Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα, παρακολουθώ εδώ και πολλούς μήνες το σαιτ σας. Ήρθε η ώρα να πάρω και εγώ ένα πιο καλό ρολόι από αυτό που έχω, ψάχνω καιρό λοιπόν, βγήκα στα μαγαζιά, δοκίμασα και τελικά κατέληξα στο Tag Heuer Grand Carrera Calibre 6rs ή το 8rs. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν τα 2 παραπάνω χιλιοστά είναι πιο όμορφα στο χέρι και στο μάτι, (από εμφάνιση μου αρέσουν εξίσου και τα δύο και για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν έχω κάτι να αποφασίσω) θα το διαπιστώσω όμως αυτή τη βδομάδα που θα ξαναβγώ.
1) Έχω τη δυνατότητα να το πάρω μεταξύ Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας. Οι τιμές που έχω δει για τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι μόνο από καταστήματα της Λάρισας, το τονίζω αυτό, δεν ξέρω δηλαδή σε τι τιμή μπορεί να υπάρχουν στα καταστήματα της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας.
2) Υπάρχει και η επιλογή της Ελβετίας ή του Μιλάνου, έχω άτομα και στα 2 μέρη που μπορούν να μου το φέρουν.
Οι ερωτήσεις μου έχουν να κάνουν στο από πού είναι καλύτερα να το αγοράσω από άποψη τιμής και μόνο, θεωρώντας πως οι επίσημοι αντιπρόσωποι τουλάχιστον για Ελλάδα είναι παντού το ίδιο (ελπίζω να μην κάνω λάθος...). Παρατήρησα πως σε σχέση με τις τιμές που υπάρχουν στα ονλαιν καταστήματα (κυρίως του εξωτερικού αλλά και στο εσωτερικό) που θεωρείτε αξιόπιστα και υπάρχουν σε άλλο νήμα, οι τιμές της Λάρισας είναι μέχρι και 600 ευρώ επάνω υπολογίζοντας και την "καλύτερη τιμή" που έκανε ο μαγαζάτορας σε κάθε περίπτωση, σε ένα μάλιστα δε η διαφορά της τιμής για το 8rs έφτασε τα 900 ευρώ. Όντως εδώ Ελλάδα οι τιμές είναι λίγο έως αρκετά ανεβασμένες σε σχέση με εξωτερικό οπότε κάνω αναζήτηση εκεί? Ή είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται μόνο στις μικρότερες επαρχειακές πόλεις? Αν έχετε να μου προτείνετε μέσω πμ κάποιο μαγαζί Αθήνα ή Θεσσαλονίκη θα το εκτιμούσα. Αλλιώς αν είναι σίγουρο ότι από Ελβετία για παράδειγμα θα το βρω ακόμα πιο φτηνά το κοιτάζω άμεσα και εκεί.
Ευχαριστώ πολύ.