Αποστολέας Θέμα: Seamaster or Submariner  (Αναγνώστηκε 21475 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ntafkos

• 34mm case
    • Προφίλ
Seamaster or Submariner
« στις: Ιανουάριος 21, 2011, 07:33:13 μμ »
Εσεις ποιο από τα δύο θα διαλέγατε για δώρο κουμπαριάς με όριο τα 3500 ευρώ?

Rolex Submariner
Ref code: 14060M

http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=14060M&cat=86

Omega
Planet Ocean Chrono
Ref code: 29185038

http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=29185038&cat=92

Σε αυτά τα χρήματα- μέχρι 3.500 ευρώ- πιστευω είναι οτι καλύτερο μπορώ να πάρω
omega PO, tissot PRS 516, SEIKO Premier Perpetual

Αποσυνδεδεμένος nt1969

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Seamaster or Submariner
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 21, 2011, 07:46:21 μμ »
ολα τα ρολογια καποια στιγμη οταν μεγαλωσουν θελουν να γινουν rolex!!!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 21, 2011, 07:59:35 μμ »
Καταρχάς Rolex.

Και δεύτερον με τα λεφτά αυτά σε μεταχειρισμένο, με λίγο ψάξιμο βρίσκεις 16610 Sub Date.

To link είναι μόνο για το μοντέλο : http://www.ora24.gr/index.php?pid=3&rid=1035

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 21, 2011, 08:11:36 μμ »

Rolex Submariner

http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=14060M&cat=86

Omega
Planet Ocean Chrono

http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=29185038&cat=92

καινουρια `η μεταχειρισμενα ψαχνεις? καινουρια εχουν το omega 3000-3100 και το rolex περιπου 6000 το καινουριο submariner,το rolex εχει in-house μηχανισμο ενω το omega εχει eta αλλα με τον επαναστατικο co-axial μηχανισμο,το rolex εχει διαμετρο στα 40mm ενω το omega στα 45mm, τωρα αν θελεις τη γνωμη μου με κλειστα ματια θα επερνα omega γιατι μ`αρεσει περισσοτερο κατα τ`αλλα το rolex ειναι καλυτερο ρολοι αλλα δεν θα το επερνα.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 21, 2011, 08:14:12 μμ »
καινουρια `η μεταχειρισμενα ψαχνεις? καινουρια εχουν το omega 3000-3100 και το rolex περιπου 6000 το καινουριο submariner,το rolex εχει in-house μηχανισμο ενω το omega εχει eta αλλα με τον επαναστατικο co-axial μηχανισμο,το rolex εχει διαμετρο στα 40mm ενω το omega στα 45mm, τωρα αν θελεις τη γνωμη μου με κλειστα ματια θα επερνα omega γιατι μ`αρεσει περισσοτερο κατα τ`αλλα το rolex ειναι καλυτερο ρολοι αλλα δεν θα το επερνα.
3000-3100 εννοω το ρολοι planet ocean οχι το χρονογραφο, ο οποιος εχει 4650 α, και ξεχασα καλη επιλογη φιλε μου
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 21, 2011, 09:40:42 μμ »
Rolex.Rolex.Rolex.Rolex και τα μυαλα στα καγκελα ;D

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 21, 2011, 10:19:52 μμ »
sub και από εμένα.
Αν και είμαι γενικά κατά των πολυφορεμένων ρολογιών, επειδή είναι από τα λίγα ακριβά ρολόγια που εχω δει από κοντά (ετκός εκθέσεων), του έχω μια ιδιαίτερη εκτίμηση.
Βέβαια από την άλλη είναι και η χρήση που προορίζεται το ρολόι.
Το sub είναι καλό σχεδόν για όλες τις ώρες, από δουλειές μέχρι εξόδους, ενώ το Ωμέγα μάλλον σε περιορίζει λίγο...
Παίζουν αποκλειστικά και μόνο αυτά τα δύο ή να τολμήσω να προτείνω αυτό, από την αγαπημένη μου IWC?

Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος gld

• 38mm case
  • Live to fly...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 21, 2011, 10:28:00 μμ »
sub και από εμένα.
Αν και είμαι γενικά κατά των πολυφορεμένων ρολογιών, επειδή είναι από τα λίγα ακριβά ρολόγια που εχω δει από κοντά (ετκός εκθέσεων), του έχω μια ιδιαίτερη εκτίμηση.
Βέβαια από την άλλη είναι και η χρήση που προορίζεται το ρολόι.
Το sub είναι καλό σχεδόν για όλες τις ώρες, από δουλειές μέχρι εξόδους, ενώ το Ωμέγα μάλλον σε περιορίζει λίγο...
Παίζουν αποκλειστικά και μόνο αυτά τα δύο ή να τολμήσω να προτείνω αυτό, από την αγαπημένη μου IWC?

Παναγιώτης

Επίτρεψέ μου να συμφωνήσω με τον φίλο Παναγιώτη και να προτείνω ως λίγο πιο ιδιαίτερο και το IWC Pilots Watch Spitfire, το οποίο νομίζω μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες. Βέβαια, δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός λόγω κολήματος με την IWC  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος ntafkos

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 21, 2011, 11:36:42 μμ »
Μερικές λεπτομερειες. Πάντα πίστευα ότι υπάρχουν δύο ειδών ρολόγια τα Rolex και τα αλλα...Πριν σκεφτείτε οτι αυτό ειναι αφοριστικό εννοώ τη φράση αυτή αποκλειστικά σε θέμα πρεστίζ και μεταπωλητικής αξίας. Για μένα υπάρχουν εταιρείες καλύτερες αλλά στα χρήματα αυτά προσπάθησα να ειναι η πρώτη μου επιλογή. Επειδή πάντα ήθελα  to sub ξεκίνησα να το ψάχνω. Στο μεταξύ δοκίμασα κι άλλες μάρκες και μοντέλα αλλά κανένα δεν μου φάνηκε ξεχωριστό μέχρι να δοκιμάσω το Seamaster. Εντυπωσιαστηκα....το ερωτευτηκα μπορώ να πώ...Βεβαια το ίδιο ένιωσα και με αυτό εδώ http://www.iwc.com/collection/portuguese/IW3902/ αλλά αφού δεν μπορώ να το αγοράσω το ξέχασα αμέσως. Να πάρω λοιπόν σύμφωνα με τη λογική τη διαχρονική αξία του Βασιλιά ή να εμπιστευτώ το ένστικτο και να διαλέξω Ω....

omega PO, tissot PRS 516, SEIKO Premier Perpetual

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 21, 2011, 11:50:11 μμ »
Μερικές λεπτομερειες. Πάντα πίστευα ότι υπάρχουν δύο ειδών ρολόγια τα Rolex και τα αλλα...Πριν σκεφτείτε οτι αυτό ειναι αφοριστικό εννοώ τη φράση αυτή αποκλειστικά σε θέμα πρεστίζ και μεταπωλητικής αξίας. Για μένα υπάρχουν εταιρείες καλύτερες αλλά στα χρήματα αυτά προσπάθησα να ειναι η πρώτη μου επιλογή. Επειδή πάντα ήθελα  to sub ξεκίνησα να το ψάχνω. Στο μεταξύ δοκίμασα κι άλλες μάρκες και μοντέλα αλλά κανένα δεν μου φάνηκε ξεχωριστό μέχρι να δοκιμάσω το Seamaster. Εντυπωσιαστηκα....το ερωτευτηκα μπορώ να πώ...Βεβαια το ίδιο ένιωσα και με αυτό εδώ http://www.iwc.com/collection/portuguese/IW3902/ αλλά αφού δεν μπορώ να το αγοράσω το ξέχασα αμέσως. Να πάρω λοιπόν σύμφωνα με τη λογική τη διαχρονική αξία του Βασιλιά ή να εμπιστευτώ το ένστικτο και να διαλέξω Ω....

να εμπιστευεις το ενστικτο και να παρεις τη ρολογαρα το seamaster αλλα θα προτιμουσα σε μαυρο χρωμα και οχι σε πορτοκαλι, παρεπιμπτοντως αυτο το IWC ειναι το portugese yacht club και εχει 10200 καινουριο

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 22, 2011, 12:21:41 πμ »

Rolex Submariner

[url]http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=14060M&cat=86[/url]

Omega
Planet Ocean Chrono

[url]http://www.oroeora.gr/preowned/product.php?id=29185038&cat=92[/url]

Είναι τελείως υποκειμενικό το ζήτημα.Κορυφαίες και οι 2 εταιρείες,αλλα για μένα προσωπικά θα προτιμούσα το Ω με μπρασελέ ;D ;)

Αποσυνδεδεμένος rugged

• 40mm case
    • Προφίλ
    • Rugged
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 22, 2011, 10:48:22 μμ »
...να προτείνω ως λίγο πιο ιδιαίτερο και το IWC Pilots Watch Spitfire, το οποίο νομίζω μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες. Βέβαια, δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός λόγω κολήματος με την IWC  ;D ;D ;D

+1
χωρίς να είμαι ιδιαίτερα κολλημένος με τα IWC.

