Αποστολέας Θέμα: ΣΔΟΕ "ΜΑΪΜΟΥΔΩΝ"!!  (Αναγνώστηκε 14711 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
ΣΔΟΕ "ΜΑΪΜΟΥΔΩΝ"!!
« στις: Σεπτέμβριος 11, 2010, 10:40:01 πμ »
ΠΡΟΣΟΧΗ- ΠΡΟΣΟΧΗ!! :D
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/43353/tha-dioketai-kai-opoios-agorazei-proioda-maimou/

Θέλουμε δεν θέλουμε θα γίνουμε "Ευρωπαίοι"....

Όχι "κινεζιές" και "hommages" λοιπόν πλέον από "μαυρούληδες", νετ, eμπέηδες και λοιπούς "αφανείς πονηρούς". Μόνο από τις μπουτίκ των εταιρειών. Διότι αλλιώς η "σπαθα" της Δικαιοσύνης θα πέσει αμείλικτη επί των κεφαλών μας, μόλις τα αρμόδια όργανα του νέου υπο ίδρυση σώματος δίωξης "μαϊμούδων" αντιληφθούν και ξεχωρίσουν την "μαϊμού" από το ορίτζιναλ.
Τώρα αν και πώς θα το καταφέρουν, είναι άλλο άσχετο θέμα. Προς το παρόν δεν απασχολεί. "Θα τα βρει η Υπηρεσία"!! ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος spentgr

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: ΣΔΟΕ "ΜΑΪΜΟΥΔΩΝ"!!
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 11, 2010, 11:32:25 πμ »
Θα κλείσουν και το internet? ή θα ποιάνουν και όσους αγοράζουν από εκεί?
Δούλοι γάρ καί δεσπότης ούκ άν ποτε γένοιντο φίλοι - Πλάτων

Όποιος έχει ένα ρολόι, ξέρει τι ώρα είναι. Όποιος έχει δύο, δεν ξέρει - Sacha Guitry

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 11, 2010, 12:13:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 11, 2010, 02:45:29 μμ »
πλάκα μας κάνουν? εδώ δε μπορούν να διαφυλάξουν τα σύνορα από τους μετανάστες κ το ακμάζων παρεμπόριο κ θα φταίμε μετά κ μεις αν αγοράζουμε προιόντα μαιμούδες?
υγ. άμα μου κόβει απόδειξη για το μαιμού εγώ θα έιμαι καλυμένος? ε ρε τί πάμε κ ψηφίζουμε!!!

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 11, 2010, 05:19:54 μμ »
Ερώτηση κρίσεως:
Αν ο Χ-Ψ μικρομεσαίος "κοσμηματοπώλης-ειδηδωράς", με κανονικό μαγαζί έχει στην βιτρίνα του και πουλά "FANERAI", είναι νόμιμος κατά το ελληνικό κράτος αν έχει ταμειακή, κόβει αποδείξεις και πληρώνει ΦΠΑ??  ??? (Το παράδειγμα δεν είναι "μαϊμού", είναι πραγματικό!)
Διευκρίνηση: Προσοχή! Το "FANERAI" δεν είναι Panerai. Δεν το γράφει στο καντράν...!!  ;D ;D

Παρακαλώ οι απαντήσεις σας να είναι επαρκώς αιτιολογημένες, βασισμένες στο απλούστατο φορολογικό νομικό πλαίσιο της χώρας μας... :D :D

