0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα σε ολους, με βοηθησατε πολυ , ξεκιναω το ψαξιμο και για οτι νεοτερο θα ενημερωσω. Ξερει μηπως κανεις που θα μπορεσω να τα φορεσω και τα δυο?
εχει δυο καταστηματα με oris εκει (το ενα επι της πατησιων και το αλλο επι της γλαδστωνος)
Θα ακουσεις και την παπατζα σου εκει ... μια χαρα θα περασεις...θα χορτασεις φουμαρο
Kαλησπερα σε ολους , ειμαι νεο μελος ,παρακολουθω καιρο το foroum σας και πιστευω οτι ηρθε η ωρα να ζητησω την βοηθεια σας. ειμαι αναμεσα σε μια αγορα ενος oris titan ghronograph 47mm και σενα omega seamaster p.o big size 45.5mm. Και τα δυο μου αρεσουν πολυ, ταιριαζουν στον καρπο μου το ιδιο, θα ηθελα μια βοηθεια οσον αφορα τις αντοχες τους, τους μηχανισμους τους και που μπορω να βρω καλες τιμες αφου οπου και αν εψαξα ολοι κανουν μεχρι 20%. Η χρηση τους θα ειναι καθημερινη... ευχαριστω πολυ η βοηθεια σας πολυτιμη!!!
παιδια καλησπερα σε ολους..ειμαι και εγω αναμεσα σ αυτες τις δυο μαρκες και συγκεκριμενα στο Oris Divers Titan 'C' Small Second 47 και στο omega planet ocean 45.5.πιο να επιλεξω?εχουν και μια διαφορα στην τιμη βεβαια..οποιος ξερει και κανα καλο μαγαζι να μου πει για τιμες καλες που μπορω να τα βρω.και βεβαια ποσο περιπου πανε σε τιμες και πια θα ειναι μια καλη τιμη..ευχαριστω
Ειδα σε μαγαζι με Oris σημερα εκπτωση 30%.ΑΝ θες σου στελνω και π.μ.