Aναρωτιέμαι γιατί έβαλα name Istar όταν θα έπρεπε να λέγομαι WallOfTextOmatic καθότι κάθε post μου είναι τείχος (Σινικό).

Καταρχήν ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ψηφοφόρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ψήφισα ένα από τα άλλα κόμματα του panel του ΑΝΤ1 και αυτό θα είναι το ένα και μοναδικό μου post σε αυτό το θέμα για πολιτική, σε forum για ΡΟΛΟΓΙΑ, οπότε δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα μέλος μετά από αυτό.
ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ1) Ο Κασιδιάρης ρίχνει νερό σε συνομιλιτή του

ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ δεν πετάμε νερό, στραγάλια, κέρματα, μπουκάλια σε όποιον λέει κάτι που δεν μας αρέσει.
2) Η Κανέλη ξεκινάει να τον χτυπήσει με εφημερίδα, ίσως τον 'παίρνει" και λίγο δεν φαίνεται καλά στο πλάνο. ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ

ΔΕΝ χτυπάμε με αντικείμενα κάποιον ειδικά ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

. (εκτός αν είναι τόσο άσχημος και πιστεύουμε ότι με μερικές "ψιλές" ίσως "στρώσει)
3) Ο Κασιδιάρης χτυπά πίσω 3 σφαλιάρες. Η 1η είναι σωστή καθώς επιστημονικά ακόμη και αν φωνάξει/τσιρίξει κάποιος κοντά στο πρόσωπο σου ο οργανισμός σου λαμβάνει το ίδιο μήνυμα που θα λάμβανε σε ένα χτύπημα και αντιδρά με βίαιη αντίδραση αντανακλαστική. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ας παει σε ανύποτο χρόνο να τσιρίξει

κοντά στο πρόσωπο κάποιου περαστικού ή ακόμα και φίλου του και μετά να βγάλει το CARRERA caliber 16 chronograph του, και να χρονομετρήσει σε πόσο χρόνο έρχεται η φάπα

. Οι επόμενες ΔΥΟ φάπες, αφού βλέπει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, είναι ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΕΣ. ΔΕΝ χτυπάμε τον συνομιλητή, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για γυναίκα στην ηλικία της μάνας μας.
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ 
1) Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ της παράνομης οργάνωσης ήταν ζήτημα χρόνου να εκραγεί.

(Δηλαδή τόσο καιρό το ήξεραν και τους καλούσαν στις εκπομπές τους για να τους ξεμπροστιάσουν? ή επειδή κάνουν καλά νούμερα στην AGB? )
2) Η Κανέλη και ο Παπαδάκης ξεκινάνε να σώσουν το panel από το ποτήρι που δεν ξέρουν αν θα το πετούσε (αυτό standar το σκέφτηκαν μετά OI HEROES της TV για να πάρουν και λίγο δόξα αυτοθυσίας)
3) Ο Κασιδιάρης ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ στην Κανέλη και την χτυπά βίαια. ΣΚΕΨΟΥ

εγώ που δεν έχω την διάπλαση του Κασιδιάρη, ούτε ξέρω πολεμικές τέχνες και αν πω να χτυπήσω μια γυναίκα ίσα με τη μάνα μου 1 ΜΟΝΟ 1 μπουνιά φτάνει για να μην μείνουν, μύτη, μάτι και ίσως και κάνα δόντι. ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ...χμμμμ..ναιιιι σωσταααάαα, αλλά ο καημένος βαράει μόνο κάτι αεροσφαλιάρες σε κοριτσίστικο στυλ...χμμμμ

