Αποστολέας Θέμα: ΣΔΟΕ "ΜΑΪΜΟΥΔΩΝ"!!  (Αναγνώστηκε 14710 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

seamasterchrono

• Επισκέπτης
Απ: ΣΔΟΕ "ΜΑΪΜΟΥΔΩΝ"!!
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 16, 2010, 11:16:39 πμ »
στα καταστηματα ρολογιων δεν νομιζω να γινεται κατι παρομοιο..... Θα ήταν πολύ μεγάλο σκάνδαλο. Αν και νομιζω ότι κάτι ειχε ακουστει για κάποιο καταστημα στην ''πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικου κρατους''.... 

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 16, 2010, 11:41:58 πμ »
Προχώ η Αίγινα.

Φιλικά
Δημήτρης

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 16, 2010, 11:51:10 πμ »
sorry εκανα λαθος.... Εννοουσα το Ναύπλιο !

Αποσυνδεδεμένος wolf

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 01:23:58 μμ »
Τους πωλητές των μαϊμούδων κάποιοι τους προμηθεύουν που τα φέρνουν με κοντέινερ. Και δεν είναι μαύροι ή Πάκι. Ας πιάσουν αυτούς και μετά ας δούμε πόσοι θα απομείνουν στο δρόμο.

Φιλικά
Δημήτρης

Εκει ειναι ολη η ουσία +1000

Αυτοι που τα πουλάνε για ένα μεροκάματο πάνε απλά. Αυτες οι τεράστιες ποσότητες κάπως ερχονται από το εξωτερικό, κάπως εκτελωνίζονται, κτλ κτλ κτλ. Σίγουρα αυτές τις δουλειες δεν τις κάνουν οι συμπαθεστάτοι μαυροι και πακιστανοί ...

Αποσυνδεδεμένος wolf

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 01:32:21 μμ »
sorry εκανα λαθος.... Εννοουσα το Ναύπλιο !

Καλά τα λες δεν εκανες λάθος, το Ναύπλιο είναι και η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας και η πόλη στην οποία έχει κυκλοφορήσει η φήμη για μαγαζί που πουλούσε και μαιμουδες ρολόγια μαζί με το original.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 01:55:18 μμ »
O bb έχει δίκιο.
Πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος ήταν η Αίγινα (11/11/1826). Το Ναύπλιο έγινε πρωτεύουσα το 1830. Ο λόγος που δεν είναι πολύ γνωστό είναι ότι δεν είχε γίνει ακόμη η συνθήκη του Λονδίνου ώστε να μας αναγνωρίσουν "επίσημα" οι ξένοι ως ανεξάρτητο κράτος.
Αλλά εμείς χεστήκαμε  ;D , για την Ελλάδα  η πρώτη πρωτεύουσα ήταν η Αίγινα.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 19, 2010, 09:11:55 πμ »
κατι σχετικο με την αντιμετωπιση του φαινομενου..

http://nickhacko.blogspot.com/2010/07/rolex-dont-mess-with-us-mr-tran.html
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 19, 2010, 11:15:01 πμ »
Η πιο μεγάλη Πίτσα Ρόλεξ.

Φιλικά
Δημήτρης

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 18, 2012, 08:07:13 μμ »
Στην Ευρώπη όταν βλέπουμε την ένδειξη CE καταλαβαίνουμε ότι το προϊόν πληροί τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας, αλλά οι Κινέζοι είναι πονηροί ... έχουν πλασάρει ένα πολύ όμοιο σήμα CE που σημαίνει απλά China Export και ξεχωρίζει με το αυθεντικό μόνο στις λεπτομέρειες της γεωμετρίας (προφανώς για να παραπλανούν τους Ευρωπαίους καταναλωτές).
Δείτε το παρακάτω link για να μάθετε να τα ξεχωρίζετε. Πολύ προσοχή λοιπόν στα Jumbo και όχι μόνο ...

