Φίλοι μου

έχω και 7S26B (SKX009), και Miyota 8215 (Laco Pilot).
Από καμία ΔΕΝ έχω παράπονο. Τίμιες, απροβλημάτιστες και με ικανοποιητική ακρίβεια.
Η 7S26B ξεκινάει να λειτουργεί άμεσα σχεδόν με μια-δυο κινήσεις, με λιγότερο από 8 ώρες άνετα διατηρείται πάντα ζωντανή, σε αυτονομία πιάνει εκτιμώ 40 ώρες και τρέχει περίπου στο +10. Αν προσέξω και σε ποια στάση την ξεκουράζω, τρέχει λιγότερο και συνολικά παραμένει ακόμα πιο ακριβής.
Η 8215 ξεκινάει και αυτή απροβλημάτιστα, κουρδίζει, και παρουσιάζει μεγαλύτερη ακρίβεια +- 3~5. Εκτιμώ πως 8 ώρες στον καρπό αρκούν.
Ίσως χρειάζεται περισσότερες ώρες από τη 7S26B διότι φορτίζει μόνο προς τη μια κατεύθυνση. Πάντως δεν έχω πρόβλημα με τη φόρτισή της διότι απολαμβάνω να την κουρδίζω συχνά, τόσο που δεν περιμένω να φορτιστεί αυτόματα. Από αυτονομία και αυτή καλά (παρόμοια) τα πάει.
Δεν τα έχω ταλαιπωρήσει τα ρολόγα μου για να ξέρω, αλλά έχω διαβάσει και για τις δύο ότι είναι πολύ ανθεκτικές και αξιόπιστες κατασκευές.
Για την 8215 είχα πετύχει και ένα συγκριτικό με την 2824. Καλά τα πήγε, πολύ καλά για τα λεφτά της
http://www.17jewel.com/two.html Γενικά δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος και με τις δύο μηχανές

Καλή έρευνα
