Αποστολέας Θέμα: Breitling Seawolf vs Sinn U2 vs Oris Col Moschin vs Oris Pro Diver chronograph  (Αναγνώστηκε 16238 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
Breitling Seawolf vs Sinn U2 vs Oris Col Moschin vs Oris Pro Diver chronograph
« στις: Απρίλιος 29, 2011, 02:21:41 μμ »
Παιδια ειμαι λιγο πριν απο την αποκτηση ενος ρολογιου Τανκ το οποιο θελω να ειναι μεγαλο(γεματο μυς!!!! ;D ;D) στο χερι μου και να αντεχει πολλα οπως ακραιες θερμοκρασιες και κραδασμους!!!!Ετσι εχω καταληξει στα εξης 4
1-Breitling Seawolf

το οποιο μου αρεσει υπερβολικα αλλα εχω ενδοιασμους για την αντοχη του σε ακραιες θερμοκρασιες(αν και στα 3000 μετρα κατω απο την επιφανεια πρεπει να κανει κρυο!!! ??? :o) και σε "κακομεταχειριση".Οπως επισης και πως θα ειναι σαν μεγεθος στο χερι μου γιατι δεν το εχω βρει πουθενα να το δοκιμασω :(
2-Sinn U2

το οποιο το ειχα καποια στιγμη και προκειται για το απολυτο "σκυλι"!!!!Πληρει ολες τις προδιαγραφες που θελω με εξαιρεση το μεγεθος(44mm),θα το ηθελα μεγαλυτερο 47mm και πανω.Αν ηταν τετοιο μεγεθος τοτε θα το επαιρνα 100%
3-Oris pro diver Col Moschin

το οποιο μου αρεσει παρα πολυ και ειναι το μεγεθος που θα ηθελα(αν και δεν το εχω δοκιμασει,αλλα εχω δοκιμασει το 51mm Pro Diver και αυτο ειναι 49mm) και πιστευω πως αντεχει και κακουχιες!!!
4-Oris Pro Diver Chronograph

εδω το βλεπετε διπλα στο Col Moschin
το οποιο το μονο που με χαλαει ειναι ο χρονογραφος!!!Θεωρω οτι ενα ρολοι "τανκ" και καταδυτικο δεν μπορει να ειναι χρονογραφος
Εσεις τι προτεινετε????Ποια η γνωμη σας????Τι θα διαλεγατε για εσας????Και γιατι????
Fortis B42 Black titanium-Sinn U2-Seiko kinetic- Ingersoll-PAW 1500GB-GW-5000B-1JR-Pam 312-Steinhart limited silver edition-Casio Frogman-GWF-1000-Longines Legend Diver-Ω Planet ocean 45,5mm-Breitling-Seawolf-Benarus Megalodo-GPR-b1000-🍎watch 4-Vostok energia bronze-GF-1000-Seiko zimbe srpa47j1

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Breitling Seawolf vs Sinn U2 vs Oris Col Moschin vs Oris Pro Diver chronograph
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 29, 2011, 02:46:33 μμ »
Το Oris Col Moschin απο μενα,ειναι στιβαρο και ομορφο ;D

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Breitling Seawolf vs Sinn U2 vs Oris Col Moschin vs Oris Pro Diver chronograph
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 29, 2011, 03:22:01 μμ »
sorry για το off topic δεν μπορεσα να κρατηθώ..
http://www.charmexwatches.com/20000-feet/20000-feet-blue
αντεχει βολή απο shotgun και εκρηξη δυναμίτη

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 29, 2011, 03:33:55 μμ »
Ναι εντάξει έχει όσα ακριβώς θελω αλλά είναι υπερβολικά άσχημο/άκομψο και επίσης υπερβολικά παχύ 28,5mm!!!! :o :o
Fortis B42 Black titanium-Sinn U2-Seiko kinetic- Ingersoll-PAW 1500GB-GW-5000B-1JR-Pam 312-Steinhart limited silver edition-Casio Frogman-GWF-1000-Longines Legend Diver-Ω Planet ocean 45,5mm-Breitling-Seawolf-Benarus Megalodo-GPR-b1000-🍎watch 4-Vostok energia bronze-GF-1000-Seiko zimbe srpa47j1

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 29, 2011, 03:48:44 μμ »
ORIS φίλε!
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 29, 2011, 03:58:56 μμ »
Για μένα ο θαλασσόλυκος της breitling!! ;)

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 29, 2011, 10:30:50 μμ »
Για μένα ο θαλασσόλυκος της breitling!! ;)

Βουρ για λύκο!

