Παιδια ειμαι λιγο πριν απο την αποκτηση ενος ρολογιου Τανκ το οποιο θελω να ειναι μεγαλο(γεματο μυς!!!!

) στο χερι μου και να αντεχει πολλα οπως ακραιες θερμοκρασιες και κραδασμους!!!!Ετσι εχω καταληξει στα εξης 4
1-Breitling Seawolf

το οποιο μου αρεσει υπερβολικα αλλα εχω ενδοιασμους για την αντοχη του σε ακραιες θερμοκρασιες(αν και στα 3000 μετρα κατω απο την επιφανεια πρεπει να κανει κρυο!!!

) και σε "κακομεταχειριση".Οπως επισης και πως θα ειναι σαν μεγεθος στο χερι μου γιατι δεν το εχω βρει πουθενα να το δοκιμασω

2-Sinn U2

το οποιο το ειχα καποια στιγμη και προκειται για το απολυτο "σκυλι"!!!!Πληρει ολες τις προδιαγραφες που θελω με εξαιρεση το μεγεθος(44mm),θα το ηθελα μεγαλυτερο 47mm και πανω.Αν ηταν τετοιο μεγεθος τοτε θα το επαιρνα 100%
3-Oris pro diver Col Moschin

το οποιο μου αρεσει παρα πολυ και ειναι το μεγεθος που θα ηθελα(αν και δεν το εχω δοκιμασει,αλλα εχω δοκιμασει το 51mm Pro Diver και αυτο ειναι 49mm) και πιστευω πως αντεχει και κακουχιες!!!
4-Oris Pro Diver Chronograph

εδω το βλεπετε διπλα στο Col Moschin
το οποιο το μονο που με χαλαει ειναι ο χρονογραφος!!!Θεωρω οτι ενα ρολοι "τανκ" και καταδυτικο δεν μπορει να ειναι χρονογραφος
Εσεις τι προτεινετε?

Ποια η γνωμη σας?

Τι θα διαλεγατε για εσας?

Και γιατι?