Αποστολέας Θέμα: ROLEX FANS 'N FUN  (Αναγνώστηκε 7859 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mariasam

• Just Registered
    • Προφίλ
ROLEX FANS 'N FUN
« στις: Μάρτιος 11, 2011, 12:18:13 πμ »
Το ρολόι αυτό όπως προανέφερα, είναι δώρο από τον πατέρα μου. Ελεύθερα κόλλησέ μου ότι επίθετο θέλεις, αλλά δε θέλω να το αλλάξω. Που να σου πω και το άλλο: δε θέλω να φορέσω άλλο ρολόι στο χέρι μου! Πριν 6 χρόνια, ο τότε μεγάλος μου έρωτας, μου χάριζε για τα γεννέθλιά μου ένα Chopard πολύ όμορφο, το οποίο ευγενικά αρνήθηκα. Πες με ότι θέλεις (όχι χαζή πάντως καθώς το ρολόι αντικατέστησε ένα υπέροχο ζευγάρι σκουλαρίκια!) αλλά δε μου έλεγε τίποτα ένα άλλο ρολόι όσο ακριβό κ να ήταν. Λυπάμαι αν σου χαλάω την εικόνα του φανατικού με τα ρολόγια, μιας και προφανώς τo site είναι για τέτοιους, είμαι φανατική με κάποια άλλα πράγματα (και "μη πράγματα"!).
Ωστόσο, χαίρομαι για όποιον μπορεί να εκστασιαστεί ή και να ερωτευτεί όπως λες (ίσως ακόμα καλύτερα) ένα... κάτι... κάποιον... κάπως... Το να μπορείς είναι μεγάλη υπόθεση. Το αντικείμενο του πόθου, για όποιον το λέει η καρδιά του, αργά ή γρήγορα βρίσκεται...!
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 12, 2011, 04:10:41 μμ από Watch-Collector »
Look up and away

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
ROLEX FANS 'N FUN
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 11, 2011, 12:46:49 πμ »
Για το ίδιο ρολόι μιλάμε πάντα. Απλά του κάνεις μια αισθητική αλλαγή έτσι για ποικιλία, η οποία μέσα σε μισή ώρα και με ελάχιστο κόστος επανέρχεται στο αρχικό , επειδή θα σου δώσουν πίσω το αρχικό dial.

Κακώς δεν το πήρες το ρολογάκι, να τα φοράς σε rotation  ;D

Για να σου δώσω ένα παράδειγμα και να μπαίνεις στα κόλπα, οι παρακάτω φωτό είναι του ίδιου ρολογιού, που το φοράω ανάλογα με τι όρεξη έχω, δηλαδή έξι ρολόγια σε ένα :

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 12, 2011, 04:11:03 μμ από Watch-Collector »

Αποσυνδεδεμένος mariasam

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: κοστος αλλαγης κρυστάλλου σε Rolex Oyster Perpetual Datejust
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 11, 2011, 01:00:16 πμ »
Excuse moi Panos, mais...Η πρώτη και η τέταρτη φωτογραφία, είναι ακριβώς το ίδιο, όπως επίσης η δεύτερη και η τρίτη. Τι δε βλέπω καλά;
Έπειτα, μιλούσες για dial, στις 4 πρώτες όμως αυτό που βλέπω είναι διαφορετικό μπρασελέ... χμ... μπερδεύτηκα...
Αναλόγως τη διάθεση αλλάζεις ρολόι ε; χμ.... Ρολόι είπαμε ε;... μμμ....
Look up and away

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 11, 2011, 01:17:52 πμ »
Καμία δεν είναι ίδια.
Είναι 3 διαφορετικές στεφάνες (μαύρη, μαύρη-κόκκινη, μπλε-κόκκινη) με 2 διαφορετικά μπρασελέ (oyster και Jubilee). Σύνολο συνδυασμών 6.
Στα πλαίσια των αλλαγών, λοιπόν, εκτός από ένα μπρασελεδάκι μπορείς να βάλεις κι ένα άλλο dial για παράδειγμα.

