Αποστολέας Θέμα: Εγέρθητοι και μη μιλάει κανείς... με τις υγείες σας  (Αναγνώστηκε 27316 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Εγέρθητοι και μη μιλάει κανείς... με τις υγείες σας
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 09, 2012, 08:36:01 μμ »
Ο Chuck Norris είναι ο μόνος που μένει καθιστός όταν οι Χρυσαυγίτες φωνάζουν: ΕΓΕΡΘΗΤΟΙ

:headbash: :datz: :headbash: :datz: :headbash: :datz: :jg: :jg: :jg:
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 09, 2012, 11:28:56 μμ από chris5 »
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 10, 2012, 07:49:25 μμ »
Κι όμως υπάρχει!!! ;D

Uploaded with ImageShack.us
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 19, 2012, 09:40:53 πμ »
Ο Μιχαλολιάκος αναγκάζει αντιπάλους του να λάβουν εκπαίδευση για να μπορούν να αντιμετωπίσουν στοιχειωδώς την Χ.Α. στην Βουλή!

ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούνιος 07, 2012, 10:50:00 πμ »
Θέλει ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/IJ9Tx7INwXY" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/IJ9Tx7INwXY" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

...και μη χειρότερα
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 07, 2012, 11:01:12 πμ »
Συγχαρητήρια στους ψηφοφόρους τους.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιούνιος 07, 2012, 11:35:20 πμ »
Σκεπτικός είμαι... Που θα πάνε οι ψήφοι τους εφόσον συμβεί να μειωθούν δραματικά, όπως και είναι αναμενόμενο; Πάντως όχι αριστερά... Γιατί ο Παπαδάκης τον φώναξε με την Κανέλλη και την Δούρου; Σήμερα κανονικά δικαζόταν ο Κασιδιάρης για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία, και πήρε αναβολή... Το ήξερε ο Παπαδάκης... Εγώ δεν θα τον καλούσα... Για μένα το παιχνίδι παίζεται με τους ψηφοφόρους, και ποιός θα τους "μαγκώσει"... Κακό, αλλά ενδεικτικό της πολιτικής "ωριμότητας", η δε εποχή ρίχνει λάδι στην φωτιά... Αν κάνω σενάρια και το παρακάνω, κοντός ψαλμός αλληλούια, στις εκλογές θα το δούμε... Πάντως, φασαρίες μυρίζουν...

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Ιούνιος 07, 2012, 12:01:59 μμ »
Θέλει ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει

...και μη χειρότερα

Όχι ΦΑΣΙΣΤΑΣ.ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ σύμφωνα με την ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ Λιάνα Κανέλλη.
Που θα πάνε οι ψήφοι τους εφόσον συμβεί να μειωθούν δραματικά, όπως και είναι αναμενόμενο;

Θάνο δεν ξέρω μήπως αυξηθούν δραματικά.Όλοι οι δημοσιογράφοι απο το πρωϊ,αυτό λένε στα ραδιόφωνα.Κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά αν αυτό το περιστατικό θα βλάψει ή θα ωφελήσει τελικά τη Χρυσή Αυγή.Είναι εκατοντάσες τα μηνύματα του κόσμου που επικροτεί τέτοιου είδους ενέργειες και συμπεριφορές με φράσεις του στυλ "ν'αγιάσει το χέρι του".
Ίδωμεν..................

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιούνιος 07, 2012, 12:14:04 μμ »
Όχι ΦΑΣΙΣΤΑΣ.ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ σύμφωνα με την ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ Λιάνα Κανέλλη.Θάνο δεν ξέρω μήπως αυξηθούν δραματικά.Όλοι οι δημοσιογράφοι απο το πρωϊ,αυτό λένε στα ραδιόφωνα.Κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά αν αυτό το περιστατικό θα βλάψει ή θα ωφελήσει τελικά τη Χρυσή Αυγή.Είναι εκατοντάσες τα μηνύματα του κόσμου που επικροτεί τέτοιου είδους ενέργειες και συμπεριφορές με φράσεις του στυλ "ν'αγιάσει το χέρι του".
Ίδωμεν..................

