Αποστολέας Θέμα: αγορα απο 1000 εως 3000+  (Αναγνώστηκε 346591 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rugged

• 40mm case
    • Προφίλ
    • Rugged
Απ: αγορα απο 1000 εως 3000+
« Απάντηση #440 στις: Αύγουστος 20, 2010, 11:18:32 πμ »
Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντήσεις σας.

Σπύρο ωραίο το Doxa Sub, αλλά δεν είμαι καθόλου "εγώ" με αυτό το ρολόι. Είμαι πιο του κλασσικού!   :o

Nick78 πολύ καλές οι προτάσεις σου. Το Baume & Mercier νομίζω μου ταιριάζει περισσότερο.
Θα κάνω μια έρευνα αγοράς το Σ/Κ.

Nyo ούτε εγώ θα προτιμούσα quartz, απλά το είδα χτες σε ένα μαγαζί στο λίγο χρόνο που είχα.
Έχεις απόλυτο δίκιο για το Bulgari και θα πάω για κάτι άλλο.
Θα κοιτάξω και Maurice Lacroix. Φαίνονται πολύ ωραία.

Κάτι σε IWC σε αυτό το budget υπάρχει ή ξεφεύγουμε?

Άντε να πάνε καλά οι δουλειές και μέχρι το Μάρτη να αποκτήσω τον έρωτα!

Φιλικά,
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #441 στις: Αύγουστος 20, 2010, 11:30:44 πμ »
Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντήσεις σας.

Σπύρο ωραίο το Doxa Sub, αλλά δεν είμαι καθόλου "εγώ" με αυτό το ρολόι. Είμαι πιο του κλασσικού!   :o

Nick78 πολύ καλές οι προτάσεις σου. Το Baume & Mercier νομίζω μου ταιριάζει περισσότερο.
Θα κάνω μια έρευνα αγοράς το Σ/Κ.

Nyo ούτε εγώ θα προτιμούσα quartz, απλά το είδα χτες σε ένα μαγαζί στο λίγο χρόνο που είχα.
Έχεις απόλυτο δίκιο για το Bulgari και θα πάω για κάτι άλλο.
Θα κοιτάξω και Maurice Lacroix. Φαίνονται πολύ ωραία.

Κάτι σε IWC σε αυτό το budget υπάρχει ή ξεφεύγουμε?

Άντε να πάνε καλά οι δουλειές και μέχρι το Μάρτη να αποκτήσω τον έρωτα!

Φιλικά,
Μιχάλης

Τα IWC πάνε σε άλλη κλάση τιμής..πάντος όλα τα άλλα ρολόγια που σου προτείνανε τα ψηφίζω με 1000.
Θα συμφωνήσω ότι σε αυτά τα λεφτά κοίτα αυτόματο ρολόι κ από εταιρία ωρολογοποιίας...

Θα σου πω ένα προσωπικό μου σκηνικό προχθεσινό να γελάσεις. Παρείγγειλα της γυναίκας ένα bulova λόγω του ότι έχει μια κουμπαριά να κάνει κ έψαχνε ένα ρολόι σε στυλ κόσμημα, μοντέρνο κλπ καταλαβαίνεις γυναίκες... κ το βρήκαμε όπως της άρεσε, εγώ ωστόσο της είχα ξεκόψει τα ρολόγια μόδας..καθόμαστε στο τραπέζι κ της λέει η κολητή της "ωραίο ρολόι, τί μάρκα είναι?" απαντάει η δικιά μου κ της απαντάει η άλλη "τί μάρκα είναι αυτή?" κ η δικιά μου δασκαλεμένη πλέον "είναι εταιρία ωρολογοποιίας, δεν είναι ρολόι μόδας όπως gucci, armani κλπ"
Δυστυχώς στην Ελλάδα όπως το κόβω το 90% των βιτρινών είναι γεμάτες από τέτοια ρολόγια...

Καλή αγορά

Αποσυνδεδεμένος rugged

• 40mm case
    • Προφίλ
    • Rugged
« Απάντηση #442 στις: Αύγουστος 20, 2010, 11:55:24 πμ »
Τα IWC πάνε σε άλλη κλάση τιμής..πάντος όλα τα άλλα ρολόγια που σου προτείνανε τα ψηφίζω με 1000.
Θα συμφωνήσω ότι σε αυτά τα λεφτά κοίτα αυτόματο ρολόι κ από εταιρία ωρολογοποιίας...