Εεεεε......ρολόι......χεχεχεχεχε

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 11, 2011, 10:51:30 πμ »
Μαρία,

Ανεξάρτητα από το εάν καταφέρει ο "επιστήμονας στα Rolex" Πάνος να σε πείσει, για την αλλαγή της αισθητικής του, ομολογουμένως, ακριβού ρολογιού σου, με το οποίο είσαι, πρόσθετα, και συναισθηματικά δεμένη, εγώ θέλω να ελπίζω ότι θα συνεχίσεις να συμμετέχεις στην παρέα, όχι μόνο για να δίνεις "ρεπορτάζ", του τύπου του ανεξάρτητου τεχνίτη ή μάλλον της κόρης του, που, με γλαφυρότητα, μας περιέγραψες, αλλά γιατί η πένα και ο τρόπος εκφοράς του λόγου σου είναι δυο στοιχεία που έχουν επισημανθεί, ιδιαίτερα, από πολλούς.

Φιλικά

Μάκης
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος mariasam

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 11, 2011, 04:51:08 μμ »
Αγαπητέ Πάνο,
κάτι το προχωρημένο της ώρας, κάτι ο κακός φωτισμός (ή μήπως η κακή οθόνη; ή μηπώς all of the above?) δεν ξεχώρισα τη μαύρη-κόκκινη από τη μαύρη-μπλε στεφάνη. Οπότε πάλι σωστός: 6 σε ένα!
Δεν μπορώ να μην παρατηρήσω όμως οτι και τα δύο μπρασελέ (βρε παιδιά εγώ πιστεύω οτι είναι ουδετερου γένους και όχι αρσενικού "ο μπρασελές", αν και ξενη λέξη οπότε να ρωτήσουμε τον Μπαμπινιώτη) είναι ατσάλι. Πως και δεν αγόρασες κατιτις σε μισό μισό (για χρυσό δε σε βλέπω αν κρίνω από το καρρουδάκι του υποκαμίσου σου!) για μεγαλύτερη αλλαγή;
Παρεμπιπτόντως Πάνο, χτες διάβαζα ένα άλλο Post για κάποιον με μια γρατζουνιά που όλοι νόμιζαν οτι είναι σε μεταλλικό μέρος κι εκείνος εννοούσε στο τζάμι, και ξεράθηκα στα γέλια! Πολύ αλμυρό και το σχόλιό σου από κάτω!

ΜΚΣ
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 11, 2011, 06:06:20 μμ από mariasam »
Look up and away

Αποσυνδεδεμένος mariasam

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 11, 2011, 04:53:29 μμ »
Oh Makis!
Σε ευχαριστώ πολύ για τον έπαινο, με τιμά ιδιαιτέρως!
Επί ποίου θέματος όμως να τοποθετηθώ προκειμένου να κερδίσω κι άλλα εύσημα από την παρέα σας; ή έστω να παραμείνω;
Μιας και οι ρολεξοαναφορές μου εξαντλήθηκαν, ή έστω θα εξαντληθούν αμα τη παραδόσει του "μωρού" μου όπως το αποκάλεσε ο μέγας δάσκαλος Panos, τς τς τς Panos,  (πολύ με γαργαλάει αυτό το σχόλιό του αλήθεια) και μετά τι;
Έχω μία ιδέα: Δώστε μου θέμα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό!
Ακόμα κι αν με στείλετε ως undercover rolex junkie (-not) να "ξεσκονίσω" καμμία άλλη κόρη, ή έστω και αυτόν καθεαυτόν τον σπεσιαλίστα τεχνίτη με όλα τα credentials- και μη!

Και για να σοβαρευτώ (...) ειλικρινά χαίρομαι όταν βλέπω οτι αυτό το εργαλείο που λέγεται internet ή www ή όπως αλλιώς το αποκαλούμε, ΜΠΟΡΕΙ να είναι πέρα από χρήσιμο και απολαυστικό, ειδικά όταν καταφέρνει να συγκεντρώσει ανθρώπους που δεν έχουν διόλου την ανάγκη να βγάλουν απωθημένα, να διαπληκτιστούν, ακόμα και να εξυβρισθούν, προκειμένου να αποδείξουν τι, και σε ποιόν;

Τϊποτα καλύτερο από μια ωραία παρέα, ό,τι και να τη συνδέει, που εκτός από κοινά ενδιαφέροντα έχει και ένα καλό "επίπεδο".

Για αυτό το τελευταίο εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ!

