Το καλυτερο για αθλητικες δραστηριότητες ειναι το Suunto T4c και T4d το πιο προσφατο.Ευκολοτερο εαν οι αθλητικες δραστηριότητες ειναι μια απλη συντήρηση και γενικα καλη φυσικη κατασταση ειναι το M5.Το M5 ειναι πολυ ευκολο και πρακτικο αλλα κραταει μνημη ημερας.Το T4C,D κραταει μνημη μηνων.Πλαστικες οθόνες,μεγαλης αντοχής αλλα γρατζουνιζονται σχετικα ευκολα.Υπαρχει ειδικη αλοιφη παντως που το τακτοποιει το προβλημα ευκολα και γρηγορα.
Το Vector ειναι καλο αλλα καλυτερο και πιο γερο ειναι το X-Lander κατα τη γνωμη μου και οχι τοσο "κομάντο" look.Πιο διακριτικό.Και made in Finland.Κασα αλουμινιου,carbon fiber back,κρυσταλλο στην οθόνη.Προσφαρα ειδα οτι το vector βγαινει και με HR module ,που δεν το ηξερα.
Υψομετρο ανα 5 μετρα και στα δυο.
Ενδιαμεση κατασταση που συνδιαζει και τα δυο ,δηλαδη και ταλαιπωρια με βαρομετρο,υψομετρο,χρονομετρο,πυξιδα ,κ.τ.λ αλλα και καρδιακους παλμούς ειναι και το X6HR και τα νεα T6.Υψομετρο ανα μετρο.Απο οσο εχω τσεκαρει παντως το X-lander ειναι πιο ακριβες.
Το X9i με GPS πολυ καλο αλλα η μπαταρια τελειωνει σε χρονο ρεκορ ειδικα αν τσεκαρει το GPS σε πολυ συχνα διαστηματα.Ειναι λιγο δραμα στο θεμα αυτο....
Αυτα που εχω και συντομα θα βγαλω αγγελια για πωληση για καποια απο αυτα (δεν βρισκω χρονο για φωτο και περιγραφες ) ειναι τα M5,X-Lander military,X6HR,X9i,Core Αlu ......αν θες να περιμενεις καμμια εβδομαδα .
Ξερω ,ξερω ,εχω δηλωσει λατρης των μηχανικων αλλα πηζω στα Suunto....

Φταει το hobby moy.... ορεινες δραστηριότητες

Για το Casio δεν ξερω να σου πω,δεν ειχα ποτε αυτης της σειρας τα μοντελα.