Αποστολέας Θέμα: invicta 3044!!!!τι λετε?  (Αναγνώστηκε 37181 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kritikaros

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: invicta 3044!!!!τι λετε?
« Απάντηση #40 στις: Ιούλιος 03, 2011, 07:13:36 μμ »
λουμινοβα χαλια. κρυσταλλο που χαραζει αρκετα ευκολα. η κασα επισεις και ΔΕΝ ειναι iso diver. με 130 αγοραζει καποιος monster

προφανώς και δεν έχω τις τρελές απαιτήσεις αλλά μην μου βγει το ρολόι playmobil.όσο για το monster το έχω απορίψει για λόγους μεγάθους αλλά και πρακτικότητας μιας και βεν είναι τόσο μπαλαντερ όπως το συγκεκριμένο invicta ή το mako.

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιούλιος 03, 2011, 07:51:37 μμ »
πηγαινε για το invicta!!!η αλλιως κρατα λεφτα και παρε το steinhart ocean 1!!!

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Ιούλιος 04, 2011, 07:45:00 πμ »
προφανώς και δεν έχω τις τρελές απαιτήσεις αλλά μην μου βγει το ρολόι playmobil.όσο για το monster το έχω απορίψει για λόγους μεγάθους αλλά και πρακτικότητας μιας και βεν είναι τόσο μπαλαντερ όπως το συγκεκριμένο invicta ή το mako.
φιλε μου εγω με το mako εβγαλα θητεία ;) ειναι πολυ καλο για τα χρηματα του δινεις ομως λιγα χρηματα. πιτευω οτι οποιο ρολοι και να επιλεξεις στην τιμη των -100 θα κανεις αρκετες παραχωρισεις. τωρα εαν μετραει απλα η εμφανιση πιτευω οτι ειναι οτι καλητερο μπορεις να παρεις

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιούλιος 04, 2011, 12:21:22 μμ »
φιλε μου εγω με το mako εβγαλα θητεία ;) ειναι πολυ καλο για τα χρηματα του δινεις ομως λιγα χρηματα. πιτευω οτι οποιο ρολοι και να επιλεξεις στην τιμη των -100 θα κανεις αρκετες παραχωρισεις. τωρα εαν μετραει απλα η εμφανιση πιτευω οτι ειναι οτι καλητερο μπορεις να παρεις

προφανώς και δεν είναι μόνο η εμφάνιση αν ήταν έτσι δεν θα το ψύριζα έτσι,ούτε φυσικα έχω την απάιτηση το ρολόι να είναι φακός το βράδυ αλλά σαν πρώτο αυτόματο και με δεδομένο το χαμηλό budget ψάχνω για κάτι όσο το δυνατόν "καλύτερο" για να δω κατά πόσο με βολεύει το αυτόματο.
δεν θέλω να το πάρω και να σκεύτομαι ότι έσπασε το μπρασελέ,ή θρυματίσηκε το γυαλί ή έχει ξελασκάρει η μηχανή από την λακούβα που έπεσα με το αυτοκίνητο.

όταν είσαι άσχετος με κάτι ή που θα πέσεις με τα μούτρα και είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα κάνεις βλακεία ή σε τρώει το ψάξιμο και η αγωνία μέχρι να κατασταλάξεις.

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιούλιος 04, 2011, 12:34:50 μμ »
νταξει το mako ειπαμε οτι γρατζουνίζεται ευκολα οχι οτι γινεται lego  ;D
καλα κανεις και το ψαχνεις . γιατι δεν κοιτας για κατι σε seiko 5? εαν δεν σε φοβιζουν τα 100 μετρα ειναι φοβερα. εγω προσφατα     αγορασα αυτο http://www.21jewels.com/productsdetail.asp?getproductid=1734&start=16&getbrand=1&getproducttype=29.
η αλλιώς μπορεις να δεις και το skx007

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιούλιος 04, 2011, 08:45:55 μμ »
Εναλλακτικά μπορείς από τα 5άρια να δεις και αυτό, το οποίο έχω εγώ και είναι σκυλί, είναι βέβαια λίγο γκουμούτσα σαν ρολόι, αλλά από λουμίνοβα φακός πραγματικός, διαβάζεις βιβλίο με το ρολόι.

Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιούλιος 05, 2011, 08:47:52 πμ »
Εναλλακτικά μπορείς από τα 5άρια να δεις και αυτό, το οποίο έχω εγώ και είναι σκυλί, είναι βέβαια λίγο γκουμούτσα σαν ρολόι, αλλά από λουμίνοβα φακός πραγματικός, διαβάζεις βιβλίο με το ρολόι.