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 11, 2010, 06:17:53 μμ »
Ηλία γιατί να πουλάει  "FANERAI"; Το δικό μου πραγματικό παράδειγμα έχει να κάνει με μαγαζί που πουλάει fake αθλητικά παπούτσια και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από εφορία. Αν μπει η γιαγιά και αγοράσει παπούτσια για τα εγγόνια της, πάρει την αποδειξη ταμειακής και στη συνέχεια το νέο σώμα της κάνει έλεγχο, θα τιμωρηθεί;
Και επειδή έχω δει τέτοιες συζητήσεις στην τηλεόραση οι αρμόδιοι δεν έχουν καμμια επαφή με ην πραγματικότητα. Η αυτό θέλουν να μας δείξουν. Νομίζουν ότι τα fake τα ψωνίζει ο κόσμος σε σκοτεινά υπόγεια και με διαδικασίες που βλέπουμε σε αμερικάνικες σειρές για την πώληση όπλων ή ναρκωτικών.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 11, 2010, 06:26:00 μμ »
Φυσικά δεν χρειάζεται να τονίσω ότι είμαι αντίθετος σε οτιδήποτε fake και οτιδήποτε παράνομο. Αλλά όταν πωλούνται τέτοια προϊόντα ο αγοραστής μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να είναι και θύμα αφού νομίζει ότι πήρε αυτό που γράφει το ταμπελάκι. Δηλαδή και δεν τον προστάτεψαν όπως έπρεπε και θα τον κυνηγήσει ο νέος ΣΔΟΕς. 

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 11, 2010, 09:20:32 μμ »
Αντι να πιάσουν τους Μαυρούληδες θα πιάσουν τον καταναλωτή?
Στην τσιμισκή κάθε βράδυ στήνουν 10άδες πάγκους, κάθε 2 m έχει και 2-3.
Τώρα που είναι η ΔΕΘ μόνο εξαφανίστηκαν.
Θα πήρατε χαμπάρι βέβαια φέτος πόσα απο αυτά τα πλαστικά ρολογάκια πουλήθηκαν έτσι?
Τα δίναν 8-10 €( χαλούσαν σε μία εβδομάδα-και πολύ λεω) και αν έπαιρνες πολλά η τιμή έπεφτε.
Μία λουόμενη δίπλα μου έλεγε ότι πήρε όλα τα χρώματα(καμιά 20-30) και τις τα έκανε 4 € το ένα.
Τι κόστος έχουν άραγε αυτά?
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος nikosp

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 11, 2010, 10:54:43 μμ »
Τι κόστος έχουν άραγε αυτά?
Απίστευτο κόστος
Αυτα είναι υπερβολικα μεγάλης  παραγωγής
Αγόρασα απο το ΝΕΤ κάποιο ψηφιακό με κόστος αν θυμάμαι καλλά περί τα 3 Δολλάρια μαζύ μετα έξοδα αποστολής από την Κίνα
Περιττό να σου πώ ότι δουλεύει ακόμα
Breil Manta
Philip watch
Zenith varius models Omega idem Varius vintage pocket watches etc.etc

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 11, 2010, 11:00:45 μμ »
Δηλαδή αν είναι έτσι, ούτε 0,5 € κόστος δεν έχουν.
Και τα πουλάν 8-10 € με κέρδος πάνω από 1500 %.
Ε ρε τι βγάζουν τα κοπρ..α! >:(
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 12, 2010, 06:07:58 μμ »
Τους πωλητές των μαϊμούδων κάποιοι τους προμηθεύουν που τα φέρνουν με κοντέινερ. Και δεν είναι μαύροι ή Πάκι. Ας πιάσουν αυτούς και μετά ας δούμε πόσοι θα απομείνουν στο δρόμο.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος spentgr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 09:57:48 πμ »
Βρε αφήστε τους μαυρούκους να δουλεύουν. Γενικά 99% του κόσμου ξέρει ότι είναι μαϊμούδες.
Εγώ που μένω και στην Αγία Βαρβάρα το βιώνω κανονικά αυτό. Έχω δει και γνωστούς, μα πάρα πολύ γνωστούς ηθοποιούς να ψωνίζουν από αυτά τα μαγαζιά. Η ουσία είναι να μην σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και σου λένε ότι είναι γνήσιο ενώ δεν είναι, γιατί αυτό είναι απατεωνιά. Όταν το ξέρεις άστους να πουλάνε

