Αποστολέας Θέμα: Αυθαίρετες ή ατυχείς παρεμβάσεις σε ρολόγια από τους ωρολογοποιούς.  (Αναγνώστηκε 25538 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

constantine

• Επισκέπτης
:o για πες μας τί άλλο πρόβλημα αντιμετώπισες;
Να το εκλάβω σαν ειρωνία?
Οκ οχι
Πιστεύω οτι ξέρετε ποιά είναι η διαφορά της αυθαιρεσίας απο την ατυχή παρέμβαση και απο την ασχετοσύνη.
Εγω ξεκίνησα σαν άσχετος οταν έκανα εγγραφή στο forum.Δεν φταίω εγώ αν έμαθα κάποια πράγματα οσον αφορά την ποιότητα
μέσα σε αυτό το forum.Οταν για παράδειγμα προσπαθείς σε ενα service να σουλουπώσεις τους δείκτες σε ένα pocket διότι είναι
λίγο ξεθωριασμένο το χρώμα (μπλε της φωτιάς)χωρίς να εχεις συννενοηθεί με τον πελάτη και μετα βλέπεις τους δείκτες
να είναι μαυρομπλέ τι κάνεις αγαπητε konakis?
Ειναι πράγματα για "strela"
Εγω αγαπητοί μίλησα.Ας μιλήσουν κι άλλοι.Και μην ξεχνάτε οτι μίλησα για αυθαιρεσία.
Ευχαριστώ
Κωστας

constantine

• Επισκέπτης
Να το εκλάβω σαν ειρωνία?
Οκ οχι
Πιστεύω οτι ξέρετε ποιά είναι η διαφορά της αυθαιρεσίας απο την ατυχή παρέμβαση και απο την ασχετοσύνη.
Εγω ξεκίνησα σαν άσχετος οταν έκανα εγγραφή στο forum.Δεν φταίω εγώ αν έμαθα κάποια πράγματα οσον αφορά την ποιότητα
μέσα σε αυτό το forum.Οταν για παράδειγμα προσπαθείς σε ενα service να σουλουπώσεις τους δείκτες σε ένα pocket διότι είναι
λίγο ξεθωριασμένο το χρώμα (μπλε της φωτιάς)χωρίς να εχεις συννενοηθεί με τον πελάτη και μετα βλέπεις τους δείκτες
να είναι μαυρομπλέ τι κάνεις αγαπητε konakis?
Ειναι πράγματα για "strela"
Εγω αγαπητοί μίλησα.Ας μιλήσουν κι άλλοι.Και μην ξεχνάτε οτι μίλησα για αυθαιρεσία.
Ευχαριστώ
Κωστας

Πριν

Μετα

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
το  :o που βλέπεις είναι διότι ο Άρης έχει παρουσιάσει κατ'επανάληψη φοβερά δείγματα της εργασίας του σε διάφορα μέλη(σε εμένα προσωπικά δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια εργασία συνεπώς δεν μπορώ να εκφέρω αποψη),το φορουμ λοιπόν είναι εδώ ελευθερα και ωραία να λέμε τις απόψεις μας,τις αντιρήσεις μας κλπ.  ;)
πάντως εκπλήσσομαι με το αποτέλεσμα της δουλειάς στην συγκεκριμένη περίπτωση  :(
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
Μετά τα όσα διάβασα σχετικά με την ποιότητα της δουλειάς μου  (ευτυχώς υπάρχουν και φωτο στο forum) και την ποιότητα του χαρακτήρα μου (παράσιτο) θα ήθελα να πω δυο λόγια .
Το θέμα δεν είναι αν έγινε αυθαίρετη παρέμβαση η όχι.
Στην συγκεκριμένη παρέμβαση του ρολογιού του Κώστα ήταν ατυχής.
Όταν το παρέλαβε (πριν τρεις μήνες ) ρωτήθηκε αν είναι ευχαριστημένος και μου απάντησε όλα καλά.
Και ξαφνικά διαβάζω το κατηγορώ του.
Φυσικά δεν με είχε ενημερώσει εδώ και τόσο καιρό ότι είχε παράπονο.
Αν με είχε ενημερώσει και εγώ σφύριζα αδιάφορα τότε είχε απόλυτα δίκιο να πει ότι είπε.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μου είπε ότι το είδε μετά από δυο ημέρες από την στιγμή που το παρέλαβε αλλά δεν μου είπε τίποτα. Αν μου είχε πει (περίεργο γιατί δεν έγινε)  σίγουρα το πρόβλημα του θα είχε λυθεί.
Το σίγουρο είναι ότι όλοι μας στις δουλειές μας έχουμε αντιμετωπίσει-δημιουργήσει προβλήματα.
Όσοι με έχουν γνωρίσει αυτό που έχουν να πουν ότι δεν είμαι παράσιτο  όπως με χαρακτήρισε ο συγκεκριμένος.
Και μια απορία.
Έχεις πρόβλημα με την ποιότητα της δουλειάς μου εδώ και τρεις μήνες και με συστήνεις σε πελάτες πριν δυο μήνες
Έχεις πρόβλημα με την ποιότητα της δουλειάς μου και με επαινείς στο forum.
Εγώ την βρίσκω λίγο περίεργη αυτή την συμπεριφορά.
Αυτά τα λίγα από εμένα και σας ευχαριστώ που με ακούσατε.