Θα σου πω ένα προσωπικό μου σκηνικό προχθεσινό να γελάσεις. Παρείγγειλα της γυναίκας ένα bulova λόγω του ότι έχει μια κουμπαριά να κάνει κ έψαχνε ένα ρολόι σε στυλ κόσμημα, μοντέρνο κλπ καταλαβαίνεις γυναίκες... κ το βρήκαμε όπως της άρεσε, εγώ ωστόσο της είχα ξεκόψει τα ρολόγια μόδας..καθόμαστε στο τραπέζι κ της λέει η κολητή της "ωραίο ρολόι, τί μάρκα είναι?" απαντάει η δικιά μου κ της απαντάει η άλλη "τί μάρκα είναι αυτή?" κ η δικιά μου δασκαλεμένη πλέον "είναι εταιρία ωρολογοποιίας, δεν είναι ρολόι μόδας όπως gucci, armani κλπ"
Δυστυχώς στην Ελλάδα όπως το κόβω το 90% των βιτρινών είναι γεμάτες από τέτοια ρολόγια...

Καλή αγορά

Thanks!

Το ρολόι είναι δώρο από τα πεθερικά και επειδή μονόπετρο/βέρες/κοσμήματα έχω πάρει από ένα γνωστό κοσμηματωπολείο, είπα να πάρω και το ρολόι από εκεί.
Αλλά μου έδειξε μόνο το Bulgari και ένα Breitling που ξέφευγε. Θα πάω διαβασμένος πλέον!!

Πάντως για το JLC μου έχει κάνει ήδη πολύ καλή τιμή και κάθε φορά που πάω του ρίχνω και ένα βλέφαρο!

Στους κουμπάρους να δούμε τι θα πάρουμε.. :)

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι.
Θα επανέλθω από Κυριακή με απορίες και comments.

Αποσυνδεδεμένος rugged

• 40mm case
    • Προφίλ
    • Rugged
« Απάντηση #443 στις: Αύγουστος 21, 2010, 05:59:29 μμ »
Καλησπέρα και πάλι.

Ύστερα από αρκετό ψάξιμο χθες και σήμερα, τελικά έχω καταλήξει σε 2 μοντέλα.
- Raymond Weil Freelancer 7730-STC-20101 (Μαύρο καντράν και καφέ δερμάτινο λουράκι)
- Breitling Supoerocean (Λουράκι από καουτσούκ)

Σαν επιλογή υπήρξε και το Ω Seamaster 300 M Chronometer, το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά το απέρριψα λόγω μπρασελέ.
Γνωρίζετε αν μπορεί να φορέσει λουράκι (δέρμα ή καουτσούκ)?

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Φιλικά,
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #444 στις: Αύγουστος 21, 2010, 06:16:31 μμ »
Αγαπητέ rugged, από τα 3 που λες, πάρε το Breitling ή το Ω, όχι το RW.... ;)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #445 στις: Αύγουστος 21, 2010, 06:17:05 μμ »
δεν ξερω,αν υπαρχει ακομα ,αυτη η εκδοση

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #446 στις: Αύγουστος 21, 2010, 06:21:48 μμ »
Συμφωνώ με τον george_   ;)

Επίσης αυτό το Ω seamaster gmt! :)

Αποσυνδεδεμένος rugged

• 40mm case
    • Προφίλ
    • Rugged
« Απάντηση #447 στις: Αύγουστος 21, 2010, 06:40:27 μμ »
Αν το Ω φορούσε δέρμα ή καουτσούκ το έπαιρνα ασυζητητί.
Γιατι όμως είστε τόσο απόλυτοι στο Breitling έναντι του RW?
(Για να μαθαίνουμε και εμείς).

Και κάτι άλλο πληροφοριακό.
Όταν αγοράζετε κάποιο ρολόι, παίρνετε αυτό που δειγματίσατε ή επιμένετε να φέρει το εκάστοτε μαγαζί ένα καινούριο του κουτιού?

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #448 στις: Αύγουστος 22, 2010, 07:38:11 μμ »
Το Ω παίρνει και μετά καουτσούκ ,οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα σ'αυτό.

Άλλο ειδικό βάρος και ποιότητα Omega και Breitling και άλλο RW

Αν δείς ότι το ρολόι έχει γρατζουνιές κλπ ή κάνει "ηλιοθεραπεία" στη βιτρίνα ζήτα καλύτερα ένα άλλο

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος rugged

• 40mm case
    • Προφίλ
    • Rugged
« Απάντηση #449 στις: Αύγουστος 22, 2010, 11:11:56 μμ »
Σ'ευχαριστω πολυ GiannisH.
Θα ρωτησω και σε αλλο καταστημα για το καουτσουκ, κατα ποσο ευκολο ειναι να παραγγελθει μαζι.
Mεχρι Tριτη θα εχει αγοραστει.

Φιλικα,
Mιχαλης

Αποσυνδεδεμένος rugged

• 40mm case
    • Προφίλ
    • Rugged
« Απάντηση #450 στις: Αύγουστος 25, 2010, 12:50:16 πμ »
Φίλοι συμforumίτες, επήλθαν οι αγορές.

Για μένα το Ω Seamaster 300 M Chronometer, κανονικά με μπρασελέ όπου όμως θα γίνει αλλαγή και θα μπει το μπλε καουτσούκ (όχι αυτό με τα εξώραφα).
Θα ανεβάσω και φωτό σύντομα.

[Λίγο-offtopic]
Για τον Κουμπάρο Νο1 αγοράστηκε το Hamilton Khaki GMT Air Race στα 475.00€.
Για τον Κουμπάρο Νο2 αγοράστηκε το Tissot PRC200 Automatic Chronograph, επίσης στα 475.00€.
Οι αγορές έγιναν από γνωστό μαγαζί στη Στοά Φέξη, μετά φυσικά από πολύ διάβασμα στο forum.[/offtopic]

Ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας!

Φιλικά,
Ένα νέο ενεργό μέλος.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #451 στις: Αύγουστος 25, 2010, 12:53:48 πμ »
Ένα νέο ενεργό μέλος

το πιο καλο ,ειναι αυτο!!!

καλοριζικα ολα και δωσε φωτο

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #452 στις: Αύγουστος 25, 2010, 10:31:35 πμ »
Καλοφόρετο φίλε, αναμένουμε φωτό το συντομότερο!!!

Αποσυνδεδεμένος rugged

• 40mm case
    • Προφίλ
    • Rugged
« Απάντηση #453 στις: Αύγουστος 29, 2010, 02:10:10 μμ »
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους.

Ανέβασα τις φωτό στα αντίστοιχα topic:
Tissot: http://www.mywatch.gr/index.php/topic,7075.0.html
Hamilton: http://www.mywatch.gr/index.php/topic,1603.msg108735.html#msg108735
Ω: http://www.mywatch.gr/index.php/topic,58.60.html

Αποσυνδεδεμένος ssot

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #454 στις: Σεπτέμβριος 11, 2010, 09:05:55 μμ »
Ήρθε η ώρα να σας απασχολήσω και εγώ με την σειρά μου. Ψάχνω τι άλλο, ρολόι :o . Μπορώ να δώσω μέχρι 3χιλ. αλλά θα προτιμούσα κάτω από 2 μιας και θα φοριέται μέρα παρά μέρα και θα έχει την αντίστοιχη φθορά. Προς το παρόν φοράω κάθε μέρα αυτό:

το οποίο με έχει βολέψει αφάνταστα μιας και το φοράω και φεύγω και ποτέ δεν κοιτάω αν δείχνει αυτά που πρέπει. Για να μην παρεξηγηθώ μου αρέσει η ευκολία της ημερομηνίας που είναι πάντα η σωστή και ότι (υποκειμενικά) το βρίσκω πανέμορφο, δεν θα έχω θέμα να το κουρδίζω ή να φτιάχνω την ώρα. Έδω και 2+ χρόνια που το φοράω όλα καλά.
Όμως..... η ομορφία του αυτόματου-κουρδιστού είναι το κάτι άλλο και ευθύνεστε σε μεγάλο βαθμό και εσείς για αυτό  ;D.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: ψάχνω κάτι σε μαύρο καντράν που να μπορεί να φορεθεί κάθε μέρα στο γραφείο αλλά και με τζην το ίδιο εύκολα. Επίσης θέλω να μου αρέσει και σαν εμφάνιση (υποκειμενικό το ξέρω), να έχει χρονογράφο (για να μην είναι άδειο, όπως δεν είναι το σέικο, όχι πως το χρειάζομαι) και λεπτομέρειες σε κόκκινο (έχω δει πολλά) ή κίτρινο (πιο σπάνια) χρώμα σε δέρμα ή καουτσούκ-αν και αυτό αλλάζει αλλά γιατί να φορτωθώ το μπρασελέ;
Δίνω σημασία στο να φοράει κάτι καλό σε μηχανή αλλά θέλω να το χαζεύω και σαν εμφάνιση παράλληλα. Έχω δει τα παρακάτω σε μια γρήγορη βόλτα, τα έχω φορέσει και μου άρεσαν. Σαφώς και δεν έχω καταλήξει, δέχομαι κάθε νεα πρόταση και σχόλιο στα παρακάτω, αλλώστε δεν βιάζομαι και το ψάξιμο έχει την γλύκα του:
1.

2.

3.

4.