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 29, 2011, 10:43:44 μμ »
αντεχει ομως???????!!

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 29, 2011, 11:34:43 μμ »
ειναι δυνατον να μην αντεχει  ???

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 30, 2011, 02:47:14 πμ »
Breitling Seawolf και Oris pro diver Col Moschin ;)
Κατέβα μια βολτίτσα Αθήνα και πάμε μια ρολογότσαρκα να τα δοκιμάσεις ;) ;D

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 30, 2011, 11:54:50 πμ »
Αν και φίλος της Oris
+1 για το Breitling και από μένα. Πιθανό να είναι και το ακριβότερο από τα 4 αλλά σαν όνομα είναι και πιο "βαρύ". Όποτε πιάνω Β στα χέρια μου εντυπωσιάζομαι από τη στιβαρότητα και την ποιότητα κατασκευής τους οπότε δε νομίζω ότι πρέπει να σε ανυσυχεί αν αντέχει.

Σίγουρα πρέπει να τα δοκιμάσεις και στον καρπό σου σε κάποια καταστήματα (εκτός από το sinn) γιατί είναι όλα "κτηνάκια"!  :)
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 30, 2011, 12:07:34 μμ »
Breitling Seawolf και Oris pro diver Col Moschin ;)
Κατέβα μια βολτίτσα Αθήνα και πάμε μια ρολογότσαρκα να τα δοκιμάσεις ;) ;D

Ναι! Μαζί με τον Γιάννη! Και βέβαια η δοκιμή στον δικό σου καρπό Νίκο είναι το αλάνθαστο τελικό κριτήριο. Συμφωνώ ότι ο χρονογράφος δεν χρειάζεται κάτω από το νερό, για μένα τουλάχιστον είναι "too much"...  :)
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 06, 2011, 01:02:43 μμ »
Παραλιγο να ειχα στα χερια μου το Col Moschin σε super τιμη(γι'αυτο και θα το επαιρνα ωστε να παρω και το U2!!) των 1250 ευρω!!!!!!!!!!!!!!! απο πωλητη στην Νορβηγια!!!!Αλλα δυστηχως το εχασα γιατι προτιμησε να το δωσει σε ατομο στην Νορβηγια.
Οποτε κατεληξα σε αυτο που ηθελα πιο πολυ απο ολα το

ακριβως οπως στην πρωτη φωτο!!!!
Τιμη εκπτωσης 30% απο την τιμη του,πιστευω αρκετα καλη(τι λετε???)
Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει στην χωρα μας και θα περιμενω ποτε θα γινει εισαγωγη!!!Μου ειπαν οτι μπορει και 2 μηνες!!! :o :o :o ???
ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 06, 2011, 03:28:53 μμ »
Παιδιά έκανα την παραγγελία και ο πωλητής μου είπε έκπτωση 30% αλλα απο την τιμη που θα εχει το ρολόι όταν έρθει!!!Είναι λογικό αυτό;;;!!!Δηλαδή αν κάνω μια αγορά αυτοκινήτου και έρθει μετα απο 1 μήνα και την ημερομηνία εκείνη έχει αύξηση στη τιμη τότε την πληρώνεις;;;!!Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο!!!Και μάλιστα το ίδιο μου είπε και η αντιπρόσωπος στην Αθήνα(αν και στην αρχή γέλασε και μου είπε "αυτά δεν γίνονται!!".Αλλα όταν ανέφερα πιο κατάστημα μου το είπε(επίσημος πωλητής),τότε με έβαλε στην αναμονή και αφού συζήτησε με κάποιον στην αντιπροσωπια μετα άλλαξε τροπάριο!!!)Ρωτάω γιατί μου φάνηκε παράξενο και δεν γουστάρω να με κοροϊδεύουν!!!Και το ρολόι θα έρθει μετα απο 1 μήνα(ελαχιστο) εώς 3 μήνες(μέγιστο)!!!!Σε ένα τέτοιο χρονικό περιθώριο πολλά γίνονται!!!!

