Αποστολέας Θέμα: Athina Fair 2010 - 19-21 Νοεμβρίου 2010 Helexpo  (Αναγνώστηκε 84933 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marcangelo

• 36mm case
    • Προφίλ
Απ: Athina Fair 2010 - 19-21 Νοεμβρίου 2010 Helexpo
« Απάντηση #140 στις: Νοέμβριος 27, 2010, 03:34:25 πμ »
Δυστυχώς μία έκθεση γιa το περιοδικό Chronos Oro με όλη τη σημασία της λέξης
Με λίγα λόγια, όσοι αντιπρόσωποι ακριβών κυρίως ρολογιών έχουν καλή σχέση με το εν λόγω περιοδικό και με την ελπίδα να πουληθεί κάποιο κομμάτι, μέσω και της οικονομικής συμμετοχής κάποιων καταστηματαρχών, πήραν μέρος
Οι λοιπές δυνατές εταιρείες πιθανώς αντιλαμβανόμενες είτε ότι η εν λόγω έκθεση εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα κυρίως, είτε λόγω μάρκετινκ (πχ το swatch group δε συμμετέχει ποτέ σε εγχώριες εκθέσεις), απείχαν.
Όσο για τους ''μικρούς''  του επάνω και απόντος φέτος ορόφου η αποχή έχει πολλές αιτίες.
Πρώτον διότι αντελήφθηκαν ότι τελικά έκαναν το ...μπούγιο, γέμιζαν απλά τη λίστα συμμετοχής σε μία έκθεση που κύριο ενδιαφέρον έχει τα ακριβά ρολόγια από πλευράς πωλήσεων και δεύτερον
και βασικότερο, εν μέσω κρίσης δε δέχτηκαν να πληρώσουν το υψιλότατο τίμημα ενοικίασης περιπτέρου που ζητούνταν σε σχέση πάντα με την ανταποδοτικότητα του.
Οκ κανείς δεν αμφιβάλει ότι καλή αυτή η διαφήμιση, από την άλλη όμως τα πάντα σε αυτή τη ζωή και ειδικά στο εμπόριο έχουν ένα όριο και οι διοργανωτές φρόντισαν με τα τρελλά ενοίκια που ζητούσαν να το ξεπεράσουν.
Δε θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι η έκθεση αυτή φθίνει, απλά αν ακολουθηθεί και του χρόνου η ίδια τιμολογιακή πολιτική, το πιο πιθανό του χρόνου να επιστρέψει εκεί από όπου ξεκίνησε, δηλαδή σε κάποια αίθουσα ακριβού ξενοδοχείου του κέντρου, μετονομαζόμενη φυσικά σε ''very important   ή luxury watches fair''
Kρίμα

Πολλοί άνθρωποι χάνουν την υγεία τους προσπαθώντας να βγάλουν λεφτά κι ύστερα χάνουν τα λεφτά τους για να ξαναβρούν την υγειά τους...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Νοέμβριος 27, 2010, 11:43:57 πμ »
Δεν θα δικαιώσω έτσι εύκολα αυτούς που απείχαν όπως και δεν θα αναθεματίσω αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Έχω κάποιες επιφυλάξεις και ερωτήματα στην παραπάνω τοποθέτηση, χωρίς να έχω σχέση με παρασκήνια κλπ, απλά σκεπτόμενος ως απλός καταναλωτής...