Τιμές που τα βρήκα σήμερα στο κέντρο 1800, 1300 και 1600 και 1800 αντίστοιχα (το τελευταίο με μπρασελέ τιτάνιο και όχι της φωτό). Η αλήθεια είναι πως βρήκα και Hamilton αλλά οι χρονογράφοι της που μπορούν να φορεθούν σε όλες τις ώρες είναι μονότονοι στο μάτι μου (όλο μαύρο χωρίς άλλο χρώμα) στα 850€. Στα λεφτά αυτά  (γύρω στα 2χ) ξέρω πως υπάρχουν και καλύτερα ονόματα (και μάλλον καλύτερες μηχανές) αλλά θέλω και κάτι όμορφο στο μάτι μου παράλληλα (όχι πως δεν συνδυάζονται βέβαια). Εχω δει εδώ κατά καιρούς πολύ όμορφα Ω και IWC κ.α. όμως χωρίς να ξέρω τιμές φαντάζομαι ξεφεύγουν πολύ πάνω από τα 2χ.

Πριν 2 χρόνια περίπου είχα πετύχει και αυτό αλλά τώρα δεν το βλέπω πουθενά και δεν υπάρχει σαν καινούργιο φαντάζομαι:

Επίσης βρήκα και αυτό

στα 740€  (αλλού που δεν το είχε μπορεί να το φέρει στο 690 όπως είπε) αλλά είναι σε ανοιχτό χρώμα διαφορετικά θα το είχα ήδη πάρει.

Συγνώμη για την πολυλογία, το ποσό όμως είναι υψηλό (για ρολόι και για κάποιον που δεν έχει ιδέα για το αντικείμενο) και έχω χάσει τα αυγά και τα καλάθια όπως καταλαβαίνετε. Δεν βιάζομαι να κάνω την αγορά, μπορώ να περιμένω για κάτι καλό κανα δίμηνο. Έχουμε χρόνο λοιπόν για διαφωνίες και υπόσχομαι να βολτάρω και να δοκιμάζω από κοντά τις προτάσεις σας (άλλο που δεν θέλω  ;D ). Να είστε καλά!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 12, 2010, 12:39:24 πμ από ssot »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #455 στις: Σεπτέμβριος 11, 2010, 09:39:12 μμ »
  Φίλε μου αν είναι να πας στα 3 χιλιάρικα, πάρε αυτό που είναι τρομερό ρολόι, με αισθητική που δεν μοιάζει με κανένα άλλο και από εταιρεία με όνομα και ιστορία

Επίσης αυτό...το όνομα IWC τα λέει όλα...

Αν τώρα θέλεις να κατεβείς κοντά στα δύο χιλιάρικα, ένα Fortis B42 Flieger ή Pilot ή Οfficial Cosmonauts είναι πολύ καλή περίπτωση ;)

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: Σεπτέμβριος 12, 2010, 12:56:37 πμ »

To 3o δεξια και με 2180€ αρχικη....Το μεσαιο με παραπανω και το sinn με περιπου τα ιδια με το Φορτις αν σκεφτεις και την εκπτωση στο τελευταιο. :2thumbs:
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος marios

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #457 στις: Σεπτέμβριος 12, 2010, 08:07:33 πμ »
Και εγω με τη σειρα μου ενα Breitling θα προτεινα το Heritage 46
http://www.breitling.com/en/index.php#/models/aeromarine/superocean-heritage-46/

Αποσυνδεδεμένος ssot

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #458 στις: Σεπτέμβριος 12, 2010, 02:10:30 μμ »
Όμορφες προτάσεις και πάρα πολύ διακριτικές μπορώ να πω πράγμα που συνήθως μου αρέσει. Θα ήθελα όμως χρονογράφο και μάλιστα με κάποια χρωματική πινελιά στο καντράν.
Από την χθεσινή βόλτα και από τα όσα έχω προλάβει να διαβάσω σε αυτά τα χρήματα βρίσκει κανείς μόνο Valjoux 7750 με ή χωρίς τροποποιήσεις. Αν είναι όντως έτσι αξίζει να πάει κανείς από τα 900 του χάμιλτον στα 1500 του φορτις ή τα 3000 του IWC; Που όμως, υποθέτω, έχουν βελτιώσει λίγο εως πολύ την αρχική μηχανή με αποτέλεσμα τι; καλύτερη ακρίβεια και αντοχή στο χρόνο;

Επίσης χθές είδα (σε κατάλαγο μόνο) τα παρακάτω:

και

με τιμές καταλόγου 2200 (spring drive) και 2000 (αυτόματο) αν θυμάμαι καλά (από ότι μου είπε δεν δίνουν πάνω απο 10%...) τι λέτε;

Παρακαλώ για την υπομονή σας και τα φώτα σας.... είμαι δύσκολος και παράξενος υποψήφιος αγοραστής..... :-\

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #459 στις: Σεπτέμβριος 12, 2010, 02:49:17 μμ »

αξίζει να πάει κανείς από τα 900 του χάμιλτον στα 1500 του φορτις ή τα 3000 του IWC;

Aξίζει ;)