Αποστολέας Θέμα: Chronograph Automatic >1000€  (Αναγνώστηκε 12860 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Chronograph Automatic >1000€
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 10, 2011, 07:16:21 μμ »
XAXAXA... για εκει με βλεπωωωω!!!
Εχω ερωτευτει αυτο... ---> http://digilander.libero.it/watch_store2003/hamilton%20h40616535%201.JPG
Αλλα δεν μας περνει οικονομικα!!!!!!!!!!!!! >:( :'( :'( :'(
Συμφωνω απολυτα, αυτο να παρεις, αλλα εγω θα ελεγα σε αυτη την παραλλαγη  http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/american-classic/timeless-classic/railroad-auto-chrono/H40686335 το οποιο εχει 1595 ευρω,οποτε με μια καλη εκπτωση θα σου ερθει περιπου στα 1200 ευρω.Για μενα ειναι το ομορφοτερο ρολοι της hamilton,νομιζω πως και εγω το εχω ερωτευτει.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 11, 2011, 07:27:30 πμ »
http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/american-classic/jazzmaster/maestro/H32766513

δες και αυτο :)
το portuguese του ...φτωχου η' του ...ΔΝΤ  ;)
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 11, 2011, 11:53:56 πμ »
Αντρέα επειδή έχω πάρει 3 ρολόγια από εκεί, άψογα παιδιά, και επειδή μιά παλιά εταιρεία, όχι διάσημη αλλά καλή, γύρισε από quartz σε μηχανικά και κατασκευάζει στην Ελβετία κατ' εξοχήν με 7750, μου άρεσε η γκάμα και προ πάντων οι τιμές, που τις βρίσκω σούπερ!
Έχεις δυνατότητα και από internet και από το φυσικό κατάστημα, οπότε ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.e-men.gr/Aeronautec-C_45
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος Andreas_Corfu

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 02:27:52 μμ »
Παιδες και παλι καλησπερα.....
Επειδη την αλλη εβδομαδα πρεπει να γινει η αγορα του ρολογιου, διοτι ειναι ο γάμος.... αν και το εχω ψαξει δεν μπορω να βρω κριτικες για τον μηχανισμο που φοραει το 3ο TISSOT που ειναι και το πιο φτηνο δηλαδη τον C01.211..... Τι γνωμη εχετε???? αξιζει τον κοπο ή να προτιμησω την αξιοπιστια του 7750????
Βοηθεια please.......

Y.Γ. Τα εχω φορεσει και τα 3 ρολογια και μου αρεσουν ολα!!!! απλα σκεφτομαι την τριτη λυση που ειναι και η πιο φτηνη και μετα υπολοιπα λεφτα να παρω και μπρασελε και το μαυρο λουρακι που ταιριζει εξισου ομορφα στο λευκο καντραν, ωστε να "παιζω" αναλογα την περισταση... εχω κολλησει ομως στον μηχανισμο..... ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!
http://i35.servimg.com/u/f35/14/25/86/17/wrists12.jpg

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 03:23:36 μμ »
Πρόκειται για τον καινούργιο "οικονομικό" χρονογράφο του group. Ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει ευρέως για να έχουν καταγραφεί τυχών προβλήματα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν θα έχει κανένα θέμα αξιοπιστίας. Άλλωστε ολόκληρο Swatch Group είναι από πίσω.
Βέβαια η 7750 έχει άλλο κύρος και, εκτιμώ, καλύτερη χρονομετρία ενδεχομένως, αλλά η τσέπη σου ξέρει καλύτερα.
Αν σε ενδιαφέρει τι θα έκανα εγώ, θα επέλεγα την ανώτερη μηχανή και ας μην είχα μπρασελέ, και θα έδινα και 20-30 ευρώ για ένα aftermarket δερμάτινο λουρί και θα ήμουν κομπλέ.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος rugged

• 40mm case
    • Προφίλ
    • Rugged
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 03:45:44 μμ »
Πρόκειται για τον καινούργιο "οικονομικό" χρονογράφο του group. Ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει ευρέως για να έχουν καταγραφεί τυχών προβλήματα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν θα έχει κανένα θέμα αξιοπιστίας. Άλλωστε ολόκληρο Swatch Group είναι από πίσω.
Βέβαια η 7750 έχει άλλο κύρος και, εκτιμώ, καλύτερη χρονομετρία ενδεχομένως, αλλά η τσέπη σου ξέρει καλύτερα.
Αν σε ενδιαφέρει τι θα έκανα εγώ, θα επέλεγα την ανώτερη μηχανή και ας μην είχα μπρασελέ, και θα έδινα και 20-30 ευρώ για ένα aftermarket δερμάτινο λουρί και θα ήμουν κομπλέ.

+1

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 03:56:56 μμ »

Συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα να σου πω το θεμα μου!!!! Το Couturier με την 7750 δεν βγαινει με λευκο καντραν ρε γαμωτη μου..... που μου αρεσει πολυ..... οποτε παω αναγκαστηκα στο μαυρο..... ή μετα στην λυση της HAMILTON....μπερδευτηκα Παλι!!!!!! ??? ??? ???
Σε ευχαριστω πολυ παντως..... ;D
Κανενα καταστημα εκτος απο στοα Φεξη, προς βορεια προαστεια μερια, που να εχει HAMILTON ξερετε???

