Αποστολέας Θέμα: AQUARACER 300M ή υπέρβαση με Planet Ocean;  (Αναγνώστηκε 13212 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
AQUARACER 300M ή υπέρβαση με Planet Ocean;
« στις: Φεβρουάριος 23, 2011, 11:23:09 μμ »
Καλησπέρα! Θα ήθελα τη γνώμη σας στο εξής ερώτημα:
Δεδομένου ότι το αυτόματο Tag Heuer Aquaracer 300Μ(http://www.oroeora.gr/printezis/product.php?id=WAN2110BAO822&cat=79) μπορεί να βρεθεί τοις μετρητοίς περίπου 1.100 ενώ το P.O. μετά τις νέες αυξήσεις όχι με κάτω από 2400 περίπου, οπότε η διαφορά είναι περίπου 1.300€, ποσό σημαντικό τουλάχιστον για μένα, αξίζει μια τόσο μεγάλη υπέρβαση;
Να σημειώσω ότι τώρα έχω το aquaracer quartz, το οποίο φυσικά πρέπει πρώτα να πουληθεί.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: AQUARACER 300M ή υπέρβαση με Planet Ocean;
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 23, 2011, 11:31:18 μμ »
   Kαι αυτό το Aquaracer έχει τα διπλά http://www.oroeora.gr/printezis/product.php?id=WAJ2110BAO870&cat=79 Και το Submariner πχ έχει τα διπλά από το Planet Ocean. Είναι μεγάλο το ζήτημα αν και πόσο αξίζει κάτι τα παραπάνω χρήματα. Tο σίγουρο είναι ότι από ένα σημείο και μετά, πληρώνεις πολλά για να πάρεις λίγα.....

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 23, 2011, 11:36:15 μμ »
Αυτό πιστεύω κι εγώ. Το συγκεκριμένο tag είναι όντως πολύ όμορφο, το έχω δοκιμάσει. γνωρίζω ότι δεν είναι Omega, αλλά στοιχίζει τα μισά λεφτά και είναι αυτόματο, έστω όχι με τον αντίστοιχο μηχανισμό. Είναι όμως τόσο αξιόπιστο; Γιατί η εμπειρία μου τελειώνει στο αντίστοιχο quartz..

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 24, 2011, 04:29:56 μμ »
Αυτό πιστεύω κι εγώ. Το συγκεκριμένο tag είναι όντως πολύ όμορφο, το έχω δοκιμάσει. γνωρίζω ότι δεν είναι Omega, αλλά στοιχίζει τα μισά λεφτά και είναι αυτόματο, έστω όχι με τον αντίστοιχο μηχανισμό. Είναι όμως τόσο αξιόπιστο; Γιατί η εμπειρία μου τελειώνει στο αντίστοιχο quartz..
μια χαρα πιστευω οτι ειναι το tag δεν εχω ακουσει να βγαζει προβληματα, τουλαχιστον στο carrera με calibre 16 μηχανισμο,τωρα υποθετω οτι την ιδια αξιοπιστια θα εχει και το aquaracer
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 25, 2011, 04:21:44 μμ »
Καλησπέρα! Θα ήθελα τη γνώμη σας στο εξής ερώτημα:
Δεδομένου ότι το αυτόματο Tag Heuer Aquaracer 300Μ([url]http://www.oroeora.gr/printezis/product.php?id=WAN2110BAO822&cat=79[/url]) μπορεί να βρεθεί τοις μετρητοίς περίπου 1.100 ενώ το P.O. μετά τις νέες αυξήσεις όχι με κάτω από 2400 περίπου, οπότε η διαφορά είναι περίπου 1.300€, ποσό σημαντικό τουλάχιστον για μένα, αξίζει μια τόσο μεγάλη υπέρβαση;

Παρε το PO, εχει προσωπικότητα...

Να σημειώσω ότι τώρα έχω το aquaracer quartz, το οποίο φυσικά πρέπει πρώτα να πουληθεί.

Δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου δυστυχως...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 25, 2011, 05:00:17 μμ »
Παρε το PO, εχει προσωπικότητα...
Δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου δυστυχως...

