Αποστολέας Θέμα: Πρόβλημα με τον ωροδείκτη στο Vostok anchar.  (Αναγνώστηκε 6862 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Chris So

• Επισκέπτης
Πρόβλημα με τον ωροδείκτη στο Vostok anchar.
« στις: Αύγουστος 28, 2011, 12:35:42 μμ »
Kαλησπέρα σε όλους.
Εδώ και καιρό αναζητούσα κάποιον υπεύθυνο ιστοτόπο για ενημέρωση και πληροφορίες για τα ρολόγια, και κάποιος φίλος μου σύστησε τον ιστοτόπο που γράφω τώρα.Χαίρομαι γιατί από μια μικρή περιήγηση εδώ μέσα όντως είναι μια ζωντανή εγκυκλοπαίδεια.
Και προχωρώ στο θέμα μου, πριν 6 μήνες αγόρασα το vostok anchar από ελληνικό μαγαζί, εδώ και δύο μήνες η περιστρεφόμενη στεφάνη παρουσίασε μια χαλάρωση, έχει ανασηκωθεί στο κάτω μέρος ένα χιλιοστό περίπου και έχει χάσει την επαφή που είχε με την κάσα του ρολογιού. Η εφαρμογή της δεν είναι όπως ήταν στην αρχή. Λέω μήπως οι υψηλές θερμοκρασίες την επηρέασαν και έγινε αυτό....
Το επόμενο πρόβλημα είναι το εξής, εδώ και ένα μήνα περίπου παρατήρησα ότι ο ωροδείκτης έχει χαλαρώσει και αυτός, βάζω το ρολόι κάθετα και όταν γυρίζω το ρολόι προς τα αριστερά πέφτει και αυτός. Το ίδιο γίνεται όταν το στρέφω και προς τα δεξιά. Είναι φυσιολογικά όλα αυτά; για το περιστροφικό δαχτυλίδι-bezel-δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αλλά για τον ωροδείκτη έχω πρόβλημα. Τι λέτε; Η αντιπροσωπία, το σέρβις, δεν απάντησαν ακόμη στα μηνύματά μου...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων Χρήστος.

Αποσυνδεδεμένος jimko7

• 44mm case
    • Προφίλ
Απ: Πρόβλημα με τον ωροδείκτη στο Vostok anchar.
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 28, 2011, 01:17:41 μμ »
Καλησπέρα!Δεν είναι καθόλου φυσιολογικά..αυτά τα συναντάς σε πολύ φτηνα κινέζικα ρολόγια...
Να απευθυνθεις στο μαγαζι που το αγόρασες!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 28, 2011, 05:01:42 μμ »
Φίλε Chris So καλωσήρθες στο φόρουμ. Το ρολόι είναι εντός εγγύησης και το επίσημο σέρβις είναι υποχρεωμένο να αποκαταστήσει τα προβλήματα δωρεάν. Μόνη περίπτωση για να έχεις πρόβλημα είναι αν το ρολόι έχει πέσει και έχει εμφανές χτύπημα. Σ'αυτήν την περίπτωση θα σου χρεώσουν την επισκευή. Πήγαινέ το ο ίδιος ή δώστο στο κατάστημα που το αγόρασες να το στείλουν αυτοί.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Chris So

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 28, 2011, 05:34:26 μμ »
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! Ευτυχώς το ρολόι δεν μου έχει πέσει, και το προσέχω όσο τίποτε άλλο....για το επίσημο σέρβις της Βόστοκ στην Ελλάδα ξέρετε κάτι; Ο Βήχος το έχει νομίζω, είναι γρήγοροι; αξιόπιστοι;

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 28, 2011, 06:16:41 μμ »
  O Βήχος το έχει. Γρήγοροι δεν νομίζω να είναι, τώρα για το αξιόπιστοι φαντάζομαι πως ναί. Ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη ;) ;D

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 28, 2011, 08:50:21 μμ »
δεν πιστευω να ειναι κατι σοβαρο ...αλλα εφοσον εισια στην εγγυηση ....καρφι εκει ....
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Chris So

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 28, 2011, 08:58:42 μμ »
...σκέφτομαι αν το κατέβαζα στον βυθό τι θα γινόταν; θα φεύγαν τα ελατήρια δυο δυο μαζί; 300 μέτρα σου λέει μετά...όχι τίποτε άλλο αλλά θα σκότωνα και τα ψάρια εκεί κάτω...πάντως από το σέρβις της Τισσότ είχα πρόβλημα...ελπίζω να μην είναι τα ίδια και εδώ. Ιδωμεν....