Παναγιώτης

φιλε μου franken monster εχεις.. οχι ενα απλο πενταρι  ;)
να το χαιρεσαι. απιστευτο ρολοι

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #47 στις: Ιούλιος 05, 2011, 10:09:22 πμ »
Το ρολόϊ μόλις έφτασε και είναι πραγματικά το κάτι άλλο.Βαρύ,στιβαρό και πανέμορφο.Ειλικρινά δε βρίσκω λόγια.Πολύ πιο ωραίο απ'ότι το περίμενα.Οι άνθρωποι στο discountwatchstore πάρα πολύ εξυπηρετικοί και επαγγελματίες.Το ρολογάκι ήρθε απο τη Τζαμάϊκα μέσα σε 6 ημέρες μόνο με απλό ταχυδρομείο.Ούτε τελωνεία,ούτε 3ευρα,ούτε τίποτα.Απευθείας στην πόρτα μου.Λεπτομέρειες και φωτογραφίες το απογευματάκι.

Αποσυνδεδεμένος poseidon88

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιούλιος 05, 2011, 10:44:44 πμ »
Δημήτρη,καλώς σου ήρθε το θηρίο.!Περιμένουμε με ανυπομονησία τα σχόλια και τις φώτος.. ;)

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιούλιος 05, 2011, 10:46:52 πμ »
Περιμένουμε φωτό με κουτιά χαρτιά και φυσικά το ρολόι!!!  ;D
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιούλιος 05, 2011, 10:50:32 πμ »
περιμενουμε με ανυπομονησια!

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #51 στις: Ιούλιος 05, 2011, 10:54:03 πμ »
Σας το υποσχέθηκα.Το απογευματάκι με το που γυρίσω απο το γραφείο,πρώτη μου δουλειά.

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιούλιος 05, 2011, 11:01:29 πμ »
Σας το υποσχέθηκα.Το απογευματάκι με το που γυρίσω απο το γραφείο,πρώτη μου δουλειά.
Όπως καταλαβαίνεις το ρολόι σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών.. ;D

ironman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #53 στις: Ιούλιος 05, 2011, 11:14:58 πμ »
Αν εχει τραβηξει λεει το ενδιαφερον......αλλος ενας κι εγω που περιμενω νεα για το συγκεκριμενο ρολοι αλλα και το συγκεκριμενο site!

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιούλιος 05, 2011, 11:18:03 πμ »
η invicta εχει τρομερες τιμες και ποιοτητα!μπραβο της!περιμενουμε φωτο!

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #55 στις: Ιούλιος 05, 2011, 06:11:30 μμ »
Λοιπόν εδώ είμαστε.Καλησπέρα σε όλους.Προτού παραθέσω τις φωτογραφίες μαζί με κάποια σχόλια για το νέο μου απόκτημα,το Invicta 3045,θα ήθελα να πώ δυο κουβέντες για το discountwatchstore.com.Θα ήταν κρίμα να μην αναφερθώ τόσο στον επαγγελματισμό τους όσο και στην ταχύτητα με την οποία με εξυπηρέτησαν.Έκανα την παραγγελία τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας ζητώντας τους να το στείλουν το συντομότερο δυνατό.Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το έδιωξαν.Σήμερα πρωϊ-πρωϊ,δηλαδή μετά απο σκάρτες έξι ημέρες, έφτασε στα χέρια μου (απλό ταχυδρομείο).Αυτό σε ότι αφορά τη γρήγορη εξυπηρέτηση.Όσον αφορά τον επαγγελματισμό τους θα σας πω το εξής περιστατικό.Το ρολόϊ το έκλεισα μεσω paypal στα $189.Η πληρωμή έγινε κανονικά κι έτσι πήγα ήσυχος για ύπνο.Το πρωϊ που ξύπνησα επισκέφτηκα το site τους και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό.Το ίδιο ακριβώς ρολόϊ το είχαν σε προσφορά μόνο $99.Χωρίς να χάσω χρόνο τους στέλνω κατευθείαν mail ζητώντας τους, αν γίνεται, να ισχύσει και για εμένα αυτή η προσφορά παρ'όλο που είχαν περάσει κάμποσες ώρες απο την αγορά.Μετά απο λίγες ώρες μου έρχεται ειδοποίηση απο το paypal ότι έγιναν refund στο λογαριασμό μου $90 (η διαφορά δηλαδή).Τι να πει κανείς;Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι.

