Καλησπερα στην κοινοτητα σας,
με χαρα μπηκα στον κοσμο των ρολογιων (μηχανικος και cars-f1 freak γαρ...) και ανακαλυψα το forum σας. Πραγματικα συγχαρητηρια για την οργάνωση σας.
Διαβαζοντας το θεμα ρολογια 1000-3000e ηθελα κ εγω να σας θεσω το δικο μου ευχαριστο προβλημα.
Θελω να αγορασω αυτοματο χρονογραφο (IWC, Tag, Breitling, Zenith οι πρωτες εταιριες που μου ειχαν αρχικα ερθει στο μυαλο...) με αρχικη τιμη -3000e. Στο θεμα χρονογραφος δεν ειμαι απολυτος καθως για κατι εξαιρετικο θα εκανα παραχωρηση (πχ Rolex submariner ,το οποιο ξεφευγει τιμολογικα...).
Θα ηθελα το ρολοι που θα επιλεξω να ειναι για καταλληλο για καθημερινη χρηση και με bracelet (ειμαι 23 και το δερματινο λουρακι δεν μου ταιριαζει αν και μου αρεσει πραγματικα).
Ενδεικτικα αναφερω πως μεχρι στιγμης τα ρολογια που ειχα κυριως δει ηταν to Tag Aquaracer, Tag Carrera, IWC Portofino.
Η μεχρι στιγμης συλλογη μου ειναι : 1.Τag Heur F1 Quartz, 2.Citizen Promaster, 3.Seiko self winding chronograph
Ευχαριστω για τις προτασεις σας
Y.Γ. Οικονομικα θα με συνεφερε το ρολοι να βρισκεται στην γκαμα των καταστηματων πατσεας γιατι εχω καποια σεβαστη εκπτωση εκει