Όποιος έχει ένα ρολόι, ξέρει τι ώρα είναι. Όποιος έχει δύο, δεν ξέρει - Sacha Guitry

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 10:11:51 πμ »
εντυπωση μου κανει για πιο λογο δεν πανε να κλεισουν τα γνωστα 10δες καταστηματα με replicas αθλητικων ειδων, ρουχων, παπουτσιων, γιαλιων ηλιου , ρολογιων και λοιπων αξεσουαρ τα οποια πωλουντε χωρισ καμμια αποδειξη.... Εγω απο απορια εκανα μια βολτα αρχες καλοκαιριου και ειδα παρα πολυ κοσμο να ψωνιζει εκει.....

Αποσυνδεδεμένος spentgr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 10:41:17 πμ »
εντυπωση μου κανει για πιο λογο δεν πανε να κλεισουν τα γνωστα 10δες καταστηματα με replicas αθλητικων ειδων, ρουχων, παπουτσιων, γιαλιων ηλιου , ρολογιων και λοιπων αξεσουαρ τα οποια πωλουντε χωρισ καμμια αποδειξη.... Εγω απο απορια εκανα μια βολτα αρχες καλοκαιριου και ειδα παρα πολυ κοσμο να ψωνιζει εκει.....
Εγώ που έχω δει προσπάθειες, μιλάμε με το που σκάει μύτη κανένα ΣΔΟΕ, με τη μια το μαθαίνουν όλοι και κλείνουν τα μαγαζιά. Αμέσως μαζεύονται και κάνουν διαδήλωση και μη σου πω ότι είναι και ο δήμαρχος μαζί........τις προάλες πέφτανε πέτρες.........άλλο κράτος είναι εκεί και σου λένε και οι αρχές.....πού να πάμε τώρα αφού εκεί γίνεται χαμός, άσε που άμα τους κλείσοουν, μετά οι πιο πολλοί θα κλέβουν ή θα πουλάνε ναρκωτικά...........

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 11:05:21 πμ »
Εγώ που έχω δει προσπάθειες, μιλάμε με το που σκάει μύτη κανένα ΣΔΟΕ, με τη μια το μαθαίνουν όλοι και κλείνουν τα μαγαζιά. Αμέσως μαζεύονται και κάνουν διαδήλωση και μη σου πω ότι είναι και ο δήμαρχος μαζί........τις προάλες πέφτανε πέτρες.........άλλο κράτος είναι εκεί και σου λένε και οι αρχές.....πού να πάμε τώρα αφού εκεί γίνεται χαμός, άσε που άμα τους κλείσοουν, μετά οι πιο πολλοί θα κλέβουν ή θα πουλάνε ναρκωτικά...........

Eαν κανουνε διακρισεις τοτε παντα θα βασιλευει η ''αναρχια'' στην αγορα.... Σιγουρα δεν έχω ''ουτοπικες προσδοκίες'' αλλα δεν εχει αδικο ο Σαρκοζι τελικα !!!

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 12:54:09 μμ »
Eαν κανουνε διακρισεις τοτε παντα θα βασιλευει η ''αναρχια'' στην αγορα.... Σιγουρα δεν έχω ''ουτοπικες προσδοκίες'' αλλα δεν εχει αδικο ο Σαρκοζι τελικα !!!

Αχαχούχαααα!! Ανοίγεις μεγάλο και βαθύ "πηγάδι" τώρα...  ;D

Αποσυνδεδεμένος rugged

• 40mm case
    • Προφίλ
    • Rugged
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 12:58:37 μμ »
Το θέμα της "μαϊμούς" πλέον είναι πολύ ρευστό.
Τους φταίνε τώρα και οι μικροπωλητές του Συντάγματος που τουλάχιστον βοηθάνε και στη ροή χρήματος?
Αυτός που αγοράζει LV από μαύρο δε θα αγοράσει τσαντούλα από την boutique της Βουκουρεστίου.