Δυστυχώς μία έκθεση γιa το περιοδικό Chronos Oro με όλη τη σημασία της λέξης
Με λίγα λόγια, όσοι αντιπρόσωποι ακριβών κυρίως ρολογιών έχουν καλή σχέση με το εν λόγω περιοδικό και με την ελπίδα να πουληθεί κάποιο κομμάτι, μέσω και της οικονομικής συμμετοχής κάποιων καταστηματαρχών, πήραν μέρος
Όλες τις εκθέσεις κάποιος τις διοργανώνει και συνήθως είναι κάποιος που έχει σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο. Τι σημαίνει καλή ή κακή σχέση με το περιοδικό; Αν έκρινε ένα μεγάλο γκρούπ όπως το Swatch, ότι η συμμετοχή θα το συνέφερε ή είχε γενικά διαφορετική αντίληψη, θα σκεφτόταν τι σχέση έχω με το περιοδικό; Κι αν έχουν κακές σχέσεις, τότε γιατί διαφημίζεται σ'αυτό;

Οι λοιπές δυνατές εταιρείες πιθανώς αντιλαμβανόμενες είτε ότι η εν λόγω έκθεση εξυπηρετείτο ιδιωτικά συμφέροντα κυρίως, είτε λόγω μάρκετινκ (πχ το swatch group δε συμμετέχει ποτέ σε εγχώριες εκθέσεις), απείχαν.
Δηλαδή η Rolex και η JLC πχ δέχθηκαν να εξυπηρετήσoυν ιδιωτικά συμφέροντα ενώ η Omega και η Breitling όχι;

Όσο για τους ''μικρούς''  του επάνω και απόντος φέτος ορόφου η αποχή έχει πολλές αιτίες.
Πρώτον διότι αντελήφθηκαν ότι τελικά έκαναν το ...μπούγιο, γέμιζαν απλά τη λίστα συμμετοχής σε μία έκθεση που κύριο ενδιαφέρον έχει τα ακριβά ρολόγια από πλευράς πωλήσεων και δεύτερον
και βασικότερο, εν μέσω κρίσης δε δέχτηκαν να πληρώσουν το υψιλότατο τίμημα ενοικίασης περιπτέρου που ζητούνταν σε σχέση πάντα με την ανταποδοτικότητα του.
Οκ κανείς δεν αμφιβάλει ότι καλή αυτή η διαφήμιση, από την άλλη όμως τα πάντα σε αυτή τη ζωή και ειδικά στο εμπόριο έχουν ένα όριο και οι διοργανωτές φρόντισαν με τα τρελλά ενοίκια που ζητούσαν να το ξεπεράσουν.
Τότε σε μιά έκθεση αυτοκινήτου να μην πάει η Kia και η Ηyundai γιατί κάνουν το μπούγιο πχ για την Audi. Νομίζω δεν ευσταθεί αυτό το σκεπτικό.
Σε καιρό κρίσης οι μικροί θα είχαν να ωφεληθούν τα περισσότερα.
Το υψηλό τίμημα είναι κάτι που το γνωρίζουμε πραγματικά ή πηγάζει εκ του αποτελέσματος;

Δε θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι η έκθεση αυτή φθίνει, απλά αν ακολουθηθεί και του χρόνου η ίδια τιμολογιακή πολιτική, το πιο πιθανό του χρόνου να επιστρέψει εκεί από όπου ξεκίνησε, δηλαδή σε κάποια αίθουσα ακριβού ξενοδοχείου του κέντρου, μετονομαζόμενη φυσικά σε ''very important   ή luxury watches fair''
Kρίμα
Μακάρι να μην γίνει κάτι τέτοιο. Αν όντως το τίμημα για τη συμμετοχή ήταν υπέρογκο, ας φροντίσουν οι διοργανωτές να το λάβουν υπόψην τους για του χρόνου.

Δεν ξέρω, μπορεί όντως να είναι τόσο χάλια τα πράγματα, ώστε προσωπικά καπρίτσια και αντιπαραθέσεις να παίζουν ρόλο και να βλέπουμε σημαντικά ονόματα να απουσιάζουν από ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Το βρίσκω τραγικό. Ο μόνος ουσιαστικός λόγος αποχής είναι ένα πιθανό ακριβό ενοίκιο, πράγμα που δεν το γνωρίζω. Όμως όπως έγραψα και στην αρχή, δεν θα αθωώσω έτσι εύκολα αυτούς που δεν συμμετείχαν στη μοναδική έκθεση ρολογιού που γίνεται στη χώρα μας ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 27, 2010, 12:07:06 μμ από GiannisH »

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Νοέμβριος 28, 2010, 01:52:59 πμ »
Φίλε Γιάννη αν και απλός καταναλωτής κι αναμφίβολα από ότι διαπιστώνω λάτρης του ρολογιού, έχεις πάρει το ύφος του ύπατου δικαστή αθωώνοντας και δικαιώνοντας παράλληλα.
Αν φίλε μου είχες εσύ εταιρεία με τις επιταγές να σκάνε η μία πίσω από την άλλη, το τζίρο να έχει πέσει 40% και οι τράπεζες να κλείνουν τις στρόφιγγες, με το εν λόγω περιοδικό να σου ζητά ακατέβατο ένα εικοσάρικο για να πάρεις μέρος,΄τι θα έκανες; Λες τυχαία φέτος να τρελλάθηκαν ομαδικά ένας όροφος αντιπρόσωποι και να μην πήραν μέρος; δε νομίζω...
Αν φίλε μου είχες εταιρεία και χρωστούσες για διαφήμιση στο Chronos Oro και σε είχε στην απέξω φυσικά και δε θα έπαιρνες μέρος. Αν πάλι ήσουν καλοπληρωτής αλλά διαπίστωνες προνομική μεταχείριση του εν λόγω περιοδικού σε συγκεκριμένες εταιρείες κι εσύ ήσουν πάντα ο ριγμένος ή εξαπατημένος πάλι θα απείχες. Τα παραπάνω είναι απλά παραδείγματα που να στοιχειοθετούν κακή σχέση εταιρείας και περιοδικού κι όσο για το Swatch Group πολύ απλά έχει σα πολιτική να μη συμμετέχει σε καμία εν Ελλάδι έκθεση και τίποτα άλλο.
Κάποια δε μεγάλα ονόματα πήραν μέρος σε συνεργασία με κοσμηματοπωλεία με σκοπό και τη λιανική πώληση, ενώ κάποιοι άλλοι είτε δε βρήκαν ανάλογη συνεργασία για να συμμετέχουν ή θεώρησαν ότι αυτό το λιανοπούλι σε χώρο εκθέσεως θα μείωνε το κύρος και το πρεστίζ τους(υποθέσεις κάνω).
Από την άλλη να ρωτήσω, οκ σύμπραξη Audi και Κια σε μία έκθεση έχω δει, σύμπραξη όμως Ferrari, Aston Martin, Masserati και Jaguar  με Ηyundai, Fiat, Opel και Toyota ,γιατί για τέτοιες διαφορές μιλάμε, δεν έχω δει πουθενά και σε καμία έκθεση αν αυτό σου λέει κάτι, τυχαίο;
Στο δια ταύτα λοιπόν  και για να μη μακρυγορώ, η έλλειψη ενός ενιαίου φορέα Αντιπροσώπων Ρολογιών Ελλάδας (όπως πχ συμβαίνει στο κόσμημα) ως διοργανωτή της εν λόγω έκθεσης και το υψιλότατο ενοίκιό της εν καιρό κρίσης είναι η κυρότερη αιτία της φετινής της αποτυχίας που πολύ φοβάμαι θα τη συρρικνώσει σε κάποια αίθουσα της Μεγάλης Βρεττανίας ή του Intercontinetal με την ένδειξη μόνο για γερά πορτοφόλια κι επειδή για την ίδρυση φορέα ρολογιών το βλέπω κομματάκι χλωμό, τουλάχιστον η μείωση στο μισό του τιμήματος συμμετοχής στην έκθεση θα ήταν μιας πρώτης τάξεως κίνηση καλής θέλησης από το περιοδικό αν πραγματικά  ενδιαφέρεται να κάνει του χρόνου έκθεση ρολογιού  με 230 κι όχι 30 μάρκες .
Καταλαβαίνω λοιπον φίλε μου την απογοήτευσή σου , απλά πάντα να ξέρεις το νόμισμα έχει δύο όψεις.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 28, 2010, 03:07:13 μμ από marcangelo »
Πολλοί άνθρωποι χάνουν την υγεία τους προσπαθώντας να βγάλουν λεφτά κι ύστερα χάνουν τα λεφτά τους για να ξαναβρούν την υγειά τους...

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Νοέμβριος 28, 2010, 03:52:54 μμ »
.....  ένα εικοσάρικο για να πάρεις μέρος,΄τι θα έκανες;

Το αναφερόμενο ποσό ειναι τυχαιο παραδειγμα η πραγματικο;

Ανεξαιρετως αυτού, νομιζω οτι τα πραγματα εξηγουνται πιο ευκολα.
Δυστυχως η Ελληνικη αγορα ειναι περιορισμένη οποτε δεν ειναι στοχος για τις μεγαλες εταιρειες του χωρου (ποσο δε για τις μικρες) Λαμβανοντας υποψη δε και επικουρικά την γενικοτερη δυσπραγια που χαρακτηριζει (δυστυχως) την χώρα μας, τοτε βουαλα!!     

Η εκθεση ισως του χρόνου να ειναι ακομη πιο μικρη, οποτε οποιος θελει να παρακολουθησει τα τεκτενομενα, βουρ για Βασιλεια!!! (παντως και αυτη θα ειναι μικροτερη απο αλλα χρονια!)

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Νοέμβριος 28, 2010, 05:18:32 μμ »
Λοιπον με οσα γραφτηκανε απο τον αγαπητο markagelo μου γενηθηκε η παρακατω απορια.
Αγαπητε πως ξερης αν καποια επιχειρηση χρωσταη την διαφημιση στο περιοδικο η οχι.[/b
Αυτο σημαινη η
.οτι δουλευης σε καποια απο αυτες τις εταιρειες οποτε θα μου πεις αν θεωρης ακριβα για μια εταιρεια του χωρου οσο μικρη και να ειναι αν τα θεωργ πολλα (εγω προσωπικα οχι μην τρελαθουμε κιολας)
. η δουλευης στο περιοδικο αυτο
. η δουλευης σε αντιπαλο περιοδικο οποτε τα ευκολος ενοουμενα παραλειπονται.
Στις δυο περιπτωσης που ανεφερα τοτε τα στοιχεια σου ειναι εγγυρα οποτε ολα καλα. Σε διαφορετικη περιπτωση ειναι υποθεσης και τοτε το πραγμα αλλαζη οπως αλλαζη και στην τριτη περιπτωση.
Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Νοέμβριος 28, 2010, 05:22:57 μμ »
...Δυστυχως η Ελληνικη αγορα ειναι περιορισμένη οποτε δεν ειναι στοχος για τις μεγαλες εταιρειες του χωρου (ποσο δε για τις μικρες).

Και τοτε η JLC η VC και η ROLEX γιατι συμμετεχουν.
Δεν φταιη αυτο αλλα το μυαλο που κουβαλανε καποιες εταιρειες.

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Νοέμβριος 28, 2010, 07:51:47 μμ »
Και τοτε η JLC η VC και η ROLEX γιατι συμμετεχουν.
Φίλε Αρη, νομίζω ότι εκ των τριων, ως πολυεθνική μόνο η JLC συμμετείχε. Και για μένα ήταν απορίας άξιο το γιατί .....

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Νοέμβριος 28, 2010, 08:12:09 μμ »
Φίλε Αρη, νομίζω ότι εκ των τριων, ως πολυεθνική μόνο η JLC συμμετείχε. Και για μένα ήταν απορίας άξιο το γιατί .....

Επισης και η ρολεξ και νομιζω, αλλα με επιφυλαξη, και η gorum.

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Νοέμβριος 28, 2010, 09:45:17 μμ »
η ROLEX στηθηκε απο τον Κεσσαρη και οχι απο την μαμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 29, 2010, 10:00:09 πμ από Nanagno »
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Νοέμβριος 28, 2010, 10:08:04 μμ »
έχεις πάρει το ύφος του ύπατου δικαστή αθωώνοντας και δικαιώνοντας παράλληλα.

Λυπάμαι αν έστω και σε έναν άνθρωπο έδωσα τέτοια εντύπωση...

Τα υπόλοιπα είναι απλά διαφορετικός τρόπος προσέγγισης των πραγμάτων...

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Νοέμβριος 29, 2010, 12:51:48 πμ »
Άρη911 έχω φίλο κολλητό που δουλεύει σε εταιρεία και μου λέει χαρτί και καλαμάρι τι παίζεται...
συμβαίνει σε όλα τα είδη εξειδικευμένων περιοδικών (αυτοκινήτου, μόδας κλπ) να προβάλουν εταιρείες που τους δίνουν διαφημιστικό μπάτζετ και να περνούν σε δεύτερη μοίρα εκείνες που για τον α ή β λόγο δε διαλέγουν τις σελίδες τους για να διαφημιστούν , κοινώς για να τα κονομήσουν και μέσα σε όλα αυτά βέβαια δε χρειάζεται ιδιαίτερη εξυπνάδα να αντιληφθείς ότι όπως σε όλους τους κλάδους της ζωής μας, έτσι και στο ρολόι υπάρχουν και οι κακοπληρωτές, οπότε αυτοί αυτομάτως μπαίνουν και δικαιολογημένα στη μαύρη λίστα.
Αυτό είναι και το αρνητικό του να είναι ιδιωτικό περιοδικό όχι χορηγός, αλλά διοργανωτής μιας εκδήλωσης για το ρολόι, χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί μομφή για το ίδιο το περιοδικό το οποίο αν δεν απατόμαι είναι και το μοναδικό που υφίσταται στο χώρο (το αναφέρω επειδή αναρωτήθηκες μήπως δουλεύω σε ανταγωνιστικό).
Και για να απαντήσω σε μερικά ερωτήματα, ναι οι 20000 ευρώ του ενοικίου της έκθεσης για ένα αξιοπρεπές περίπτερο είναι και πραγματικό και αστρονομικό νούμερο τέτοια εποχή κρίσης σε σχέση με την ανταποδοτικότητά του (όχι τόσο από μόνο του αλλά σε σχέση με όλα τα λοιπά κουστούμια που έχει να πληρώσει ο κάθε έμπορος), για να στο κάνω πιο λιανά κι εσύ αν η έκθεση είχε ένα 80άρι εισιτήριο δε θα πήγαινες, άσχετο αν ζεις και χωρίς αυτό(εδώ διαβάζω πολλοί κόλλησαν και στα 10 ευρώ)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 29, 2010, 09:58:09 πμ από Nanagno »

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #151 στις: Νοέμβριος 29, 2010, 12:15:24 μμ »
Παρακαλώ στο θέμα μας, ποστ τα οποία είναι άσχετα και θίγουν πρόσωπα σβήστηκαν/τροποποιήθηκαν.

Ηρεμήστε Κύριοι.
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Νοέμβριος 30, 2010, 11:33:39 μμ »
Για να παραμείνω ελαφρώς πεισματικά -πλην λίαν καλοπροαίρετα- στο ζήτημα της έκθεσης, δεν θέλω να κριτικάρω το τι έγινε, αλλά το τι ΔΕΝ έγινε από άποψη εμπορικής αξιοποίησης... Το ότι η έκθεση ήταν φτωχότερη και οι επισκέπτες γλάστρες που ήρθαν ΜΟΝΟ για χάζεμα, ηλίου φαεινότερον. Άρα δεν έγινε παζάρι, δεν έγινε εμπόριο, δεν έγιναν καθόλου τομές για να ξεκουνήσει ο -εν οικονομική δυσπραγία- ασθμαίνων χώρος αυτών των "ειδών πολυτελείας", γιατί έτσι τα νομίζει ο πολύς κόσμος. Ούτε κληρώσεις, ούτε δώρα, ούτε crash down προσφορές, ούτε δημοσιότητα νάρθει καινούργιος κοσμάκης και να δει τι είναι απτό από αυτόν τον "ακριβό" κόσμο, ούτε παρουσιάσεις που να εξηγούν πως το καλό ρολόι δεν είναι άπιαστο όνειρο, ούτε ακριβό σε σχέση με την διάρκεια ζωής του και την προσφορά του στον κάτοχό του...
Κοινώς μιά απ' τα ίδια, σε πιο συρρικνωμένη εκδοχή. Κάποια μυαλά έχουν κολλήσει και δεν αισθάνονται το τι συμβαίνει έξω στις καταρρέουσες αγορές. Και εννοώ εξίσου στους εμπόρους/εισαγωγείς, αλλά και στον τύπο και τους ανθρώπους του commercialization. Καλά ξυπνητούρια, έστω και αργά, αν και χλωμό το βλέπω όταν ο άλλος σκέπτεται μόνο το πως θα βουλώσει τρύπες αντί το πως θα καινοτομίσει και θα δώσει ανάσες και νέες εμπορικές πλατφόρμες στον χώρο...
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Οκτώβριος 14, 2011, 11:45:40 πμ »
Αγαπητοι φιλοι,μηπως ξερουμε εφετος , αν και ποτε θα γινει η αντιστοιχη εκθεση?
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Οκτώβριος 14, 2011, 12:06:18 μμ »
Το ίδιο αναρρωτιόμουν πριν λίγες μέρες κι εγώ...το googling δεν βγάζει τίποτα...δύσκολα τα πράγματα πάντως για εκθέσεις και ειδικά τέτοιου είδους...

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Οκτώβριος 14, 2011, 12:17:22 μμ »
Την ιδια σκεψη καναμε Γιαννη.
Μπαρουτι μυριζει η εκθεση φετος.Λογικα δεν θα ειχαν ανακοινωσει κατι καπου καπως μεχρι τωρα?
Φετος που πηρα την αποφαση να ερθω απο Θεσσαλονικη να την δω απο κοντα επιτελους, βλεπω να μενω μονο με την ορεξη τελικα.
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Οκτώβριος 14, 2011, 12:49:17 μμ »
Παιδιά δε νομίζω φέτος να γίνει Athina Fair. Μέχρι και το περιοδικό ChronosOro δεν έγραφε τίποτα για έκθεση.

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Οκτώβριος 14, 2011, 06:27:06 μμ »
Ποιά έκθεση ρε παιδιά; Σε λίγο θα ξεσπάσουν ταραχές, οι Ευρωπαίοι μπάσταρδοι έχουν προετοιμαστεί να δράσουν με την Euroforce για καταστολές κοινωνικών ταραχών στην Ελλάδα, Οι μπάσταρδοι πολιτικοί που κυβερνούν α'λα Τσολάκογλου για λογ/μό των ΕυρωπαιοΝαζί θα την κάνουν νύχτα ασφαλείς για να μην τους κρεμάσουν δημοσίως, κι εμείς ψάχνουμε για έκθεση πολυτελών ρολογιών;;;

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Οκτώβριος 14, 2011, 06:36:33 μμ »
έχουν προετοιμαστεί να δράσουν με την Euroforce για καταστολές κοινωνικών ταραχών στην Ελλάδα
Θάνο μούσι είναι αυτό, το διασταύρωσα ;)

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Οκτώβριος 14, 2011, 07:00:45 μμ »
Οκ, μούσι... Αλλά οι προδότες είναι προδότες! Μιά μοίρα τρελλών καταδρομέων δεν υπάρχει να κάνει ντου νύχτα στα σπίτια τους, να δεις πως κλ... μαλλί οι Ευρωναζί άμα τους δουν σφαγμένους το πρωί;;;
Τρελλαίνομαι και βλέπω οράματα...