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 06, 2011, 04:22:55 μμ »
Δυστυχώς ισχύει... Είναι στη διακριτική ευχέρεια του μαγαζιού αν θα σου "κλειδώσει" την τιμή στην τωρινή. Τουλάχιστον ήταν ευθυς και στο είπε από την αρχή. Πάντως τα Breitling αν θυμάμαι καλά πήραν λίγο πάνω πρόσφατα, οπότε λογικά δεν θα υπάρξει άλλη ανατίμηση στο προσεχές μέλλον.
Λογικά πάντα...

Α. και για τα αυτοκίνητα το ίδιο ισχύει. Κάνεις την παραγγελία και πληρώνεις στην τιμή που θα κάνει όταν έρθει η ώρα να παραλάβεις.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος rugged

• 40mm case
    • Προφίλ
    • Rugged
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 06, 2011, 04:45:16 μμ »
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όλες οι αγορές και παραγγελίες γίνονται σύμφωνα με τους ήδη υπάρχοντες τιμοκαταλόγους, ασχέτως της ημερομηνίας παράδοσης.
Από τη στιγμή που αλλάζει ο τιμοκατάλογος, μόνο οι καινούριες παραγγελίες πάνε σύμφωνα με αυτές τις τιμές.

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 06, 2011, 04:50:09 μμ »
Ξέρω σίγουρα ότι το κάνουν στα αυτοκίνητα,άρα γιατί να μην το κάνουν και στα ρολόγια.
Όπως είπε και ο Θοδωρής είναι στην διακριτική ευχέρεια του καταστήματος.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 06, 2011, 04:53:04 μμ »
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όλες οι αγορές και παραγγελίες γίνονται σύμφωνα με τους ήδη υπάρχοντες τιμοκαταλόγους, ασχέτως της ημερομηνίας παράδοσης.
Από τη στιγμή που αλλάζει ο τιμοκατάλογος, μόνο οι καινούριες παραγγελίες πάνε σύμφωνα με αυτές τις τιμές.

Πολύ σίγουρος ακούγεσαι. Είσαι έμπορος;
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 06, 2011, 05:05:01 μμ »
φιλε K2LINOS, εδωσες προκαταβολη για να το παραγγειλεις??
αν ναι, τοτε θεωρω εντελως αναρμοστη την πολιτικη τους!!
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 06, 2011, 06:10:44 μμ »
Παιδια στα αμαξια δεν ισχυει κατι τετοιο ουτε στα πιο τρελλα μας ονειρα!!!Εχω ηδη παρει 2 αμαξια και μαλιστα στο πρωτο το Collora ειχε αυξηση γυρω στα 1500 ευρω και ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως δεν πληρωσα τιποτα παραπανω απο οτι ειχαμε συμφωνησει!!!!Και μονο η αρχικη απαντηση της κοπελας στην αντιπροσωπεια πιστευω λεει πολλα!!!!!
Προκαταβολη ακομα δεν εδωσα,θα με παρει τηλ/νο οταν μιλησει με την εταιρεια και σιγουρεψει στο περιπου τον χρονο παραδοσης ωστε να παω να δωσω!!!Δεν τιθεται θεμα,ο ιδιοκτητης μου μιλησε απο την αρχη με αληθειες.Και η προκαταβολη δεν ειναι προβλημα αλλωστε δεν θα ειναι πανω απο 100 ευρω(ειδικα για χρονο παραδοσης πανω απο 1 μηνα!!!),φανταστειτε οτι ο αντιπροσωπος στην Αθηνα μου ειπε οτι χρειαζεται μονο 50 ευρω για να "κλεισεις" ενα ρολοι.