Εκτός από κραχτές απομιμήσεις τύπου "Nikf", "Fanerai", "Abidas", κτλ, έχετε δει που ράβονται πλεόν τα πανάκριβά σας κουστούμια Armani, τα πουκάμισα Boss, τα Burberry, τα Prada, κτλ?
Τουρκία, Βαλκάνια, Hong Kong, Ινδία. Τώρα κάποιος θα πει ότι το πατρόν είναι της μαμάς εταιρείας.
Οκ πάσο. Η ποιότητα του πανιού, το ράψιμο, η παραγωγή, η αποθήκευση, πρότυπα εργοστασίων τύπου ISO??

Όταν μεγάλο πολύ γνωστό και ακριβό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας πουλάει τη γραβάτα 120€, την οποία γραβάτα του την έραψε φίλος που έχει μια μικρή βιοτεχνία στη Ν.Σμύρνη με κόστος κάτω των 10€ και απλά βάζει την ετικέτα του και "Made in Italy", αυτό δεν είναι μαϊμουδιά?
Όταν δερμάτινα είδη Mont Blank εισάγονται από Hong Kong, αυτό τι είναι?
Όταν "γνήσια" Prada από boutique γράφουν "Made in Romania και δεν ξέρω τι", αυτά είναι original?

Φίλοι μου δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχει "μαϊμού" και "original".

Εκτός βέβαια αν αγοράσεις μια Lamborghini η οποία κατασκευάζεται μόνο στην Ιταλία!!

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 06:08:53 μμ »
Θα συμφωνήσω με τον Rugged. Ειμαι Καλλιφόρνια. Εδώ να δεις τί κοροϊδία γίνεται. Ολα είναι μαϊμούδες. Ολες οι γνωστές μάρκες πολυτελείας made in China, made in Vietnam και στην καλύτερη περίπτωση είδα και made in Romania. Το καλύτερο που είδα χθες σε μεγαλο SuperMarket, εδώ στο Los Angeles.... Τα γνωστά κρουασαν 7Days (ναι τα δικά μας) με μεγάλα γράμματα Vivartia και με μικρότερα made in Mexico !!!

Δεν υπάρχει πια χώρα κατασκευής, ούτε εταιρεία ούτε τίποτα. Ολος ο ολανήτης μια ακαθόριστη μαύρη αγορά.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 16, 2010, 02:39:00 πμ »
Το θέμα είναι μην την πληρώσει ο ανυποψίαστος καταναλωτής, ο οποίος θα αγοράσει από κάποιον πάγκο, κάποιο ρολόι, που το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι η τιμή του... Δηλ. στα καλά καθούμενα, θα πληρώσει  κερ@&)%#%κα, για κάτι που δε γνώριζε και είχε άγνοια;
Ας ασχοληθούν πρώτα με τα καταστήματα, που πουλάνε ελεύθερα , τέτοια είδη..

Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 16, 2010, 10:53:31 πμ »
Τι να πει κανείς, όταν τα ντεμέκ official μαγαζιά ρούχων πουλάνε μαιμούδες? Εχει βουήξει η Θεσσαλονίκη με τα μαγαζιά της Τσιμισκή που πουλούσαν κουστούμια επώνυμα κάτι χιλιάδες και ήταν όλα Βουλγάρικα!!!!! Μάλιστα ένα έκλεισε γιατί το "τσιμπήσαν". Το ΣΔΟΕ (από κάποια γνωστή μου υπάλληλο) ξέρει και άλλα μαγαζιά που έχουν κράχτες κανα δύο κουστούμια στην βιτρίνα και όλα τα υπόλοιπα είναι μαιμουδάκια. Αλλά δεν κουνιέται κανείς. Να πληρώσω κάτι που θέλω ως γνήσιο αλλά να μου φεσώσουν την μαιμού? Οχι ρε φίλε δεν παίζει. Μαύρο στο μαυρογιαλούρο. Και αν εγώ αγοράσω κάτι από μαγαζί μαιμού και κόψει απόδειξη νόμιμη τι γίνεται, οέο?
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.