Σήμερα έγινα ιδιοκτήτης ενός monster!!! παιδιά το ρολόι είναι απίστευτο!!! Για τα λεφτά του είναι κορυφαίο, νομίζω ότι είναι το ιδανικό ρολόι για να το φοράς καθημερινά, στη παραλία, στη δουλειά (εφόσον δεν είσαι δικηγόρος, τραπεζικός ή κάτι τέτοιο)...στιβαρό, όμορφο, καλό φινίρισμα, ιδανικό μέγεθος (ευτυχώς δεν είναι τόσο μεγάλο όσο φανταζόμουν γιατί δεν είμαι fun του όγκου). Σκεπτόμουν να του βάλω δερμάτινο λουράκι στυλ panerai αλλά τελικά το μπρασελέ του δένει τέλεια με το υπόλοιπο ρολόι σαν ένα σώμα! Εεεε κ για να πω κάτι αρνητικό, το μόνο που με χάλασε είναι το γυαλάκι του, πλαστικό δηλαδή, το οποίο ναι μεν σου δίνει την αίσθηση ότι είναι πολύ χοντρό κ δε σπάει ούτε με βόμβα, αλλά είναι πλαστικό...αυτό της seiko δε θυμάμαι τί συνθετικό υλίκό τέλοσπαντων χρησιμοποιεί αλλά δεν έχει καλή οπτική γωνία κλπ...για τα λεφτά του χαλάλι όμως...η αγορά εγινε μέσω ebay, από Σιγκαπούρη, σε 3 mails που έστειλα μου απάντησαν αμέσως, ήρθε πολύ γρήγορα κ γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος..βέβαια για 15 μέρες είχα κ παρακολουθούσα τουλάχιστον 10 ρολόγια στις δημοπρασίες κ προσπαθούσα να το πετύχω σε χαμηλή τιμή, τελικά το μαλλί πήγε 124$ κ 38$ έξοδα αποστολής...
υγ. συγγνώμη vostok amphivia....