Αποσυνδεδεμένος wolf

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 02, 2011, 03:53:10 μμ »
Σχετικά με τα 2 μοντέλα που προτείνεις εγώ ψηφίζω Rolex. Σε αυτά τα χρήματα πάντως και σε μεταχειρισμένα που κοιτάς μπορείς να βρεις πολύ καλά ρολόγια.

Αποσυνδεδεμένος referee

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 03, 2011, 01:07:50 πμ »
Χαλαρά Planet Ocean Chrono  :supz:

Όποιος θέλει PANERAI
5 χρόνια να μη φάει :D

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 03, 2011, 10:02:01 πμ »
Πρώτον. Πάρε αυτό που σ' αρέσει.
Δεύτερον. Προτιμώ το Ρόλεξ.
Τρίτον. Πανεράι είδες;

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 03, 2011, 11:09:49 πμ »
To ROLEX ειναι η ποιο ''ασφαλης'' επιλογη ,προσωπικο μου γουστο απο diver το PO ,αλλα και το IWC απο PILOT που εβαλάν τα παιδια ποιο πανω ακομα καλυτερα .

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 03, 2011, 01:09:04 μμ »
Omega Planet Ocean vs. Rolex Submariner.... το γνωστό ντέρμπι των καταδυτικών για το οποίο έχουν γραφτεί σε λίδες και σελίδες!
Καταθέτω το αμιγώς δικό μου σκεπτικό, παραβλέποντας ότι για το Ωμέγα αναφέρεσαι στον χρονογράφο:

- Όταν το Ω διατίθεται σε 2 μεγέθη, 42μμ και 45,5μμ για όλα τα γούστα ενώ το Rolex αποκλειστικά στο μικρό πια για πολλούς μέγεθος των 40μμ, τότε γιατί να πάρεις το Rolex;
- Όταν το Ω είναι κατασκευασμένο ν' αντέχει μεγαλύτερες πιέσεις, έχοντας στεγανότητα για 600 μέτρα έναντι 300 του Rolex, τότε γιατί να πάρεις το Rolex;
- Όταν το Ω έχει αυτούς τους πανέμορφους δείκτες και το Rolex αυτούς τους βαρετούς πια μερσεντοειδείς, τότε γιατί να πάρεις το Rolex;
- Όταν η ημερομηνία στο Ω είναι διακριτική χωρίς αυτόν τον μπανάλ κύκλωπα του submariner, τότε γιατί να πάρεις το Rolex;

... γιατί το Rolex είναι Rolex, ο βασιλιάς,  θα μπορούσες να απαντήσεις.

Και επανέρχομαι εγώ:
- Βλέποντας ότι από το αρχικό σου ποστ δεν θα λεγες όχι και σ'έναν χρονογράφο, γνωρίζεις ότι αγοράζοντας το Ω Planet Ocean με μετρητά στην Ελλάδα (σχεδόν 30% έκπτωση) σου μένουν  ρέστα και για τον ιστορικό χρονογράφο Ω moonwatch σε σχέση με αμεταχείριστο submariner;

=> Ω δαγκωτό!!! 
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 03, 2011, 03:05:03 μμ »
Omega Planet Ocean vs. Rolex Submariner.... το γνωστό ντέρμπι των καταδυτικών για το οποίο έχουν γραφτεί σε λίδες και σελίδες!
Καταθέτω το αμιγώς δικό μου σκεπτικό, παραβλέποντας ότι για το Ωμέγα αναφέρεσαι στον χρονογράφο:

- Όταν το Ω διατίθεται σε 2 μεγέθη, 42μμ και 45,5μμ για όλα τα γούστα ενώ το Rolex αποκλειστικά στο μικρό πια για πολλούς μέγεθος των 40μμ, τότε γιατί να πάρεις το Rolex;
- Όταν το Ω είναι κατασκευασμένο ν' αντέχει μεγαλύτερες πιέσεις, έχοντας στεγανότητα για 600 μέτρα έναντι 300 του Rolex, τότε γιατί να πάρεις το Rolex;
- Όταν το Ω έχει αυτούς τους πανέμορφους δείκτες και το Rolex αυτούς τους βαρετούς πια μερσεντοειδείς, τότε γιατί να πάρεις το Rolex;
- Όταν η ημερομηνία στο Ω είναι διακριτική χωρίς αυτόν τον μπανάλ κύκλωπα του submariner, τότε γιατί να πάρεις το Rolex;

... γιατί το Rolex είναι Rolex, ο βασιλιάς,  θα μπορούσες να απαντήσεις.

Και επανέρχομαι εγώ:
- Βλέποντας ότι από το αρχικό σου ποστ δεν θα λεγες όχι και σ'έναν χρονογράφο, γνωρίζεις ότι αγοράζοντας το Ω Planet Ocean με μετρητά στην Ελλάδα (σχεδόν 30% έκπτωση) σου μένουν  ρέστα και για τον ιστορικό χρονογράφο Ω moonwatch σε σχέση με αμεταχείριστο submariner;

=> Ω δαγκωτό!!! 

Ω δαγκωτο, θα συμφωνησω και γω σε ολα εκτος απο την εκπτωση που μαλλον ενα 20-25% ειναι πιο εφικτο και οτι το planet ocean ειναι πολυ πιο ποιοτικο απο το moonwatch [δες αυτους τους ασπρους δεικτες,πολυ φτηνιαρικοι] και γιατι να λεμε οτι ειναι ιστορικο ρολοι? εχετε αναρωτηθει οτι μπορει και να μην πηγε στο φεγγαρι ποτε του?

Αποσυνδεδεμένος physioman

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 03, 2011, 03:27:19 μμ »
φίλε ntafkos προσωπικά πιστεύω να μη πας μόνο για το όνομα αλλά όπως είπαν και κάποιοι άλλοι συμφορουμίστες καλύτερα να πάρεις αύτο που σου αρέσει περισσότερο.
Σίγουρα το Rolex έχει ιστορία και χλιδή αλλά το θεωρώ πλέον πολύ βαρετό και πολυφορεμένο.
Omega  δαγκωτό λοιπον σε μαύρο όμως και με μπρασελέ (ούτως ή αλλος αν θες αγοράζεις όσα λουριά θέλεις)
Πολύ ωραιότερο και με 45mm κάσα  :supz: :supz: :supz: :supz: :supz:

ΥΓ: Αν έχεις κι άλλους φίλους που θέλουν να παντρευτούν και να διαθέσουν τέτοιο budget στον κουμπάρο μπορείς να μου τους γνωρίσεις. Μπορώ εγώ να τους παντρέψω χαχαχαχαχα  ;D ;D ;D ;D ;D ;D :weedman: :weedman: :weedman:δ

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 03, 2011, 03:32:30 μμ »
φίλε ntafkos προσωπικά πιστεύω να μη πας μόνο για το όνομα αλλά όπως είπαν και κάποιοι άλλοι συμφορουμίστες καλύτερα να πάρεις αύτο που σου αρέσει περισσότερο.
Σίγουρα το Rolex έχει ιστορία και χλιδή αλλά το θεωρώ πλέον πολύ βαρετό και πολυφορεμένο.
Omega  δαγκωτό λοιπον σε μαύρο όμως και με μπρασελέ (ούτως ή αλλος αν θες αγοράζεις όσα λουριά θέλεις)
Πολύ ωραιότερο και με 45mm κάσα  :supz: :supz: :supz: :supz: :supz:

ΥΓ: Αν έχεις κι άλλους φίλους που θέλουν να παντρευτούν και να διαθέσουν τέτοιο budget στον κουμπάρο μπορείς να μου τους γνωρίσεις. Μπορώ εγώ να τους παντρέψω χαχαχαχαχα  ;D ;D ;D ;D ;D ;D :weedman: :weedman: :weedman:δ
χαχαχαχαχαχα πολυ καλο, και γω παιδια διαθεσιμος ειμαι για τη θεση του κουμπαρου!!!!!!