Ψηφοφορία

MONSTER ή FRANKENMONSTER?

MONSTER
20 (83.3%)
FRANKENMONSTER
4 (16.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 24

Αποστολέας Θέμα: ΜΟΝSTER ή FRANKENMONSTER?  (Αναγνώστηκε 6793 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
ΜΟΝSTER ή FRANKENMONSTER?
« στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 07:45:20 πμ »
Καλημέρα κύριοι. Τον τελευταίο καιρό "ξύνομαι" για μια αγορά Seiko. Μου αρέσει πολύ το monster σε πορτοκαλί πλάκα, αλλά με λίγο παραπάνω ψάξιμο που έκανα είδα ότι και το frankenmonster δεν είναι κακή λύση. Από τεχνικά χαρακτηριστικά θα έλεγα ότι το δεύτερο είναι πιο καλό. Τι πιστεύεται ότι πρέπει να διαλέξω? Δεκτές οι όποιες εναλλακτικές σε αυτό το εύρος τιμών (μέχρι 160-170 ευρώ) και πάντα σε divers style.

Φιλικά Ηλίας.
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
Απ: ΜΟΝSTER ή FRANKENMONSTER?
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 08:11:10 πμ »
Να κρατησεις το χρημα για επομενη αγορα  :) Tα εχουμε πει αυτα νομιζω... ;D
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 08:20:56 πμ »
πιασε ενα monster για μενα .

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 08:34:27 πμ »
επειδή το ψάχνω σε αυτό το έυρος χρημάτων, οι αξιόπιστες επιλογές είναι από ιαπωνία, χαρακτηριστικά μοντέλα που έχουν ξεχωρίσει από τη κάθε μία είναι:
orient mako (6500-7500)
citizen ny0040 & orca
seiko skx009 & monster
& η αμερικάνικη invicta με το pro diver που μπορείς να το βρεις με miyiota & με λίγα παραπάνω $ με ΕΤΑ, συν το russian diver μοντέλο της που είναι της μόδας.

ωστόσο υπάρχουν πολλές επίσης αμερικάνικες εταιρείες που κινούνται δυναμικά στην εκεί αγορά σε αυτές τις τιμές κ σε αυτό το στυλ ρολογιών αλλά άμα το ψάξεις περισσότερο χαόνεσαι κ δε ξέρω αν αξίζει τελικά ή όχι.

Θα σου πρότεινα να διαθέσεις λίγο χρήμα κ χρόνο παραπάνω να ψάξεις ένα seiko samurai στο ebay, είναι μακράν ποιοτικότερη επιλογή....

υπάρχουν κ πολλές ρώσσικες επιλογές αλλά δε φτάνουν τους ιάπωνες, έχουν όμως προσωπικότητα κ γοητεία

από τα 2 που αναφέρεις ψήφισα το monster γιατί είναι ποιό διακριτικό κ δε βγάζει μάτι...το άλλο μου κάνει τρασφόρμερς...

με εκτίμηση Σπύρος
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 21, 2010, 08:39:44 πμ από DragonAce »

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 08:59:53 πμ »
Να κρατησεις το χρημα για επομενη αγορα  :) Tα εχουμε πει αυτα νομιζω... ;D
Βρε Μήτσο, δεν μπορώ, το έχω ανάγκη πολύ, δεν κρατιέμαι....  :D :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 09:08:00 πμ »
επειδή το ψάχνω σε αυτό το έυρος χρημάτων, οι αξιόπιστες επιλογές είναι από ιαπωνία, χαρακτηριστικά μοντέλα που έχουν ξεχωρίσει από τη κάθε μία είναι:
orient mako (6500-7500)
citizen ny0040 & orca
seiko skx009 & monster
& η αμερικάνικη invicta με το pro diver που μπορείς να το βρεις με miyiota & με λίγα παραπάνω $ με ΕΤΑ, συν το russian diver μοντέλο της που είναι της μόδας.

ωστόσο υπάρχουν πολλές επίσης αμερικάνικες εταιρείες που κινούνται δυναμικά στην εκεί αγορά σε αυτές τις τιμές κ σε αυτό το στυλ ρολογιών αλλά άμα το ψάξεις περισσότερο χαόνεσαι κ δε ξέρω αν αξίζει τελικά ή όχι.

Θα σου πρότεινα να διαθέσεις λίγο χρήμα κ χρόνο παραπάνω να ψάξεις ένα seiko samurai στο ebay, είναι μακράν ποιοτικότερη επιλογή....

υπάρχουν κ πολλές ρώσσικες επιλογές αλλά δε φτάνουν τους ιάπωνες, έχουν όμως προσωπικότητα κ γοητεία

από τα 2 που αναφέρεις ψήφισα το monster γιατί είναι ποιό διακριτικό κ δε βγάζει μάτι...το άλλο μου κάνει τρασφόρμερς...

με εκτίμηση Σπύρος

Σπύρο Orient 7500 έχω και είμαι απολύτως ικανοποιημένος. Απλά ήθελα κάτι πιο ιδιαίτερο. SKX009 δεν μου αρέσει. Το όρκα κάτι λέει, αλλά με λίγα περισσότερα θα προτιμούσα Ecozilla. Ιnvicta δεν έχω δεί αλλά δεν ψήνομαι τόσο γιατί προτιμώ τα Ιαπωνικά καλύτερα. Το franken είναι λίγο γκουμούτζα αλλά είναι αρκετά ποιοτικό και με καλύτερο μηχανισμό από το monster. Αστα βράστα....  :-\

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 09:16:13 πμ »
σε καταλαβαίνω.............................
όσον αφορά το invicta επειδή το έχω πάρει διάφορες γνώμες, για πολλούς δίνει ποιό στιβαρή κ μασίφ αίσθηση από τα orient, δυστυχώς από κόντα δε το έχω δει κ φυσικά φορέσει...οπότε σου λέω ότι έχω διαβάσει...το βασικό μειωνέκτημα που μπορεί να βρει κάποιος είναι ότι είναι κόπια από ρόλεξ σάμπμαρίνερ, (προσωπικά δε με κόφτει αυτό..)

διαφορετικά πήγαινε σε ένα monster που είναι σχετικά φθηνό να "ξεμπερδεύεις" μιας κ το θεωρώ must για κάθε συλλογή...

αν μπορούσα να σε συμβουλέψω κάτι, εφόσον εδώ είμαστε όλοι λάτρεις του ρολογιού κ δε μπαίνουμε μία φορά να μας προτείνουν απλά ένα ρολόι στα χρήματα που διαθέτουμε ώστε να κάνουμε μία τεχνοκρατική αγορά, τότε σαν ωρολογόφιλος που είσαι follow your heart...

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 09:51:41 πμ »
Αυτή η π/,,/?ανα η καρδιά μου δεν με βοηθάει  ;D

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 10:30:25 πμ »
Πάντως απ' ότι βλέπω μάλλον το monster προτιμάτε.

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 10:47:58 πμ »
Εεεεεμ!!!!

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 10:57:20 πμ »
Παράθεση
Πάντως απ' ότι βλέπω μάλλον το monster προτιμάτε.
To αλλο ειναι σαν θερμος ρε φιλε...σαν λαστιχο 4x4
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 11:03:00 πμ »
Ημαρτον ρε που θα έλεγε και ο Γεωργίου. Κατάλαβα, κατάλαβα. Ολοι με το τερατάκι είσαστε. Προφανώς με πορτοκαλί πλάκα υποθέτω... Μitsman έχεις π.μ.

• 42mm case
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 12:23:20 μμ »
Το franken είναι λίγο γκουμούτζα αλλά είναι αρκετά ποιοτικό και με καλύτερο μηχανισμό από το monster. Αστα βράστα....  :-\

τον ίδιο μηχανισμό φοράνε...αμελητέες οι διαφορές..monster και από μένα.το ξέρεις ήδη άλλωστε ;)

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 01:03:14 μμ »
http://cgi.ebay.com/2010-SEIKO-HEAVYWEIGHT-SUMO-PRO-660FT-SCUBA-DIVER-WATCH-/320590912474?pt=Wristwatches&hash=item4aa4b51bda

Ασε Σπύρο και τον ξέρω τον τύπο. Παρακολούθα να δείς που θα κλείσει. Απλά στην παρούσα στιγμή βολεύει πάρα πολύ η ισοτιμία 1,31 κλείνει το δολ. Πρίν από 5 μήνες αγόραζα με 1,18. Πάλι συμφέρει η αγορά φυσικά από τον συγκεκριμένο.  ;)

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 01:08:00 μμ »
τον ίδιο μηχανισμό φοράνε...αμελητέες οι διαφορές..monster και από μένα.το ξέρεις ήδη άλλωστε ;)

Φιλικά Γιώργος
Το ξέρω ρε Γιώργο. Απλά πιστεύω ότι "κρατάει" λίγο καλύτερους χρόνους ο 7s36. Και το παραπάνω που πόσταρε ο Σπύρος φοράει τον 4r15 που στην ουσία είναι μετεξέλιξη του 7s36b αν δεν κάνω λάθος. Πάντως το orient 7500 που έχω μετά από 1,5 μήνα συμβίωσης έχει καλύτερη απόκλιση από τον 6r20 του premier που έχω. Πολύ καλύτερο (+3 sec). Από ότι θυμάμαι και εσύ έχεις 6r20. ;)

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 01:22:42 μμ »
Το ξέρω ρε Γιώργο. Απλά πιστεύω ότι "κρατάει" λίγο καλύτερους χρόνους ο 7s36. Και το παραπάνω που πόσταρε ο Σπύρος φοράει τον 4r15 που στην ουσία είναι μετεξέλιξη του 7s36b αν δεν κάνω λάθος. Πάντως το orient 7500 που έχω μετά από 1,5 μήνα συμβίωσης έχει καλύτερη απόκλιση από τον 6r20 του premier που έχω. Πολύ καλύτερο (+3 sec). Από ότι θυμάμαι και εσύ έχεις 6r20. ;)

τα monsterakia (έχω και το πορτοκαλί και το μαύρο) είναι στο +6 το μαύρο, +7 το πορτοκαλί..με μία ρύθμιση πάντως πιστεύω οτι άνετα πάνε στο +3 ;)
Το πρεμιέρ (6R20) από χρονομετρία είναι μαζί με το Ω (3313) ότι καλύτερο μου έχει τύχει....+1 !!!!

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 01:42:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 01:42:42 μμ »
Το πρεμιέρ (6R20) από χρονομετρία είναι μαζί με το Ω (3313) ότι καλύτερο μου έχει τύχει....+1 !!!!
Φιλικά Γιώργος

Πλάκα με κάνεις. :datz: Ρε μήπώς κονόμησα καμιά φόλα. Γιατί εγώ όλο στο -4 με 5 παίζω  :(

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 01:44:58 μμ »

Είναι το μοντέλο george_ το λινκ του οποίου πόσταρε ο Σπύρος παραπάνω, αλλά αυτό δεν είναι το Sumo. Tα αξίζει τα λεφτά του?