Look up and away

Αποσυνδεδεμένος mariasam

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 11, 2011, 05:03:57 μμ »
Να τώρα Μάκη, τα βλέπεις;
Δώσε θάρρος το χωριάτη!
Μου έκανες κομπλιμέντο κι εγώ τάχτηκα τώρα να το δικαιώσω!
Μεταφέρω από post:
"Γενική τάση, ως προς το γένος των ξένων λέξεων, είναι να τους προσδίδεται το ουδέτερο (το modem, τα bit, τα pixel κλπ)."
Και πιο κάτω:
"αποδίδεται είτε το γένος της πιο σημαντικής λέξης από την ελληνική τους μετάφραση είτε το γένος της λέξης που τα προσδιορίζει."

Δηλαδή: πως θα ονομάζαμε στα Ελληνικά το μπρασελέ; Το λουράκι; (όχι), ο ιμάντας; (όοοχι), το δέσιμο; (ούτε), ε τέλος πάντων και περιγραφικά να αναφερθούμε σε αυτό, δεν πάει καθόλου προς το αρσενικό του (ενδεχομένως προς απογοήτευση των αρρένων του site). Οπότε ΜΑΛΛΟΝ είναι ουδέτερο, άρα ΤΟ μπρασελέ.
Και για την ειρωνία του πράγματος η προαναφερθείσα "κόρη" μου πονούσε τα αυτιά: "ο μπρασελές" και "ο μπρασελές" και, "ο μπρασελές" και, "ο μπρασελές"... ΑΜΑΝ πια...

Look up and away

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 11, 2011, 05:14:50 μμ »
Μαρία, Χαίρε Κεχαριτωμένη τα μάλα τη γραφή τε και τω καλαμπουρίω, ότι την σην γραφήν ανάγκην γαρ ημείς έχοντες τιμήσωμεν!  ;D ;D
Αγαπητή, να γνωρίζεις ότι τα κορίτσια στο φόρουμ είναι ελάχιστα... Θα το διαπιστώσεις αν ανοίξεις το εικονίδιο Members (πάνω) στην πρώτη σελίδα και κάνεις ένα γρήγορο τουρ...
Το φόρουμ έχει πλειάδα θεμάτων, πλην ωρολογιακών, και είναι χαρά μεγάλη, τιμή και φωτεινό μέλλον να βλέπουμε τα κορίτσια να έρχονται στην παρέα, δυναμικά, δροσερά, πρωτότυπα, αλλά και με την φρεσκάδα του γυναικείου διαισθητικού και πρακτικού τρόπου προσέγγισης. Κανείς από εμάς τα ...μουλάρια (sorry boys I'm just kidding), δεν ήρθε στον μάταιο τούτο κόσμο αυθαίρετα! Μια γλυκειά μητρική αγκαλιά μας νανούρισε, θήλασε και οδήγησε στα πρώτα βηματάκια...! Και θα ήταν πολύυυυυυ διαφορετικός ο κόσμος αν η Γυναίκα είχε πολύ ισχυρότερο ρόλο! Το πιστεύω! Επί τα βελτίω εννοείται!
Ζητώ συγγνώμη που ξαμολήθηκα κάπως "κουτρουβαλητός" στην συζήτηση, και βέβαια αρκετά off topic, αλλά επικροτώντας και επαυξάνοντας τα σχόλια του Μάκη παραπάνω, σε παρακαλώ να συμμετέχεις ενεργά, ανοίγοντας θέματα, σχολιάζοντας και συνεισφέροντας στο φόρουμ με την παρουσία σου!
Σε Ευχαριστούμε Ιδιάιτερα!
Φιλικά,
Θάνος
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 11, 2011, 05:16:36 μμ »
     Πως το βλέπεις το καρρουδάκι, Μαρία ;   ;)

Αποσυνδεδεμένος mariasam

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 11, 2011, 05:53:43 μμ »
!!!

Πάνο!!!

Άφησε και καμμιά χαραμάδα να μπάζει! Να μπούμε κι εμείς οι πτωχές μικρές (-not, -not!!!) !!
Όλο στεγανα και αποστομωτικά!
Εντάξει, καλό το καρρουδάκι και με το μισό- μισό!
Καλό και το μισό- μισό με το καρρουδάκι!

Άρα, σύνολο πόσα ρολόγια έχουμε; Καλή είμαι στα μαθηματικά, αλλά δεν ξέρω τι άλλη φωτογραφία θα μου σερβίρεις!...
Γαμώτο δεν έχω κι εγώ καμμία να ανεβάσω με το μπρασελικό σε πρώτο πλάνο, έτσι για να κάνω κι εγώ το κομμάτι μου!
Μόνο μία που είμαι κουμπάρα στην Άνδρο, κι αυτή ήδη έκλεισε τα 3, οπότε δε λέει! Θα κοιτάξω να κάνω crop το ρολόι μου κι αν καταφέρω θα την ανεβάσω! Βλέπεις και τα καρρουδάκια πάνε με πολλά μπρασελέ αλλά και οι γαμήλιες τουαλέτες με τα ψηλα τακούνια!
Look up and away

Αποσυνδεδεμένος mariasam

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 11, 2011, 06:02:06 μμ »
Ο Θάνος είναι 58 ετών και είναι καθηγητής αρχαίων! (Ούτε το νούμερο μας νοιάζει ούτε και το επάγγλεμα , που αν δεν κάνω και λάθος δεν υπάρχει πλέον... Απλώς στον ελεύθερό μας χρόνο κάνουμε τους ντετέκτιβ... ενίοτε και για να βρούμε αξιόπιστο τεχνικό ρόλεξ!)
Θυμάμαι την καθηγήτριά μου στο Αρσάκειο, κυρία Τσιριγώτη. Λίγο πριν το σχόλασμα, προσπαθούσαμε να ψαρέψουμε αν την επόμενη θα είχαμε διαγώνισμα, για να λάβουμε την άκρως νεοελληνικήν απάντηση:
"Αυτό δύναται γεννέσθαι"!!!

Λοιπόν αγαπητέ Θάνο, σπάνιο δείγμα του είδους που αναγνωρίζεις οτι αν μη τι άλλο που και που σας κρατάμε το χεράκι στα δύσκολα, μαζεύομαι, γιατί αν δε βρω τρόπο να τρυπώνω τη λέξη Rolex σε κάθε μήνυμα, προβλέπω να με πετάνε έξω παρά την καλή σας διάθεση, και την πρόσκληση (και πρόκληση βεβαίως) να παραθέτω το συνονθύλευμα του μυαλού μου μπας και βρω σωτηρία...
Look up and away

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 11, 2011, 06:22:37 μμ »
Συμβουλές προς νέους (μπορείς να δώσεις στη λέξη όποια ερμηνεία θέλεις):

1. Μην προκαλείς τον Πάνο γιατί, πέρα από ΤΑ Rolex και τις παραλλαγές τους που διαθέτει, έχει και άλλα αξιόλογα ρολόγια στη συλλογή του. Είναι, άλλωστε, πρόσφατη η είδηση (με φωτο) που μας έδωσε ότι κατάφερε να βρει, μετά από 1,5 χρόνο ψάξιμο, ένα διαφορετικό και Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο dial για το daytona του.

2. Ένας εύκολος τρόπος για να αναφέρεται η πολυαγαπημένη μας λέξη σε κάθε post είναι να την γράψεις, με τον τρόπο που εσύ θα κρίνεις, είτε στην υπογραφή σου είτε στο προφίλ σου.

3. Είμαι βέβαιος ότι ο καλοκάγαθος και πάντα γελαστός Θάνος δεν θα παρεξηγηθεί που του πρόσθεσες 5 χρόνια ακόμη και τον κατέταξες στους συμπαθείς, κατά τα άλλα, καθηγητές αρχαίων γιατί οι γνώσεις και η παιδεία του δεν το επιτρέπουν.
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος mariasam

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 11, 2011, 07:05:09 μμ »
Ftou!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ το '58, όχι 58 ετών!
Αλλά όπως προείπα, ποιός νοιάζεται;

Εντάξει Μακη, (Rolex), ερμηνεύω λοιπόν κατά το δοκούν. (θα σε αφήσω όμως να αναρωτιέσαι- άλλωστε τι "δυναμικό και πρωτότυπο κορίτσι" θα ήμουν αν (Rolex) τα έκανα όλα τόσο εύκολα και φανερά!...)

Και το φιλαράκι σου τον Πάνο δεν τον προκαλώ, αντιθέτως, τον πάω με το μαλακό μπας και (Rolex) μοιραστεί όλα τα μυστικά του...

