Αποστολέας Θέμα: Chopard and The Hour Glass Present The Mille Miglia Speed Black Power Control  (Αναγνώστηκε 10792 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος efthimio

• 38mm case
  • Υπάρχει χρόνος?
    • Προφίλ
Απ: Chopard and The Hour Glass Present The Mille Miglia Speed Black Power Control
« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 31, 2010, 03:32:16 μμ »
Γιατί τόσος ντόρος για το λουράκι? Άλλωστε όπως γράφει και στην περιγραφή: "Each piece comes equipped with an interchangeable rubber strap, as well as a black calf leather strap with matching orange stitching, created specially for this timepiece.  "  δηλαδή όταν σου φαγωθεί το πέλμα από το ελαστικό :finga: βάζεις ένα ταιριαστό δερμάτινο με πορτοκαλί ραφές....

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Chopard and The Hour Glass Present The Mille Miglia Speed Black Power Control
« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 31, 2010, 03:40:02 μμ »
το συγκεκριμενο λουρακι ειναι ολα τα λεφτα κατ΄ εμε...

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 31, 2010, 04:23:41 μμ »
Δε μετακινείτε το νήμα στα "Λουράκια";

Εδώ κοτζάμ DLC κάσα έχει, το Ντάνλοπ σας μάρανε.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 31, 2010, 07:02:16 μμ »
οταν "ρολαρει" μια κουβεντα και σε καλο κλιμα ,γιατι εμεις πρεπει να την "ευνουχισουμε"?

ασε δε ,που ειναι σχετικο θεμα με το ρολοι..

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 01, 2010, 09:57:19 πμ »
Με το συμπάθιο ρε φιλλαράακι. Πλλάκα κάνουμε να 'ούμ'.

Καλλό μήνα
Καρντάσσης

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 01, 2010, 10:44:44 πμ »
By the way, χτες ετυχε να πινω καφε σε πολυσυχναστο νοτιο προαστιο και υπηρχε ενας θαμωνας που φορουσε το ατσαλινο 'γνωστο' gtxl με δερματινο καφε λουρακι. Το ρολοι εχανε παρα πολυ....Οσες φορες το εχω δει με το dunlop λουρακι ειναι υπεροχο! :) Γνωμη μου φυσικα...και ολη εχουμε απο μια :D

Παρεπιπτόντως , το ρολοι στο κουτι του  στην κλασικη version εχει δωρο ενα μετρητη πιεσης για τα λαστιχα του αυτοκινητου σε vintage σχεδιο του '60...Δε νομιζω να θεωρειτε και αυτο καγκουρια? ;D
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 01, 2010, 11:00:13 πμ »
By the way, χτες ετυχε να πινω καφε σε πολυσυχναστο νοτιο προαστιο και υπηρχε ενας θαμωνας που φορουσε το ατσαλινο 'γνωστο' gtxl με δερματινο καφε λουρακι. Το ρολοι εχανε παρα πολυ....Οσες φορες το εχω δει με το dunlop λουρακι ειναι υπεροχο! :) Γνωμη μου φυσικα...και ολη εχουμε απο μια :D

Παρεπιπτόντως , το ρολοι στο κουτι του  στην κλασικη version εχει δωρο ενα μετρητη πιεσης για τα λαστιχα του αυτοκινητου σε vintage σχεδιο του '60...Δε νομιζω να θεωρειτε και αυτο καγκουρια? ;D

ρε συ μίτσμαν τι θα γίνει με τη πάρτυ σου? όπως λες ο καθένας έχει την άποψή του...η δικιά μου ότι είναι καγκουριά το λουρί πρέπει να το αναφέρεις σε κάθε σου πόστ? για χαλάρωσε λιγάκι, εξυπνάδες όλοι μπορούμε να πούμε

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 01, 2010, 11:40:18 πμ »
Παράθεση
ρε συ μίτσμαν τι θα γίνει με τη πάρτυ σου? όπως λες ο καθένας έχει την άποψή του...η δικιά μου ότι είναι καγκουριά το λουρί πρέπει να το αναφέρεις σε κάθε σου πόστ? για χαλάρωσε λιγάκι, εξυπνάδες όλοι μπορούμε να πούμε

Αν δεις εχω βαλει εμοτικονς σε καθε γραμμη για να δειξω γραπτως οτι κανω πλακα :) Αν το εξελαβες ως αρνητικο σχολιο ανακαλω! Δεν ειχα τετοια προθεση. Απλως συμπτωματικα ειδα το ρολοι χτες και εκανα ποστ για να πω οτι μου αρεσει περισσοτερο με αυτο το λουρακι ;)
Δεν ειπα καποια εξυπναδα ::) Ουτε εκανα quotε καποιο post σου...Μαλλον παρεξηγηση εγινε :up:

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σεπτέμβριος 01, 2010, 11:44:41 πμ »

Παρε το δερματινο εσυ και το αλλο εγω και ειμαστε οκ ;D
Ενταξει τωρα? :2thumbs:
Γουστα ειναι αυτα και ολοι λεμε τις αποψεις μας. Απλως μαλλον εξελαβες την αποψη μου σαν επιθεση επι προσωπικου...Δεν ειναι ετσι ομως...