Chris So

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 03, 2011, 09:36:07 πμ »
Επικοινώνησα με την γραμματεία του σέρβις, η κοπέλα πάρα πολύ ευγενική μου είπε μόλις παραλάβουμε το ρολόι θα επικοινωνήσει μαζί σας ο τεχνικός. Έστειλα το ρολόι στις 30 Αυγούστου και στις 1 Σεπτεμβρίου, μετά από δυο μέρες με παίρνει τηλέφωνο ο τεχνικός και μου είπε κάποια πράγματα για τα προβλήματα. Ήταν αναλυτικότατος. Αν και στο σημείωμα που έστειλα μαζί με το ρολόι είχα γράψει σαν παράκληση, αν γίνεται να έχω το ρολόι μέχρι της 20 Σεπτεμβρίου, ο τεχνικός μου είπε πως θα το έχω πολύ νωρίτερα!!!!
Όλα αυτά δείχνουν, για μένα τουλάχιστον, υψηλότατο επίπεδο επαγγελματισμού!!!! Σέβονται τον πελάτη τους και τα χρήματα που δαπάνησε, λίγα ή πολλά, και στην περίπτωσή μου λίγα.
Θα περιμένω τώρα την επιστροφή του ρολογιού.
Ως εδώ όλα καλά...... ;)

Αποσυνδεδεμένος lychounas

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 13, 2011, 11:39:34 πμ »
Τελικά το ρολόι ήρθε; Όλα εντάξει; Σου χρέωσαν κάτι;

Chris So

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 13, 2011, 03:48:59 μμ »
..Σήμερα 13 Σεπτεμβρίου με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα από το σέρβις και μου είπε πως αύριο θα το στείλει στον Βήχο, στην αντιπροσωπεία, γιατί από εκεί πρέπει να μου το στείλουν. Παρασκευή 16 Σεπτ ή Δευτέρα 19 Σεπτ το αργότερο θα είναι στα χέρια σου μου είπε. Να δούμε....

Chris So

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 20, 2011, 12:39:07 μμ »
...εχθές 19 Σεπτεμβρίου παρέλαβα το ρολόι! Τα προβλήματα λύθηκαν και όλα καλά.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 20, 2011, 04:52:04 μμ »
Λογικοί οι χρόνοι τους για αντιπροσωπεία..όλα καλά λοιπόν ;)

Αποσυνδεδεμένος kafu

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Οκτώβριος 26, 2011, 12:54:37 μμ »
γεια σας.. ακριβως την ιδια ημερομηνια εστειλα κ εγω το δικο μου VOSTOK ANCHAR στον Βηχο γιατι μου ειχε χαλαρωσει ο ωροδεικτης κ ερχοταν γυρω σαν τρελος.... ειδα κ αυτο τωρα κ πραγματικα δεν ξερω μην προκειται για αστοχια της εταιρειας..

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Οκτώβριος 26, 2011, 06:58:54 μμ »
Πιθανόν κάποια αστοχία στο συγκεκριμένο μοντέλο...

Αποσυνδεδεμένος kafu

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Οκτώβριος 26, 2011, 08:18:44 μμ »
μας την εκανε η vostok δηλαδη.... 

το εχω 2 μηνες κ κατι ελπιζω να μην μου κανει κ αλλη λαδια?

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 21, 2012, 03:04:12 μμ »
Το ειδα το ρολοι σημερα σε καταστημα αλλα επειδη βλεπω διαφορα προβληματα το αποφευγω....

Αποσυνδεδεμένος Akyla

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 20, 2012, 04:54:05 μμ »
Καλησπέρα και απο εμένα, μόλις πρίν 15 ημέρες πήρα το Anchar με Α/Α 1685/3000 και σήμερα ενώ οδηγούσα για αρκετή ώρα είδα υγρασία μέσα στο καντράν, το άφησα στον ίσκιο και στέγνωσε, μόλις το είδε ήλιος πάλι υγρασία.
Με την αγορά στην συσκευασία είχε και το τέστ που είχε περάσει το συγκεκριμένο ρολόι προ 2 μηνών, επίσης παρατηρώ ότι όταν έχω το ρολόι σε κάθετη θέση ο δείκτης των δευτερολέπτων πηδάει 2-3-4 δευτερόλεπτα απο 12 έως 6.

είμαι υπερβολικός ή πρέπει να παει μεσα για service εντώς εγγύησης????

Help

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 21, 2012, 08:49:52 πμ »
Αφού είναι εντός εγγύησης ακόμη, εγώ θα το πήγαινα στο service. Είναι σημαντικά προβλήματα για να αγνοηθούν.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.