Αν γινει κι'αυτο Δημητρη,μπραβο μας καλα να παθουμε,απολαμβανουμε πραγματικα αυτο που μας αξιζει!!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος bost

• 46mm case
  • Risk-Care-Dream-Expext
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιούνιος 07, 2012, 12:34:01 μμ »
Είδα το πρόγραμμα του Κασιδιάρη με κωδικό όνομα «Γυμναστήριο»και γράφει ότι το Σάββατο έχει προπόνηση με σάκο ....μυρίζει Πάγκαλο η δουλειά!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιούνιος 07, 2012, 01:19:41 μμ »
Παυλόπουλος

Δεν ξέρω τίποτα για το ξύλο! Εγώ κοιτούσα τη Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου που κοιτούσε την Πετροβασίλη.....

:lol:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιούνιος 07, 2012, 01:54:31 μμ »
Παυλόπουλος

Δεν ξέρω τίποτα για το ξύλο! Εγώ κοιτούσα τη Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου που κοιτούσε την Πετροβασίλη.....

:lol:

Χαχαχαχα.... πολύ καλό Γιάννη!
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιούνιος 09, 2012, 01:16:24 πμ »
Aναρωτιέμαι γιατί έβαλα name Istar όταν θα έπρεπε να λέγομαι WallOfTextOmatic καθότι κάθε post μου είναι τείχος (Σινικό). ;D

Καταρχήν ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ψηφοφόρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ψήφισα ένα από τα άλλα κόμματα του panel του ΑΝΤ1 και αυτό θα είναι το ένα και μοναδικό μου post σε αυτό το θέμα για πολιτική, σε forum για ΡΟΛΟΓΙΑ, οπότε δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα μέλος μετά από αυτό.

ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

1) Ο Κασιδιάρης ρίχνει νερό σε συνομιλιτή του [-X ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ δεν πετάμε νερό, στραγάλια, κέρματα, μπουκάλια σε όποιον λέει κάτι που δεν μας αρέσει.

2) Η Κανέλη ξεκινάει να τον χτυπήσει με εφημερίδα, ίσως τον 'παίρνει" και λίγο δεν φαίνεται καλά στο πλάνο. ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ [-X ΔΕΝ χτυπάμε με αντικείμενα κάποιον ειδικά ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ  :smt021 . (εκτός αν είναι τόσο άσχημος και πιστεύουμε ότι με μερικές "ψιλές" ίσως "στρώσει)

3) Ο Κασιδιάρης χτυπά πίσω 3 σφαλιάρες. Η 1η είναι σωστή καθώς επιστημονικά ακόμη και αν φωνάξει/τσιρίξει κάποιος κοντά στο πρόσωπο σου ο οργανισμός σου λαμβάνει το ίδιο μήνυμα που θα λάμβανε σε ένα χτύπημα και αντιδρά με βίαιη αντίδραση αντανακλαστική. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ας παει σε ανύποτο χρόνο να τσιρίξει  :shout: κοντά στο πρόσωπο κάποιου περαστικού ή ακόμα και φίλου του και μετά να βγάλει το CARRERA caliber 16 chronograph του, και να χρονομετρήσει σε πόσο χρόνο έρχεται η φάπα  :axe: . Οι επόμενες ΔΥΟ φάπες, αφού βλέπει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, είναι ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΕΣ. ΔΕΝ χτυπάμε τον συνομιλητή, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για γυναίκα στην ηλικία της μάνας μας. [-X

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ  :smt084

1) Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ της παράνομης οργάνωσης ήταν ζήτημα χρόνου να εκραγεί. ??? (Δηλαδή τόσο καιρό το ήξεραν και τους καλούσαν στις εκπομπές τους για να τους ξεμπροστιάσουν? ή επειδή κάνουν καλά νούμερα στην AGB? )

2) Η Κανέλη και ο Παπαδάκης ξεκινάνε να σώσουν το panel από το ποτήρι που δεν ξέρουν αν θα το πετούσε (αυτό standar το σκέφτηκαν μετά OI HEROES της TV για να πάρουν και λίγο δόξα αυτοθυσίας)

