Αποστολέας Θέμα: TIMEX AUTOMATIC Τ2Μ515  (Αναγνώστηκε 7002 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
TIMEX AUTOMATIC Τ2Μ515
« στις: Μάιος 30, 2007, 07:04:37 μμ »
Το είδα πρόσφατα σε λειτουργία είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Ιδίως αυτό το flying wheel είναι παρομοίωση λειτουργίας tourbillon:shocked:
Βιδωτή κορώνα 100Μ αδιάβροχο και αρκετά ομαλή κίνηση του δείκτη και open back case
http://www.the-eye-shop.com/EN/produit.aspx?categ=3&id_pdt=44313
από: forum.watchtime.ch

Τιμή βιτρίνας στην χώρα μας 100¤ ακριβότερα  #-o
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
TIMEX AUTOMATIC Τ2Μ515
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 30, 2007, 09:13:13 μμ »
από ομορφιά μια χαρά είναι και για τα λεφτά του ένα αρκετά καλό diver στο κλασσικό του χρώμα και στυλ (μαύρο dial- μαύρο όχι bracelet λουράκι).
Η Timex γενικότερα σαν εταιρεία τι λέει??δεν την ξέρω καθόλου (την βλέπω συνεχώς σε διαφημιστικά φυλλάδια στις κυριακάτικες!!!). μηχανισμός??ποιότητα κατασκευής????
The planet is an ocean

• 50mm case
    • Προφίλ
TIMEX AUTOMATIC Τ2Μ515
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 30, 2007, 10:33:12 μμ »
Ούτε και εγώ γνωρίζω πολλά. Είναι low range σαν εταιρεία. Γενικότερα κυκλοφορούν πολλά χρόνια στην αγορά και δεν έχω ακούσει προβλήματα, αλλά και πάλι δεν έχω εμπειρία. Γενικότερα απ΄όσα έχω ακούσει από φίλους είναι μια αρκετή τίμια πρόταση για τα χρήματα τους.
Αν κάποιος φίλος έχει γνώμη ας την καταθέσει.
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
TIMEX AUTOMATIC Τ2Μ515
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 30, 2007, 11:18:32 μμ »
Εχω ενα TIMEX EXPEDITION, πλαστικο, ψηφιακο με ηλεκτρονικη πυξιδα. Τ' αγορασα 40ευρω απ΄ το Αμερικανικο Πρατηριο στο Κοσσοβο, οπου υπηρετουσα. Το αγορασα για την εργασια μου, στην οποια χρειαζομαι ενα φθηνο αλλα αξιοπιστο ρολοι.  Δεν εχω κανενα προβλημα στα 2,5 χρονια συνεχους χρησης. Στην Ελλαδα οι τιμες του ειναι κοντα στο διπλασιο. Πιστευω οτι αξιζουν τα χρηματα τους. Αρκετα ενδιαφερουσα και πολυ εμφανισιμη ειναι η πολυτελης σειρα Τ.Χ. Πιστευω οτι εχουν καλο Value for money.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
TIMEX AUTOMATIC Τ2Μ515
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 30, 2007, 11:49:41 μμ »
Κι εμενα μ αρεσει το μοντελο,και βρισκω ενδιαφερον που σ αυτη την τιμη εχει και retrograde ενδειξεις.Κι εγω δεν εχω πολυασχοληθει με τη μαρκα,ειναι σαν να λεμε η Casio του Αμερικανου,φθηνα και γερα.Απ οσο ξερω φορανε Miyota μηχανες,η τουλαχιστο φορουσανε(ισως το γυρισαν σε κινεζικες);;;......

• 48mm case
    • Προφίλ
TIMEX AUTOMATIC Τ2Μ515
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 30, 2007, 11:52:58 μμ »
Ισως η σειρα της ΤΧ, που ειμαι και η ακριβοτερη, να φοραει ιαπωνικους, η αμερικανικους, (αν βγαζει). Δε νομιζω σ΄αυτη τη σειρα να φοραει κινεζικους.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

• 50mm case
    • Προφίλ
TIMEX AUTOMATIC Τ2Μ515
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 30, 2007, 11:55:33 μμ »
Παράθεση από: "eisenberg"
....Απ όσο ξέρω φοράνε Miyota μηχανές,η τουλάχιστο φορούσανε (ίσως το γύρισαν σε κινέζικες);;;......

Πολύ πιθανό γιατί παρά το επισταμένο ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα την προέλευση τους...αλλά και παλι η τιμή είναι αρκούντως δελεαστική και από κοντά δείχνει  σχετικά ποιοτικό!!
Πότε ή Ποτέ

• On the balance wheel
    • Προφίλ
TIMEX AUTOMATIC Τ2Μ515
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 31, 2007, 12:29:33 πμ »
Συνηθως οταν δεν μπορεις να βρεις την προελευση των μηχανων....μυριζει Κινα.Συνηθως ομως.Στα 300eu βιτρινατο,αν φοραει κινεζικο ειναι ακριβο νομιζω,σ αυτη την τιμη θα μπορουσε καλλιστα να δικαιολογει Miyota,για να μην πω μεχρι και ΕΤΑ2824(πραγμα που εδω δεν παιζει σε καμμια περιπτωση βεβαια).

• 48mm case
    • Προφίλ
TIMEX AUTOMATIC Τ2Μ515
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 31, 2007, 12:37:36 πμ »
Παντως τα ΤΧ παιζουν μεχρι και 600 ευρω, με πυξιδα και λοιπα. Τουλαχιστον σε εμφανιση το συγκεκριμενο ΤΧ, μ΄αρεσε πολυ, αλλα με τετοιο ''εξοπλισμο'', σ΄αυτα τα χρηματα, δεν εμπιστευομουν το συγκεκριμενο ρολοι. Εδωσα κατι παραπανω κι αγορασα το Longines Lungomare. Σαν εταιρια τη θεωρησα σαν πιο αξιοπιστη.

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
TIMEX AUTOMATIC Τ2Μ515
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 31, 2007, 12:56:47 πμ »
Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου ο συνδυασμός του καντράν (ο οποίος ανήκει σε ένα επίσημο ρολόι) με κάσα και στεφάνη από diver. Σχεδιασμός τραβεστί (με το συμπάθειο :) ) Ποιος θα μπορέσει να διαβάσει την ώρα της κατάδυσης τις μικροσκοπικές ενδείξεις των retrograde δεικτών; :down:

• 48mm case
    • Προφίλ
TIMEX AUTOMATIC Τ2Μ515
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 31, 2007, 12:59:24 πμ »
Σωστη η παρατηρηση σου..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
TIMEX AUTOMATIC Τ2Μ515
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 31, 2007, 01:38:22 πμ »
ωραια η κασσα αλλα λαθος καντραν,πολυ βαρυ και οντως οπως αναφερθει δε ειναι για καταδυτικο εφοσον εκει σε προδιαθετει σα ρολοι

• 50mm case
    • Προφίλ
TIMEX AUTOMATIC Τ2Μ515
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 31, 2007, 10:20:57 πμ »
Ρε παιδιά εντάξει (αν και σε μένα αρέσει)  δεκτές οι απόψεις για  τον συνδυασμό diver- επίσημου.
Αλλά είδατε καλά :lens: :-k  οι retrograde δείκτες αφορούν την ημερομηνία και το power reserve, δεν έχουν σχέση με τους χρόνους κατάδυσης.
Επίσης το πολύ :o  να χρησιμοποιηθεί για snorkeling μιας και είναι ένα απλό 100Μ με περιστρεφόμενη στεφάνη.
Πότε ή Ποτέ

• On the balance wheel
    • Προφίλ
TIMEX AUTOMATIC Τ2Μ515
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 31, 2007, 04:16:34 μμ »
Μαλλον η Timex θελησε να φτιαξει ενα all around ρολοι,προσπαθωντας να ικανοποιησει ποικιλλα γουστα,ωστε να καλοπουλησει.Σιγουρα δεν το λες diver και λογω στεγανοτητας(100μ),οπως εγραψε κι ο Stardrive.Αλλα τι να λεμε,εδω υπαρχουν καταδυτικα στα 1000m σε pink gold με tourbillon: :rolleyes:

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: TIMEX AUTOMATIC Τ2Μ515
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 22, 2008, 12:58:23 πμ »
http://timereport.blogspot.com/2008/04/timex-solar-shock-ironman-50-lap.html
εταιρεια που δεν ειναι πολυ γνωστη αν και θα επρεπε μιας και μοντελα της εχουν την επισημη εγκριση για διαστημικες αποστολες,εδω ενα review

Αποσυνδεδεμένος marcangelo

• 36mm case
    • Προφίλ
Απ: TIMEX AUTOMATIC Τ2Μ515
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 17, 2009, 01:20:25 πμ »
παιδιά η ΤΙΜΕΧ είναι ο κολοσσός πίσω από επωνυμα σήματα όπως η Guess, Valentino, Feragamo, Nautica
Πολλοί άνθρωποι χάνουν την υγεία τους προσπαθώντας να βγάλουν λεφτά κι ύστερα χάνουν τα λεφτά τους για να ξαναβρούν την υγειά τους...