριστούγεννα. Γιατί? Γιατί ως Ολυμπιακοί το πρώτο που ζητάμε είναι να βλέπουμε μπαλίτσα, ενέργειες, συνδιασμούς, πάθος και το αποτέλεσμα να έρχεται μέσα από αυτά και όχι επειδή οι υπόλοιποι είναι τρισχειρότεροι από μας.

Δημητρη,αμεσως απαντηθηκε η ερωτηση σου!!!
Δεν παιζει μπαλα ο ολυμπιακος,αυτο ειναι το προβλημα,ετσι Γιαννη;Tωρα αν ο διαιτητης(απο μονος του παντα) μας χαριζει ενα-δυο-τρεις και παει λεγοντας τιτλους,γιατι να ντραπουμε εμεις;Εμεις φταιμε;Δικο του,και μονο προβλημα ειναι.Eξ αλλου:
''Ο Ολυμπιακος δεν εχει αναγκη τετοια σφυριγματα.''
''Για να μας εκθεσουν τα σφυρανε''
''ΘΑΑΑΑΑ  κερδιζαμε και πεναλτι να εδινε και γκολ να τρωγαμε.''

Κατακαυμενη Ρουμελη!!!!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Μάιος 12, 2013, 12:25:16 μμ »
Δημητρη,αμεσως απαντηθηκε η ερωτηση σου!!!
Δεν παιζει μπαλα ο ολυμπιακος,αυτο ειναι το προβλημα,ετσι Γιαννη;Tωρα αν ο διαιτητης(απο μονος του παντα) μας χαριζει ενα-δυο-τρεις και παει λεγοντας τιτλους,γιατι να ντραπουμε εμεις;Εμεις φταιμε;Δικο του,και μονο προβλημα ειναι.Eξ αλλου:
''Ο Ολυμπιακος δεν εχει αναγκη τετοια σφυριγματα.''
''Για να μας εκθεσουν τα σφυρανε''
''ΘΑΑΑΑΑ  κερδιζαμε και πεναλτι να εδινε και γκολ να τρωγαμε.''

Κατακαυμενη Ρουμελη!!!!

Ωραία λογική Σπύρο !!!

Και από την άλλη εσύ θεωρείς δεδομένο ότι δεν θα κερδίζαμε και πέναλτι να έδινε και γκολ να τρώγαμε !!!!
Κάτι που μπορεί να συνέβαινε μπορεί και όχι, εσύ το παίρνεις σαν δεδομένο και πάνω εκεί χτίζεις φιλιππικούς.

Οπότε ταιριάζει κι εδώ το κατακαημένη Ρούμελη !!!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Μάιος 12, 2013, 12:28:10 μμ »
Δηλαδή βρε Σπύρο κανόνισαν ο Ολυμπιακός με τον Γιάχο να στήσουν το παιχνίδι? Ούτε εσύ δεν το πιστεύεις αυτό νομίζω. Δηλαδή εσείς πρόπερσι το στήσατε με τον Ατρόμητο? Φυσικά και ξενερώνω αν παίρνω τίτλο με τέτοιο τρόπο, αλλά να ντραπώ όχι!!! Λάθη γίνονταν και θα γίνονται πάντα. Στο 4-4 μεταξύ μας ο Ολυμπιακός αδικήθηκε, αλλά δεν μίλησε κανείς. Ξέρεις γιατί? Γιατί έπαιξε μπαλάρα και καθάρισε το παιχνίδι!!! Αυτή είναι και η διαφορά μας φίλε, αυτό που "καίει" τους Ολυμπιακούς είναι να βλέπουν την ομάδα τους να παίζει ποδόσφαιρο!!! Να κλείνει τους άλλους στα καρρέ και να σφυροκοπάει, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια με τους παιχταράδες που είχε στην ομάδα...

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Μάιος 12, 2013, 12:45:23 μμ »
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ,ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ (αλλο ηθελα να γραψω αλλα... :))

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0q9qPT56nDY

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Μάιος 12, 2013, 01:04:54 μμ »
Ωραία λογική Σπύρο !!!