3) Ο Κασιδιάρης ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ στην Κανέλη και την χτυπά βίαια. ΣΚΕΨΟΥ  ??? εγώ που δεν έχω την διάπλαση του Κασιδιάρη, ούτε ξέρω πολεμικές τέχνες και αν πω να χτυπήσω μια γυναίκα ίσα με τη μάνα μου 1 ΜΟΝΟ 1 μπουνιά φτάνει για να μην μείνουν, μύτη, μάτι και ίσως και κάνα δόντι. ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ...χμμμμ..ναιιιι σωσταααάαα, αλλά ο καημένος βαράει μόνο κάτι αεροσφαλιάρες σε κοριτσίστικο στυλ...χμμμμ  ???
Δηλαδή για να μην είναι άνανδρος θα έπρεπε να είναι γύναικα και γρια για να μπορεί να αντιδράσει πίσω. ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΕΠΙΘΕΣΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!

4) Εμφάνιση της Κανέλη στην Κεσσαριανή ή σε άλλη γειτονιά, δεν θυμάμαι, με ΤΡΕΙΣ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ του ΚΚΕ ίδιους με της ΧΡ.ΑΥΓΗΣ απλά του ΚΚΕ ήταν αξύριστοι.ΞΥΠΝΑ αν έχεις πάει ΠΑΝ/ΜΙΟ όλα τα κόμματα έχουν ΜΠΡΑΒΟΥΣ στις νεολαίες τους από ΔΑΠΝΔΦΚ,ΠΑΣΠ,ΚΝΕ,κτλ απλά δεν τους λένε φασίστες, δέρνουν χωρίς προσδιοριστικό επίθετο.
Τα κανάλια δεν είπαν τίποτα τους μπράβους της Κανέλη απλά τους αγνόησαν.

ΕΛΛΗΝΑΑΑΑ!!! ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ

Εν κατακλείδι: Αν το ίδιο περιστατικό είχε γίνει μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Σπηλιωτόπουλου-Διαμαντοπούλου (λέμε τώρα.. μόνο ο Κούγιας έχει δικαίωμα να δέρνει σε αυτή τη χώρα) θα λέγανε: Πιάστηκαν στα χέρια οι εκπρόσωποι (οχι οι φασίστες οι εκπρόσωποι) των δύο μεγάλων κομμάτων (ΜΕΓΑΛΑ κόμματα θα τα λέγανε και με το 13-19%) .
ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. Εκεί θα τελείωνε χωρίς μηνύσεις χωρίς τίποτα. :-\
Αλλά οι δημοσιογράφοι είναι επαγγελματίες και σε καιρούς κρίσης, που δεν εμείναν και πολλές θέσεις, τα θέλουν τα λεφτά τους και τη θέση τους. Παίζαν για τα δύο κόμματα όπως ακριβώς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές για 30 χρόνια πιανού το μέρος λες να παρούν?  ??? νομίζω θα πάρουν το μέρος της αντικειμενικότητας και της ενημέρωσης?? ΕΕΕ??? χαχαχχΧΧχΧΑΧΑΧαΧΧΑΧαοαοχοοαχοαοχοα. ναι standar αυτή τη θέση θα πάρουν.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ?=Στα δύο κόμματα που ανέβασαν ραγδαία τα ποσοστά τους ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τους Καμμένο,Κουβέλη τους έχουνε με τα νερά τους μιας και τα ψηφοδέλτια τους είναι φουλ στο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, την Ντόρα την πήραν, τον Καρατζαφέρη τον "έσβησαν" (αλλά και αυτός εκεί επιτίθεται μπας και πάρει τίποτα πίσω από τη ΧΡ.ΑΥΓΗ και συμπληρώσει το 3% και πάρει πίσω τη θέση του στα τηλεοπτικά panel και τα λεφτά του εννοείται), το ΚΚΕ πάντα 8-9% έπαιρνε στα ίδια είναι δεν το φοβούνται.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΑ % ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΝΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ "ΟΛΑΝΤΡΕΟΥ" ?? ΌΛΑ τα κανάλια εναντίον ενός άκυρου (τύπου Σεφερλή) κακού χαζού λογοπαιγνίου..μιλάμε για FULL ΕΠΙΘΕΣΗ  :smt067
ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο και με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τώρα απλά βρήκανε πολύ καλύτερη αφορμή την μπάτσα του Κασιδιάρη από το κακό αστείο του Τσίπρα.

