Tα όσα γράφονται παραπάνω αποτελούν απόψεις - γνώμες ή έχετε οδηγήσει τις μηχανές αυτές σε πίστα κ δρόμο κ έχετε ιδία αντίληψη;
Είχα την τύχη να οδηγήσω Aprilia Mille στις Σέρρες. Πραγματικά το πλαίσιο της RS, δε ζήλευε σχεδόν σε τίποτα το πλαίσιο της (πολύ) μεγάλης της αδελφής...
Ζ δεν έχω οδηγήσει, αλλά πολύ φίλος μανιακός των 2 τροχών, το είχε αγοράσει και το πούλησε άρον-άρον.
Κατά τα λεγόμενα του όσο πήγαινες ευθεία ήταν μία χαρά. Αν ήθελες να στρίψεις (γρήγορα) άρχιζαν τα ζόρια.
Ο εν λόγω φίλος, κυκλοφορεί με μία MV Agusta, οπότε έχει μέτρο του τι σημαίνει "μηχανή που στρίβει" και ομολογώ ότι εμπιστεύομαι τη γνώμη του...
Η δε Kawasaki, πάντα είχε τη "λαδιά" των μηχανών για ευθείες, με φωτεινή εξαίρεση τα ZXR που ήταν πολύ σκληροπυρηνικά RR.
Αυτά γνωρίζω περί του θέματος, εδώ και χρόνια άλλωστε έχω παραμείνει μόνο με μία ταπεινή vespa και έχω εγκαταλείψει τις μεγάλες On-Off ή/και sport μηχανές με τις οποίες είχα παλιότερα πολλές σχέσεις. Μέχρι που ανακάλυψα ότι ο Rossi είναι πιο γρήγορος και δε θα τον έφτανα με τίποτα