Αποστολέας Θέμα: Replica breitling  (Αναγνώστηκε 18700 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Replica breitling
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 06, 2011, 10:00:58 πμ »
Απο την πλευρα του καταναλωτη ομως προκειται περι εξαπατησης.
Ποια είναι η εξαπάτηση;

το να σου πουλαω κατι που θα επρεπε να αξιζει 2000 ευρω με διαφορα marketing τερτιπια και με διαφημιστικα κολπα, με δημιουργια trend, με συλλεκτικες εκδοσεις κλπ για 10000 ευρω.

δεν ειναι παρανομο. δεν το κανουν μονο στα ρολογια. συνηθως γινεται στα luxury items.

αποψη μου. δεν ειναι αναγκη να την ενστερνιζεται κανεις.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος chrisrazor

• 38mm case
  • Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία
    • Προφίλ
    • www.softone.gr
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 06, 2011, 10:05:14 πμ »
Συμφωνώ απόλυτα . Και δίνω παράδειγμα καθημερινής απάτης . Αλεύρι πριν από 4 χρόνια x € το τσουβάλι . Αλεύρι σήμερα x /3.5 € το τσουβάλι . Ψωμί τότε x € , τώρα 2x € . Α και εάν θέλεις να δεις πολλούς απατεώνες μαζί βλέπε το κανάλι της Βουλής . Καμιά φορά μαζεύονται και 300 άτομα εκτός φυλακής .

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Τώρα που θα έχουμε wi-fi παντού τι τα θέλουμε τα ρολόγια !

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 06, 2011, 10:08:23 πμ »
Όσο για τις μαϊμούδες είμαι 101% αντίθετος γιατί μας κλέβουν κατάφωρα μπροστά στα μάτια μου. Δε φτάνει που κλέβουν τη δουλειά κάποιων που εργάστηκαν σκληρά (αυτοί δεν κάθισαν να σκεφτούν ούτε μια μικρή τροποποίηση) αλλά κλέβουν κι εμένα. Διότι εγώ πληρώνω το φόρο εισοδήματός μου, πληρώνω το ΦΠΑ μου, πληρώνω το ΦΜΥ μου, πληρώνω τις εργοδοτικές εισφορές μου, πληρώνω το ασφαλιστικό ταμείο μου, πληρώνω την έκτακτη εισφορά μου, πληρώνω την περαίωσή μου, πληρώνω τα δημοτικά μου τέλη, πληρώνω κι εγώ δεν ξέρω τι κι αυτοί τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ!

Συστηματικά, κατ' επανάληψη και κατ' εξακολούθηση.

Και χρησιμοποιούνε τους δρόμους που εγώ πλήρωσα, τα νοσοκομεία που εγώ πλήρωσα, τα σχολεία που εγώ πλήρωσα, τα αεροδρόμια που εγώ πλήρωσα, τα λιμάνια που εγώ πλήρωσα, τις κρατικές υπηρεσίες που εγώ πλήρωσα, τις δημοτικές υπηρεσίες που εγώ πλήρωσα.

+1 στη διασταση την εμπορικη του θεματος. δεν νομιζω να τα αρνειται κανεις αυτα. δηλαδη οτι το παραεμποριο σκοτωνει το εμποριο και ειναι κινδυνος-θανατος για την οικονομια. Οπως βεβαια κινδυνος ειναι και οι κακοι εμποροι.
Γαυρος οπαδος....

• 38mm case
    • Προφίλ
    • www.softone.gr
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 06, 2011, 10:19:18 πμ »
Κακοί θα υπάρχουν πάντα . Η δύναμη της πληροφόρησης τους στέλνει εκεί που πρέπει στον πάγκο της λαικής να πουλάνε μπανάνες . Αυτό κάνει το forum .

