Συνοψίζω ρε παίδες, για να μην χαθούμε σε εικασίες:
- Εκεί επάνω οι αστροναύτες δεν βγήκαν να κάνουν πειράματα και να μαζέψουν υλικό έχοντας έννοια μην χαλάσει το Speed!!!!
- Οι θερμοκρασίες ήταν φυσικά καταγεγραμμένες και εντός των πλαισίων που ανέφερα. Όσο ήταν εκτεθειμένοι σε άμεσο ηλιακό φως εννοείται ότι αποκλείεται να μην φάγανε και πάνω από 100C.
- Οι επίσημες pre-flight μετρήσεις και τεστ του Speed δεν έγιναν σε παραγματικές συνθήκες, αλλά σε "...κάτι σαν σουτ...".

- Τι πήγε εκεί πάνω σε βέλκρο στους καρπούς τους και σε τι κατάσταση γύρισε, δεν το έχω δει πουθενά καταγεγραμμένο σε επίσημα records.
- Ότι το Speed κάνει μια χαρά την δουλίτσα του εντός των θαλαμίσκων το ξέρουμε. Νομίζω ότι το έχω δει και σε EVA αλλά σε εργασίες σε περίγειο τροχιά (αλλά δεν είμαι σίγουρος).
- Ότι αν ήμουν εταιρεία και κάποιο μοντέλο μου πέταξε στο διάστημα και είναι η ευκαιρία της ζωής μου να κάνω καραπροώθηση του κερατά και να τα χώσω πανχοντρά ώστε και η Βαγκελιώ από το Λιανοκλάδι να πάρει Speed, και αυτό το ξέρω!

- Ότι μ' όλα αυτά η Ω βάζει μια NOS Lemania 1861 σε κάτι που πάει βία 500-600€ στο εργοστάσιο και βγαίνει στα μαγαζιά με 6 φορές το κόστος και με κάργα απορρόφηση όλων των προιόντων στα μαγαζιά (δόξα νάχει το προμόσιο), κι αυτό το ξέρω.
Κι εκείνο που ξέρω πάνω απ' όλα είναι ότι σαν φάτσα το Speed δεν μ΄αρέσει καθόλου, κι αν θέλω Ω, θα πάρω κάποιο άλλο πιό ομορφούλι, P.O. με πορτοκαλί στεφάνη ας πούμε, καθώς από πλευράς συλλεκτικότητας θα απαιτούσα να ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ που, πως και τι απέγινε πραγματικά με το επιλεγμένο ρολόι, το οποίο δεν είναι θέμα marketing... Kai den eimai proud American, na hafto sto marketing oti mou serviroun me ton kouva, baby! Eimai Ellinas kai koitazo me miso mati oti gialistero mou kounietai gia na mou parei ta fraga, baby!