ανέτρεξε πίσω σε όλα τα ποστς που έχεις κάνει σε αυτό το thread να δεις πόσες φορές αναφέρεις τη λέξη "καγκουριά", ξεφεύγει από τα όρια της πλάκας κ γίνονται καρφιά από ένα σημείο κ μετά...οκ? εικονίδια μπορείς να βάλεις κ σε καντήλια άμα λες, δε σημαίνει τίποτα, έξέφρασα τη γνώμη μου για το ρολόι στην αρχή με 3-4 κουβέντες κ το έκανες ζήτημα ολόκληρο το λουράκι λες κ σου θίξαμε δε ξέρω κ γω τί. τώρα αν είχες πρόθεση ή όχι άσε με να έχω τις επιφυλάξεις μου μετά από τόσα πόστς σου με "καρφιά" αχαχουχα...δεν είμαστε παιδιά εδώ να μας κοροιδεύει κανείς "καλοπροαίρετος"...συγγνώμη από όλους τους φορουμίστες για την ένταση...
άντε καλησπέρα
με εκτίμηση Σπύρος
Οκ

Αν νομιζεις οτι εχω κατι μαζι σου και επιτιθεμαι σε σενα κακοπροαιρετα, τοτε δεν μπορω να κανω κατι.

Δε νομιζω οτι εκανα περισσοτερα ποστ απο σενα και δε νομιζω οτι απαγορευεται να λεμε τη γνωμη μας αν ειναι αντιθετη. Tο "καλοπροαίρετος" που ποσταρες αναφερεται σε εμενα προσωπικα και δε σε χαρακτηρησα σε κανενα ποστ μου ουδεποτε

Ουτε εχω δειξει σε αλλα τοπικ να εχω κατι μαζι σου - αντιθετως...
Δε θα συνεχισουμε να λερωνουμε το τοπικ και ζητω συγνωμη απο τους υπολοιπους afficionados.