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 06, 2011, 10:32:50 πμ »
Αν καθίσεις και αθροίσεις την αξία του κάθε αντικειμένου επάνω σε ένα ρολόι, π.χ το κάσωμα, τα μπουτόν, του δείκτες, το καντράν, το caseback κ.τ.λ , θα σου βγεί ένα ποσό όντως κοντά στα 2.000 ευρώ. ( και λιγότερο πιστεύω ). Το ότι μια εταιρεία σαν την Rolex, Breitling, Omega... το βγάζουν το ρολόι στην αγορά απο 2.000 που είναι η εργοστασιακή του αξία, στα 5, 6, 7 και  10.000 αυτό σημαίνει πολλά. Και τί σημαίνει? Πολύ απλά στο ότι πληρώνεις το brand name, πληρώνεις δηλαδή την ιστορία της εταιρείας στο χώρο της ωρολογοποιίας, πληρώνεις τις καινοτομίες που εφηυρε, πληρώνεις το οτι το ρολόι αυτό για να κατασκευαστεί έκανε πάνω απο 8 μήνες, πληρώνεις τη συναρμολόγηση της μηχανής που έγινε με το χέρι και όχι με ένα μηχάνημα. Τη συναρμολόγηση όλου του ρολογιού που έγινε ΠΑΛΙ με το χέρι. Τα άπειρα τέστ που του έκαναν πριν το στείλουν στο Ινστιτούτο του COSC. Πληρώνεις ΚΑΙ τον COSC και σίγουρα πολλά άλλα που εμείς ίσως να μη τα γνωρίζουμε. Ένα replica δε σου προσφέρει απολύτως τίποτα. Θα ξέρεις ότι τα κατασκεύασε η " κουτσή Μαρία " σε λιγότερο απο μια μέρα που αυτό συνεπάγει την απόλυτη απογοήτευση όταν το ρολόι κυριολεκτικά σου λιώσει ( η μηχανή ειδικά άστα ) + ότι θα πρέπει να νιώθεις ένοχος που κάθεσαι να ποζάρεις με ένα μαϊμού ρολόι. Όπως ποτέ μου δε θέλησα να σκοτώσω και να γίνω παράνομος, έτσι δεν αγοράζω και replica αντικείμενα οποιουδήποτε είδους. ;)

Φιλικά,
Κων/νος

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 06, 2011, 10:37:26 πμ »
το να σου πουλαω κατι που θα επρεπε να αξιζει 2000 ευρω με διαφορα marketing τερτιπια και με διαφημιστικα κολπα, με δημιουργια trend, με συλλεκτικες εκδοσεις κλπ για 10000 ευρω.

δεν ειναι παρανομο. δεν το κανουν μονο στα ρολογια. συνηθως γινεται στα luxury items.

αποψη μου. δεν ειναι αναγκη να την ενστερνιζεται κανεις.

Συμφωνώ απόλυτα . Και δίνω παράδειγμα καθημερινής απάτης . Αλεύρι πριν από 4 χρόνια x € το τσουβάλι . Αλεύρι σήμερα x /3.5 € το τσουβάλι . Ψωμί τότε x € , τώρα 2x € . Α και εάν θέλεις να δεις πολλούς απατεώνες μαζί βλέπε το κανάλι της Βουλής . Καμιά φορά μαζεύονται και 300 άτομα εκτός φυλακής .

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Χρήστο η άποψη του karteo είναι για τα είδη πολυτελείας. Στο ψωμί, τα τρόφιμα, τα είδη πρώτης ανάγκης η αισχροκέρδεια είναι κατάπτυστη και κατακριτέα. Στα είδη πολυτελείας δεν τίθεται, για μένα, τέτοιο ζήτημα. Το κάνω γαργάρα.

• 38mm case
    • Προφίλ
    • www.softone.gr
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 06, 2011, 10:53:20 πμ »
Γαργάρα με DOXA ανοίγει το λαιμό αμέσως . Έχεις δίκιο BB . Το λέει και η λέξη ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Απρίλιος 06, 2011, 10:53:27 πμ »
Χρήστο η άποψη του karteo είναι για τα είδη πολυτελείας. Στο ψωμί, τα τρόφιμα, τα είδη πρώτης ανάγκης η αισχροκέρδεια είναι κατάπτυστη και κατακριτέα. Στα είδη πολυτελείας δεν τίθεται, για μένα, τέτοιο ζήτημα. Το κάνω γαργάρα.

η αποψη μου δεν ειναι για τα luxury items αλλα για ολα. απλα συνηθως γινεται σ'αυτα γιατι εκλειπει και ο ελεγχος.

