Kαλημερα παιδια..
Σκαλιζοντας το φορουμ, επεσα σε μια πολυ γνωριμη μορφη που χαζευα σαν πιτσιρικας στο χερι του πατερα μου. Η γνωριμη εικονα ενος Seiko 5 που στα παιδικα ματια μου φανταζε τεραστιο σε σχεση με τα μικρα casio που φορουσα, του εδινε μια τρελη αιγλη ως το "ρολοι του μπαμπα!". Αυτο που μου εκανε τεραστια εντυπωση τοτε ηταν που το εβαζε στο φως και μετα το εκλεινε και εβλεπα τα φωσφοριζοντα σημαδια και δεικτες με ενα πρασινωπο χρωμα στο σκοταδι.

Οτι θυμαμαι απο εκεινο ηταν οτι το επαινουσε σαν τερας αξιοπιστιας, αντοχης και φυσικα image, αλλα καθως παει σοι το βασιλειο (!) το φορουσε παντα στην δουλεια και το κατεστρεψε με ηλεκτροκολησεις και χτυπηματα. Επειτα το θυμαμαι παρατημενο στην ακρη σαν απομειναρι για να βλεπεις την ωρα με ενα τζαμι που ειχε υποστει τα παντα, μεχρι που χαθηκαν τα ιχνη του.
Eτσι βλεποντας οτι υπαρχει ακομα εστω και mutilated (απο οτι ειδα τα καινουρια εχουν τζαμι πισω για να βλεπεις τον μηχανισμο ενω αυτο που θυμαμαι ηταν οτι βιδωτο μεταλικο καπακι στην πισω πλευρα) μπηκα στην σκεψη να του παρω ενα για δωρο ετσι για να ξαναμπουν ορισμενα πραγματα στην θεση τους! Ειλικρινα και μονο στην σκεψη οτι μπορω να ξαναδω αυτη την εικονα στο χερι του ειναι ταξιδι αναμνησεων απο μονο του.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Εχω λιγο καιρο που θα βρισκομαι ακομα στην Ελλαδα, και θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο μαγαζι στην Αθηνα που να εχει το ιδιο ακριβως (το πληρες μοντελο αναγραφεται ως Seiko 5 SNXS73). Δεν εχω ιδεα απο ebay και λοιπα οποτε μια αμεση αγορα του θα με βολευε απιστευτα.
Ευχαριστω για καθε βοηθεια, και φυσικα καθε σχολιο καλοδεχουμενο για το ρολοι αυτο.