Αποστολέας Θέμα: AQUARACER 300M ή υπέρβαση με Planet Ocean;  (Αναγνώστηκε 13204 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: AQUARACER 300M ή υπέρβαση με Planet Ocean;
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 05, 2011, 06:53:36 μμ »
εγω παντως σου δινω συγχαρητηρια για το λογο αυτο ακριβως. γιατι επικρατησε η λογικη.    :)

λιαν προσφατως βρεθηκα σε αντιστοιχο διλημμα. κι εγω οπως κι εσυ ημουν αναμεσα σε δυο ρολογια και το ενα ηταν το PO. Η διαφορα τιμης ιδια ακριβως με τη δικη σου. Τελικα και σε μενα επικρατησε η λογικη μιας και τα 1400ευρω ειναι μεγαλη διαφορα ιδιαιτερα τη σημερινη εποχη, οποτε συμπασχω αλλα χαιρομαι αντιστοιχως γιατι κι εγω πηρα ενα ρολοι που μου αρεσε παρα πολυ.

πολυ καλο το Aquaracer. Να το χαρεις φιλε μου  ;)
Σ' ευχαριστώ πολύ! Καλοφόρετο και το δικό σου! Αν επιτρέπεται, ποιό διάλεξες;
Η πλάκα είναι ότι ενώ συχνά τα tag κατηγορούνται ως ρολόγια αρραβώνων, τους τελευταίες μήνες έχω δει αρκετά ΡΟ να κυκλοφορούν και κανένα aquaracer! Τυχαίο ίσως βέβαια κι ούτε σημαίνει ότι το tag είναι καλύτερο ή όχι (που σίγουρα δεν είναι). Όπως λες όμως κι εσύ, 1400€ την εποχή αυτή είναι πολύ μεγάλη διαφορά για παραπλήσια ρολόγια. Ίσως προκλητική θα έλεγα..
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 05, 2011, 07:03:23 μμ από andrey_ »

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 05, 2011, 07:01:14 μμ »
Σ' ευχαριστώ πολύ! Καλοφόρετο και το δικό σου! Αν επιτρέπεται, ποιό διάλεξες;
Η πλάκα είναι ότι ενώ συχνά τα tag κατηγορούνται ως ρολόγια αρραβώνων, τους τελευταίες μήνες έχω δει αρκετά ΡΟ να κυκλοφορούν και κανένα aquaracer! Τυχαίο ίσως βέβαια κι ούτε σημαίνει ότι το tag είναι καλύτερο (που σίγουρα δεν είναι). Όπως λες όμως κι εσύ, 1400€ την εποχή αυτή είναι πολύ μεγάλη διαφορά για παραπλήσια ρολόγια. Ίσως προκλητική θα έλεγα..

ενα longines legend diver :)
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 05, 2011, 07:04:35 μμ »
ενα longines legend diver :)
Πανέμορφο ρολόι και θα το διάλεγα αλλά ήθελα κάτι σε πιο κλασσικό diver και όχι vintage.
Να το χαίρεσαι!

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 05, 2011, 07:18:30 μμ »
Θα απογοητεύσω τους φίλους που απέρριψαν το tag αλλά τελικά επικράτησε η λογική και δεν έκανα την υπέρβαση με το ΡΟ (ακόμα τουλάχιστον)..
Για 1400 € λιγότερα πήρα ένα ρολόι που μου άρεσε από την αρχή πολύ, με δοκιμασμένη μηχανή (νομίζω η 2824) και πάρα πολύ καλό φινίρισμα (η στεφάνη είναι φοβερή).
Kkostas τελικά δε θυμίζει και τόσο sub, του σουλούπι του είναι θα έλεγα κλασσικό tag.Τουλάχιστον στο χέρι...
Μέχρι στιγμής μάλιστα είναι μόνο +2sec/μέρα.
Τα επιπλέον χρήματα για το ΡΟ τα έκρινα πολλά αλλά δε το θεωρώ συμβιβασμό γιατί πήρα ένα ρολόι που ούτως ή άλλως μου άρεσε πολύ...
Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες αλλά η ψηφιακή μου δε με βοηθάει και πολύ...

Δεν θα το μετανοιώσεις, ενώ θα βαρεθείς να το έχεις... Οι κάσες της Tag απλά αθάνατες! Η 2824? Μηχανή σταθμός στην ωρολογοποιία... Σκυλί, ακριβέστατη, ευκολοσυντήρητη, ευκολοκούρδιστη. Καλή, χρυσή, διάσημη η Ω, αλλά -για μένα τουλάχιστον- κάκιστα υπερτιμημένη συν το ότι ανήκει στο Swatch group, που έχει εταιρειάρες μεν, αλλά είναι βρωμομαρκετόσκυλο...! Ψηφίζω Tag...
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 05, 2011, 07:32:30 μμ »
Με γειές  :cheers:

Αφού κάνει εσένα ευτυχισμένο, που στην τελική θα το φοράς κιόλας, τα υπόλοιπα περιττεύουν !!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 05, 2011, 07:46:39 μμ »
Δεν θα το μετανοιώσεις, ενώ θα βαρεθείς να το έχεις... Οι κάσες της Tag απλά αθάνατες! Η 2824? Μηχανή σταθμός στην ωρολογοποιία... Σκυλί, ακριβέστατη, ευκολοσυντήρητη, ευκολοκούρδιστη. Καλή, χρυσή, διάσημη η Ω, αλλά -για μένα τουλάχιστον- κάκιστα υπερτιμημένη συν το ότι ανήκει στο Swatch group, που έχει εταιρειάρες μεν, αλλά είναι βρωμομαρκετόσκυλο...! Ψηφίζω Tag...

