Καλημέρα!
Συγνώμη αν σας ζάλισα.
Εξαρχής είχα κάποια κολλήματα στο να επιλέξω αυτόματο ρολόι λόγω αναξιοπιστίας και τιμής συγκριτικά με τα quartz...
Αν σκειφτείτε οτι δεν έχω το μικρόβιο να βλέπω τα ρολόγια σαν μηχανές και οτι το P.O. μου αρέσει εμφανισιακά και σαν image και τίποτα παραπάνω τότε θα καταλάβετε οτι δεν είναι ευκολη απόφαση.
Όταν τη μια ακούω πολύ καλά λόγια για το p.o. και την άλλη ακούω για προβλήματα ακρίβειας...σέρβις 3,4,5 μηνών κτλ για ένα ρολόι των 2500 ευρω και μιας μάρκας που υποτίθεται οτι είναι απο τις κορυφαίες τι να σκεφτώ?
Δείτε το ψυχρά και μη σκέφτεστε οτι είναι Omega, έχει co-axial κτλ κτλ. και πείτε μου πως σας φαίνεται?
Ο αδερφός μου έχει ένα seiko 5 automatic και δεν χάνει σχεδόν καθόλου, και το πήρε και 100 ευρω.
Επομένως μήπως τελικά χρυσοπληρώνουμε τους ελβετούς για κάποιες άχρηστες καινοτομίες?
Για να ολοκληρώσω, μου αρέσει πολύ το omega planet ocean 45,5 και ευχαρίστως να δώσω τα 2400ευρω αλλα ποιος μου εγγυάται οτι το ρολόι δεν θα παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα και δεν θα χρειαστεί να το στείλω στο σέρβις οπου θα μου το στερήσουν για 2,3,4 μήνες?
Απαντώ : κανείς...
Είναι ένα ρίσκο που θα πρέπει να πάρω μόνος μου για τα... μάτια ενός ρολογιού που έχει πολύ δυνατό όνομα στην αγορά, είναι πανέμορφο αλλα είναι...αυτόματο με ότι αυτο συνεπάγεται...
Υ.Σ. ευχαριστώ για τις απάντησεις σας!!!