Η βία πουλάει, πόσο μάλλον η βία μεταξύ βουλευτών και τα κανάλια κάνουν party για τέτοια show.
O δικομματισμός σπάει σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα και παλεύουν με νύχια και με δόντια για να πετάξουν έξω όποιον δεν ήταν στο συνάφι τους και να τον ξαναφέρουν πίσω με υψηλά ποσοστά.

ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΦΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ TV ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ (if they say it on TV it must be true)=αμερικάνικη φράση για τους ΧΑΦΤΕΣ τις TV που τα τρώνε όλα άκριτα

THE END

με συγχωρείτε πολύ για το τοοοοοοοόοοοοοσοοο μεγάλο post ειδικά σε forum ρολογιών
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος argy6

• 38mm case
  • θαρρος φυλασσου βαδιζων
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιούνιος 10, 2012, 04:51:07 μμ »
πολυ καλο φιλε..ολα μονο σου τα σκεφτηκες?  :-k :2thumbs:
!!..You ll never silence the voice of the voiceless..!!

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιούνιος 10, 2012, 09:19:00 μμ »
Ωωωω το 1ο μου LIKE!!!! Tώρα κατάλαβα με τι χαίρονται αυτοί που έχουν Facebook. Λες να κάνω και εγω?
argy 2ο δεν θα υπάρξει.
Μην σε πω ότι την άλλη μέρα που δεν είδα TV να με τσιτώσουν τα νεύρα μετάνιωσα και που το γραψα. ΠΩ ΠΩ πως τα γράφω τα Θεσσαλλλλλονικιώτικα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 10, 2012, 09:45:06 μμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος argy6

• 38mm case
  • θαρρος φυλασσου βαδιζων
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιούνιος 11, 2012, 01:13:54 μμ »
μην κανεις παιχτη και γω δεν εχω,κρατησου,ειμαι εναντιον απο αποψη ::)
!!..You ll never silence the voice of the voiceless..!!

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιούνιος 18, 2012, 04:02:27 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος alexandrosF.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιούνιος 18, 2012, 09:53:15 πμ »
Αν αυτη ηταν η ψηφος του ελληνικου λαου τοτε τι να πει κανεις? ΗΘΕΛΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΤΑ  >:(
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #38 στις: Ιούνιος 18, 2012, 11:22:54 πμ »
Εμένα πάλι γιατι με λυπεί περισσότερο το 12% του ΠΑ.ΣΟ.Κ. απο το 7% της Χ.Α.;
Χωρίς να θέλω να ξεκινήσω πολιτική αντιπαράθεση,άλλωστε όλοι τα ίδια σκατά είναι,μου φαίνεται αδιανόητο το ότι υπάρχει μερίδα πολιτών που ψηφίζει αυτό το κόμμα.
Πολλοί κάνουν κουβέντα για χαμηλά ποσοστά και για αποτυχία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω.
Το να έχεις κάνει σε μια χώρα,ότι έχει κάνει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Ελλάδα,και παρ'όλα αυτα να υπάρχει ένα 12% του πληθυσμού που σε ψηφίζει,συγγνώμη,αλλα το θεωρώ μεγάλη ΕΠΙΤΥΧΙΑ για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ταυτόχρονα ΚΑΤΑΝΤΙΑ για τον Ελληνικό λαό.

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιούνιος 18, 2012, 11:56:33 πμ »
Προσεχώς 72 καινούργια απίστευτης βαναυσότητας μέτρα και με την συγκατάθεση του λαού πια!
Οι δύσκολοι καιροί πλησιάζουν... τώρα ξεκινάει ο πόνος!
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.