Αποστολέας Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΟΥ QUARTZ  (Αναγνώστηκε 3259 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος madrivermadonus

• 36mm case
    • Προφίλ
ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΟΥ QUARTZ
« στις: Νοέμβριος 29, 2010, 08:25:38 πμ »
Γεια!!!
Ξέρω οτι πολλοί πο εσάς βγάζετε σπυράκια και μόνο στο άκουσμα της λέξης quartz...
Ωστόσο, επειδή σκέφτομαι την αγορά ενός, θα ήθελα τη γνώμη σας. Έχω δει πολλά που μου αρέσουν αλλα θα μου πείτε οτι το να δώσεις πάνω απο 300 ευρω για quartz είναι πολλά αλλα τι να κάνουμε που οι καλές μάρκες τα κοστολογούν τόσο?
Έχω δει longines,hamilton,seiko αλλα αυτα που μου αρεσουν πιο πολυ ειναι:

http://www.tagheuer.com/the-collection/aquaracer/man/aquaracer-quartz-chronograph-grande-date/index.lbl?w=CAF101A.BA0821  1400E

http://www.tagheuer.com/the-collection/link/men/quartz-chronograph/index.lbl?w=CJ1110.BA0576

http://www.tagheuer.com/the-collection/link/men/quartz-watch/index.lbl?w=WJ1110.BA0570

Θέλω να είναι απο 42mm ως 45mm

Όποιος θέλει ρίχνει ιδέες.
Υ.Σ. όλα τα quartz έχουν σχεδόν την ίδια ακρίβεια?υπάρχει περίπτωση ενα quartz να χανει πχ 1 λεπτό το μήνα?

Αποσυνδεδεμένος sol invictus

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΟΥ QUARTZ
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 29, 2010, 08:40:10 πμ »
Παράθεση
όλα τα quartz έχουν σχεδόν την ίδια ακρίβεια?
Πάνω κάτω ναι

Παράθεση
υπάρχει περίπτωση ενα quartz να χανει πχ 1 λεπτό το μήνα?
Αν είναι ελαττωματικό ή εντελώς φτηνιάρικο ναι.

Τώρα σχετικά με τα ρολόγια που διάλεξες. Η Tag είναι εγγύηση, και οι quartz μηχανισμοί της είναι ίδιοι, οπότε πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο άφοβα και απόλαυσε το.
Time, the opponent that has beaten them all...

Αποσυνδεδεμένος sol invictus

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 29, 2010, 08:50:17 πμ »
Τώρα το είδα. Τα ρολόγια που διάλεξες έχουν πάνω από χιλιάρικο? Φίλε madrivermadonus  άκουσε με. Είναι πραγματικά κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά για quartz. Αν θέλεις οπωσδήποτε quartz υπάρχουν Γιαπωνέζικες εταιρίες (Citizen, Seiko) με φοβερά ρολόγια quartz σε κλάσμα της τιμής του TAG και πιθανώς με καλύτερους μηχανισμούς μιας και οι Γιαπωνέζοι ουσιαστικά ανακάλυψαν το quartz.
Time, the opponent that has beaten them all...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 29, 2010, 12:02:07 μμ »

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 29, 2010, 01:23:09 μμ »
Θα συμφωνήσω και εγώ.  :)
Καλύτερα ένα Seiko ή ένα Citizen με Quartz παρά ένα Hamilton και ιδιαίτερα ένα Tag.
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 29, 2010, 02:26:22 μμ »
Χαλαρά Seiko και Citizen για quartz. Και ποικιλία σχεδίων αλλά και μηχανισμών (kinetic, eco-drive)  ;) 1,5 χιλιάρικο για quartz? Πολλά είναι κατά την γνώμη μου (και νομίζω πολλών εδώ μέσα).
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 30, 2010, 02:39:33 πμ »
Ενναλακτικά κοίταξε και σε Casio, για quartz..
Tα ακριβά μοντέλα από τις σειρές Edifice, αλλά και η σειρά Oceanus, είναι πολύ καλά!
Οι σειρές G SHOCK και Protrec, διαθέτουν περισσότερα ψηφιακά μοντέλα, παρά αναλογικά και είναι περισσότερο σπόρ..
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 30, 2010, 10:54:34 πμ »
Ενας καλός quartz χρονογράφος, από την ΕΤΑ, με τα 23 jewels (σε πρόσφατη αλλαγή μπαταρίας, στο  Tissot TXL είδα πόσο όμορφος και προσεγμένος είναι) πιστεύω ότι αξίζει τα χρήματά του.

Αποσυνδεδεμένος madrivermadonus

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 30, 2010, 11:43:36 πμ »

Αυτο μου αρέσει αρκετά και βγαίνει και σε quartz αλλα είναι μόνο σε 41mm  :'(
Υπάρχει επίσης και χωρίς χρονογράφο.
Είναι αρκετά γυαλιστερό και εντυπωσιακό, ακόμα και απο το planet ocean που έχω ήδη αλλα φοβάμαι τις γραντζουνιές που θα γίνουν σύντομα στο μπρασελέ οι οποίες δεν βγαίνουν όπως βγαίνουν οι brushed με το scotch brite...

http://www.longines.com/watches/longines-conquest
 τιμή καταλόγου περίπου 850ευρω.

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 01:44:01 πμ »
Μια χαρά τα 41.  Διαχρονική διάσταση.
Κάτι ξέρει η Longines, που το παρουσίασε σε τέτοια διάσταση, αν και σπορ μοντέλο..
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 05, 2010, 10:20:38 πμ »
Γεια σου φιλε,αν ενδιαφερεσαι για μεταχειρισμενο πουλαω ενα omega seamaster quartz σε αριστη κατασταση, με μπλε κασα και πλακα, ειναι το ιδιο με την james bond εκδοση,με τα χαρτια και το κουτι του αγορασμενο απο γνωστο μαγαζι, ευχαριστω.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)