Ήρθε η ώρα να σας απασχολήσω και εγώ με την σειρά μου. Ψάχνω τι άλλο, ρολόι

. Μπορώ να δώσω μέχρι 3χιλ. αλλά θα προτιμούσα κάτω από 2 μιας και θα φοριέται μέρα παρά μέρα και θα έχει την αντίστοιχη φθορά. Προς το παρόν φοράω κάθε μέρα αυτό:

το οποίο με έχει βολέψει αφάνταστα μιας και το φοράω και φεύγω και ποτέ δεν κοιτάω αν δείχνει αυτά που πρέπει. Για να μην παρεξηγηθώ μου αρέσει η ευκολία της ημερομηνίας που είναι πάντα η σωστή και ότι (υποκειμενικά) το βρίσκω πανέμορφο, δεν θα έχω θέμα να το κουρδίζω ή να φτιάχνω την ώρα. Έδω και 2+ χρόνια που το φοράω όλα καλά.
Όμως..... η ομορφία του αυτόματου-κουρδιστού είναι το κάτι άλλο και ευθύνεστε σε μεγάλο βαθμό και εσείς για αυτό

.
Έχουμε και λέμε λοιπόν: ψάχνω κάτι σε μαύρο καντράν που να μπορεί να φορεθεί κάθε μέρα στο γραφείο αλλά και με τζην το ίδιο εύκολα. Επίσης θέλω να μου αρέσει και σαν εμφάνιση (υποκειμενικό το ξέρω), να έχει χρονογράφο (για να μην είναι άδειο, όπως δεν είναι το σέικο, όχι πως το χρειάζομαι) και λεπτομέρειες σε κόκκινο (έχω δει πολλά) ή κίτρινο (πιο σπάνια) χρώμα σε δέρμα ή καουτσούκ-αν και αυτό αλλάζει αλλά γιατί να φορτωθώ το μπρασελέ;
Δίνω σημασία στο να φοράει κάτι καλό σε μηχανή αλλά θέλω να το χαζεύω και σαν εμφάνιση παράλληλα. Έχω δει τα παρακάτω σε μια γρήγορη βόλτα, τα έχω φορέσει και μου άρεσαν. Σαφώς και δεν έχω καταλήξει, δέχομαι κάθε νεα πρόταση και σχόλιο στα παρακάτω, αλλώστε δεν βιάζομαι και το ψάξιμο έχει την γλύκα του:
1.

2.

3.

4.

Τιμές που τα βρήκα σήμερα στο κέντρο 1800, 1300 και 1600 και 1800 αντίστοιχα (το τελευταίο με μπρασελέ τιτάνιο και όχι της φωτό). Η αλήθεια είναι πως βρήκα και Hamilton αλλά οι χρονογράφοι της που μπορούν να φορεθούν σε όλες τις ώρες είναι μονότονοι στο μάτι μου (όλο μαύρο χωρίς άλλο χρώμα) στα 850€. Στα λεφτά αυτά (γύρω στα 2χ) ξέρω πως υπάρχουν και καλύτερα ονόματα (και μάλλον καλύτερες μηχανές) αλλά θέλω και κάτι όμορφο στο μάτι μου παράλληλα (όχι πως δεν συνδυάζονται βέβαια). Εχω δει εδώ κατά καιρούς πολύ όμορφα Ω και IWC κ.α. όμως χωρίς να ξέρω τιμές φαντάζομαι ξεφεύγουν πολύ πάνω από τα 2χ.
Πριν 2 χρόνια περίπου είχα πετύχει και αυτό αλλά τώρα δεν το βλέπω πουθενά και δεν υπάρχει σαν καινούργιο φαντάζομαι:

Επίσης βρήκα και αυτό

στα 740€ (αλλού που δεν το είχε μπορεί να το φέρει στο 690 όπως είπε) αλλά είναι σε ανοιχτό χρώμα διαφορετικά θα το είχα ήδη πάρει.
Συγνώμη για την πολυλογία, το ποσό όμως είναι υψηλό (για ρολόι και για κάποιον που δεν έχει ιδέα για το αντικείμενο) και έχω χάσει τα αυγά και τα καλάθια όπως καταλαβαίνετε. Δεν βιάζομαι να κάνω την αγορά, μπορώ να περιμένω για κάτι καλό κανα δίμηνο. Έχουμε χρόνο λοιπόν για διαφωνίες και υπόσχομαι να βολτάρω και να δοκιμάζω από κοντά τις προτάσεις σας (άλλο που δεν θέλω

). Να είστε καλά!