τεσπα. too much about nothin'
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Απρίλιος 06, 2011, 01:04:13 μμ »
Κύριοι τα πράγματα είναι απλά και εμείς τα διογκώνουμε λίγο. Η replica εκ προιμίου δηλώνει παρανομία. Είναι παράνομη οικειοποίηση σήματος, ονόματος και γενικά όλης της παραγωγικής διαδικασίας που απαιτείται για την παραγωγή ενός αγαθού. Θα συμφωνήσω και με τον ΒΒ ότι σε ευρύτερο πλαίσιο "τρώνε" και το ψωμάκι του λαού. Γενικά πιστεύω ότι ρέπλικες σε ρολόγια αποκλείεται να έχουν την ίδια ποιότητα με τα γνήσια, ιδίως όπως αναφέρει παραπάνω ο Κώστας σε θέμα μηχανισμού.
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος referee

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Απρίλιος 06, 2011, 02:40:32 μμ »
Αν καθίσεις και αθροίσεις την αξία του κάθε αντικειμένου επάνω σε ένα ρολόι, π.χ το κάσωμα, τα μπουτόν, του δείκτες, το καντράν, το caseback κ.τ.λ , θα σου βγεί ένα ποσό όντως κοντά στα 2.000 ευρώ. ( και λιγότερο πιστεύω ).
Φιλικά,
Κων/νος

Εγώ πιστεύω οτι σαν υλικά οχι 2000€ αλλά ουτε 200€ δεν εχουν  ;)
Και για να μην παρεξηγηθω ειμαι κατά της ρέπλικας  ;D