Και προσωπικότητα έχει και ίσως είναι και καλύτερο ρολόι, όμως η προσωπικότητά του στοιχίζει 1.400€ παραπάνω (σχεδόν 2.000 στην τιμή καταλόγου)...Αν με το tag θα έχω ένα αξιόπιστο ρολόι - το οποίο πάντως είναι κατά την άποψη μου πολύ όμορφο - αξίζει να δώσω τόσα χρήματα επιπλέον;; Το θέμα είναι, αν κανείς γνωρίζει, αν είναι αξιόπιστο με το μηχανισμό που έχει...

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 25, 2011, 05:27:57 μμ »
Πως μπορεί ένα αντικείμενο να έχει προσωπικότητα?  ???

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 25, 2011, 05:41:53 μμ »
   Aληγορικό είναι....... ;)

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 26, 2011, 12:44:34 πμ »
ισως και με λιγο απο στεφανη seamaster..
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 26, 2011, 10:28:06 πμ »
2 σε 1 νοικοκυρεμένα! ;)
Πάντως απ ότι έχω ακούσει είναι αρκετά ποιοτικά ρολόγια και με πολύ καλές τιμές στο e-men.
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουάριος 26, 2011, 10:50:06 πμ »
Και προσωπικότητα έχει και ίσως είναι και καλύτερο ρολόι, όμως η προσωπικότητά του στοιχίζει 1.400€ παραπάνω (σχεδόν 2.000 στην τιμή καταλόγου)...Αν με το tag θα έχω ένα αξιόπιστο ρολόι - το οποίο πάντως είναι κατά την άποψη μου πολύ όμορφο - αξίζει να δώσω τόσα χρήματα επιπλέον;; Το θέμα είναι, αν κανείς γνωρίζει, αν είναι αξιόπιστο με το μηχανισμό που έχει...

Δεν αντιλεγω οτι το συγκεκριμενο tag ειναι ενα πολυ αξιολογο ρολοι σε πολυ δελεαστικη τιμη.
Εχω κι εγω ενα Ω seamaster pro 300m quartz σχεδον ιδιο.
Παροτι ειναι ενα ποιοτικοτατο ρολοι, φορωντας το εχω παντα στο πισω μερος του μυαλου μου
οτι φοραω ενα αντιγραφο submariner (αν και υπερτερει κατα τη γνωμη μου του sub σε φινιρισμα).
Και αυτο ειναι ενα συναισθημα που θα σου προτεινα να αποφυγεις γιατι νομιζω οτι θα σε ενοχλησει στο μελλον.
Γι' αυτο και το σχολιο μου περι προσωπικοτητος του ΡΟ.
Κανε λιγο κρατει, μαζεψε τη διαφορα και χτυπα το Ω στα 42μμ (διαχρονικο μεγεθος).
Ειναι ικανο να σε κανει περηφανο για μια ζωη!!!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 26, 2011, 04:24:06 μμ »
Δεν αντιλεγω οτι το συγκεκριμενο tag ειναι ενα πολυ αξιολογο ρολοι σε πολυ δελεαστικη τιμη.
Εχω κι εγω ενα Ω seamaster pro 300m quartz σχεδον ιδιο.
Παροτι ειναι ενα ποιοτικοτατο ρολοι, φορωντας το εχω παντα στο πισω μερος του μυαλου μου
οτι φοραω ενα αντιγραφο submariner (αν και υπερτερει κατα τη γνωμη μου του sub σε φινιρισμα).
Και αυτο ειναι ενα συναισθημα που θα σου προτεινα να αποφυγεις γιατι νομιζω οτι θα σε ενοχλησει στο μελλον.
Γι' αυτο και το σχολιο μου περι προσωπικοτητος του ΡΟ.
Κανε λιγο κρατει, μαζεψε τη διαφορα και χτυπα το Ω στα 42μμ (διαχρονικο μεγεθος).
Ειναι ικανο να σε κανει περηφανο για μια ζωη!!!

Συμφωνώ για το ΡΟ.
Αν περιμένω όμως φοβάμαι ότι η τιμή του θα εκτοξευθεί κι άλλο...
Από την άλλη μήπως έχει καταντήσει κι αυτό λίγο συνηθισμένο;Ίσως είναι προκλητικό αυτές τις μέρες να δίνεις τόσα λεφτά.Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση...

