Αποστολέας Θέμα: Porsche Design/Eterna Black Titanium Chronograph P10 limited  (Αναγνώστηκε 2958 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος neo12

• 48mm case
    • Προφίλ
Porsche Design/Eterna Black Titanium Chronograph P10 limited
« στις: Ιούνιος 13, 2007, 06:48:58 μμ »
Kαλησπερα
Θα ηθελα ναξερω αν βγαινουν μαιμουδες Porsche Design ρολογια διοτι εχω βρει ενα που με ενδιαφερει και θελω να ξερω αν ειναι γνησιο.Μηπvς ξερετε τι περιλαμβανει το ολο πακετο εκτοσ απο το ρολοι και γενικα αν ειναι αξιοπιστα.

Ευχαριστω

ebay http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=005&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=150129113546&rd=1&rd=1

“Simplicity is the ultimate sophistication”
                 Leonardo Da Vinci

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 13, 2007, 07:21:47 μμ »
Εννοειται και βγαινουν Porsche.....μαιμουδακια!!!Ολα τα καλα μαγαζια με ρεπλικες που σεβονται τον πελατη εχουν :mg: Για παραδειγμα ΑΥΤΟ και πολλα πολλα αλλα.Τωρα τι να προσεξεις δε ξερω,βασικα απο που θ αγορασεις.Οταν προκειται για πολλα λεφτα,το νετ θελει προσοχη,εγω μονο απο μαγαζια κι απο κοντα για τετοιες αγορες,κι ας δωσω κατι παραπανω...... ;)

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 13, 2007, 09:35:35 μμ »
επειδή κι εγώ την ψάχνω αρκετά στο ebay θα έλεγα οτι για αγορές με μικροποσά (έως 200 ευρώ) από πωλητές με feedback 100% που σου προσφέρουν reference number, διεθνή εγγύηση μη ληγμένη, κουτιά και λοιπά είναι αρκετά ασφαλές να αγοράσεις (μην μπλέκεις με χώρες εκτός Ευρώπης). πάντως ένα ρολόι που σε κατάστημα κάνει ας πούμε 1000 ευρώ να σου φαίνεται λογικό να το βρείς σε δημοπρασία άντε 600 ευρώ. όχι λιγότερο. όλα τα άλλα θα τα θεωρούσα ύποπτα για μαιμούδες. Γενικά στο δίκτυο υπάρχουν ευκαιρίες αλλά πρέπει να ξέρεις από πριν το ρολόι που ψάχνεις και μετά να τεστάρεις τον seller. Πάντως γενικά κυκλοφορούν απίστευτες μαιμουδιές στο ebay (και σε τιμές που σου φαίνονται λογικές για την αξία του ρολογιού) oπότε ΠΡΟΣΟΧΗ!!!  :?
The planet is an ocean

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 13, 2007, 09:46:16 μμ »
Παράθεση από: "palok"
επειδή κι εγώ την ψάχνω αρκετά στο ebay θα έλεγα οτι για αγορές με μικροποσά (έως 200 ευρώ) από πωλητές με feedback 100% που σου προσφέρουν reference number, διεθνή εγγύηση μη ληγμένη, κουτιά και λοιπά είναι αρκετά ασφαλές να αγοράσεις (μην μπλέκεις με χώρες εκτός Ευρώπης). πάντως ένα ρολόι που σε κατάστημα κάνει ας πούμε 1000 ευρώ να σου φαίνεται λογικό να το βρείς σε δημοπρασία άντε 600 ευρώ. όχι λιγότερο. όλα τα άλλα θα τα θεωρούσα ύποπτα για μαιμούδες. Γενικά στο δίκτυο υπάρχουν ευκαιρίες αλλά πρέπει να ξέρεις από πριν το ρολόι που ψάχνεις και μετά να τεστάρεις τον seller. Πάντως γενικά κυκλοφορούν απίστευτες μαιμουδιές στο ebay (και σε τιμές που σου φαίνονται λογικές για την αξία του ρολογιού) oπότε ΠΡΟΣΟΧΗ!!!  :?
+1.Πολυ σημαντικο σε τετοια ρολογια να το χεις μελετησει το θεμα,να ξερεις τι ψαχνεις,σε τι τιμες κινειται κτλ.......

Αποσυνδεδεμένος neo12

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 13, 2007, 09:55:16 μμ »
Τα περισσοτερα Porsche Design τα εχω βρει Γερμανια και γενικα οι Γερμανοι ειναι αξιοπιστοι αποτι οι αμερικανοι.Γενικα σαν μαρκα τι λεει και ξερει κανεισ το συγκεκριμενο μοντελο?
“Simplicity is the ultimate sophistication”
                 Leonardo Da Vinci

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 13, 2007, 10:19:55 μμ »
Εχουμε ξανααναφερθει,κοιτα κι ΕΔΩ
Η Eterna ειναι καλη εταιρια,ισως τα Porsche ειναι λιγο υπερεκτιμημενα,αλλα καλα κι ομορφα ρολογια.Δυστυχως για το συγκεκριμενο ρολοι δεν ξερω κατι ιδιαιτερο.

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 13, 2007, 10:20:33 μμ »
Γενικά η Porsche δίνει σε πολλές αξιόλογες εταιρείες την επωνυμία του σηματός της και δημιουργεί αξιοπρόσεκτα προϊόντα από ρολόγια, ρούχα, γυαλιά, τσάντες κλπ. Η ΕTerna που φτιάχνει τον χρονογράφο αυτόν είναι μια εταιρεία με μεγάλο παρελθόν ειδικά στους μηχανισμούς και παράγει ακόμα μόνη της πολύ όμορφα ρολόγια (υπάρχουν σχετικά topic στο site να διαβάσεις) και πολύ μοντέρνα θα έλεγα. Παλιά τα έφτιαχνε η IWC τα ρολόγια της Porsche οπότε καταλαβαίνεις για τι επίπεδο μιλάμε...
The planet is an ocean

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 13, 2007, 10:21:53 μμ »
Σημαντικό το ΠΟΛΥ υψηλό feedback στο ebay. Από 99,7% και πάνω. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αναφορά στο blog για τα Omega Constellation που μπήκε στο σχετικό θέμα, όπου υπάρχει παράδειγμα με πώληση Constellation μαϊμού ως γνήσιο, από χρήστη με feedback 99,5%.

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 13, 2007, 10:26:38 μμ »
Πάντως μου είναι δύσκολο να δεχτώ διαφορές της τάξης του 40% από αγορές σε δημοπρασίες . Δηλαδή αυτοί που τα πουλάνε δεν έχουν κάποιο αξιόλογο κέρδος ? Μιλάμε για αγορές από Ιντερνετικά μαγαζιά και όχι από ιδιώτες πάντα!   Προφανώς κι έχουν , οπότε αναρωτιέμαι ποιά είναι τελικά τα περιθώρια κέρδους ενός προιόντος , εκτός κι αν παίζει κάτι άλλο ύποπτο ή κάτι που δεν ξέρω. Εγώ έχω αγοράσει δυο φορές από το Αγγλικό Ebay κι η διαφορά ήταν της τάξης του 10 % , αλλά άξιζε !!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 13, 2007, 10:28:00 μμ »
η ετερνα αγοραστηκε απο την πορσε πριν χρονια

Αποσυνδεδεμένος john74

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 04, 2007, 01:02:15 πμ »
palia i porsche eihe IWC mihanismous,ekei poy eimai eho kai porsche rologia...