Και από την άλλη εσύ θεωρείς δεδομένο ότι δεν θα κερδίζαμε και πέναλτι να έδινε και γκολ να τρώγαμε !!!!
Κάτι που μπορεί να συνέβαινε μπορεί και όχι, εσύ το παίρνεις σαν δεδομένο και πάνω εκεί χτίζεις φιλιππικούς.

Aπλα δεν θεωρω δεδομενο οτι θα κερδιζατε(οπως το θεωρειτε εσεις!!!)
Απλα λεω οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δινεται κατι εις βαρος του ολυμπιακου!!Αν δεν το καταλαβαινεις φιλε Πανο,οτι αυτο συμβαινει ,δεν μπορω να κανω κατι.Λυπαμαι.
Και οταν βασικος κανονας της δημοκρατιας ειναι η ισονομια,εκει να δεις πως καιγεται η Ρουμελη!!!

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Μάιος 12, 2013, 01:09:32 μμ »
Δηλαδή βρε Σπύρο κανόνισαν ο Ολυμπιακός με τον Γιάχο να στήσουν το παιχνίδι? Ούτε εσύ δεν το πιστεύεις αυτό νομίζω. Δηλαδή εσείς πρόπερσι το στήσατε με τον Ατρόμητο? Φυσικά και ξενερώνω αν παίρνω τίτλο με τέτοιο τρόπο, αλλά να ντραπώ όχι!!! Λάθη γίνονταν και θα γίνονται πάντα. Στο 4-4 μεταξύ μας ο Ολυμπιακός αδικήθηκε, αλλά δεν μίλησε κανείς. Ξέρεις γιατί? Γιατί έπαιξε μπαλάρα και καθάρισε το παιχνίδι!!! Αυτή είναι και η διαφορά μας φίλε, αυτό που "καίει" τους Ολυμπιακούς είναι να βλέπουν την ομάδα τους να παίζει ποδόσφαιρο!!! Να κλείνει τους άλλους στα καρρέ και να σφυροκοπάει, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια με τους παιχταράδες που είχε στην ομάδα...

Γιαννη μου,δεν ημουν μπροστα να ξερω αν το κανονισε ο ολυμπιακος,ο παναθηναικος,η ΑΕΚ,ο χοτζας.ο σουλειμαν..,ξερω γω ποιος!!
Αυτο που ξερω ειναι ,οτι μια ακομη φορα,δεν δοθηκε το δικαιωμα καν σε καποιον ,να ελπιζει και να προσπαθησει για κατι!!!
Κι αυτο με ενοχλει αφανταστα!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Μάιος 12, 2013, 01:38:22 μμ »
Πάντως στα blogs του Ολυμπιακού γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος... το μπινελίκι πάει σύνεφο, μέχρι να ξαναγίνει το παιχνίδι ή και δώσουν το κύπελο στον Αστέρα φωνάζουν οι γάβροι...

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Μάιος 12, 2013, 01:39:44 μμ »
Ωραία λογική Σπύρο !!!

Aπλα δεν θεωρω δεδομενο οτι θα κερδιζατε(οπως το θεωρειτε εσεις!!!)
Απλα λεω οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δινεται κατι εις βαρος του ολυμπιακου!!Αν δεν το καταλαβαινεις φιλε Πανο,οτι αυτο συμβαινει ,δεν μπορω να κανω κατι.Λυπαμαι.
Και οταν βασικος κανονας της δημοκρατιας ειναι η ισονομια,εκει να δεις πως καιγεται η Ρουμελη!!!

Σπύρο κάνω παράθεση τον εαυτό μου, για να δεις ότι δεν διαβάζεις τα γραφόμενά μου αλλά λες αυτό που θέλεις να πεις no matter what!!!

Λέω ότι : "εσύ θεωρείς δεδομένο ότι δεν θα κερδίζαμε και πέναλτι να έδινε και γκολ να τρώγαμε !!!!" και συνεχίζω : "Κάτι που μπορεί να συνέβαινε μπορεί και όχι", οπότε παίρνω ξεκάθαρα θέση ότι δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο.