Νομίζω το συγκεκριμένο μοντέλο είναι value for money.
Αντίθετα, το αντίστοιχο aquaracer στα 500μ με 43άρα κάσα έχει τιμή καταλόγου 2.500 και νομίζω υπερτιμάται και αυτό όπως και η Ω..
Και επειδή ανακάλυψα περισσότερο τη φωτογραφική μου, ορίστε κάποιες καλύτερες φωτογραφίες:

Uploaded with ImageShack.us

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 05, 2011, 09:09:12 μμ »
Με γειές  :cheers:

Αφού κάνει εσένα ευτυχισμένο, που στην τελική θα το φοράς κιόλας, τα υπόλοιπα περιττεύουν !!

Σ'ευχαριστώ πολύ!

Γι' αυτό και ήθελα να το μοιραστώ...

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 07, 2011, 08:49:43 μμ »
Καλοφορετο φιλε να το χαρεις πολυ ομορφο ;)

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 07, 2011, 08:55:29 μμ »
Καλοφορετο φιλε να το χαρεις πολυ ομορφο ;)

Σ' ευχαριστώ πολύ!  ;D

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 07, 2011, 09:30:10 μμ »
καλοριζικο φιλε και καλοφορετο ειναι πολυ ωραιο ρολοι, τωρα σου ευχομαι καποια στιγμη να παρεις και ενα Ω αλλα οχι το Ρ.Ο για να μη μοιαζει με το tag σου, π.χ μπορεις να παρεις ενα aqua terra, αντε και παλι με γεια και συγχαρητηρια για την επιλογη σου
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μάρτιος 07, 2011, 10:12:56 μμ »
Chris σ'ευχαριστώ πολύ, να χαίρεσαι κι εσύ ό,τι φοράς!

Κάποια στιγμή ίσως να έβλεπα σοβαρά το moonwatch, αφού πλέον diver έχω...

Επόμενος πάντως και άμεσος στόχος η αγορά ενός φθηνού diver για τις παραλίες γιατί αυτό το πήρα πιο πολύ για τις βουτιές στο γραφείο! :smt024

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 08, 2011, 01:05:54 μμ »
Chris σ'ευχαριστώ πολύ, να χαίρεσαι κι εσύ ό,τι φοράς!

Κάποια στιγμή ίσως να έβλεπα σοβαρά το moonwatch, αφού πλέον diver έχω...

Επόμενος πάντως και άμεσος στόχος η αγορά ενός φθηνού diver για τις παραλίες γιατί αυτό το πήρα πιο πολύ για τις βουτιές στο γραφείο! :smt024
πολυ καλο και το moonwatch οπως και το aqua terra που σου λεω http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.omegawallpaper.com/seamaster/AquaTerraChronoJorgeMerino1039x790.jpg&imgrefurl=http://www.omegawallpaper.com/seamastergallery1.htm&usg=__va8xgvaGffgw2Sh1t-Ng6nDt26g=&h=790&w=1039&sz=153&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=sLGH6tfGyzMqrM:&tbnh=146&tbnw=211&ei=3A12TY_JLobOsgbV18H8BA&prev=/images%3Fq%3Domega%2Baqua%2Bterra%26hl%3Del%26sa%3DX%26rls%3Dcom.microsoft:el-gr:IE-SearchBox%26biw%3D1259%26bih%3D830%26tbs%3Disch:1,isz:l%26prmd%3Divnsfd&itbs=1&iact=rc&dur=185&oei=3A12TY_JLobOsgbV18H8BA&page=1&ndsp=23&ved=1t:429,r:6,s:0&tx=87&ty=90 `η ακομα μια πολυ καλη λυση ειναι και ενα carrera http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://blog.breitlingsource.com/wp-content/uploads/2010/11/tag_carrera_01.jpg&imgrefurl=http://blog.breitlingsource.com/2010/11/14/tag-heuer-carrera-chronograph-automatic/&usg=__6qP9jVsCztlVdqabqEZWGYdIhHs=&h=768&w=1024&sz=199&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=vr8Mx5vFxhTuqM:&tbnh=147&tbnw=196&ei=SQ12TZe7McTZtAbsxuTvBA&prev=/images%3Fq%3Dtag%2Bcarrera%26hl%3Del%26safe%3Doff%26sa%3DX%26biw%3D1259%26bih%3D830%26tbs%3Disch:1,isz:l%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=hc&vpx=577&vpy=468&dur=13&hovh=194&hovw=259&tx=161&ty=125&oei=SQ12TZe7McTZtAbsxuTvBA&page=1&ndsp=21&ved=1t:429,r:13,s:0
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάρτιος 08, 2011, 06:25:22 μμ »
πολυ καλο και το moonwatch οπως και το aqua terra που σου λεω η ακομα μια πολυ καλη λυση ειναι και ενα carrera

Το aqua terra είναι πολύ όμορφο αλλά νομίζω ξεφεύγει στην τιμή και το carrera δε με ξετρελλαίνει...
Ούτως ή άλλως αυτό είναι μακρινό σενάριο..
Προς το παρόν μάλλον θα αρκεστώ σ'ενα Orient για αντικαταστάτη του tag το καλοκαίρι. Προς το Mako XL στρέφομαι...