Να συμπληρώσω βλέποντας την φωτο του ρολογιού τσέπης ότι το καντράν στο συγκεκριμένο ρολόι είναι αποτέλεσμα του πειράγματος του ιδίου (όπως μου είπε) που το πείραξε με γομολάστιχα.
Δεν ξέρω γιατί δεν το ανέφερε. Άλλη μια περίεργη συμπεριφορά

constantine

• Επισκέπτης
Δεν μίλησα για καντράν,μόνο για τους δείκτες
Ευχαριστώ
υγ.Την φωτο την έχει τραβήξει ο Γιάννης στο καφεδομάζωμα(με τους μαυρομπλε δείκτες)
υγ2 το καντράν δεν έχει σε αυτη την φάση δεν εχει καθαριστεί ακόμη απο μένα,θα ανεβάσω φωτο με καθαρισμένο το καντράν
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 30, 2010, 09:14:11 μμ από constantine »

director

• Επισκέπτης
Επειδη κατα εναν τροπο συνεβαλα κι εγω σ αυτη την ενταση,θα ηθελα να διευκρινησω τα εξης.
Η δικη μου παρεμβαση εχει να κανει με χρονικη καθυστερηση και μονον,δεν εχω τις τεχνικες γνωσεις ν αμφισβητησω την ικανοτητα κανενος τεχνιτη.
Αναγνωριζω οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση ο Αρης δεν θα εχει κανενα οικονομικο οφελος,θα υποστηριζα μαλιστα το αντιθετο μιας κι ανελαβε κατι που του δημιουργουσε προσθετες δυσκολιες κατα την πορεια των εργασιων.
Αναλαμβανω την υποχρεωση μολις παραλαβω το ρολοι να ποσταρω τις απαραιτητες φωτο,ωστε να κριθει το αποτελεσμα και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.
Θα ηθελα να τονισω οτι δεν επιθυμουσα να γινει η παρεμβαση μου εφαλτηριο δικαστηριων και προστριβων,θεωρω εντελως αστοχο να κρινουμε ολη την δομη καποιου,ειτε απο καποιο μεμονωμενο προσον ειτε απο καποιο μεμονωμενο ελλατωμα,ας ειμαστε σφαιρικοι στις κρισεις μας ωστε να προσεγγιζουμε με αντικειμενικοτητα.
Ελπιζω να κλεισει εδω αυτη η δυσαρεστη για ολους μας υποθεση,ο καθενας εχει γνωση και κριση για να κανει τις επιλογες του.
Ζητω συγνωμη εαν τυχον προσεβαλλα καποιον με την τοποθετηση μου.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
...Αναγνωριζω οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση ο Αρης δεν θα εχει κανενα οικονομικο οφελος,θα υποστηριζα μαλιστα το αντιθετο μιας κι ανελαβε κατι που του δημιουργουσε προσθετες δυσκολιες κατα την πορεια των εργασιων.

Αυτο παρακαλω να σημειωθη μιας και τα παρασιτα (οπως κατηγορηθηκα οτι ειμαι) το μονο που εχουν ως σκοπο το κερδος εις βαρος των αλλον.
Δημητρη δεν μου χρωστας εσυ εγω σου χρωσταω ενα μεγαλο ευχαριστω για την εμπιστοσυνη σου.
Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
Μέχρι τώρα ο Άρης έχει αναλάβει τρία δικά μου ρολόγια. Παράπονο κανένα. Πλήρης ενημέρωση για όλες τις εργασίες και το κόστος αυτών πριν εκτελεστούν για το αν είμαι σύμφωνος. Το αποτέλεσμα ήταν πάντα άψογο!!!

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αυθαίρετη παρέμβαση
« Απάντηση #28 στις: Νοέμβριος 30, 2010, 09:54:06 μμ »
Τα σχόλια δικά σας μετα απο αυτό που θα δείτε.Εχουν περάσει 3 μήνες απο τότε που πάρθηκε η απόφαση να μην
πειραχτεί το καντράν.(Η το στέλνουμε Ιταλία ή το αφήνουμε όπως είναι.) Μετα το service στον μηχανισμό και τον -αυθαίρετο- καθαρισμό του καντράν αυτα είναι τα αποτελέσματα.
Εγω πάντως αρρώστησα.Στον τεχνίτη που το έκανε δεν είπα κουβέντα.Πληρώθηκε κανονικά το πήρα έφυγα
και ούτε θα με ξαναδεί.
Πριν
[/URL]

[/img]

Μετά
[/URL]

[/img]

Το χρώμα έφυγε όλο καθώς και οι λέξεις πάνω απο το 6 _SELF WINDING SHOCKPROTECTED-
Δεν πειράζει υπάρχει το- WALTHAM 100- μου είπε ο τεχνίτης
Τα συμπεράσματα δικά σας

Τον καθαρισμό ποιος τον έκανε??

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί άλλαξε ο τίτλος του θέματος...στην αρχή αναφέρονται και άλλοι τεχνίτες που έκαναν ατυχείς παρεμβάσεις...για κάθε έναν θα πρέπει να γίνετε ξεχωριστό θέμα?? αν ναι θα παρακαλούσα κάποιον mod να διασπάσει το θέμα, για να είναι ποιο ξεκάθαρο ποιος έκανε τι....

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος dvamv

• 38mm case
    • Προφίλ
Εδωσα πριν λιγο καιρο ένα Orient του 1972 για service σε γνωστό μαστορα που βρισκεται στο κεντρο της Αθηνας
Αποτέλεσμα: το ρολόι ''τρέχει'', αφησε την μισή σκουριά που ειχε επάνω, και το τζαμακι θαμπωνει πολλές φορές την ημέρα και μετα απο 20-30 λεπτά εξαφανιζεται

director

• Επισκέπτης
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί άλλαξε ο τίτλος του θέματος...στην αρχή αναφέρονται και άλλοι τεχνίτες που έκαναν ατυχείς παρεμβάσεις...για κάθε έναν θα πρέπει να γίνετε ξεχωριστό θέμα?? αν ναι θα παρακαλούσα κάποιον mod να διασπάσει το θέμα, για να είναι ποιο ξεκάθαρο ποιος έκανε τι....

Φιλικά Γιώργος

Σ αυτο συμφωνω απολυτα,εν θελουμε να εχουμε ισονομια θα πρεπει ν αναφερονται <ατυχες στιγμες> και αλλων.

Αποσυνδεδεμένος sol invictus

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Αυθαίρετη παρέμβαση
« Απάντηση #32 στις: Νοέμβριος 30, 2010, 10:11:13 μμ »

Τον καθαρισμό ποιος τον έκανε??

Φιλικά Γιώργος

Εμένα με παραξενεύει το γεγονός ότι υπονοείται ότι ο καθαρισμός έγινε από τον τεχνίτη που είχε το ρολόι στα χέρια του και τελικά φαίνεται ότι έγινε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη με γομολάστιχα. Αν όντως αυτή είναι η πραγματικότητα, η όλη αναφορά μοιάζει κακοπροαίρετη.
Time, the opponent that has beaten them all...

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
Σ αυτο συμφωνω απολυτα,εν θελουμε να εχουμε ισονομια θα πρεπει ν αναφερονται <ατυχες στιγμες> και αλλων.

Μα στην αρχή του θέματος αναφέρεται άλλος τεχνίτης....και το θέμα έχει τίτλο "Aris911....."

Φιλικά Γιώργος

director

• Επισκέπτης
Μα στην αρχή του θέματος αναφέρεται άλλος τεχνίτης....και το θέμα έχει τίτλο "Aris911....."

