1) Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ώρα 6:00 στο Everest ( πέρσυ αυτό ), είδα το Tourbograph της Lange. Τώρα ή λευκόχρυσο ήταν, ή πλατίνα. Πάντως γνήσιο σίγουρα. Και το Tourbillon ήταν Tourbillon, όχι open heart. Ο κύριος ήταν ξένος, κοστουμαρισμένος, παρφουμαρισμένος και γενικότερα σένιος.
2) Πολύδροσο Παρνασσού, γύρω στις 3 το μεσημέρι την ώρα που καθίσαμε να φάμε σε μια ταβερνούλα, σκάει μύτη μια S65 ///AMG, και βλέπω Audemars Piguet Royal Oak, με μαύρο καντράν και μπρασελέ. Αν δε κάνω λάθος πρέπει να ήταν το 15300.
3) Φιλλελήνων, την ώρα που ερχόμουν στην Αίγλη, πάλι είδα Royal Oak.
4) Σε μια καφετέρια είδα Offshore, αλλα έχω κάτι ενδοιασμούς για το αν ήταν γνήσιο. Γνήσιο φαινόταν, αν ήταν δε ξέρω. Μπορεί.

5) IWC Portuguese 7 Days, χρυσό. Ήταν του πατέρα μιας φίλης μου. Το συγκεκριμένο ρολόι απεβίωσε κατα το κούρδισμα, όταν ο δείκτης του power reserve ήταν στο 3,5 Days. Να ζήσουμε να το θυμόμαστε.
6) Officine Panerai χρυσό και μάλλον Luminor Marina, είδα στη Ρόδο το καλοκαίρι.
7) Πάλι στη Ρόδο είδα Audemars Piguet Royal Oak Chronograph, με μπλέ καντράν και μπρασελέ.
8 ) Rolex Yacht Master II, κίτρινο χρυσό στη Ρόδο πάλι σε ένα μπάρ. Αναμφίβολα γνήσιο.
9) Οοοο ναί, είδα επίσης ολόχρυσο Breitling Chronomat Evolution με λευκό καντράν και μπρασελέ. Κι αυτό στη Ρόδο.
10) JLC Master Compressor Geographic σε μια καφετέρια κι αυτό.
Εσείς?