Φίλε Γιάννη αν και απλός καταναλωτής κι αναμφίβολα από ότι διαπιστώνω λάτρης του ρολογιού, έχεις πάρει το ύφος του ύπατου δικαστή αθωώνοντας και δικαιώνοντας παράλληλα.
Αν φίλε μου είχες εσύ εταιρεία με τις επιταγές να σκάνε η μία πίσω από την άλλη, το τζίρο να έχει πέσει 40% και οι τράπεζες να κλείνουν τις στρόφιγγες, με το εν λόγω περιοδικό να σου ζητά ακατέβατο ένα εικοσάρικο για να πάρεις μέρος,΄τι θα έκανες; Λες τυχαία φέτος να τρελλάθηκαν ομαδικά ένας όροφος αντιπρόσωποι και να μην πήραν μέρος; δε νομίζω...
Αν φίλε μου είχες εταιρεία και χρωστούσες για διαφήμιση στο Chronos Oro και σε είχε στην απέξω φυσικά και δε θα έπαιρνες μέρος. Αν πάλι ήσουν καλοπληρωτής αλλά διαπίστωνες προνομική μεταχείριση του εν λόγω περιοδικού σε συγκεκριμένες εταιρείες κι εσύ ήσουν πάντα ο ριγμένος ή εξαπατημένος πάλι θα απείχες. Τα παραπάνω είναι απλά παραδείγματα που να στοιχειοθετούν κακή σχέση εταιρείας και περιοδικού κι όσο για το Swatch Group πολύ απλά έχει σα πολιτική να μη συμμετέχει σε καμία εν Ελλάδι έκθεση και τίποτα άλλο.
Κάποια δε μεγάλα ονόματα πήραν μέρος σε συνεργασία με κοσμηματοπωλεία με σκοπό και τη λιανική πώληση, ενώ κάποιοι άλλοι είτε δε βρήκαν ανάλογη συνεργασία για να συμμετέχουν ή θεώρησαν ότι αυτό το λιανοπούλι σε χώρο εκθέσεως θα μείωνε το κύρος και το πρεστίζ τους(υποθέσεις κάνω).
Από την άλλη να ρωτήσω, οκ σύμπραξη Audi και Κια σε μία έκθεση έχω δει, σύμπραξη όμως Ferrari, Aston Martin, Masserati και Jaguar με Ηyundai, Fiat, Opel και Toyota ,γιατί για τέτοιες διαφορές μιλάμε, δεν έχω δει πουθενά και σε καμία έκθεση αν αυτό σου λέει κάτι, τυχαίο;
Στο δια ταύτα λοιπόν και για να μη μακρυγορώ, η έλλειψη ενός ενιαίου φορέα Αντιπροσώπων Ρολογιών Ελλάδας (όπως πχ συμβαίνει στο κόσμημα) ως διοργανωτή της εν λόγω έκθεσης και το υψιλότατο ενοίκιό της εν καιρό κρίσης είναι η κυρότερη αιτία της φετινής της αποτυχίας που πολύ φοβάμαι θα τη συρρικνώσει σε κάποια αίθουσα της Μεγάλης Βρεττανίας ή του Intercontinetal με την ένδειξη μόνο για γερά πορτοφόλια κι επειδή για την ίδρυση φορέα ρολογιών το βλέπω κομματάκι χλωμό, τουλάχιστον η μείωση στο μισό του τιμήματος συμμετοχής στην έκθεση θα ήταν μιας πρώτης τάξεως κίνηση καλής θέλησης από το περιοδικό αν πραγματικά ενδιαφέρεται να κάνει του χρόνου έκθεση ρολογιού με 230 κι όχι 30 μάρκες .
Καταλαβαίνω λοιπον φίλε μου την απογοήτευσή σου , απλά πάντα να ξέρεις το νόμισμα έχει δύο όψεις.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία