Αυτο με την "απτη" ποιοτητα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι και απολυτο. Για παραδειγμα, το fifty fathoms το πιανω τρεισημισι χρονια αλλα δεν ειμαι βεβαιος οτι καταλαβαινω γιατι εχει 14.000 αρχικη..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν εχεις αδικο σ´αυτο που λες απλα εννοουσα να το δουμε απο κοντα και οχι απο φοτο...Εξαλλου την τελικη τιμη σε ενα ειδος πολυτελειας οπως το ρολοι την διαμορφωνουν πολλοι παραγοντες...Προσωπικα μου αποψη η σεικο θελει σε πρωτο χρονο να κατακτησει την "πιο ευκολη αγορα", της αμερικανικης ηπειρου καθως η Ευρωπη ολα τα χρονια παραμενει απορθητο φρουριο...Και με τον καιρο μολις εδραιωθει θα κανει την επελαση της δυναμικα και στην αντιπερα οχθη...Φυσικα δεν θα μπορουσε να εισελθει στην αγορα με κατεβασμενα τα μουτρα και πεσμενο το ηθικο...Πρεπει να μπει επιθετικα στο παιχνιδι και να κοιταξει στα ματια τους αντιπαλους του, ως ομοιος τους αν οχι και καλυτερος τους..ειδαλλως θα παραμενει "αυτη που ακολουθει" και οχι "αυτη που οδηγει"..grand seiko πλεον, διαχωρισε οπως οφειλε την θεση της και εδειξε οτι απεχει παρασαγγας απο την φτωχη πλην τιμια καταγωγη της...
Νεο λογκο, νεα σχεδια, νεα πολιτικη και τιμες εκρηκτικες που μονο ενα prestigeous brand μπορει να εχει...Δειχνει με τον πιο ξεκαθαρο τροπο οτι εχει επεκτακτικα σχεδια και πολυ καλα κανει μαλιστα καθως η ατολμια της την κρατουσε στην αφανεια...Αλλωστε δεν την λειπουν τα φοντα για να αναδειχθει..
Απευθυνεται στους λιγους, σ'αυτους που τα εχουν και οι οποιοι πολλες φορες κοιτουν πρωτα την τιμη και μετα αυτο που αγοραζουν...Σε συναρτηση με το γεγονος που η Ελβετικη ωρολογοποιια περναει τις κρισεις της, το χρονικο σημειο αυτο συνιστα μια καλη συγκυρια για μια τετοια κινηση...Εχει μαθει να κοιτα μακροπροθεσμα και να κανει υπομονετικα μικρα καθε φορα μεθοδικα βηματα...