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 04:20:16 μμ »
Παιδες και παλι καλησπερα.....
Επειδη την αλλη εβδομαδα πρεπει να γινει η αγορα του ρολογιου, διοτι ειναι ο γάμος.... αν και το εχω ψαξει δεν μπορω να βρω κριτικες για τον μηχανισμο που φοραει το 3ο TISSOT που ειναι και το πιο φτηνο δηλαδη τον C01.211..... Τι γνωμη εχετε???? αξιζει τον κοπο ή να προτιμησω την αξιοπιστια του 7750????
Βοηθεια please.......

Y.Γ. Τα εχω φορεσει και τα 3 ρολογια και μου αρεσουν ολα!!!! απλα σκεφτομαι την τριτη λυση που ειναι και η πιο φτηνη και μετα υπολοιπα λεφτα να παρω και μπρασελε και το μαυρο λουρακι που ταιριζει εξισου ομορφα στο λευκο καντραν, ωστε να "παιζω" αναλογα την περισταση... εχω κολλησει ομως στον μηχανισμο..... ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!
[url]http://i35.servimg.com/u/f35/14/25/86/17/wrists12.jpg[/url]

Διάβασε αυτά τα τοπικ. ;D
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,4203.0.html
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,3639.20.html

Εγώ πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.... ;)

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 05:41:41 μμ »
Ο C01.211 ειναι η πλαστικη και φτηνη σειρα μηχανισμων που εχει λανσαρει το swatch group να φανταστεις πως την φοραει και ο αυτοματος χρονογραφος της swatch των 200 ευρω,μπορει να ειναι αξιοπιστος, αλλα εγω θα επελεγα 7750 και μαλλον την παραλλαγη του τον Α07.211 που φοραει το hamilton railroad auto chrono,αν βεβαια θελεις tissot επελεξε καποιο με 7750.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 13, 2011, 12:16:53 πμ »
Τελικα η αγορα έγινε...... ;D ;D
Ενα ωραιοτατο HAMILTON MAESTRO κατοικει πλεον μαζι μου.........
Θελω να ευχαριστω αρχικα το site για την υπεροχη δουλεια που κανει καθως επισης και ολους εσας που αποτελειτε την ψυχη αυτης της δουλειας, για τις γνωσεις που μου προσφερατε οσο αφορα τον υπεροχο κοσμο της Ωρολογοποιιας, και για την επιλογη που τελικα έκανα.... ( να φανταστειτε ποσο ασχετος ημουν, οχι που τωρα ειμαι σχετικος αλλα κατι ξερω να πω πλεον για ρολογια, που αρχικα ηθελα να παρω ενα TW STEEL quartz... οχι που ειναι κακα ρολογια αλλα πλεον οταν αισθανομαι τον 7750 να δουλευει στο χερι μου ειναι αλλο πραγμα!!! καταλαβαινετε τι εννοω ;D)
Πλεον με εχετε μυησει σε εναν καινουργιο κοσμο και ανακαλυψα ενα ακομη χομπυ μου!!!!
Σας ευχαριστω λοιπον..... συνεχιστε την αψογη δουλεια και μυηστε οσους περισσοτερους μπορειτε στην ωρολογοποιια!!!

Υ.Γ. Ο γαμος ηταν υπεροχος.... (οπως σας ειχα πει εγινα κουμπαρος.... αυτος ηταν και ο λογος αναζητησης ρολογιου).....

Θα προσπαθησω να βαλω φωτο........

Αποσυνδεδεμένος poseidon88

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δεκέμβριος 13, 2011, 12:38:50 πμ »
Πολύ όμορφο ρολόι,καλοφόρετο με υγεία ;)..

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δεκέμβριος 13, 2011, 12:49:51 πμ »
αλλα πλεον οταν αισθανομαι τον 7750 να δουλευει στο χερι μου ειναι αλλο πραγμα!!! καταλαβαινετε τι εννοω ;D)

Έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Καλοφόρετο με υγεία Αντρέα!!!

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δεκέμβριος 13, 2011, 01:01:23 πμ »
Mε'γειά, καλοφόρετο! :2thumbs:
Άριστη επιλογή, πήρες πολύ "περισσότερο ρολόι" για τα χρήματα του... ;)

Αποσυνδεδεμένος spacer

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δεκέμβριος 13, 2011, 09:01:23 πμ »
Τελικα η αγορα έγινε...... ;D ;D
Καλοφόρετο Αντρέα...πολύ καλή επιλογή.. :)

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δεκέμβριος 13, 2011, 09:17:27 πμ »
Καλοφορετο με υγεια!Πολυ ομορφο,αλλη η αισθηση αυτοματου χρονογραφου στο χερι ;)

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δεκέμβριος 13, 2011, 09:49:39 πμ »
Καλορίζικο, καλοφόρετο! Έχω δοκιμάσει το μαύρο μαέστρο και είναι πολύ ρολόι για τα λεφτά του...

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δεκέμβριος 13, 2011, 06:53:29 μμ »
Kαλοριζικο και να το χαιρεσαι στον καρπο σου,εκανες φοβερη επιλογη. Να σου ζησουν και παντα να εισαι αξιος, αν δεν εισαι παντρεμενος, και στα δικα σου.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δεκέμβριος 13, 2011, 07:40:34 μμ »
Mε'γειά, καλοφόρετο! :2thumbs:
Άριστη επιλογή, πήρες πολύ "περισσότερο ρολόι" για τα χρήματα του... ;)

X2 !!!!
Μιλάμε για πολύ ρολόι :cheers:

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δεκέμβριος 14, 2011, 10:20:39 πμ »
Μπράβο φίλε μου, έκανες εξαιρετική επιλογή. Να το χαρείς με υγεία.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.