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτέμβριος 01, 2010, 11:48:54 πμ »
Αν δεις εχω βαλει εμοτικονς σε καθε γραμμη για να δειξω γραπτως οτι κανω πλακα :) Αν το εξελαβες ως αρνητικο σχολιο ανακαλω! Δεν ειχα τετοια προθεση. Απλως συμπτωματικα ειδα το ρολοι χτες και εκανα ποστ για να πω οτι μου αρεσει περισσοτερο με αυτο το λουρακι ;)
Δεν ειπα καποια εξυπναδα ::) Ουτε εκανα quotε καποιο post σου...Μαλλον παρεξηγηση εγινε :up:

ανέτρεξε πίσω σε όλα τα ποστς που έχεις κάνει σε αυτό το thread να δεις πόσες φορές αναφέρεις τη λέξη "καγκουριά", ξεφεύγει από τα όρια της πλάκας κ γίνονται καρφιά από ένα σημείο κ μετά...οκ? εικονίδια μπορείς να βάλεις κ σε καντήλια άμα λες, δε σημαίνει τίποτα, έξέφρασα τη γνώμη μου για το ρολόι στην αρχή με 3-4 κουβέντες κ το έκανες ζήτημα ολόκληρο το λουράκι λες κ σου θίξαμε δε ξέρω κ γω τί. τώρα αν είχες πρόθεση ή όχι άσε με να έχω τις επιφυλάξεις μου μετά από τόσα πόστς σου με "καρφιά" αχαχουχα...δεν είμαστε παιδιά εδώ να μας κοροιδεύει κανείς "καλοπροαίρετος"...συγγνώμη από όλους τους φορουμίστες για την ένταση...

άντε καλησπέρα
με εκτίμηση Σπύρος

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σεπτέμβριος 01, 2010, 11:50:40 πμ »
οκ Κυριοι...ας παμε παρακατω

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 01, 2010, 11:54:50 πμ »
υγ. και δεν εξέλεβα καμία άποψή σου σχετικά με το ρολόι ως επίθεση επί προσωπικού ούτε νοεισα κάτι τέτοιο, τις εντυπώσεις να τις αφήσεις για τα κοπέλια...

αναφέρθηκα απλά στη λέξη "καγκουριά" που στοχευμένα μετά ανέφερες σε όλα σου τα πόστ...τουτέστιν grow up...άλλο η γνώμη μας για την εμφάνιση του ρολογιού κ άλλο η γνώμη μας για τη γνώμη "καγκουριά" του άλλου κατ επανάληψιν....

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 01, 2010, 11:59:21 πμ »
Παράθεση
ανέτρεξε πίσω σε όλα τα ποστς που έχεις κάνει σε αυτό το thread να δεις πόσες φορές αναφέρεις τη λέξη "καγκουριά", ξεφεύγει από τα όρια της πλάκας κ γίνονται καρφιά από ένα σημείο κ μετά...οκ? εικονίδια μπορείς να βάλεις κ σε καντήλια άμα λες, δε σημαίνει τίποτα, έξέφρασα τη γνώμη μου για το ρολόι στην αρχή με 3-4 κουβέντες κ το έκανες ζήτημα ολόκληρο το λουράκι λες κ σου θίξαμε δε ξέρω κ γω τί. τώρα αν είχες πρόθεση ή όχι άσε με να έχω τις επιφυλάξεις μου μετά από τόσα πόστς σου με "καρφιά" αχαχουχα...δεν είμαστε παιδιά εδώ να μας κοροιδεύει κανείς "καλοπροαίρετος"...συγγνώμη από όλους τους φορουμίστες για την ένταση...

άντε καλησπέρα
με εκτίμηση Σπύρος
Οκ  :up:
Αν νομιζεις οτι εχω κατι μαζι σου και επιτιθεμαι σε σενα κακοπροαιρετα, τοτε δεν μπορω να κανω κατι. :-\ Δε νομιζω οτι εκανα περισσοτερα ποστ απο σενα και δε νομιζω οτι απαγορευεται να λεμε τη γνωμη μας αν ειναι αντιθετη. Tο "καλοπροαίρετος" που ποσταρες αναφερεται σε εμενα προσωπικα και δε σε χαρακτηρησα σε κανενα ποστ μου ουδεποτε  ;) Ουτε εχω δειξει σε αλλα τοπικ να εχω κατι μαζι σου - αντιθετως...
 Δε θα συνεχισουμε να λερωνουμε το τοπικ και ζητω συγνωμη απο τους υπολοιπους afficionados. :/