Όποιος θέλει PANERAI
5 χρόνια να μη φάει :D

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Απρίλιος 06, 2011, 03:43:12 μμ »
Μπορείς να κάνεις εκστρατεία εναντίον του καπιταλισμού που δημιούργησε αυτές τις συνθήκες που περιγράφονται. Κάτι κοστίζει ένα χιλιάρικο και πουλιέται δέκα χιλιάρικα. Ίσον υπέρογκο κέρδος; Η εργασία σου για έναν εργοδότη πιθανόν να αξίζει πέντε χιλιάρικα τουλάχιστον, και να αμοίβεται με ένα χιλιάρικο, ή και το ανάποδο για κάποιους διορισμένους golden χαρτογιακάδες; Όλα αυτά εκτυλίσσονται αιώνες τώρα... Το ζήτημα είναι ότι αν ένας οποιοσδήποτε από ΕΜΑΣ έπαιρνε -ας υποθέσουμε- 1.000.000€ στο ΤΖΟΚΕΡ, την επόμενη μέρα θα αγόραζε ένα τέτοιο, ή και πολύ ακριβότερο ρολόι, ή θα συνέχιζε να καταφέρεται εναντίον των υψηλών τιμημάτων και υπερβολικών κερδών και να το κάνει και στην πράξη αγοράζοντας ένα τίμιο Casio ή Citizen; Θα έχουμε πάντα πολύ διαφορετικές απόψεις μεταξύ μας. Έκαστος με την φιλοσοφία και τα πιστεύω του... και η αγορά θα έχει πάντα και original και μαιμούδες... Πρέπει ο κόσμος να τουμπάρει για να κλείσουν οι αιώνιες "ψαλλίδες" και οι αγορές των ανθρώπων να εξορθολογιστούν στο έπακρο, τρόπω τινί... Πάμε μακρυά την βαλίτσα, σε θέματα ισότητας και δίκαιοσύνης της κοινωνίας και της  οικονομίας...
Το μόνο στο οποίο θα συναινέσω με κλειστά μάτια και θα μαχόμουν γι αυτό, είναι η θέση του προλαλήσαντος Blackbird, ότι δηλαδή δεν είναι δυνατόν μιά ολόκληρη κατηγορία ανθρώπων να είμαστε νομοταγείς και να πηδιόμαστε στο να πληρώνουμε καθημερινά αυτήν την νομιμότητα της διαβίωσης/επιβίωσής μας και ταυτόχρονα να έχουμε κολλημένα πάνω μας εκατομμύρια τσιμπούρια-παράσιτα με μαύρη εργασία και μαιμούδες προιόντα... Σαφώς και εμείς τους ταίζουμε, της πολιτείας -και κάθε πολιτείας- απούσης... Αυτό και μόνον, μας αρέσει δεν μας αρέσει, δικαιώνει την Rolex και την κάθε Rolex στο να διαθέτουν έτσι και όπως και όσο διαθέτουν τα νόμιμα προιόντα τους στις αγορές, λέγοντας "... Κύριε εγώ αυτό κάνω και τόσο το πουλάω, άμα θες και μπορείς πάρε...". Αν το καλοσκεφτείτε, τον καπιταλισμό και την αισχροκέρδεια σαν φαινόμενα πιό πολύ τα στηρίζουν οι τζαμπατζήδες, οι μαυραγορίτες και οι "μαιμουδοποιοί", παρά οι ίδιοι οι "εκπρόσωποί" του...
Άποψη καταθέτω..
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Απρίλιος 06, 2011, 03:47:37 μμ »
Μπορείς να κάνεις εκστρατεία εναντίον του καπιταλισμού που δημιούργησε αυτές τις συνθήκες που περιγράφονται. Κάτι κοστίζει ένα χιλιάρικο και πουλιέται δέκα χιλιάρικα. Ίσον υπέρογκο κέρδος; Η εργασία σου για έναν εργοδότη πιθανόν να αξίζει πέντε χιλιάρικα τουλάχιστον, και να αμοίβεται με ένα χιλιάρικο, ή και το ανάποδο για κάποιους διορισμένους golden χαρτογιακάδες; Όλα αυτά εκτυλίσσονται αιώνες τώρα... Το ζήτημα είναι ότι αν ένας οποιοσδήποτε από ΕΜΑΣ έπαιρνε -ας υποθέσουμε- 1.000.000€ στο ΤΖΟΚΕΡ, την επόμενη μέρα θα αγόραζε ένα τέτοιο, ή και πολύ ακριβότερο ρολόι, ή θα συνέχιζε να καταφέρεται εναντίον των υψηλών τιμημάτων και υπερβολικών κερδών και να το κάνει και στην πράξη αγοράζοντας ένα τίμιο Casio ή Citizen; Θα έχουμε πάντα πολύ διαφορετικές απόψεις μεταξύ μας. Έκαστος με την φιλοσοφία και τα πιστεύω του... και η αγορά θα έχει πάντα και original και μαιμούδες... Πρέπει ο κόσμος να τουμπάρει για να κλείσουν οι αιώνιες "ψαλλίδες" και οι αγορές των ανθρώπων να εξορθολογιστούν στο έπακρο, τρόπω τινί... Πάμε μακρυά την βαλίτσα, σε θέματα ισότητας και δίκαιοσύνης της κοινωνίας και της  οικονομίας...
Το μόνο στο οποίο θα συναινέσω με κλειστά μάτια και θα μαχόμουν γι αυτό, είναι η θέση του προλαλήσαντος Blackbird, ότι δηλαδή δεν είναι δυνατόν μιά ολόκληρη κατηγορία ανθρώπων να είμαστε νομοταγείς και να πηδιόμαστε στο να πληρώνουμε καθημερινά αυτήν την νομιμότητα της διαβίωσης/επιβίωσής μας και ταυτόχρονα να έχουμε κολλημένα πάνω μας εκατομμύρια τσιμπούρια-παράσιτα με μαύρη εργασία και μαιμούδες προιόντα... Σαφώς και εμείς τους ταίζουμε, της πολιτείας -και κάθε πολιτείας- απούσης... Αυτό και μόνον, μας αρέσει δεν μας αρέσει, δικαιώνει την Rolex και την κάθε Rolex στο να διαθέτουν έτσι και όπως και όσο διαθέτουν τα νόμιμα προιόντα τους στις αγορές, λέγοντας "... Κύριε εγώ αυτό κάνω και τόσο το πουλάω, άμα θες και μπορείς πάρε...". Αν το καλοσκεφτείτε, τον καπιταλισμό και την αισχροκέρδεια σαν φαινόμενα πιό πολύ τα στηρίζουν οι τζαμπατζήδες, οι μαυραγορίτες και οι "μαιμουδοποιοί", παρά οι ίδιοι οι "εκπρόσωποί" του...
Άποψη καταθέτω..
Σωστότατος ο Θάνος! ;D :up: :respect:

Φιλικά,
Κων/νος

Αποσυνδεδεμένος nikmarg

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Απρίλιος 07, 2011, 10:42:02 πμ »
Παιδια με συνχωρητε δεν ηξερα οτι δεν μπορουμε να σιζηταμε για τετοια πραγραματα στο forum αν ηξερα δεν θα το ανεφερα καν. Εγω εχω το γνησιο ρολοι ενας φιλος το πηρε και μου το εφερε να το δω  ωστε να πιστω οτι δεν υπαρχουν διαφορες. Ειμαι λατρης του καλου και του ακριβου ρολογιου και εχω στην κατοχη μου 3 breitling. Για να μην παρεξηγουμαστε.
Μια αναφορα εκανα ωστε να ακουσω αποψης.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Απρίλιος 07, 2011, 10:48:48 πμ »
Παιδια με συνχωρητε δεν ηξερα οτι δεν μπορουμε να σιζηταμε για τετοια πραγραματα στο forum αν ηξερα δεν θα το ανεφερα καν. Εγω εχω το γνησιο ρολοι ενας φιλος το πηρε και μου το εφερε να το δω  ωστε να πιστω οτι δεν υπαρχουν διαφορες. Ειμαι λατρης του καλου και του ακριβου ρολογιου και εχω στην κατοχη μου 3 breitling. Για να μην παρεξηγουμαστε.
Μια αναφορα εκανα ωστε να ακουσω αποψης.
Ναί φίλε μου δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μια συζήτηση κάναμε,αυτό είν'όλο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας  ;). Έχεις 3 BREITLING?? ;D ;D ;D, Ποιά?? ;D ;D ;D ;D :supz: :ug:

Φιλικά,
Κων/νος

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Απρίλιος 07, 2011, 10:49:14 πμ »
Φυσικά και το συζητάμε,ίσα ίσα που το θέμα σου είχε ανταπόκριση από πολλά μέλη. Ο καθένας λέει την άποψή του σε κόσμιο πλαίσιο και έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια είναι στο τέλος η συνισταμένη. Οι απόψεις δεν είναι ανάγκη να ταυτίζονται,αυτή είναι άλλωστε και η αξία του διαλόγου γενικά και του φόρουμ ειδικότερα.

Αποσυνδεδεμένος nikmarg

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Απρίλιος 07, 2011, 11:03:37 πμ »
Ναι ναι φυσικα για αυτο ειμαστε εσω να συζηταμε.
Φιλε μου εχω montbrillant datora, το bentley gt και το καινουριο αποκτημα cosmonaute anthracite dial.
Γενικα εχω μια λοξα με τα breitling. ;D ;D ;D ;D

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Απρίλιος 07, 2011, 11:08:47 πμ »
Ναι ναι φυσικα για αυτο ειμαστε εσω να συζηταμε.
Φιλε μου εχω montbrillant datora, το bentley gt και το καινουριο αποκτημα cosmonaute anthracite dial.
Γενικα εχω μια λοξα με τα breitling. ;D ;D ;D ;D
Εγώ να δείς!! ;D ;D ;D ;) :supz: Πανέμορφα και τα 3 σου Breitling φίλε μου, να τα χαίρεσαι! :)

Φιλικά,
Κων/νος

Αποσυνδεδεμένος nikmarg

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Απρίλιος 07, 2011, 11:14:10 πμ »
Thank u. Τα εχω παρει ολλα απο καναδα οπου μενω τον τελευτεω χρονο. Το καλητερο μου μακραν το bentley εχει και τα διαμαντια του. Αλλο πραγμα.. Lol πολλη περιφανως ειμαι για τα ρολογια.. χαχαχα

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Απρίλιος 07, 2011, 11:21:31 πμ »
Thank u. Τα εχω παρει ολλα απο καναδα οπου μενω τον τελευτεω χρονο. Το καλητερο μου μακραν το bentley εχει και τα διαμαντια του. Αλλο πραγμα.. Lol πολλη περιφανως ειμαι για τα ρολογια.. χαχαχα
Ναί το ξέρω, υπέροχα τα Bentley όντως. :) Είχα πέρσι ένα Bentley 6.75 αλλα το έδωσα και πήρα το Chronomat B01 με την in-house. Καφέ καντράν με λατινικούς. :D

Φιλικά,
Κων/νος

Αποσυνδεδεμένος nikmarg

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Απρίλιος 07, 2011, 11:31:13 πμ »
Niceee το εχω δει απο κοντα. Πολι καλο.... :) :)