Αποστολέας Θέμα: Chopard and The Hour Glass Present The Mille Miglia Speed Black Power Control  (Αναγνώστηκε 10813 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Chopard and The Hour Glass Present The Mille Miglia Speed Black Power Control
« στις: Αύγουστος 30, 2010, 12:21:59 μμ »

SINGAPORE- Chopard, pairs with  watch retailer, The Hour Glass to unveil a special collaborative piece from Chopard’s successful Mille Miglia timepiece collection – the  distinctive Mille Miglia Speed Black Power Control.
Limited to just 150 pieces worldwide and unique to The Hour Glass, the Mille Miglia Speed Black Power Control features an impelling orange hue that illuminates its power reserve, indexes and hands for higher legibility in high speed moments.

Set against a tenacious black DLC (diamond-like carbon) treated extra large case that makes it resistant to rough impacts, with screw-down crown and protective guard, the timepiece connotes a sportingly-stylish resonance to Chopard’s much-revered Mille Miglia line that takes inspiration from the world of racing pedigree.
Each piece comes equipped with an interchangeable rubber strap, as well as a black calf leather strap with matching orange stitching, created specially for this timepiece.   

Said Mr Patrick Normand, Managing Director, CHOPARD (Asia), “The creation of the Mille Miglia Speed Black Power Control is lauded on a significant note, as it keenly ties in with our momentous 150th Anniversary. It also echoes the appreciated partnership that we share with The Hour Glass and the applauded efforts and success rendered, through our many years of working together.”

“We are happy to collaborate once again with Chopard, following the successes of our earlier projects such as the ladies Valentine’s line.  Our partnership strengthens year to year and we are honoured and excited about the Mille Miglia Speed Black Power Control that has been created specially for us, as a retailer”, added Ms Wong Mei Ling, Managing Director of The Hour Glass Singapore.

The limited edition timepiece will be available at authorised The Hour Glass boutiques from August 2010 onwards.

PuristPro.com

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Απ: Chopard and The Hour Glass Present The Mille Miglia Speed Black Power Control
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 30, 2010, 07:20:39 μμ »
Πορωμένοι οι Σιγκαπουριανοί με τα μαύρα ρολόγια. Μετά τα μαύρα Ζινν τώρα και μαύρα Σοπάρ.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Chopard and The Hour Glass Present The Mille Miglia Speed Black Power Control
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 30, 2010, 08:17:26 μμ »
 :o
τουμπανο το εργαλειο

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 30, 2010, 08:33:31 μμ »
ωραιο οντως το design. λιγο 'ασχημα' νομιζω οτι χτυπαει το στρογγυλο cyclop

τι λουρακι φοραει? Michelin η' Bridgestone?  ::)

(ειναι το καταλληλο ρολοι για να επιβεβαιωθει ο φιλος εδω στο φορουμ που ευστοχα εχει γραψει οτι ενα rubber λουρι κοστιζει οσο ενα ζαντολαστιχο ;D)

καλησπερες σε ολους
Θ.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος efthimio

• 38mm case
  • Υπάρχει χρόνος?
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 30, 2010, 08:42:34 μμ »
το λουρακι φοραει ελαστικό βροχής ή στεγνής ασφάλτου? :tv:
Παντως πραγματικά το cyclops το κατέστρεψε το look :pipedown:

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 30, 2010, 09:13:33 μμ »
Πανεμορφο μ αρεσει πολυ :o

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 31, 2010, 07:12:34 πμ »
όμορφο κ ξεχωριστό, το λουράκι καγκουριά!!!

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 31, 2010, 09:03:47 πμ »
Παράθεση
όμορφο κ ξεχωριστό, το λουράκι καγκουριά!!!
Καγκουρια ειναι οταν κατι δεν εχει χαρακτηρα...Οταν υποστηριζεται απο το ονομα mille miglia και το κοπιαρουν ολοι οι κινεζοι ειναι απλα καταπληκτικο :)
Φοβερο ρολοι! :respect:
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 31, 2010, 09:51:04 πμ »
Καγκουρια ειναι οταν κατι δεν εχει χαρακτηρα...Οταν υποστηριζεται απο το ονομα mille miglia και το κοπιαρουν ολοι οι κινεζοι ειναι απλα καταπληκτικο :)
Φοβερο ρολοι! :respect:

ο ορισμός του κάγκουρα είναι λίγο ίσως υποκειμενικός...αλήθεια τα φώτα νέον οι αεροτομές τα φανταζί χρώματα σε ένα αμάξι δεν έχουν χαρακτήρα? έχουν...το αν αρέσει ή όχι ειναι υποκειμενικό κ οφείλουμε να το σεβαστούμε...κάγκουρας για μένα είναι αυτός που το όμορφο κ απλό το πειράζει κ το κάνει φανταχτερό κ θορυβώδες με ένα γυφτέ τρόπο...κ αυτό το λουράκι στο χέρι μου μίτσμαν μου φαντάζει άσχημα ας είναι κ από τον αρμάνι, τον γκούτσι ή σύμπραξη όλων των γάλλων κ ιταλών ντιζάινερ μαζ...είναι κάτι από αυτά τα έξυπνα που βλέπουμε σε παιδικά αντικείμενα...πχ παπούτσια με λαμπάκια, λαμπάδες με λέιζερ κ ούτω καθ' εξής...ευτυχώς όμως τα λουράκια αλλάζουν κ παρα τούτου έχεις ένα πανέμορφο ρολόι...

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 31, 2010, 09:55:05 πμ »
Παράθεση
κ αυτό το λουράκι στο χέρι μου μίτσμαν μου φαντάζει άσχημα ας είναι κ από τον αρμάνι, τον γκούτσι ή σύμπραξη όλων των γάλλων κ ιταλών ντιζάινερ μαζ...είναι κάτι από αυτά τα έξυπνα που βλέπουμε σε παιδικά αντικείμενα...πχ παπούτσια με λαμπάκια, λαμπάδες με λέιζερ κ ούτω καθ' εξής...ευτυχώς όμως τα λουράκια αλλάζουν κ παρα τούτου έχεις ένα πανέμορφο ρολόι...
Φιλε το ρολοι λεγεται mille miglia και σχετιζεται με το γνωστο ραλλυ....Τι να βαζανε για λουρακι δηλαδη? σανιδα snowboard? Το power reserve δηλαδη σε στυλ ρεζερβουαρ γιατι δεν ειναι καγκουρια...??? Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...Αν βαλεις αλλο λουρακι θα ειναι καγκουρια το ρολοι...Ετσι ειναι οπως ακριβως πρεπει και αυτο που αντιπροσωπευει και αν το δεις απο κοντα θα το καταλαβεις.. ;)

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 31, 2010, 10:03:20 πμ »
Φιλε το ρολοι λεγεται mille miglia και σχετιζεται με το γνωστο ραλλυ....Τι να βαζανε για λουρακι δηλαδη? σανιδα snowboard? Το power reserve δηλαδη σε στυλ ρεζερβουαρ γιατι δεν ειναι καγκουρια...??? Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...Αν βαλεις αλλο λουρακι θα ειναι καγκουρια το ρολοι...Ετσι ειναι οπως ακριβως πρεπει και αυτο που αντιπροσωπευει και αν το δεις απο κοντα θα το καταλαβεις.. ;)

μπορώ να έχω την άποψή μου? δηλαδή εσύ το θεωρείς ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι επειδή προέρχεται από αυτό το ράλλυ να έχει κ τέτοιο λουράκι? το λέει κανένας κανόνας? δηλαδή το γκαγκάριν πρέπει να έχει πύραυλο για λουράκι? αυτό λέγεται ισοπέδωση? απλά είπα ότι στα μάτια μου είναι καγκουριά αυτό το λουρί, τωρα για σένα αν η γνώμη μου σου φαντάζει ιεροσυλία τότε πάσο...

υγ. το πώς λέγεται το ρολόι κ γιατί το βλέπω δεν είμαι στραβός...ο συσχετισμός σνόουμπορντ κ λουράκι είναι εκτός στόχευσης της αναφοράς που έκανα...

καλημέρα
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 31, 2010, 10:27:59 πμ από DragonAce »

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 31, 2010, 10:51:32 πμ »

παντως το συγκεκριμενο λουρακι η Chopard το εχει χρησιμοποιησει και σε αλλα της κομματια
πχ
Chopard Men's 16/8457 Miglia G Tris Watch

Chopard Mille Miglia Mens Watch 168511-3001

Gran Turismo XL Alfa Romeo Collection

η μεγαλη πλακα ομως ειναι οτι βαλανε και σε ρολοι για την Μπαρτσελονα που το ονομασαν 1000 miglia και αυτο  ???

γενικα το φορεσανε σε αρκετα τους 'μηχανοκινητα' κομματια το συγκεκριμενο λουρι
http://watches.infoniac.com/chopard-watches/
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 31, 2010, 10:59:06 πμ »
Παράθεση
μπορώ να έχω την άποψή μου? δηλαδή εσύ το θεωρείς ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι επειδή προέρχεται από αυτό το ράλλυ να έχει κ τέτοιο λουράκι? το λέει κανένας κανόνας? δηλαδή το γκαγκάριν πρέπει να έχει πύραυλο για λουράκι? αυτό λέγεται ισοπέδωση? απλά είπα ότι στα μάτια μου είναι καγκουριά αυτό το λουρί, τωρα για σένα αν η γνώμη μου σου φαντάζει ιεροσυλία τότε πάσο...