Και απαντάς : "Aπλα δεν θεωρω δεδομενο οτι θα κερδιζατε(οπως το θεωρειτε εσεις!!!)", άρα κι εγώ, τι δηλαδή , ότι θεωρώ δεδομένο ότι θα κερδίζαμε, την στιγμή που απάντησα ότι μπορεί να συνέβαινε μπορεί και όχι !!!

Εγώ δεν καταλαβαίνω Σπύρο ;  ;D

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Μάιος 12, 2013, 01:45:59 μμ »
Σπύρο κάνω παράθεση τον εαυτό μου, για να δεις ότι δεν διαβάζεις τα γραφόμενά μου αλλά λες αυτό που θέλεις να πεις no matter what!!!

Λέω ότι : "εσύ θεωρείς δεδομένο ότι δεν θα κερδίζαμε και πέναλτι να έδινε και γκολ να τρώγαμε !!!!" και συνεχίζω : "Κάτι που μπορεί να συνέβαινε μπορεί και όχι", οπότε παίρνω ξεκάθαρα θέση ότι δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο.

Και απαντάς : "Aπλα δεν θεωρω δεδομενο οτι θα κερδιζατε(οπως το θεωρειτε εσεις!!!)", άρα κι εγώ, τι δηλαδή , ότι θεωρώ δεδομένο ότι θα κερδίζαμε, την στιγμή που απάντησα ότι μπορεί να συνέβαινε μπορεί και όχι !!!

Εγώ δεν καταλαβαίνω Σπύρο ;  ;D

Κι απο ποιο σημειο των γραφομενων μου Πανο,προκυπτει οτι εγω θεωρω :
Ωραία λογική Σπύρο !!!

!

Το ξαναλεω,με ενοχλει αφανταστα η ελλειψη ισονομιας και ισων ευκαιριων!!!!

EDIT:Και επισης οταν λεω εσεις αναφερομαι στην πλειοψηφια σας (οχι αποκλειστικα σε σενα) και στα εντυπα σας(ειδες το πρωτοσελιδο του πρωταθλητη ,πιστευω,που ποσταρισα παραπανω)
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 12, 2013, 02:01:06 μμ από gerogian »

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Μάιος 12, 2013, 01:51:54 μμ »
>

Παράθεση

>Παράθεση από: chris5 στις Σήμερα στις 12:02:07 μμ
Οταν εγω ειχα αναφερει στο παρελθον ποια θα ηταν η καλυτερη λυση,την ειχατε περασει στα ψιλα και δεν το σχολιασε τοτε κανενας. Το ξαναλεω
: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ,ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ PHOTOFINISH ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΒΟΥ.Αλλα καποιους δεν τους συμφερει αυτο,γι`αυτο δεν εφαρμοζεται. Λετε να μην το εχουν σκεφτει?

Αν γινοταν κατι τετοιο θα παιρνατε πρωταθλημα καθε 15 χρονια,οποτε δεν θα ειχατε και τα οβολα απο το ch.l,ενω τωρα με τα λεφτουδακια που πεφτουν απ εξω,κανει ο καθε χοντρος τον τσαμπα μαγκα,και βεβαια στην εποχη της ανθησης του στοιχηματος,του γιαλαντζι ντολμα,και της μπουγαδας,αυτο δεν συμφερει κανενα αφεντικο,αντε σταματηστε να παραμυθιαζεστε επιτελους και γυριστε την πλατη σε καθε fake,αντι να παραφιλολογιζετε ατερμονα,εννοειται ειστε εξυπνοι ανθρωποι.

« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 12, 2013, 01:57:50 μμ από Coral »
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Μάιος 12, 2013, 02:15:10 μμ »
Nαι και θα παίρνατε πρωτάθλημα εσείς με τον Μπούρμπο και τον Κρασσά, άσε μας βρε Δημήτρη, κοιτάξτε τα χάλια σας, εμείς εδώ κράζουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι, τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε....