Επειδη κατα εναν τροπο συνεβαλα κι εγω σ αυτη την ενταση,θα ηθελα να διευκρινησω τα εξης.
Η δικη μου παρεμβαση εχει να κανει με χρονικη καθυστερηση και μονον,δεν εχω τις τεχνικες γνωσεις ν αμφισβητησω την ικανοτητα κανενος τεχνιτη.
Αναγνωριζω οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση ο Αρης δεν θα εχει κανενα οικονομικο οφελος,θα υποστηριζα μαλιστα το αντιθετο μιας κι ανελαβε κατι που του δημιουργουσε προσθετες δυσκολιες κατα την πορεια των εργασιων.
Αναλαμβανω την υποχρεωση μολις παραλαβω το ρολοι να ποσταρω τις απαραιτητες φωτο,ωστε να κριθει το αποτελεσμα και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.
Θα ηθελα να τονισω οτι δεν επιθυμουσα να γινει η παρεμβαση μου εφαλτηριο δικαστηριων και προστριβων,θεωρω εντελως αστοχο να κρινουμε ολη την δομη καποιου,ειτε απο καποιο μεμονωμενο προσον ειτε απο καποιο μεμονωμενο ελλατωμα,ας ειμαστε σφαιρικοι στις κρισεις μας ωστε να προσεγγιζουμε με αντικειμενικοτητα.
Ελπιζω να κλεισει εδω αυτη η δυσαρεστη για ολους μας υποθεση,ο καθενας εχει γνωση και κριση για να κανει τις επιλογες του.
Ζητω συγνωμη εαν τυχον προσεβαλλα καποιον με την τοποθετηση μου.