υγ. το πώς λέγεται το ρολόι κ γιατί το βλέπω δεν είμαι στραβός...ο συσχετισμός σνόουμπορντ κ λουράκι είναι εκτός στόχευσης της αναφοράς που έκανα...

Δε σε ειπαμε καμπουρη ρε φιλε ;D Εχεις τη γνωμη σου εγω τη δικη μου...Επρεπε να συμφωνησω δηλαδη ? Ειμαι εντελως αντιθετος και σαν απαντηση δες και το ποστ του karteo  ;)
 :ups:

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 31, 2010, 11:08:53 πμ »
Δε σε ειπαμε καμπουρη ρε φιλε ;D Εχεις τη γνωμη σου εγω τη δικη μου...Επρεπε να συμφωνησω δηλαδη ? Ειμαι εντελως αντιθετος και σαν απαντηση δες και το ποστ του karteo  ;)
 :ups:

η αληθεια παντως ειναι (για να ειμαι ειλικρινης) πως εγω δεν θα το φοραγα ευκολα αυτο το λουρακι.
εχω την αισθηση πως ειναι 'φανταχτερο'. για τα γουστα μου δηλαδη

φαντασου για παραδειγμα το 3ο που εβαλα παραπανω, το alfa romeo, με πιο απλο μαυρο rubber λουρι και red stitches. real beauty δεν θα ηταν?

αλλα ολα ειναι θεμα γουστου παντα. αν δεν ειχαμε διαφορετικα γουστα θα φοραγαμε ιδια ρουχα και θα ειχαμε ιδια κουρεματα. σαν τους Beatles θα ειμασταν  ;D
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 31, 2010, 11:11:19 πμ »
τι λουρακι φοραει? Michelin η' Bridgestone?

dunlop

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 31, 2010, 11:13:12 πμ »
φωτογραφιες απο τον αγωνα του 2010

http://diary.chopard.com/the-mille-miglia-2010-in-pictures/

The watch is secured to the wrist with a natural rubber strap featuring the tread of the 1960's Dunlop Racing tyres.

δεν ειναι τυχαια επιλογη Η κιτς

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 31, 2010, 11:17:20 πμ »
Παράθεση
φαντασου για παραδειγμα το 3ο που εβαλα παραπανω, το alfa romeo, με πιο απλο μαυρο rubber λουρι και red stitches. real beauty δεν θα ηταν?
Πολυ σωστος αλλα θα ηταν chotoveli και οχι chopard... ;)

Δεν αντιλεγω σε οσα λετε αλλα θεωρω το λουρακι αυτο πολυ εξυπνη κινηση και οτι προσδιδει τον σωστο χαρακτηρα. Το εχω δει και απο κοντα και πιστευω οτι ειναι πολυ καλη πρωτοτυπια απο την εταιρια και δεν αντεγραψε την heuer για παραδειγμα βαζοντας ενα ιδιο δερματινο λουρακι..Ολο το πλασαρισμα στην αγορα εγινε με φοντο τον αγωνα του '60 και θεωρω οτι καγκουρια ειναι οτι παραβιαζει την αισθητικη που εχει ενα αντικειμενο απο τον δημιουργο του. Με αυτο τον ορισμο που εχω στο μυαλο μου δεν θα πω το ρολοι αυτο καγκουρια αλλα κοσμημα! ;)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 31, 2010, 11:17:50 πμ »
Το λουράκι είναι λιγότερο φανταχτερό όταν δεις το ρολόι ζωντανό ;)
Ταιριάζει με το ύφος και το σχέδιο του ρολογιού.
Από την άλλη, αν κάποιος δεν το θέλει...λουράκι είναι...ας το αλλάξει ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 31, 2010, 11:24:34 πμ »
Το λουράκι είναι λιγότερο φανταχτερό όταν δεις το ρολόι ζωντανό ;)
Ταιριάζει με το ύφος και το σχέδιο του ρολογιού.
Από την άλλη, αν κάποιος δεν το θέλει...λουράκι είναι...ας το αλλάξει ;)

ε ναι. ωραιο ειναι το ρολοι οπως και η υπολοιπη σειρα. απο κει και περα ειναι θεμα προσωπικου γουστου.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 31, 2010, 12:24:11 μμ »
Ρε παιδιά πάρτε το "σώμα" και αλλάξτε το "κουστούμι" άμα δεν γουστάρετε. Το λουράκι απλά είναι ιδιαίτερο. Το χειμώνα του φοράς και αλυσίδες άμα λάχει  ;D
Φιλικά Ηλίας.
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.