Στο ρολόϊ τώρα:

Invicta 3045
Διάμετρος: 47mm
Ύψος: 17mm
Βάρος: 236γρ. (πραγματικά πολύ βαρύ)
Μηχανισμός: Miyota 8215
Αδιάβροχο: 300μ.

Με το που άνοιξα το κίτρινο κουτάκι της Invicta μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα.Το ρολόϊ είναι πολύ πιο εντυπωσιακό απ'ότι το περίμενα.Είναι αυτό που λέμε πολύ ρολόϊ για τα λεφτά του.Η κάσα είναι πολύ περιποιημένη έχοντας χαραγμένα επάνω της το όνομα της εταιρείας (Invicta)και το μοντέλο του Ρολογιού (grand diver).Οι διακοσμητικές μάσκες των δυτών που έχει στο πάνω και στο κάτω μέρος της καθώς και στην κορώνα είναι πολύ όμορφες κα πρωτότυπες.Το μπρασελέ στα 22mm είναι πολυ στιβαρό και χοντρό.Ότι ακριβώς πρέπει για ένα τόσο βαρύ ρολόϊ.Η κορώνα είναι μεγάλη και εύχρηστη.Εξέχει αρκετά με αποτέλεσμα να είναι εύκολη στο βίδωμα και ξεβίδωμα αλλά και στην αλλαγή ημ/νίας και ώρας.Το πίσω μέρος είναι open back για να χαζεύεις το μηχανισμό.Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό συμβαδίζει με τα 300μ αδιάβροχο αλλά είναι πολύ όμορφο.Υπάρχουν και κάποια πραγματάκια που,δε μπορώ να πω ότι δε μου αρέσουν,αλλά θα τα προτιμούσα κάπως αλλιώς.Για παράδειγμα:
-η στεφάνη θα ήθελα να μην είναι λεία γύρω γύρω αλλά να έχει αυτο το οδοντωτό όπως τα περισσότερα καταδυτικά.
-σε ένα τόσο βαρύ ρολόϊ θα προτιμούσα το μπρασελέ όχι με πυράκια αλλά με βιδωτές μπαρετούλες που να το συγκρατούν.
-το κούμπωμα θα ήθελα να είχε αυτά τα αυτάκια που ασφαλίζουν και απασφαλίζουν στο άνοιξε κλείσε για μεγαλύτερη ασφάλεια.
Μη σας κουράζω άλλο...................

Uploaded with ImageShack.us

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Ιούλιος 05, 2011, 07:58:59 μμ »
Έξοχο το review...

Οι φωτογραφίες που τράβηξες πολύ ωραίες....ο κύκλωπας μου φαίνεται πιο ισχυρός σε σχέση με τα άλλα invicta...
Στα θετικά της όλης περιγραφής βάζω το ότι έβαλες και τα σημεία που σε...ξίνισαν λιγάκι ;)

Καλοφόρετο και πάλι,μόνο καλές ώρες να δείχνει!!

ΥΓ:αν μπορείτε Γιάννη/Άρη μεταφέρετέ το στα reviews να είναι ξεχωριστό μόνο του!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 06, 2011, 12:30:07 πμ από assassin88 »

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιούλιος 05, 2011, 07:59:57 μμ »
 :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
έπρεπε να το είχα παραγγείλει τελικά,μου φαίνεται πάρα πολύ ωραίο....θα τους κλαφτώ λίγο μπας και γίνει καμιά καλή έκπτωση αλλιώς άντε βρες το σε αυτά τα λεφτά πάλι....

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιούλιος 05, 2011, 09:16:28 μμ »
Κατ'αρχήν, υπέροχες φώτος.. :up: Ειδικά αυτή στο σκοτάδι τα σπάει..
Τώρα για το ρολόι..Πιστεύω ό,τι καλύτερο μπορούσες να αγοράσεις σ'αυτά τα χρήματα,φαίνεται να αξίζει και το τελευταίο cent..Ίσως και οι λεπτομέρειες που ανέφερες να είναι τα μοναδικά μειον του..Η luminova του φαίνεται αρκετά δυνατή,αν έχει και διάρκεια.. :o
Περιμένουμε με το καλό και να μας πεις τι χρόνους κρατάει..
Προς το παρόν,καλορίζικο και μόνο καλές ώρες να δείχνει! ;)

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιούλιος 06, 2011, 12:24:55 πμ »
jim teo έχεις pm