Λοιπόν εδώ είμαστε.Καλησπέρα σε όλους.Προτού παραθέσω τις φωτογραφίες μαζί με κάποια σχόλια για το νέο μου απόκτημα,το Invicta 3045,θα ήθελα να πώ δυο κουβέντες για το
discountwatchstore.com.Θα ήταν κρίμα να μην αναφερθώ τόσο στον επαγγελματισμό τους όσο και στην ταχύτητα με την οποία με εξυπηρέτησαν.Έκανα την παραγγελία τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας ζητώντας τους να το στείλουν το συντομότερο δυνατό.Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το έδιωξαν.Σήμερα πρωϊ-πρωϊ,δηλαδή μετά απο σκάρτες έξι ημέρες, έφτασε στα χέρια μου (απλό ταχυδρομείο).Αυτό σε ότι αφορά τη γρήγορη εξυπηρέτηση.Όσον αφορά τον επαγγελματισμό τους θα σας πω το εξής περιστατικό.Το ρολόϊ το έκλεισα μεσω paypal στα $189.Η πληρωμή έγινε κανονικά κι έτσι πήγα ήσυχος για ύπνο.Το πρωϊ που ξύπνησα επισκέφτηκα το site τους και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό.Το ίδιο ακριβώς ρολόϊ το είχαν σε προσφορά μόνο $99.Χωρίς να χάσω χρόνο τους στέλνω κατευθείαν mail ζητώντας τους, αν γίνεται, να ισχύσει και για εμένα αυτή η προσφορά παρ'όλο που είχαν περάσει κάμποσες ώρες απο την αγορά.Μετά απο λίγες ώρες μου έρχεται ειδοποίηση απο το paypal ότι έγιναν refund στο λογαριασμό μου $90 (η διαφορά δηλαδή).Τι να πει κανείς;Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι.
Στο ρολόϊ τώρα:Invicta 3045Διάμετρος: 47mm
Ύψος: 17mm
Βάρος: 236γρ. (πραγματικά πολύ βαρύ)
Μηχανισμός: Miyota 8215
Αδιάβροχο: 300μ.
Με το που άνοιξα το κίτρινο κουτάκι της Invicta μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα.Το ρολόϊ είναι πολύ πιο εντυπωσιακό απ'ότι το περίμενα.Είναι αυτό που λέμε πολύ ρολόϊ για τα λεφτά του.Η κάσα είναι πολύ περιποιημένη έχοντας χαραγμένα επάνω της το όνομα της εταιρείας (Invicta)και το μοντέλο του Ρολογιού (grand diver).Οι διακοσμητικές μάσκες των δυτών που έχει στο πάνω και στο κάτω μέρος της καθώς και στην κορώνα είναι πολύ όμορφες κα πρωτότυπες.Το μπρασελέ στα 22mm είναι πολυ στιβαρό και χοντρό.Ότι ακριβώς πρέπει για ένα τόσο βαρύ ρολόϊ.Η κορώνα είναι μεγάλη και εύχρηστη.Εξέχει αρκετά με αποτέλεσμα να είναι εύκολη στο βίδωμα και ξεβίδωμα αλλά και στην αλλαγή ημ/νίας και ώρας.Το πίσω μέρος είναι open back για να χαζεύεις το μηχανισμό.Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό συμβαδίζει με τα 300μ αδιάβροχο αλλά είναι πολύ όμορφο.Υπάρχουν και κάποια πραγματάκια που,δε μπορώ να πω ότι δε μου αρέσουν,αλλά θα τα προτιμούσα κάπως αλλιώς.Για παράδειγμα:
-η στεφάνη θα ήθελα να μην είναι λεία γύρω γύρω αλλά να έχει αυτο το οδοντωτό όπως τα περισσότερα καταδυτικά.
-σε ένα τόσο βαρύ ρολόϊ θα προτιμούσα το μπρασελέ όχι με πυράκια αλλά με βιδωτές μπαρετούλες που να το συγκρατούν.
-το κούμπωμα θα ήθελα να είχε αυτά τα αυτάκια που ασφαλίζουν και απασφαλίζουν στο άνοιξε κλείσε για μεγαλύτερη ασφάλεια.
Μη σας κουράζω άλλο...................

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with