Καλημέρα σε όλους!
Πάνο όποια στιγμή της ημέρας και να μπω στο Site, είσαι συνδεδεμένος! Πως γίνεται; (Πες μου πως γίνεταιαιαιαι, άφου έχεις φύυυυγει, αφού έχεις φύυυυυγει, τόσο καιρόοοοο....)
Και Θάνο, το «μακάρι να ήμουν ωρολογοποιός» μου θυμίζει επίσης ένα τραγούδι του Β. Γερμανού (αν και δε θα έλεγα οτι είμαι fan, έχει κάποια συμπαθητικά παλιά τραγουδάκια) «θα θελα να, θα θελα να ΄μουν κηπουρος, σ’ ένα κοραλλένιο κήπο στο βυθό.. Θα θελα να, θα θελα να μουν παπουτσής, το χρόνο να μετρώ με το σφυρί»... Φαίνεται ο λεγάμενος δεν είχε Ρόλεξ! (να ΄το πάλι).
Και μιας και, όπως λέω πάντα για τον εαυτό μου, πες μου μια λέξη (αύτην την πρώτη λέξη, που ΄χει στα χείλη μπλέξει...) και εγώ αμέσως θα σου πω ένα τραγούδι, δείτε και τον παρακάτω σύνδεσμο, για να φτιαχτείτε μέχρι το κόκκαλο, Σάββατο πρωί (λέμε τώρα) με φοβερή λιακάδα, και διάθεση σούπερ!
Αν καταφέρετε να το βρείτε στην έκδοση του άλμπουμ back 2 back hits/ με Sinitta και Gloria Gaynor, εκεί να δείτε πόσο θα φτιαχτείτε! Σας υπόσχομαι οτι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ θα σηκωθείτε και θα αρχίσετε το χορό (εγώ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αντισταθώ). Την εκτέλεση αυτήν τη βρήκα στα itunes.
Και βέβαια δεν σας αποφεύγω, άλλωστε μετά τόσα κομπλιμέντα δεν ξέρω τι θα έπρεπε να ήμουν για να σας αποφεύγω (αν και μπορώ να σκεφτώ αρκετούς χαρακτηρισμούς), εσάς, τα παιδιά ενός θεού- πάντα στην ώρα του, και γιατί όχι, να περάσω κάποια στιγμή από Αίγλη. Θα έχω και το μοναδικό πλεονέκτημα, να στηθώ κάπου και να σας χαζεύω καθώς θα χαϊδεύετε και θα επιδεικνύετε τα «μωρά» σας και θα σκουπίζετε τα «τζαμάκια» τους (έλα τώρα Πάνο, ποιητική αδεία) με τα μανίκια των μανσετών. Κι εσείς δε θα παίρνετε χαμπάρι! Πολύ χάζι!
ΥΓ μήπως να ανοίξω κανένα καινούριο topic μιας και αυτό έχει πλέον σχέση με αλλαγή κρυστάλλου όση σχέση έχουν και τα μούσμουλα με τα τρόλλεϋ, και τη βλέπω εγώ την κλωτσιά να έρχεται, όσο γλυκά και συμπαθητικά να τα χαρακτηρίζεις όλα αυτα!