Διάβαζα κάποια άλλα posts σχετικά με κουρδίσματα αυτόματων και μη ρολογιών και ομολογώ μπερδεύτηκα, οπότε εν ευθέτω χρόνω θα ζητήσω τα φώτα του/ σας πάλι. Αυτό όμως αναβάλλεται μέχρι να πάρω πίσω το ωρολόγιό μου το οποίο κάνει τόσα παραπάνω για μένα από το να μου δείχνει την ώρα μόνο.
Αχ! (Rolex) 8)
Look up and away

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 11, 2011, 07:26:25 μμ »
Μαρία πιστεύω, ότι αν μπορούσε κάποιος να ρωτήσει τι ώρα είναι, αμέσως μετά από το κοιταγμα του ρολογιού, η συντριπτική πλειοψηφία απο εμάς εδω μέσα δεν θα μπορούσε να απαντήσει αν δεν ξανακοιταζε το ρολόι του !!!!!  :D :D :D

Την ώρα την λένε και τα κινητά.

Εμεις βλέπουμε όλα τα άλλα και παρεπιμπτόντως καμμιά φορά και την ώρα  ;D

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 11, 2011, 11:32:09 μμ »
Ο Θάνος είναι 58 ετών και είναι καθηγητής αρχαίων! (Ούτε το νούμερο μας νοιάζει ούτε και το επάγγλεμα , που αν δεν κάνω και λάθος δεν υπάρχει πλέον... Απλώς στον ελεύθερό μας χρόνο κάνουμε τους ντετέκτιβ... ενίοτε και για να βρούμε αξιόπιστο τεχνικό ρόλεξ!)
Θυμάμαι την καθηγήτριά μου στο Αρσάκειο, κυρία Τσιριγώτη. Λίγο πριν το σχόλασμα, προσπαθούσαμε να ψαρέψουμε αν την επόμενη θα είχαμε διαγώνισμα, για να λάβουμε την άκρως νεοελληνικήν απάντηση:
"Αυτό δύναται γεννέσθαι"!!!

Λοιπόν αγαπητέ Θάνο, σπάνιο δείγμα του είδους που αναγνωρίζεις οτι αν μη τι άλλο που και που σας κρατάμε το χεράκι στα δύσκολα, μαζεύομαι, γιατί αν δε βρω τρόπο να τρυπώνω τη λέξη Rolex σε κάθε μήνυμα, προβλέπω να με πετάνε έξω παρά την καλή σας διάθεση, και την πρόσκληση (και πρόκληση βεβαίως) να παραθέτω το συνονθύλευμα του μυαλού μου μπας και βρω σωτηρία...

Ναι είμαι 53 κι άκλειστα... Τα αρχαία? Ήμουν παντρεμένος με φιλόλογο! ;D ;D Αλλά ήμουν άριστος, ανεξάρτητα απ' αυτό... Ο Μάκης υπερβάλλει... Απλά, πολλά πανεπιστήμια μεν, αλλά η μόρφωση δεν κάνει τον άνθρωπο, η ανατροφή και η παιδεία τον κάνουν. Έλα να σου δείξω με πόσους τρόπους μαγειρεύονται 3 πτυχία...  ;D ;D
Μακάρι νάμουν ωρολογοποιός...!
Αντί να μας αποφεύγεις εμάς τους ρολογομανιακούς, τα παιδιά ενός παλαβού θεού, γιατί δεν έρχεσαι μιά Παρασκευή απόγευμα στην Αίγλη Ζαππείου που γίνεται η εβδομαδιαία καφεδοσυνάντηση, να ρίξουμε χαχανητό της αρκούδας, ως είθισται? Να δεις που θα σ' αρέσει, και δη " τα πάνυ μέγιστα?"...
'Αντε να δούμε και μιά χαριτωμένη ύπαρξη που είμαστε όλο σερνικοί παρατρεχάμενοι...
Σε περιμένουμε!

ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος mariasam

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 12, 2011, 01:45:03 μμ »
Καλημέρα σε όλους!
Πάνο όποια στιγμή της ημέρας και να μπω στο Site, είσαι συνδεδεμένος! Πως γίνεται; (Πες μου πως γίνεταιαιαιαι, άφου έχεις φύυυυγει, αφού έχεις φύυυυυγει, τόσο καιρόοοοο....)
Και Θάνο, το «μακάρι να ήμουν ωρολογοποιός» μου θυμίζει επίσης ένα τραγούδι του Β. Γερμανού (αν και δε θα έλεγα οτι είμαι fan, έχει κάποια συμπαθητικά παλιά τραγουδάκια) «θα θελα να, θα θελα να ΄μουν κηπουρος, σ’ ένα κοραλλένιο κήπο στο βυθό.. Θα θελα να, θα θελα να μουν παπουτσής, το χρόνο να μετρώ με το σφυρί»... Φαίνεται ο λεγάμενος δεν είχε Ρόλεξ! (να ΄το πάλι).
Και μιας και, όπως λέω πάντα για τον εαυτό μου, πες μου μια λέξη (αύτην την πρώτη λέξη, που ΄χει στα χείλη μπλέξει...) και εγώ αμέσως θα σου πω ένα τραγούδι, δείτε και τον παρακάτω σύνδεσμο, για να φτιαχτείτε μέχρι το κόκκαλο, Σάββατο πρωί (λέμε τώρα) με φοβερή λιακάδα, και διάθεση σούπερ!
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/PnqtK24ydak" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/PnqtK24ydak" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Αν καταφέρετε να το βρείτε στην έκδοση του άλμπουμ back 2 back hits/ με Sinitta και Gloria Gaynor, εκεί να δείτε πόσο θα φτιαχτείτε! Σας υπόσχομαι οτι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ θα σηκωθείτε και θα αρχίσετε το χορό (εγώ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αντισταθώ). Την εκτέλεση αυτήν τη βρήκα στα itunes.
Και βέβαια δεν σας αποφεύγω, άλλωστε μετά τόσα κομπλιμέντα δεν ξέρω τι θα έπρεπε να ήμουν για να σας αποφεύγω (αν και μπορώ να σκεφτώ αρκετούς χαρακτηρισμούς), εσάς, τα παιδιά ενός θεού- πάντα στην ώρα του, και γιατί όχι, να περάσω κάποια στιγμή από Αίγλη. Θα έχω και το μοναδικό πλεονέκτημα, να στηθώ κάπου και να σας χαζεύω καθώς θα χαϊδεύετε και θα επιδεικνύετε τα «μωρά» σας και θα σκουπίζετε τα «τζαμάκια» τους (έλα τώρα Πάνο, ποιητική αδεία) με τα μανίκια των μανσετών. Κι εσείς δε θα παίρνετε χαμπάρι! Πολύ χάζι!

ΥΓ μήπως να ανοίξω κανένα καινούριο topic μιας και αυτό έχει πλέον σχέση με αλλαγή κρυστάλλου όση σχέση έχουν και τα μούσμουλα με τα τρόλλεϋ, και τη βλέπω εγώ την κλωτσιά να έρχεται, όσο γλυκά και συμπαθητικά να τα χαρακτηρίζεις όλα αυτα!
Look up and away

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 12, 2011, 01:54:52 μμ »
Θα ξεκινήσω από το τελευταίο. Πραγματικά, το θέμα που άνοιξες έχει ... ξεχειλώσει τόσο πολύ που δεν πάει άλλο και εκπλήσσομαι πως το ανέχονται οι mods αλλά νομίζω ότι και αυτοί συμφωνούν ότι όλα έχουν μια διασταλτική ανοχή όταν πρόκειται για μια ... ΚΥΡΙΑ, με τη σημασία της λέξης.

Ερχόμενος, τώρα, στη δεύτερη ΚΥΡΙΑ, οφείλω να πω ότι με πήγες πολλά χρόνια πίσω και σ' ευχαριστώ πολύ γι' αυτό.

Να είσαι καλά ... και πάντα τέτοια ...
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 12, 2011, 02:00:12 μμ »
Ε, όχι και με τις μανσέτες των μανικιών, Μαρία  :lol: :jg: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος mariasam

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 12, 2011, 02:04:25 μμ »
Ω θεοί! Αλί και τρις αλί!

WATCH CLOTH?
WATCH CLOTH Πανο???

Σηκώνω τα χέρια ψηλά!
Και για τη μοναδική σου ικανότητα να "τσιμπάς" τα ψήγματα οτιδήποτε σχετικού με ρολόγια από ένα κατεβατό που μέχρι και την Gloria περιλαμβάνει, και να μας επαναφέρεις στην τάξη!

Να σου πω...
Και... με τι το πλένεις;;!!!
(το πανάκι Πάνο, όχι το ρολόι, δεν πάω για αποκεφαλισμό σε αυτήν την ηλικία!)
Look up and away