Αποσυνδεδεμένος Baptiste

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 26, 2011, 04:34:17 μμ »
κ γω με το PO ειμαι! χτυπα το οσο πιο γρηγορα μπορεις! κ γω το ψαχνω να κανω κινηση αυτη τη περιοδο.. λογικα οταν βγει το καινουριο στην αγορα θα παρει σιγουρα αυξηση οποτε οσο γρηγοροτερα τοσο οικονομικοτερα.. ;)

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 05, 2011, 05:14:03 μμ »
Θα απογοητεύσω τους φίλους που απέρριψαν το tag αλλά τελικά επικράτησε η λογική και δεν έκανα την υπέρβαση με το ΡΟ (ακόμα τουλάχιστον)..
Για 1400 € λιγότερα πήρα ένα ρολόι που μου άρεσε από την αρχή πολύ, με δοκιμασμένη μηχανή (νομίζω η 2824) και πάρα πολύ καλό φινίρισμα (η στεφάνη είναι φοβερή).
Kkostas τελικά δε θυμίζει και τόσο sub, του σουλούπι του είναι θα έλεγα κλασσικό tag.Τουλάχιστον στο χέρι...
Μέχρι στιγμής μάλιστα είναι μόνο +2sec/μέρα.
Τα επιπλέον χρήματα για το ΡΟ τα έκρινα πολλά αλλά δε το θεωρώ συμβιβασμό γιατί πήρα ένα ρολόι που ούτως ή άλλως μου άρεσε πολύ...
Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες αλλά η ψηφιακή μου δε με βοηθάει και πολύ...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 05, 2011, 05:43:35 μμ »
   Kαλοφόρετο φίλε andrey_ να το χαίρεσαι!!!
   Να προσπαθήσεις πιό πολύ με τις φωτό ;D

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 05, 2011, 05:45:29 μμ »
   Kαλοφόρετο φίλε andrey_ να το χαίρεσαι!!!
   Να προσπαθήσεις πιό πολύ με τις φωτό ;D
Σ' ευχαριστώ πολύ!
Το παλεύω ακόμα αλλά καμία δεν είναι ευκρινής... 'Ισως χρειάζομαι και μηχανή...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 05, 2011, 06:03:17 μμ »

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 05, 2011, 06:10:56 μμ από andrey_ »

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 05, 2011, 06:12:11 μμ »
Δυστυχώς οι φωτογραφίες δεν είναι και οι καλυτερες και το αδικούν...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 05, 2011, 06:29:50 μμ »
Θα απογοητεύσω τους φίλους που απέρριψαν το tag αλλά τελικά επικράτησε η λογική και δεν έκανα την υπέρβαση με το ΡΟ (ακόμα τουλάχιστον)..
Για 1400 € λιγότερα πήρα ένα ρολόι που μου άρεσε από την αρχή πολύ, με δοκιμασμένη μηχανή (νομίζω η 2824) και πάρα πολύ καλό φινίρισμα (η στεφάνη είναι φοβερή).
Kkostas τελικά δε θυμίζει και τόσο sub, του σουλούπι του είναι θα έλεγα κλασσικό tag.Τουλάχιστον στο χέρι...
Μέχρι στιγμής μάλιστα είναι μόνο +2sec/μέρα.
Τα επιπλέον χρήματα για το ΡΟ τα έκρινα πολλά αλλά δε το θεωρώ συμβιβασμό γιατί πήρα ένα ρολόι που ούτως ή άλλως μου άρεσε πολύ...
Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες αλλά η ψηφιακή μου δε με βοηθάει και πολύ...

εγω παντως σου δινω συγχαρητηρια για το λογο αυτο ακριβως. γιατι επικρατησε η λογικη.    :)

λιαν προσφατως βρεθηκα σε αντιστοιχο διλημμα. κι εγω οπως κι εσυ ημουν αναμεσα σε δυο ρολογια και το ενα ηταν το PO. Η διαφορα τιμης ιδια ακριβως με τη δικη σου. Τελικα και σε μενα επικρατησε η λογικη μιας και τα 1400ευρω ειναι μεγαλη διαφορα ιδιαιτερα τη σημερινη εποχη, οποτε συμπασχω αλλα χαιρομαι αντιστοιχως γιατι κι εγω πηρα ενα ρολοι που μου αρεσε παρα πολυ.

πολυ καλο το Aquaracer. Να το χαρεις φιλε μου  ;)
Γαυρος οπαδος....