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 19, 2012, 10:14:00 μμ »
Ρε, τους Κινέζους....

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δεκέμβριος 20, 2012, 06:52:46 πμ »
Οι Κινέζοι φτιάχνουν παπάδες και με φοβερή ποιότητα, αν κάνουν πως ξανοίγονται. Ήδη τα αεροπλάνα που ταξιδεύουμε και οι περισσότεροι κινητήρες πυραύλων κατασκευάζονται στα εκεί "δυτικά" εγοστάσια... Απλά τους τα πήγαν εκεί για συμφωνία κυρίων (σχεδόν το 70% της παγκόσμιας παραγωγής), γιατί αν τους αφήνανε να ξανοιχτούν ελεύθερα στις διεθνείς αγορές αεροσκαφών, πυραύλων, βαποριών και οχημάτων, ήδη οι δυτικοί κολοσσοί θα είχαν σβήσει. Προσοχή λοιπόν, κάνουν και φτηνομ@λ@κίες μεν, αλλά αν ανοίξουν τα δόντια τους πολύ εκτός των συνόρων τους, καήκαμε... Έχω δει και ακούσει hi-end στερεοφωνικό συγκρότημα Κινεζικής σχεδίασης και κατασκευής στο 1/3 της τιμής αντίστοιχων δυτικών ιερών τεράτων, και χλώμιασα...
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δεκέμβριος 20, 2012, 09:04:09 πμ »
Οι Κινέζοι φτιάχνουν παπάδες και με φοβερή ποιότητα, αν κάνουν πως ξανοίγονται. Ήδη τα αεροπλάνα που ταξιδεύουμε και οι περισσότεροι κινητήρες πυραύλων κατασκευάζονται στα εκεί "δυτικά" εγοστάσια... Απλά τους τα πήγαν εκεί για συμφωνία κυρίων (σχεδόν το 70% της παγκόσμιας παραγωγής), γιατί αν τους αφήνανε να ξανοιχτούν ελεύθερα στις διεθνείς αγορές αεροσκαφών, πυραύλων, βαποριών και οχημάτων, ήδη οι δυτικοί κολοσσοί θα είχαν σβήσει. Προσοχή λοιπόν, κάνουν και φτηνομ@λ@κίες μεν, αλλά αν ανοίξουν τα δόντια τους πολύ εκτός των συνόρων τους, καήκαμε... Έχω δει και ακούσει hi-end στερεοφωνικό συγκρότημα Κινεζικής σχεδίασης και κατασκευής στο 1/3 της τιμής αντίστοιχων δυτικών ιερών τεράτων, και χλώμιασα...

Συμφωνώ και επαυξάνω! Σχεδόν όλα τα προϊόντα τους έχουν πολύ καλό δείκτη VFM (value for money) με την έννοια ότι παίρνεις περισσότερα από ότι πληρώνεις!

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δεκέμβριος 20, 2012, 10:09:05 πμ »
Όπως έχουμε ξαναπει, όλα είναι θέμα προδιαγραφών και τελικού ελέγχου. Αν η Nasa αποφασίσει να φτιάχνει διαστημόπλοια στην Κίνα και προσφέρει το know how, τον σχεδιασμό και την επίβλεψη, το τελικό προιόν θα είναι ολόιδιο με αυτό που φτιάχνουν στην Αμερική. Αν απλά τους πει "φτιάξτε μου ένα διαστημόπλοιο", τότε κλάφτα Χαράλαμπε.

Πάντως τα τελευταία χρόνια, στα low end προιόντα δικού τους σχεδιασμού και εκτέλεσης, έχουν σημειώσει θεαματική βελτίωση.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δεκέμβριος 20, 2012, 10:31:22 πμ »
Πάντως επειδή το post του Μήτσου με το CE είναι ενδιαφέρον και σημαντικό να ξεχωρίζει, Θοδωρή δεν το κάνεις νέο νήμα;