Δηλαδή για να μην είναι άνανδρος θα έπρεπε να είναι γύναικα και γρια για να μπορεί να αντιδράσει πίσω. ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΕΠΙΘΕΣΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!
4) Εμφάνιση της Κανέλη στην Κεσσαριανή ή σε άλλη γειτονιά, δεν θυμάμαι, με ΤΡΕΙΣ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ του ΚΚΕ ίδιους με της ΧΡ.ΑΥΓΗΣ απλά του ΚΚΕ ήταν αξύριστοι.ΞΥΠΝΑ αν έχεις πάει ΠΑΝ/ΜΙΟ όλα τα κόμματα έχουν ΜΠΡΑΒΟΥΣ στις νεολαίες τους από ΔΑΠΝΔΦΚ,ΠΑΣΠ,ΚΝΕ,κτλ απλά δεν τους λένε φασίστες, δέρνουν χωρίς προσδιοριστικό επίθετο.
Τα κανάλια δεν είπαν τίποτα τους μπράβους της Κανέλη απλά τους αγνόησαν.
ΕΛΛΗΝΑΑΑΑ!!! ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΕν κατακλείδι: Αν το ίδιο περιστατικό είχε γίνει μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Σπηλιωτόπουλου-Διαμαντοπούλου (λέμε τώρα.. μόνο ο Κούγιας έχει δικαίωμα να δέρνει σε αυτή τη χώρα) θα λέγανε: Πιάστηκαν στα χέρια οι εκπρόσωποι (οχι οι φασίστες οι εκπρόσωποι) των δύο μεγάλων κομμάτων (ΜΕΓΑΛΑ κόμματα θα τα λέγανε και με το 13-19%) .
ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. Εκεί θα τελείωνε χωρίς μηνύσεις χωρίς τίποτα.

Αλλά οι δημοσιογράφοι είναι επαγγελματίες και σε καιρούς κρίσης, που δεν εμείναν και πολλές θέσεις, τα θέλουν τα λεφτά τους και τη θέση τους. Παίζαν για τα δύο κόμματα όπως ακριβώς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές για 30 χρόνια πιανού το μέρος λες να παρούν?

νομίζω θα πάρουν το μέρος της αντικειμενικότητας και της ενημέρωσης?? ΕΕΕ??? χαχαχχΧΧχΧΑΧΑΧαΧΧΑΧαοαοχοοαχοαοχοα.
ναι standar αυτή τη θέση θα πάρουν.ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ?=Στα δύο κόμματα που ανέβασαν ραγδαία τα ποσοστά τους ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τους Καμμένο,Κουβέλη τους έχουνε με τα νερά τους μιας και τα ψηφοδέλτια τους είναι φουλ στο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, την Ντόρα την πήραν, τον Καρατζαφέρη τον "έσβησαν" (αλλά και αυτός εκεί επιτίθεται μπας και πάρει τίποτα πίσω από τη ΧΡ.ΑΥΓΗ και συμπληρώσει το 3% και πάρει πίσω τη θέση του στα τηλεοπτικά panel και τα λεφτά του εννοείται), το ΚΚΕ πάντα 8-9% έπαιρνε στα ίδια είναι δεν το φοβούνται.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΑ % ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΝΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ "ΟΛΑΝΤΡΕΟΥ" ?? ΌΛΑ τα κανάλια εναντίον ενός άκυρου (τύπου Σεφερλή) κακού χαζού λογοπαιγνίου..μιλάμε για FULL ΕΠΙΘΕΣΗ

ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο και με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τώρα απλά βρήκανε πολύ καλύτερη αφορμή την μπάτσα του Κασιδιάρη από το κακό αστείο του Τσίπρα.
Η βία πουλάει, πόσο μάλλον η βία μεταξύ βουλευτών και τα κανάλια κάνουν party για τέτοια show.
O δικομματισμός σπάει σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα και παλεύουν με νύχια και με δόντια για να πετάξουν έξω όποιον δεν ήταν στο συνάφι τους και να τον ξαναφέρουν πίσω με υψηλά ποσοστά.
ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΦΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ TV ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ (if they say it on TV it must be true)=αμερικάνικη φράση για τους ΧΑΦΤΕΣ τις TV που τα τρώνε όλα άκριτα
THE END
με συγχωρείτε πολύ για το τοοοοοοοόοοοοοσοοο μεγάλο post ειδικά σε forum ρολογιών