Kαλησπέρα σε όλους.
Εδώ και καιρό αναζητούσα κάποιον υπεύθυνο ιστοτόπο για ενημέρωση και πληροφορίες για τα ρολόγια, και κάποιος φίλος μου σύστησε τον ιστοτόπο που γράφω τώρα.Χαίρομαι γιατί από μια μικρή περιήγηση εδώ μέσα όντως είναι μια ζωντανή εγκυκλοπαίδεια.
Και προχωρώ στο θέμα μου, πριν 6 μήνες αγόρασα το vostok anchar από ελληνικό μαγαζί, εδώ και δύο μήνες η περιστρεφόμενη στεφάνη παρουσίασε μια χαλάρωση, έχει ανασηκωθεί στο κάτω μέρος ένα χιλιοστό περίπου και έχει χάσει την επαφή που είχε με την κάσα του ρολογιού. Η εφαρμογή της δεν είναι όπως ήταν στην αρχή. Λέω μήπως οι υψηλές θερμοκρασίες την επηρέασαν και έγινε αυτό....
Το επόμενο πρόβλημα είναι το εξής, εδώ και ένα μήνα περίπου παρατήρησα ότι ο ωροδείκτης έχει χαλαρώσει και αυτός, βάζω το ρολόι κάθετα και όταν γυρίζω το ρολόι προς τα αριστερά πέφτει και αυτός. Το ίδιο γίνεται όταν το στρέφω και προς τα δεξιά. Είναι φυσιολογικά όλα αυτά; για το περιστροφικό δαχτυλίδι-bezel-δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αλλά για τον ωροδείκτη έχω πρόβλημα. Τι λέτε; Η αντιπροσωπία, το σέρβις, δεν απάντησαν ακόμη στα μηνύματά μου...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων Χρήστος.