Φιλικά Γιώργος

φιλε Γιωργο λεμε το ιδιο,να μην υπαρχει αναφορα ονοματος στην αρχη του συγκεκριμενου θεματος.

Αποσυνδεδεμένος apo1

• 40mm case
    • Προφίλ
Και γω πολυ θετικη γνωμη εχω απο τον Αρη !
Υ.Γ και πολυ λογικες χρεωσεις!!!

constantine

• Επισκέπτης
Επειδη εχει γίνει μπέρδεμα σας λεω
Τον καθαρισμό στο wrist waltham 100j στο καντράν(σβήσιμο κατ'εμε) το έκανε ο Αρης χωρίς να με ρωτήσει.(αυθαιρετώντας)
Το pocket φαίνεται καλα στην πιο πάνω φωτο πριν και μετά και αναφέρθηκα μόνο στους δείκτες -οχι στο καντράν το οποίο καθάρισα εγω καιρό αργότερα απο την ημέρα παραλαβής και το οποίο το είδε ο Αρης οταν του το ξαναπήγα για να το επιχρυσώσει διότι είχε φθαρεί ο χρυσός κατα το γυάλισμα της κάσας-
.Σε αυτές τις φωτο δεν φαίνεται ο καθαρισμός του καντράν.
Εγινε κατανοητό τωρα?
Δεν θέλω να γράψω κι αλλες αυθαιρεσίες εκτός κι αν με τσιτώσετε οπως προσπαθεί να κάνει ο georges και κάποιοι άλλοι.
ευχαριστώ
Κωστας

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
Επειδη εχει γίνει μπέρδεμα σας λεω
Τον καθαρισμό στο wrist waltham 100j στο καντράν(σβήσιμο κατ'εμε) το έκανε ο Αρης χωρίς να με ρωτήσει.(αυθαιρετώντας)
Το pocket φαίνεται καλα στην πιο πάνω φωτο πριν και μετά και αναφέρθηκα μόνο στους δείκτες -οχι στο καντράν το οποίο καθάρισα εγω καιρό αργότερα απο την ημέρα παραλαβής και το οποίο το είδε ο Αρης οταν του το ξαναπήγα για να το επιχρυσώσει διότι είχε φθαρεί ο χρυσός κατα το γυάλισμα της κάσας-
.Σε αυτές τις φωτο δεν φαίνεται ο καθαρισμός του καντράν.
Εγινε κατανοητό τωρα?
Δεν θέλω να γράψω κι αλλες αυθαιρεσίες εκτός κι αν με τσιτώσετε οπως προσπαθεί να κάνει ο georges και κάποιοι άλλοι.
ευχαριστώ
Κωστας

Δεν προσπαθώ να τσιτώσω κανέναν. Έκανα κάποιες ερωτήσεις γιατί για μένα κάποια πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα όπως τα έγραψες.
Επίσης έγραψα την θετική άποψή μου για τον συγκεκριμένο τεχνίτη όπως έγραψες εσύ την δική σου αρνητική. Δεν κατάλαβα οτι πρέπει ντε και καλά πρέπει να συμφωνώ με την δική σου άποψη.
Την ερώτηση για την γομαλάκα δεν μου την απάντησες για το τι εννοείς.

Φιλικά Γιώργος

constantine

• Επισκέπτης
Δεν προσπαθώ να τσιτώσω κανέναν. Έκανα κάποιες ερωτήσεις γιατί για μένα κάποια πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα όπως τα έγραψες.
Επίσης έγραψα την θετική άποψή μου για τον συγκεκριμένο τεχνίτη όπως έγραψες εσύ την δική σου αρνητική. Δεν κατάλαβα οτι πρέπει ντε και καλά πρέπει να συμφωνώ με την δική σου άποψη.

Φιλικά Γιώργος

Οταν πηγαινα κάποιο ρολόι για service (και στον ξαδερφό μου εγινε)μου έλεγε οτι έβρισκε μεσα γομαλάκα υπονοώντας οτι κάποιος προηγούμενος τεχνίτης εκανε αυθαιρεσία με γομαλάκα μεσα στον μηχανισμό.

constantine

• Επισκέπτης

Φιλικά Γιώργος

Η δική μου δεν είναι άποψη είναι απόδειξη η οποία φαίνεται στις φωτό
Πριν μπλε δείκτες
Μετα μαυρομπλε δείκτες