Κοιτα συμπτωση, πριν κανενα μηνα ειχα και εγω αυτο το διλημμα,ηθελα `η το portofino chronograph iw378303 `η το portugese chronograph iw371438 παντα σε μαυρη πλακα με μαυρα κοντερ.Το εψαξα παρα πολυ σε πολλα μαγαζια,οι εκπτωσεις επεζαν απο 10% εως ο καλυτερος σε 25%,μην ακουτε διαφορους να λενε 30 και 40 %,δεν υπαρχουν αυτες οι εκπτωσεις,γιατι πολυ απλα εκει καπου ειναι και το κερδος των καταστηματων,αυτοι δεν θα βγαλουν τιποτα?Τελικα αφου ειχα διαβασει και εγω αυτα περι μηχανισμων και ΕΤΑ ηξερα οτι το portugese ειχε καλυτερο μηχανισμο απο το portofino, ETA βεβαια κι`αυτος αλλα με αρκετα in house μερη μεσα του,γι`αυτο ειχαν και διαφορα 1500 ευρω,αλλα ειχα και το διλημμα μεσα μου αν αξιζουν τοσα χρηματα για το portugese,δεν μας τρεχουν και απ`τα μπατζακια τα ευρω.Eλα ομως που το portofino δεν με ικανοποιουσε πληρως,τελικα κανοντας μια τελευταια βολτα σε γνωστο δρομο της αθηνας επισκεπτομαι ενα γνωστο καταστημα και πεφτει το ματι μου στο Baume&Mercier Classima Executives Ref.8733 με μαυρη πλακα,ασημι κοντερ και λατινικους χαρακτηρες,καταπληκτικο και φινετσατο ρολοι.Τελικα αυτο πηρα και σε μιση τιμη απο το ΙWC portugese.Προς θεου δεν αμφισβητω τα IWC αλλα κι αυτο που πηρα ειναι κουκλα και μου αρεσε εξισου με το portugese.Σου προτεινω να δεις και το Baume και καλη επιλογη!