Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σχετικά νέος στο forum και αυτό είναι το πρώτο μου post. Είμαι λοιπόν σε αναζήτηση ενός ρολογιού για κάθε μέρα, κατά προτίμηση αυτόματου, με το budget να τερματίζει στα 200€, άντε λίγο παραπάνω... Θέλω σίγουρα το ρολόι να είναι με μπρασελέ και θα ήθελα σίγουρα κάτι ογκώδες, αφού έχω αρκετά έως πολύ μεγάλο καρπό. Θα ήθελα να είναι επίσης όσο δυνατόν πιο στιβαρή κατασκευή και με ανθεκτικό - σχετικά προφυλαγμένο κρύσταλλο, αφού θα περάσει μάλλον δύσκολες ώρες στο χέρι μου...
Διαβάζοντας πολλά θέματα στο forum σας, αλλά και αλλού στο internet, έχω καταλήξει ότι ό,τι ζητάω μάλλον μου τα παρέχει ένα Seiko Orange Monster. Θα ήμουνα πιο σίγουρος αν υπήρχε κάπου το ρολόι για να το δοκιμάσω, αλλά από τη στιγμή που αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει, την ξεχνάμε. Από τα χαρακτηριστικά του Monster θα ένιωθα πιο σίγουρος αν ήταν καναδυό χιλιοστά μεγαλύτερο σε διάμετρο. Κάτι που επίσης δεν έχω καταφέρει να μάθω με σιγουριά είναι τι αυτονομία έχει.
Πέρα από το Monster, ενδιαφέρον μου φαίνεται και το
Seiko SKA367P1, αλλά και το
Seiko SKA427P1. Υπάρχει περίπτωση αυτά να καταφέρω να τα βρω για να τα δοκιμάσω σε κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκομαι; Γενικά, υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίον καλύτερο είναι να προτιμήσω ένα αναλογικό αυτόματο ρολόι όπως το monster από ένα kinetic; Το τελευταίο από τα τρία μήπως είναι επίφοβο ως μαύρο στο να αποκτήσει εύκολα σημάδια από χτυπήματα;
Σε όποιο ρολόι και να καταλήξω, η αγορά θα γίνει μέσω ebay μάλλον και δίνοντας περισσότερη βαρύτητα στο να έρθει ένα ρολόι γνήσιο, άψογο κλπ και ας είναι απαραίτητα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Επίσης η αγορά θα γίνει από πωλητή εντός ευρωπαϊκής ένωσης για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με τελωνεία κλπ... Έχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα - πωλητή;
Όπως και να 'χει, ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διαθέσατε για να διαβάσετε το post μου. Κάθε απάντηση με κάποια παρατήρηση πάνω σε αυτά που λέω ή με κάποια άλλη πρόταση είναι ευπρόσδεκτη, για να προχωρήσω άμεσα σε αγορά, μιας και το 'χω εξαντλήσει μάλλον λίγο το θέμα! Να είστε καλά!