Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα !
Δεν βρήκα κάπου , κάποιο section να συστηθώ οπότε το κάνω απο εδώ !
Είμαι ο Δημήτρης , γεννηθείς το 1980 ...
Παλιός στο Internet , νέος στο Forum σας !
Μπήκα στην παρέα σας για να βρω γνώμες-απόψεις για το επόμενό μου ρολόι !
Όταν ήμουν στο δημοτικό ο πατέρας μου μου αγόρασε ένα πράσινο Flik-Flak !
Είμουν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ για το ρολόι μου ! Καλό όμορφο και το μόνο θέμα του είναι ότι το Case σκούργιασε τοπικά και το λουράκι του ήταν υφασμάτινο με χοντρή πετονιά και όταν πήγα στο γυμνάσιο .... δεν μου έκανε ...
Τότε μου αγόρασαν ένα όμορφο , ελαφρύ Carrera ! Με μπρασελέ και ήταν το καμάρι μου στο γυμνάσιο-λύκειο ! ποτέ δεν χάλασε , μόνο μπαταρία ζητούσε ! Ξέφτυσε το χρώμα κάπου , το χρυσαφί αλλά δεν με ένοιαζε....
Στο πανεπιστήμιο είχα την δική μου χρηματοδότηση και είδα και μου άρεσε ένα όμορφο Seiko !
Έτσι το 1999 αγόρασα ένα Seiko Kinetic Autorelay
Αυτό :
Μαγεύτηκα από αυτό το ρολόι ... είχε τότε μετρητά 168.000 Δραχμές ! Τα μάζεψα με ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΠΟ και ένα όμορφο πρωί ήμουν έξω από κεντρικό κοσμηματοπωλείο της Πανεπιστημίου...
Μου το έφτιαξε στα μέτρα μου , το φόρεσα και καμάρωνα σαν "γύφτικο σκεπάρνι" !
Επειδή όταν είμαι εκτός σπιτιού το φοράω ΠΑΝΤΑ , και έκανα αρκετό ποδήλατο , χρειάστηκε 2-3 φορές να αλλάξω τους πείρους που κρατάνε το μπρασελέ στην κάσα ! Αυτό έγινε ΔΩΡΕΑΝ από το Service της Seiko !
Σε κάνα χρόνο από τώρα , θα επέλθει το μοιραίο ! Θα μπει η ΚΟΥΛΟΥΡΑ και πρέπει να βρω ΝΕΟ σύντροφο στον αριστερό μου καρπό ! Είναι κάτι σαν σύντροφος το ρολόι σε ξεχωριστές σελίδες του βιβλίου της ζωής ...
Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι θεωρώ το ρολόι σαν το ΜΟΝΟ ΚΟΣΜΗΜΑ του άντρα ! Και για αυτό θέλω να είναι κάτι όμορφο ! Με ενδιαφέρει ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ μηχανισμός , χωρίς μπαταρία !Κάτι ΚΛΑΣΙΚΟ αλλά ΠΟΙΟΤΙΚΟ ! Όχι κάτι πολύπλοκο ! Όχι χρονογράφοι και κοκοψίνια ..
Έτσι η μοίρα μου έδειξε ένα ROLEX EXPLORER 2 Με λευκή πλάκα ! και μπορώ να πω ότι μου άρεσε ΠΟΛΥ !
Αυτό:

Αυτή είναι η μικρή μου ιστορία ! Μπήκα στην παρέα σας περισσότερο να ΜΑΘΩ τα τεχνικά για τα ρολόγια , να μου δώσετε απόψεις, γνώμες και κριτικές !
Δεν ξέρω πολλά και είμαι εδώ να διαβάσω-ακούσω έτσι ώστε να επιλέξω το κατάλληλο για μένα ....
Ευχαριστώ για την φιλοξενία !
Δημήτρης .